2024, 11 27, 15:29:19

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526886 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető kifli

• Nem: Férfi
  • PDA: THL W200S
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #5550 Dátum: 2012, 01 11, 18:52:56 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Bocsánat a dupláért, de nem engedte a szerkesztést. Minden esetben primary-re volt beállítva az SD kárty, azt olvastam itt valakitől, hogy úgy a jó. Mi lehet a hiba?
Másik sd kártya vagy manuális telepítés... megcsinálod a particiokat,kicsomagolod ext4 re a rendszert, startup txt, haret stb... faquba a leírás...

Nem elérhető atimalac

• PFC Fan
  • PDA: Samsung I800 Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXJG5
« Reply #5551 Dátum: 2012, 01 11, 19:03:39 »
Letöltötttem a SlideIT nevű keyboard, és nem tudom berakni az andorid keyboard helyett, 1xűen nem cseréli ki, hiába van kipipálva nem változik meg :/

Nem elérhető mahitoo

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA: Samsung Omnia
  • PDA ROM: i900buhh5/mihi1
« Reply #5552 Dátum: 2012, 01 11, 19:28:23 »
Másik sd kártya vagy manuális telepítés... megcsinálod a particiokat,kicsomagolod ext4 re a rendszert, startup txt, haret stb... faquba a leírás...

Köszönöm szépen a tippet, másik SD-re rárakta. :) Tényleg köszi, mert már az agyvérzés kerülgetett, hogy ennyire béna vagyok. :)

Nem elérhető kifli

« Reply #5553 Dátum: 2012, 01 11, 21:52:40 »
Köszönöm szépen a tippet, másik SD-re rárakta. :) Tényleg köszi, mert már az agyvérzés kerülgetett, hogy ennyire béna vagyok. :)
Örülök, nagyon szívesen.
My stroragen stabilabb gyorsabb...

Mondjuk én most romot cseréltem, és per pill nincs fent a  droid.
Megvárom a következő frissülést, ami remélem hamarosan bekövetkezik mert hatalmas a csend...
Legalábbis remélem még megy a projekt... :'(

Nem elérhető kifli

« Reply #5554 Dátum: 2012, 01 11, 21:59:32 »
Letöltötttem a SlideIT nevű keyboard, és nem tudom berakni az andorid keyboard helyett, 1xűen nem cseréli ki, hiába van kipipálva nem változik meg :/
Asszem pl. sms írásnál van lehetőség billentyűzet választásra, és onnantól fogva ha kiválasztod akkor azt használja mindenhol...Mondjuk én másik billentyűzettel próbáltam anno...

Nem elérhető Árnyék71

• Navigáció / Navigation: Primo, Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S II, Galaxy S4 Active, Galaxy S5, LG G3
  • PDA ROM: CM 11,CM 10.2, G900FXXU1ANG9, V20h
« Reply #5555 Dátum: 2012, 01 12, 19:50:40 »
hosszan kell nyomni 1 szövegbeviteli mezőre és ott tudod kiválasztani a bill.-t, utána az lesz az alapértelmezett.

Nem elérhető klevi

• Navigáció / Navigation: Mio P550
  • PDA: GT-I9500
  • PDA ROM: XXUFNC1 4.4.2 KitKat
« Reply #5556 Dátum: 2012, 01 13, 08:10:31 »
Hát nagyon jó lenne kicserélni a teljes rendszerét a droidnak. Már 99%-ban a droidot használom, a maga kis hiányosságaival. Előbb-utóbb egy eredetire kell cserélnem, mert annyira megszoktam. :taps:

Nem elérhető kifli

« Reply #5557 Dátum: 2012, 01 14, 08:30:15 »
Nem hallani semmi híreket Sándor felől? Rapid is eltűnt... nem túl jó előjelek...

Nem elérhető apacer

• PDA: LG e510 - Otimus Hub
  • PDA ROM: Android 2.3.3 Gingerbread
« Reply #5558 Dátum: 2012, 01 14, 10:47:38 »
Hali!

