2024, 11 27, 13:27:43

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526856 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Kütyüológus
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #5575 Dátum: 2012, 01 16, 10:45:20 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem hallani semmi híreket Sándor felől? Rapid is eltűnt... nem túl jó előjelek...

Én itten vagyok, de mivel november óta el sem indítottam a droidot, mert folyton újraindul és nem tudhatom, hogy mikor vagyok elérhető, így nincs sok hozzáfűznivalóm. Sándorral ugyanekkor beszéltem utoljára. Azóta nem reagált a levelemre. Passzolok...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető alabama20

• PDA: iPhone 11 Pro SpaceGrey 256GB
  • PDA ROM: Gyári 8.0
« Reply #5576 Dátum: 2012, 01 16, 12:01:49 »
Sajnos kezd kihalni az O2 topikja is :'(
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető vizslakutya

• Navigáció / Navigation: Primo
  • PDA: samsung omnia II + ZTE Skate
  • PDA ROM: I8000nxxjh1
« Reply #5577 Dátum: 2012, 01 16, 12:11:46 »
Reggel óta tesztelem,megy a zene egyfolytában,netezek,töltök le rá,minden stabilan fut,csak ez a füles kérdés nem akar megoldódni.Sajna ez nekem nagy gond a vezetés miatt,lehet,hogy vissza kell mászni a winre,pedig nagyon megszerettem egy nap alatt.Csak gratulálni tudok ezeknek a jóembereknek,akik időt szántak rá és létrehozták.
"vizslát mindenkinek"

Nem elérhető alabama20

« Reply #5578 Dátum: 2012, 01 16, 12:17:26 »
Reggel óta tesztelem,megy a zene egyfolytában,netezek,töltök le rá,minden stabilan fut,csak ez a füles kérdés nem akar megoldódni.Sajna ez nekem nagy gond a vezetés miatt,lehet,hogy vissza kell mászni a winre,pedig nagyon megszerettem egy nap alatt.Csak gratulálni tudok ezeknek a jóembereknek,akik időt szántak rá és létrehozták.

Ha nem megy a fülesed akkor rakd fel az update1-et

Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető vizslakutya

« Reply #5579 Dátum: 2012, 01 16, 13:18:09 »
Ha nem megy a fülesed akkor rakd fel az update1-et

Azzal kezdtem, de sajna nálam valamiért nem működik,pedig gyári samu fülest dugok bele. :zzz:
"vizslát mindenkinek"

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #5580 Dátum: 2012, 01 16, 15:42:43 »
Sajnos kezd kihalni az O2 topikja is :'(

2 és fél éves kütyü. Ne csodálkozz rajta. :)
Én is egyre jobban gondolkozom egy Defy+ megvásárlásán, de amíg az O2 működik, addig marad. :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gijoe

• Navigáció / Navigation: Igo 8
  • PDA: Omnia 2
  • PDA ROM: windows mobile 6.5
« Reply #5581 Dátum: 2012, 01 16, 15:46:40 »
Hello feltettem a CyanogenMod beta 1-t.
És az lenne a probléma ,hogy a winmobile talál wifit és tudom használni míg az android csak keres és nem talál semmit.
Tudnátok segíteni?

Nem elérhető kifli

• PDA: THL W200S
« Reply #5582 Dátum: 2012, 01 16, 16:05:18 »
Én itten vagyok, de mivel november óta el sem indítottam a droidot, mert folyton újraindul és nem tudhatom, hogy mikor vagyok elérhető, így nincs sok hozzáfűznivalóm. Sándorral ugyanekkor beszéltem utoljára. Azóta nem reagált a levelemre. Passzolok...
Legalább te megvagy  :D
Én sem használom, új romot tettem fel és gyalultam mindent...
Remélem valami nagy dolog fog történni és azért van csend.
Nem régi az O2-m és nagyon szeretem.
spb mobil shell el használom, tökéletesen kiszolgál még Windowszal is..

