2024, 11 27, 11:42:00

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526847 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Neio01

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
    • OmniaII - Android FAQ
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: iPhone 4 & Samsung I8000
  • PDA ROM: I8000XXJJ1 | O2droid - CM6 ß2
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #5625 Dátum: 2012, 01 21, 09:55:58 »
Én almába harapok, azt fogok kapni cégtől pár hónapon belül, de az O2ről én se mondok le. :) Itt marad nekem szépen és csinálom tovább a droidozást. :)
Ha valami kérdésed van az Omnia2Droiddal kapcsolatban előbb olvasd el a MEGÚJULT You are not allowed to view links. Register or Login és csak utána kérdezz! :)

Nem elérhető Serenity

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: iPhone 6
« Reply #5626 Dátum: 2012, 01 21, 10:26:16 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Jé! Én meg most rendeltem egy Galaxy S-t :D Bár nekem meg marad az O2-őm is :P
Én almába harapok, azt fogok kapni cégtől pár hónapon belül, de az O2ről én se mondok le. :) Itt marad nekem szépen és csinálom tovább a droidozást. :)

Gratulálok mindenkinek!  :) ;) Én szeptembernél előbb biztosan nem fogok váltani... Meglátjuk utána mit hoz az élet és h mire engedheti meg h válthassak! :D

Nem elérhető Neio01

• TOPIKGAZDA
    • OmniaII - Android FAQ
« Reply #5627 Dátum: 2012, 01 21, 10:48:22 »
Gratulálok mindenkinek!  :) ;) Én szeptembernél előbb biztosan nem fogok váltani... Meglátjuk utána mit hoz az élet és h mire engedheti meg h válthassak! :D

Nekem se lenne semmim, sőt lehet nem is lesz semmi új még. Egyelőre "be van ígérve" állapotban van, az ilyet nem hiszem el, majd ha a kezembe adják akkor. :)
Ha meg nem kapok akkor vennem kell egy új aksit meg szerintem szervizbe is el kéne vinnem az O2-t. Az aksi egy napot alig bír ki(WinMo alatt másfelet) és a kijelző szélei eléggé gyérül érzékelnek, főleg a jobb felső sarok. :(
Ha valami kérdésed van az Omnia2Droiddal kapcsolatban előbb olvasd el a MEGÚJULT You are not allowed to view links. Register or Login és csak utána kérdezz! :)

Nem elérhető herczeg145

• PDA: Samsung omnia 2
  • PDA ROM: Windows Phone 6.5
« Reply #5628 Dátum: 2012, 01 21, 11:06:43 »
Sziasztok!
A fő dolgokat bemásoltam a my storage-re és elindítottam az automata installert sd-re.Mindkettőn van legalább 1,5 giga hely.Egy darabig megy a telepítő majd megáll és valami olyat magyaráz hogy akarom e tovább telepíteni mert nincs elég hely.Yes/no-t lehet rá nyomni, de ugye nem birok beleírni!Mit tegyek?
Előre is kösz!

Nem elérhető MySeeGee

• Navigáció / Navigation: NavNGo Igo8 / Sygic Aura
  • PDA: Motorola Defy, Samsung GT-I8000 Omnia II
  • PDA ROM: Android 2.3 WajkIUI, NXXJH2
« Reply #5629 Dátum: 2012, 01 21, 12:02:22 »
Üdv a klubban Rapid. Én édesanyámnak adtam az omniát, aki egyébként próbálgatja is rajta a droidot. Sajnos a fényképező miatt a windowst kénytelen használni. Reméljük, hogy lesz rá javítás.
Windows XP? Nálunk már csak a mosógép fut arról... :)

Nem elérhető Neio01

• TOPIKGAZDA
    • OmniaII - Android FAQ
« Reply #5630 Dátum: 2012, 01 21, 18:50:10 »
Sziasztok!
A fő dolgokat bemásoltam a my storage-re és elindítottam az automata installert sd-re.Mindkettőn van legalább 1,5 giga hely.Egy darabig megy a telepítő majd megáll és valami olyat magyaráz hogy akarom e tovább telepíteni mert nincs elég hely.Yes/no-t lehet rá nyomni, de ugye nem birok beleírni!Mit tegyek?
Előre is kösz!