Feldobtam a droidot az omniámra, vagyis csak az SD-re és szeretném, feltenni a Mystorage-ra, mert így kicsit lassúnak bizonyult. Az lenne a kérdésem, hogy csak linux alatt hozható létre az OMNIA II Androiddal - FAQ v2.0-ban jelzett 3 partíció (1. fat32 - ez lesz a WinMo által is látott My Storage, 2. ext4 - erre kerül az Android, ajánlott legalább 1 GB1, linux swap - 128 MB körüli az optimális) vagy windows alatt is ??? Pillanatnyilag win7 x64-et használok. Továbbá gondom volt a nettel, minden tökéletesen működött, kivéve a netet, vagyis wifin keresztül működik remekül, csak a szolgáltatói nem, telen*ros vagyok, elvégeztem az apn beállításokat, úgy ahogy az le vagyon írva a telen*r honplapján de semmi, windows alatt kifogástalanul működött és működik most is, de droid alatt semmi :/ Remélem valaki tud segíteni! :)

Nem elérhető kifli

« Reply #5559 Dátum: 2012, 01 14, 12:35:51 »
Hali!

Feldobtam a droidot az omniámra, vagyis csak az SD-re és szeretném, feltenni a Mystorage-ra, mert így kicsit lassúnak bizonyult. Az lenne a kérdésem, hogy csak linux alatt hozható létre az OMNIA II Androiddal - FAQ v2.0-ban jelzett 3 partíció (1. fat32 - ez lesz a WinMo által is látott My Storage, 2. ext4 - erre kerül az Android, ajánlott legalább 1 GB1, linux swap - 128 MB körüli az optimális) vagy windows alatt is ??? Pillanatnyilag win7 x64-et használok. Továbbá gondom volt a nettel, minden tökéletesen működött, kivéve a netet, vagyis wifin keresztül működik remekül, csak a szolgáltatói nem, telen*ros vagyok, elvégeztem az apn beállításokat, úgy ahogy az le vagyon írva a telen*r honplapján de semmi, windows alatt kifogástalanul működött és működik most is, de droid alatt semmi :/ Remélem valaki tud segíteni! :)

Partíció létrehozásához:
A tar.gz t nem tudom mivel fogod tudni kicsomagolni. Én Linuxot használok alapból. Van storagen a windóznak  egy hardresethez szükséges rejtett Partíciója. Azt ha nem muszáj ne töröld. nekem sikerült anno :)

Nem elérhető A501

• Navigáció / Navigation: Igo 8
  • PDA: MioDigiWalkerA501,Samsug omnia2 (I8000)
  • PDA ROM: r57.3.108-NXXJJ1 CSC: XEHJG5/O2Droid
« Reply #5560 Dátum: 2012, 01 14, 13:53:10 »
Nekem a My Storage.én van a droid . Valamiért a külső sd kártyán a média fileokat nem látja . Ez mitől lehet .

Előre is thx a választ .

Nem elérhető vizslakutya

• Navigáció / Navigation: Primo
  • PDA: samsung omnia II + ZTE Skate
  • PDA ROM: I8000nxxjh1
« Reply #5561 Dátum: 2012, 01 14, 19:08:03 »
Most pakolom sd kártyára a droidot.
Kicsomagolás sikerült,de a startup.txt fájlban nem találom a root=dev/block/mmcblk1p5 fájlt.
Mi a további teendő?
Köszi ha valaki kisegít.
"vizslát mindenkinek"

Nem elérhető kifli

« Reply #5562 Dátum: 2012, 01 14, 19:23:51 »
Nekem a My Storage.én van a droid . Valamiért a külső sd kártyán a média fileokat nem látja . Ez mitől lehet .

Előre is thx a választ .
Nem szereti az ékezetes mappákat a my storagen.
pl: FM rádió
Töröld le!