Droidnak jobban örülnék ha nem bétában futna rajta...Mert megy fainul, már kezded aszt hinni hogy minden okés aztán újraindul, vagy szénné fagy. Persze ez mostanában nálam kevésbé volt igaz.
Hetekig elvoltunk. De folyamatosan az ember azt nézte mikor nem vagy elérhető :)
A telefon meg ugye kell...Megértelek

Nem elérhető Rex007

• PDA: Samsung Omnia 2 I8000
  • PDA ROM: 6.5
« Reply #5583 Dátum: 2012, 01 16, 16:32:03 »
Helló!Egy kérdésem lenne!Valaki meg tudta csinálni azt hogy az induláskor egy a droidocska induljon és ne windows-on keresztül!Én a GenYDual Booterrel próbálkoztam látta is a droidot de amikor rányomtam hibát írt ki!Tud valaki segíteni!

Nem elérhető Serenity

• PDA: iPhone 6
« Reply #5584 Dátum: 2012, 01 16, 16:51:52 »
Helló!Egy kérdésem lenne!Valaki meg tudta csinálni azt hogy az induláskor egy a droidocska induljon és ne windows-on keresztül!Én a GenYDual Booterrel próbálkoztam látta is a droidot de amikor rányomtam hibát írt ki!Tud valaki segíteni!

Tedd fel Rapid dual bootját az tökéletes!

Legalább te megvagy  :D
Én sem használom, új romot tettem fel és gyalultam mindent...
Remélem valami nagy dolog fog történni és azért van csend.
Nem régi az O2-m és nagyon szeretem.
spb mobil shell el használom, tökéletesen kiszolgál még Windowszal is..

Droidnak jobban örülnék ha nem bétában futna rajta...Mert megy fainul, már kezded aszt hinni hogy minden okés aztán újraindul, vagy szénné fagy. Persze ez mostanában nálam kevésbé volt igaz.
Hetekig elvoltunk. De folyamatosan az ember azt nézte mikor nem vagy elérhető :)
A telefon meg ugye kell...Megértelek

Én is ugyan így vagyok! Várok türelmesen és nagyon bízok Sándorékban hogy nem adják fel! :(

Nem elérhető akoshotrod

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: samsung omnia 2
  • PDA ROM: i8000nxxil3
« Reply #5585 Dátum: 2012, 01 16, 16:53:01 »
tökéletesen fut az android az omnia 2-őn bár kicsit idegesítő a gomb elosztás... lezár: vissza , letétel képernyőzár.. furcsa... és egy kérdés.. olyat h lehetne megoldani, hogy a telefon egyből androiddal induljon ne pedig winmo.. majd my storge/haret.exe megvár és indul a droid... ha valaki tudja legyen szíves írja le. : )

Nem elérhető Serenity

« Reply #5586 Dátum: 2012, 01 16, 16:55:38 »
tökéletesen fut az android az omnia 2-őn bár kicsit idegesítő a gomb elosztás... lezár: vissza , letétel képernyőzár.. furcsa... és egy kérdés.. olyat h lehetne megoldani, hogy a telefon egyből androiddal induljon ne pedig winmo.. majd my storge/haret.exe megvár és indul a droid... ha valaki tudja legyen szíves írja le. : )

Ez nem ROM eberek!!!! Muszáj be bootolni a winmot hogy el tudd indítaniii!! olvas vissza Rapid dual bootjával gyorsabban lehet indítani!!!

Nem elérhető alabama20

« Reply #5587 Dátum: 2012, 01 16, 17:47:56 »
2 és fél éves kütyü. Ne csodálkozz rajta. :)
Én is egyre jobban gondolkozom egy Defy+ megvásárlásán, de amíg az O2 működik, addig marad. :)

Khm... Az enyém még "csak" 1,5 éves és újonnan vettem :) (Bár tudom hogy mikor megvettem akkor már kb 1-éve lehetett a piacon) És nagyon sajnálom mert ebben a kütyüben annyi lehetőség lenne ami nincs kihasználva... És még 1 évig én sem váltok az tuti... vagy még tovább velem lesz, mert nagyon a szívemhez nőtt... Bár már én is gondolkodtam a Defy-n is és a Galaxy S-en is.