Töröld a partíciókat a kártyáról és formázd újra, utána jónak kell lennie.

Nem elérhető kifli

• PDA: THL W200S
« Reply #5631 Dátum: 2012, 01 21, 19:59:02 »
Mindenki lecseréli szegény O2?... Nem hiszem el... :oops:
Én meg azért sem :) Megtehetném de valahogy hozzám nőtt, meg nem régen 1 éve 1 hónapja vettem...

Mondjuk a héten egyszer kifagyott új rom al.. :)
De ez kell azért, h érezzük a windóz illatát  :D

Nagyon örülnék ha egyszer valóban használható droid töltődne rá... :(

Azért gratulálok az új tulajoknak!!!!
Az a  motorola nagyon jó gépnek tűnik :)
Na majd azért fél szemmel figyelem az ebay-t... :D

Nem elérhető Serenity

« Reply #5632 Dátum: 2012, 01 21, 22:20:14 »
Mindenki lecseréli szegény O2?... Nem hiszem el... :oops:
Én meg azért sem :) Megtehetném de valahogy hozzám nőtt, meg nem régen 1 éve 1 hónapja vettem...

Mondjuk a héten egyszer kifagyott új rom al.. :)
De ez kell azért, h érezzük a windóz illatát  :D

Nagyon örülnék ha egyszer valóban használható droid töltődne rá... :(

Azért gratulálok az új tulajoknak!!!!
Az a  motorola nagyon jó gépnek tűnik :)
Na majd azért fél szemmel figyelem az ebay-t... :D

Nekem is tetszik a defy+!! de a motorola razr... jajj ha nem lenne ennyire drága.. bezony nagyon jól néz ki! ;) :(

Amm.. most nem is tudnék választani... túl sok minden lenne kb.. minden gyártótól kellene egy!! :D :D

Nem elérhető kifli

• PDA: THL W200S
« Reply #5633 Dátum: 2012, 01 22, 09:28:05 »

Nekem is tetszik a defy+!! de a motorola razr... jajj ha nem lenne ennyire drága.. bezony nagyon jól néz ki! ;) :(

Amm.. most nem is tudnék választani... túl sok minden lenne kb.. minden gyártótól kellene egy!! :D :D
Nekem az első pda-m az O2. És nagyon szeretem. Mindig is lesznek jobbak ez egyértelmű :)
Előtte egy sony ericsson s700i volt, szegény behalt... szétesett a műanyag egyszerűen lebomlott...
Persze közel 6 évig használtam, mindenhol velem volt  :'( Most bent van a fiók aljában.
Nekem per pill nincs szívem eladni...De ha hamarosan nem lesz változás droid ügyben, lehet hogy megtörténik...Én szeretem a  bevált dolgokat. De Windows alatt azért nem minden tökéletes sajnos...
Ezért is használok szgépen is linuxot...

Nem elérhető lesliebig

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S7 EDGE
  • PDA ROM: G935FXXU1BPLB
« Reply #5634 Dátum: 2012, 01 22, 12:08:01 »
Én is megtartottam a GalaxyS mellett az Omnia II-est, meg a Nokia N73-ast,a Motorola V3-at, a SonyEricsson K800-it, az Lg 970 Shine-t, a Nokia 5800-ást, sőt az Ericsson 320R-t is. Bizony mind megvannak. Maga a történelem. :ok:

Nem elérhető remo68

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: omnia 2 i8000 8GB
  • PDA ROM: Rapid_Sense JJ1 (21916) + O2DROID CM6 ß2 SG Nexus GT i9250 A 4.2.1 SG S III
« Reply #5635 Dátum: 2012, 01 22, 14:23:17 »
Helló mindenki!!!
Tudja valaki hogy az mp3-ra milyért irja ki hogy nem létezö fálj mikor sd kártyára volt telepitve akkor lejátszota simán a swap-ot sem látja pedig jól van beálitva mégis "o".??????????????????????
Köszönöm elöre a válaszotokat és GRATULÁLOK ezért a munkáért ténleg nem semmi!!! :ok:

Nem elérhető Rex007

• PDA: Samsung Omnia 2 I8000
  • PDA ROM: 6.5
« Reply #5636 Dátum: 2012, 01 22, 16:29:26 »
Én se fogok lemondani az Omniáról mert szeretm meg jó kis kütyü de beszerzek egy HTC Sensation-t!!!Azon biztos hogy nem béta az android! :D

Nem elérhető agalance

• Navigáció / Navigation: Internal
  • PDA: Samsung GalaxyS3 + Galaxy Tab 10.1
  • PDA ROM: Phone: I9300XXEMG4, Tab: Stock P7510XWMPE
« Reply #5637 Dátum: 2012, 01 22, 16:35:43 »
Én is maradok az O2-nél. Addig marad, amig ki nem múlik.. ha egyáltalán kimúlik.  :ima:  :) Tudom, haladni kell néha, de nekem egyelőre mindent tud, amire a telefon kell.

:ok:

Nem elérhető Scaty

• PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXIL3
« Reply #5638 Dátum: 2012, 01 22, 19:35:01 »
Pokolian lehervaszt ez a csend az uj droidról  :'( :(

Nem elérhető Serenity

« Reply #5639 Dátum: 2012, 01 22, 20:37:28 »
Pokolian lehervaszt ez a csend az uj droidról  :'( :(

Engem is...! :( :'(

Nem elérhető alabama20

• PDA: iPhone 11 Pro SpaceGrey 256GB
  • PDA ROM: Gyári 8.0
« Reply #5640 Dátum: 2012, 01 23, 01:44:25 »
Én is megtartottam a GalaxyS mellett az Omnia II-est, meg a Nokia N73-ast,a Motorola V3-at, a SonyEricsson K800-it, az Lg 970 Shine-t, a Nokia 5800-ást, sőt az Ericsson 320R-t is. Bizony mind megvannak. Maga a történelem. :ok:

Lol, jó látni hogy nem csak nekem nincs szívem megválni tőlük, nekem is meg van még az első "Smartphone"-om ami egy nokia 5500 volt Symbian s60 v3 rendszerrel ami a winmo nyomába sem ért mert lassú volt mint a csiga :D, aztán van még a siemens mc60-asom ami életem legnagyobb bakija volt :D És végül az első telóm egy Nokia 3310 amit asszem senkinek nem kell bemutatnom :D Na és persze az OII a maga winmojával és ha minden jól megy akkor a héten jön a Galaxy S :P
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető remo68

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: omnia 2 i8000 8GB
  • PDA ROM: Rapid_Sense JJ1 (21916) + O2DROID CM6 ß2 SG Nexus GT i9250 A 4.2.1 SG S III
« Reply #5641 Dátum: 2012, 01 23, 09:25:17 »
Szerintem én is maradok ennél amig birja, az igényeimet  kielégiti ugy hogy marad meg hogy lehet rá pakolni androidot külön élmény legalább van mivel szórakozni meg a különféle rom-okat lehet próbálgatni számomra nagy élmény.

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #5642 Dátum: 2012, 01 23, 10:06:17 »
Én mindig komoly igénybevételnek tettem ki a telefonjaimat. Mikor az O2-t vettem, akkor nem volt a piacon strapabíró PDA, azért lett az O2. :) Két éven keresztül féltem is, hogy egyszer beroppan a zsebemben a kijelzője vagy bármi egyéb baja lesz. Szerencsére megúszta, de nagyon oda kellett figyelnem rá, meg sokszor tapogattam a zsebemet és vettem elő a kütyüt, hogy megnézze, hogy egyben van-e még. :D Ezzel ilyen gondom nem lesz. Az O2 meg sógoromnál landol, szóval ha kell valami, akkor elérhető közelségben lesz. A Defy+-t meg azzal fogom kezdeni, hogy csinálok róla mentést, aztán neki lehet esni a babrálásnak, hogy ne csak hardveresen, hanem szoftveresen is azt nyújtsa, amire szükségem van. :D