Nem elérhető kifli

« Reply #5563 Dátum: 2012, 01 14, 19:29:02 »
Most pakolom sd kártyára a droidot.
Kicsomagolás sikerült,de a startup.txt fájlban nem találom a root=dev/block/mmcblk1p5 fájlt.
Mi a további teendő?
Köszi ha valaki kisegít.

auto install txt be ez kell:

Set kernel zImage
Set ramsize 180*1024*1024
Set mtype 1626
Set ramaddr 0x50000000
Set kernelcrc 1
Set CMDLINE "rootdelay=2 root=/dev/mmcblk0p2 init=/init console=ttySAC2,115200"
setbitp 0x7F008808 5 1
pfw 0x7f005800 4 0x3
pfw 0x7f005804 4 0x805
pfw 0x7f005808 4 0x7
pfw 0x7f00580c 4 0x0
pfw 0x7f005828 4 0x11
pfw 0x7f00582c 4 0x80
boot

Amúgy a kereső nagyon jól használható, a  fórumon a jobb sarokban a  topikon belül...

Nem elérhető vizslakutya

« Reply #5564 Dátum: 2012, 01 14, 21:12:50 »
Köszi,újrakezdtem az egészet,most az általad leírtak szerint van a setup.txt,elindul a telepítés és amikor kijön a zöld felirat kb 3 perc múlva lefagy.Már háromszor újraindítottam,de mindig ugyanott lefagy.Azt hiszem ennél a pontnál feladom, mivel én csak egy egyszerű mezei felhasználó vagyok.
De azért még egyszer köszi.
"vizslát mindenkinek"

Nem elérhető kifli

« Reply #5565 Dátum: 2012, 01 14, 21:27:18 »
Köszi,újrakezdtem az egészet,most az általad leírtak szerint van a setup.txt,elindul a telepítés és amikor kijön a zöld felirat kb 3 perc múlva lefagy.Már háromszor újraindítottam,de mindig ugyanott lefagy.Azt hiszem ennél a pontnál feladom, mivel én csak egy egyszerű mezei felhasználó vagyok.
De azért még egyszer köszi.
Ez érdekes...
Az első betöltés sokáig tart. Ha  a zöld felirat alatt az android logot érted. Amíg jobbra balra futkorászik, nincs gond.  Több perc is lehet! Ki kell várni! Akkor fagy le ha megáll ez a fény a droid logon....  A következőnél indításkor már sokkalta gyorsabb. Lehet hogy félre érted ezt a "fagyást"...
Illetve másik sd vel is próbálhatod.

Nem elérhető vizslakutya

« Reply #5566 Dátum: 2012, 01 14, 21:35:16 »
Kijön az android felirat,először lassan,aztán gyorsan elkezd a fény jobbra-balra,aztán megáll.Szinte mindig ugyanott,majd megpróbálom másik kártyával is,de az csak holnap lesz.A kártyán kb 2200 MB szabad hely van,ennyinek elég kell lenni vagy nem?
"vizslát mindenkinek"

Nem elérhető kifli

« Reply #5567 Dátum: 2012, 01 15, 07:14:12 »
Kijön az android felirat,először lassan,aztán gyorsan elkezd a fény jobbra-balra,aztán megáll.Szinte mindig ugyanott,majd megpróbálom másik kártyával is,de az csak holnap lesz.A kártyán kb 2200 MB szabad hely van,ennyinek elég kell lenni vagy nem?
Próbáld meg újra telepíteni. (előtte mindenképpen formázd le az sd kártyát számítógéppel!)
Ha úgy is ugyanott áll meg akkor próbáld másikkal SD vel. Van a kártyán egy bekarikázott szám, ez a   sebességre utal. Minél nagyobb annál gyorsabb az I/O Ha már az android felirat megy, akkor jó az elérési út. Tehát vagy a kicsomagolt fájl sérült, vagy  a kártya nem tetszik neki. Régebben mondták hogy a Windows alatt automatába legyen a proci sebessége. Nem tudom itt most számít-e
Amúgy ha beírod a keresőbe, jobbra fent:  "android felirat"  akkor kidob jó pár találatot. Volt akinek csak a ROM csere segített. Érdemes a legfrissebbre cserélni amúgy is, nem csak a  android miatt. Nem nehéz..
Mellesleg a my storages telepítés használható. Ha nem rak fel az ember millió programot, és lesznek dugulások. Én hetekig használtam és korrektül ment. Csak most új romot tettem fel,  és formáztam az egész storaget. Az SD-s telepítésnél iszonyat melegedett a kártya környéke. Nem tetszett hogy ennyire forró. (Class 2 SD volt) Mondjuk az nem ezzel a mostani bétával történt. Majd ha lesz valami új fejlemény, akkor felteszem ismét storagre. De sajnos nagy a  csend...
Elég a 2G kártya amúgy...