Nem elérhető Rex007

• PDA: Samsung Omnia 2 I8000
  • PDA ROM: 6.5
« Reply #5588 Dátum: 2012, 01 16, 19:20:36 »
Sziasztok tudtok segíteni?? :ima:Nem akar wifi-re csatlakozni a telóm ez az új cyanogen mód van rajta amúgy minden jól fut!!Előre is köszi a segítséget :ok: :taps: :taps:

Nem elérhető Serenity

« Reply #5589 Dátum: 2012, 01 16, 21:50:57 »
Sziasztok tudtok segíteni?? :ima:Nem akar wifi-re csatlakozni a telóm ez az új cyanogen mód van rajta amúgy minden jól fut!!Előre is köszi a segítséget :ok: :taps: :taps:

Nekem is már az első beta is csinálta ezt hogy nem mindíg akart csatlakozni az itthoni wifim-hez... a vicc hogy máshol töbnyire jó.. sztem a routeremben van valami gáz.. am winmo meg notebook meg más eszköz is tökéletesen tud csatlakozni hozzá!

Nem elérhető partvis

• PDA: Lenovo K920
« Reply #5590 Dátum: 2012, 01 17, 09:20:09 »
1 éves a beta1 teszt verzió!

Boldog Születésnapot!!!  :ok: :ok: :ok:

Nem elérhető vizslakutya

« Reply #5591 Dátum: 2012, 01 17, 14:55:21 »
Ha le akarom gyalulni ,s újra felrakni, annak mi a menete ill van e valami amire külön figyelni kell?
Nem jön össze nekem a füles kérdés,megpróbálnám az újrázást,hátha javul valamit.
"vizslát mindenkinek"

Nem elérhető Serenity

« Reply #5592 Dátum: 2012, 01 17, 15:16:04 »
Ha le akarom gyalulni ,s újra felrakni, annak mi a menete ill van e valami amire külön figyelni kell?
Nem jön össze nekem a füles kérdés,megpróbálnám az újrázást,hátha javul valamit.

Egy partíciókezelő programmal törlöd az összeset majd vissza állítod a partíciókat fat32re! Én utána az omniával is leszoktam formázni a kártyát (biztos ami biztos volt már h emiat nem ment fel a droid) utána mehet újra rá az android! ;) Igazából nem kell semmire figyelni! :D

1 éves a beta1 teszt verzió!

Boldog Születésnapot!!!  :ok: :ok: :ok:

Boldog születés napot O2Droid!  O->-

Nem elérhető Airon

• Support-ER
  • Dubstep Monster
  • PDA: LG G3 (D855)
  • PDA ROM: Euphoria OS
« Reply #5593 Dátum: 2012, 01 17, 16:23:17 »
Egy partíciókezelő programmal törlöd az összeset majd vissza állítod a partíciókat fat32re! Én utána az omniával is leszoktam formázni a kártyát (biztos ami biztos volt már h emiat nem ment fel a droid) utána mehet újra rá az android! ;) Igazából nem kell semmire figyelni! :D

Akkor is ez az eljárás, ha mystorage-re tettem? Sorry a láma kérdésért, de 2 droidos teló után már nem igazán omniázok, csak érdekelt, mégis milyen   :hmm:

Nem elérhető hunortboy

• PDA: samsung galaxy S lll
  • PDA ROM: 4.3
« Reply #5594 Dátum: 2012, 01 17, 16:26:55 »

Sziasztok!Ne legyen nagybetű vagy ékezetes betű a router felhasználónévben.. :ok:
Most jövök egy IQ tesztrôl. Szerencsére negatív!