Nem tudom, hogy hogyan fogom kibírni holnapig.  :shock: :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető vizslakutya

• Navigáció / Navigation: Primo
  • PDA: samsung omnia II + ZTE Skate
  • PDA ROM: I8000nxxjh1
« Reply #5643 Dátum: 2012, 01 23, 10:56:29 »
Lassan már egy hete dübörög a droid,kezdünk összeszokni,különösebb probléma sem volt vele,azonkívül,hogy egyszer befagyott a hívásmódja, fogadni tudtam csak hívást nem tudtam indítani ,de egy újraindítással megoldódott a gond.Amit nem tudok beállítani az az,hogy amikor nem fogadott hívásaim voltak csak a névjegyet dobja ki üzibe,de azt nem,hogy mikor volt idő szerint az esemény.Raktam rá másik hívás kezelőt,de az sem jeleníti meg.Esetleg valakinek ötlete?
"vizslát mindenkinek"

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #5644 Dátum: 2012, 01 23, 10:57:53 »
Lassan már egy hete dübörög a droid,kezdünk összeszokni,különösebb probléma sem volt vele,azonkívül,hogy egyszer befagyott a hívásmódja, fogadni tudtam csak hívást nem tudtam indítani ,de egy újraindítással megoldódott a gond.Amit nem tudok beállítani az az,hogy amikor nem fogadott hívásaim voltak csak a névjegyet dobja ki üzibe,de azt nem,hogy mikor volt idő szerint az esemény.Raktam rá másik hívás kezelőt,de az sem jeleníti meg.Esetleg valakinek ötlete?

A hívásnaplóban, ha simán rányomsz a nem fogadott hívásra, akkor ott írja az időt. Ugyanígy írja ki például egy hívás hosszát is.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető vizslakutya

« Reply #5645 Dátum: 2012, 01 23, 11:20:14 »
Köszi itt már megvan,az nem lehetséges,hogy az értesítésnél is kidobja az időt?
Másik kérdés ha nem zavarlak,felraktam az update1 frissítést,de amikor telefonálni szeretnék nagyon lassan jön be a tárcsázó program,van amikor kb fél perc is eltelik és ugyanolyan lassan zár is be.Hiányos az angolom,de ha jól értelmeztem , kitömörítem ,bemásolom a My Storageba,újraindít,majd mégegyszer újraindít és GO.Legalábbis én így csináltam,de nem sok javulást tapasztalok:-((
"vizslát mindenkinek"

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #5646 Dátum: 2012, 01 23, 11:53:00 »
Köszi itt már megvan,az nem lehetséges,hogy az értesítésnél is kidobja az időt?
Másik kérdés ha nem zavarlak,felraktam az update1 frissítést,de amikor telefonálni szeretnék nagyon lassan jön be a tárcsázó program,van amikor kb fél perc is eltelik és ugyanolyan lassan zár is be.Hiányos az angolom,de ha jól értelmeztem , kitömörítem ,bemásolom a My Storageba,újraindít,majd mégegyszer újraindít és GO.Legalábbis én így csináltam,de nem sok javulást tapasztalok:-((

Swap megy? Én arra tippelnék.

Nem elérhető vizslakutya

« Reply #5647 Dátum: 2012, 01 23, 12:11:42 »
Létre van hozva ,dehogy müxik e azt nem tudom.Milyen módon lehet azt megnézni egy laikusnak?
"vizslát mindenkinek"

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #5648 Dátum: 2012, 01 23, 12:22:37 »
Létre van hozva ,dehogy müxik e azt nem tudom.Milyen módon lehet azt megnézni egy laikusnak?

Terminál emulátorba a kütyün (ha nincs, akkor a Marketről le lehet szedni) beírod a "free" parancsot, természetesen idézőjelek nélkül. Ha a swap mellett 0-ák vannak, akkor nem megy.

Nem elérhető vizslakutya

« Reply #5649 Dátum: 2012, 01 23, 12:50:35 »
Megvan elég nagy számokat mutat.
"vizslát mindenkinek"