Nem elérhető vizslakutya

« Reply #5568 Dátum: 2012, 01 15, 14:49:19 »
Oké,ma kipróbáltam a My strorage verziót,ugyanúgy befagyott,mint az sd kártyánál.Nincs mese ,az utolsó lehetőség egy romcsere.Melyik verziót (hun) rakjam fel ?
Köszi.
(esetleg egy linket hozzá külön megköszönnék)
"vizslát mindenkinek"

Nem elérhető vizslakutya

« Reply #5569 Dátum: 2012, 01 15, 17:55:07 »
No kérem,sínen vagyok,egy banális hiba volt az oka mindennek,tudni illik a processzor sebessége nem automatára,hanem normálra volt állítva.Miután átraktam,simán felkúszott s azóta is rendesen zakatol.Lehet,hogy a fakóba is be lehetne tenni első pontként,hogy állítsd be a proci sebességét.
Tesztelem,jelentkezem,de addig is köszi a segítő válaszokat.Üdv.
"vizslát mindenkinek"

Nem elérhető akoshotrod

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: samsung omnia 2
  • PDA ROM: i8000nxxil3
« Reply #5570 Dátum: 2012, 01 15, 19:07:55 »
üdv.
nekem az lenne a gond h hibátlanul elindult a telepítés DE viszont amikor rálépek a haret.exe.re és megnyomnám azt h RUNegyszerűen kiírja h Cannot open script file //storageCard/default.txt
na ebben kérném segítségetek h hogy oldjam meg. : )

Nem elérhető kifli

« Reply #5571 Dátum: 2012, 01 15, 19:12:04 »
No kérem,sínen vagyok,egy banális hiba volt az oka mindennek,tudni illik a processzor sebessége nem automatára,hanem normálra volt állítva.Miután átraktam,simán felkúszott s azóta is rendesen zakatol.Lehet,hogy a fakóba is be lehetne tenni első pontként,hogy állítsd be a proci sebességét.
Tesztelem,jelentkezem,de addig is köszi a segítő válaszokat.Üdv.
Írtam  a processzor sebességére vonatkozó dolgokat...
Romolda meg egy utcával odébb van...

Nem elérhető akoshotrod

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: samsung omnia 2
  • PDA ROM: i8000nxxil3
« Reply #5572 Dátum: 2012, 01 15, 19:20:21 »
kösz a segítséget. . . : /

Nem elérhető vizslakutya

« Reply #5573 Dátum: 2012, 01 15, 21:29:31 »
"
nekem az lenne a gond h hibátlanul elindult a telepítés DE viszont amikor rálépek a haret.exe.re és megnyomnám azt h RUNegyszerűen kiírja h Cannot open script file //storageCard/default.txt
na ebben kérném segítségetek h hogy oldjam meg. : ) "

Nekem ezt akkor csinálta amikor először tévedésből a My storage helyett a kártyára csomagoltam ki a telepítőt,miután átraktam eltűnt ez a felirat.
"vizslát mindenkinek"

Nem elérhető vizslakutya

« Reply #5574 Dátum: 2012, 01 16, 08:39:52 »
Fent van,működik elég jól,két gond adódott eddig:egyszer eldobta az SD kártyát,de újraindítással megoldódott,a másik az fogósabb,nem látja a fülest.Hiába dugom be semmi,az update 1 fent van, a leírás szerint telepítve.Ha bedugott fülessel indítok,akkor jó, szépen szól,de viszont kihúzás után sincs hang a készüléken,s a jel is ottmarad felül.Ha visszadugom,akkor újból van füles,viszont automatikusan elindul a Mortplayer.Újra indítva kihúzott fülessel,megint nem látja,viszont működik a készülék hangrendszere.
"vizslát mindenkinek"