Nem elérhető Serenity

« Reply #5595 Dátum: 2012, 01 17, 17:13:49 »
Akkor is ez az eljárás, ha mystorage-re tettem? Sorry a láma kérdésért, de 2 droidos teló után már nem igazán omniázok, csak érdekelt, mégis milyen   :hmm:
Mystorage-re  nem tettem még soha fel... de szerintem igen.. bár még régen úgy olvastam hogy a rom flesseléssel lehet csak visszanyerni a teljes kapacitást.. de aki csinált már ilyet az biztos fog rá pontos tapasztalatból adódó választ adni rá!

Sziasztok!Ne legyen nagybetű vagy ékezetes betű a router felhasználónévben.. :ok:

Köszönöm, a következő publikációnál kipróbálom! Nekem ékezet nincs de nagybetű van benne! Csak az a fura hogy másnál is ahol próbáltam van benne nagy betű és tudtam csatlakozni!  :hmm:
Majd Sándorék biztos adnak majd rá valami magyarázatot egyszer! :)

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #5596 Dátum: 2012, 01 17, 17:20:41 »
Mystorage-re  nem tettem még soha fel... de szerintem igen.. bár még régen úgy olvastam hogy a rom flesseléssel lehet csak visszanyerni a teljes kapacitást.. de aki csinált már ilyet az biztos fog rá pontos tapasztalatból adódó választ adni rá!

Köszönöm, a következő publikációnál kipróbálom! Nekem ékezet nincs de nagybetű van benne! Csak az a fura hogy másnál is ahol próbáltam van benne nagy betű és tudtam csatlakozni!  :hmm:
Majd Sándorék biztos adnak majd rá valami magyarázatot egyszer! :)
Beállítások/vezeték nélküli és hálózatbeállítások/wifi beállítások - menü gomb/speciális/domain. CM romoknál alapból nem ismerik fel a 11-es csatorna feletti routereket, így ha fölé van belőve a router, alapból nem látja, csak ha itt átállítod. Érdemes megnézni, régebben megviccelt engem is.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető Serenity

« Reply #5597 Dátum: 2012, 01 17, 17:23:09 »
Beállítások/vezeték nélküli és hálózatbeállítások/wifi beállítások - menü gomb/speciális/domain. CM romoknál alapból nem ismerik fel a 11-es csatorna feletti routereket, így ha fölé van belőve a router, alapból nem látja, csak ha itt átállítod. Érdemes megnézni, régebben megviccelt engem is.

Köszi majd kipróbálom! ;)
Pont akartam írni hogy mi a helyzet veled rég láttunk erre, hogy áll az omniád? Össze raktad már? :D

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #5598 Dátum: 2012, 01 17, 17:40:17 »
Köszi majd kipróbálom! ;)
Pont akartam írni hogy mi a helyzet veled rég láttunk erre, hogy áll az omniád? Össze raktad már? :D
Járok én erre minden nap, csak a háttérből követem az eseményeket :D Az Omniával azóta sem foglalkoztam, igazából megvan minden szinte, csak a kijelző amit vettem hozzá pixel hibás, írni akarok az eladónak, csak még nem jutottam el odáig. Összerakom előbb utóbb, csak arra várok még, hogy továbbmegy-e a fejlesztés, mert ha igen akkor cserélem a komplett házat meg a digitizert is.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető Serenity

« Reply #5599 Dátum: 2012, 01 17, 18:03:56 »
Járok én erre minden nap, csak a háttérből követem az eseményeket :D Az Omniával azóta sem foglalkoztam, igazából megvan minden szinte, csak a kijelző amit vettem hozzá pixel hibás, írni akarok az eladónak, csak még nem jutottam el odáig. Összerakom előbb utóbb, csak arra várok még, hogy továbbmegy-e a fejlesztés, mert ha igen akkor cserélem a komplett házat meg a digitizert is.

Hát sokan reméljük hogy továbbmegy a fejlesztés! :ok: O->-