2024, 11 27, 22:34:29

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526903 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Neio01

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
    • OmniaII - Android FAQ
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: iPhone 4 & Samsung I8000
  • PDA ROM: I8000XXJJ1 | O2droid - CM6 ß2
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #5375 Dátum: 2011, 12 17, 14:28:36 »
You are not allowed to view links. Register or Login

Drága barátom! Mielőtt magadba fordulnál, másold be nekem, hogy a MANUÁLIS TELEPÍTÉSBEN hol van szó SD kártyáról!!!!

Megsúgom sehol! Kibeszélt itt SD kártyáról? Mielőtt felrobbannál, légy oly kedves, és olvasd már el, mit ír a másik.

Nem akartam hozzászólni, de megteszem. Ha SD-re csinálod a procedúra kábé csak annyiban más hogy oda és nem ide, pont.

Órákat öltem bele a FAQ-ba, kijártam szinte minden opciót és lehetőséget ami csak eszembe jutott az egésszel kapcsolatban és próbáltam leírni mindent amit csak egy kezdőnek tudnia kell.

Egyet kell értenem Rapiddal. Nem kis energiát ölünk ebbe a projektbe és mi csak ugye a "support" vagyunk. A kezdők nem keresnek és egyértelmű dolgokat nem vesznek észre. Kissé idegesítő és felőrlő dolog ez, hidd el és megértem miért tart már ott a príma Rommerünk, hogy káromkodjon, legszívesebben én is azt tudnám tenni. Türelmes ember vagyok, kötél idegekkel így a kérdezősködő kezdők nem zavarnak, legyintek és ennyi, viszont az, hogy valaki a munkámmal kötekszik ami a ~10000 olvasásból szerintem ~8000 alkalommal segít és hasznos, azt nem igen csípem és nálam is kicsapja a biztosítékot, nem csak Rapidnál.
Ha valami kérdésed van az Omnia2Droiddal kapcsolatban előbb olvasd el a MEGÚJULT You are not allowed to view links. Register or Login és csak utána kérdezz! :)

Nem elérhető gabancs

• Navigáció / Navigation: belső
  • PDA: Samsung GT-I8000
  • PDA ROM: I8000NXXIL3
« Reply #5376 Dátum: 2011, 12 17, 14:33:23 »
Manuális telepítéssel is rakhatod SD kártyára, ha ahhoz tartja úri kedved.
My Storage-ra pedig kétféleképpen is lehet rakni, ezért változhat a partíció száma, de ne zavarjon, hogy azt is leírtam.

A gyárban pedig egy Windows Mobile-os telefonra nem Androidot "hekkelnek" rá, hanem egyszerűen felflashelik rá az IT csapat által elkészített ROM-ot. Nagyon el vagy te tévedve a dzsungelban.

Egyébként meg nem vagyok a barátod.

Rendben van nem barátom! Ettől még a kirohanásod nem jogos! Senki nem fikázott senkit és semmit! Én megjegyeztem, hogy a leírás nem pontos! Olvass vissza! Ennyi történt és te dührohamot kaptál. De miért?
Ez egy fórum, ahol normális esetben az emberek megbeszélnek dolgokat.
Miután a tények azt mutatják, hogy az egyik embernek sikerül a másiknak nem, csak felmerül az emberben, hogy ez így nem kóser. Ugyan az a vas, ugyan az a telepítés, kutya kötelessége lenne működnie mindenkinek.

Én felvetettem egy problémát, amit végül is nem oldottunk meg, mert a dühroham győzött.
Ha nektek ez így korrekt, akkor én meghajlok a szokás előtt, és nem kérdezek többet. Nem ehhez vagyok szokva!

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #5377 Dátum: 2011, 12 17, 14:43:20 »
Ez így igaz! De ha végig gondolod, hamar rádöbbensz, hogy a telefon memóriája adott. Ezt a megadott szinten particionálni kell. Na de! Teljesen mindegy, hogy a Te asztali géped minek látja, vagy az én asztalai gépem minek látja az adott particiót. A startup.txmindenkinek ugyan ugy látja, hiszen nincs is más particio a telefonon. Van ugye a winmo az android és van egy swap. Slussz!!!!!!

Szerinted akkor hogy lehet az, hogy az egyik telefonba ilyen számot kell írni a másikba meg olyat?

Az automata és a manuális között csak egy különbség van. Az "automata" az omniával csomagoltatja ki a fájlokat a megadott helyre, míg ezzel szemben a "manuális" az asztali géppel. Pillanatok alatt meg van, nem kell rá várni.

De ettől még a telefon particionálása nem változik!

Gondolkozz már egy kicsit!
Rendben van nem barátom! Ettől még a kirohanásod nem jogos! Senki nem fikázott senkit és semmit! Én megjegyeztem, hogy a leírás nem pontos! Olvass vissza! Ennyi történt és te dührohamot kaptál. De miért?
Ez egy fórum, ahol normális esetben az emberek megbeszélnek dolgokat.
Miután a tények azt mutatják, hogy az egyik embernek sikerül a másiknak nem, csak felmerül az emberben, hogy ez így nem kóser. Ugyan az a vas, ugyan az a telepítés, kutya kötelessége lenne működnie mindenkinek.

Én felvetettem egy problémát, amit végül is nem oldottunk meg, mert a dühroham győzött.
Ha nektek ez így korrekt, akkor én meghajlok a szokás előtt, és nem kérdezek többet. Nem ehhez vagyok szokva!

Szerintem a fentebb idézett hozzászólás igen is fikázás, ugyanis engem is és Neio01-et is hülyének titulálod, akik nem tudják, hogy mit írnak le és mit javasolnak.

Az meg a másik, hogy az Android az Omnia 2-re szigorúan egy "sufniprojekt", amely jelenleg is még csak béta stádiumban van (ha egyáltalán tudod, hogy mi az), ezért fordulhatnak elő hibák.

Továbbá nem, nem minden vas egyforma!

Omnia 2 van 2-8-16GBos belső memóriás. Van gyári ROM-mal, van főzöttel, van 6.5-tel és 6.5.3-mal. Van 512MB-tól 32GB-ig terjedő SD kártyával, melyek lehetnek FAT és FAT32 fájlrendszerűek is. Nem mindenkinél jön össze az automata telepítés. Nem mindenki csinálja ugyanúgy a manuális telepítést és nem mindenki ugyanazzal a Linux disztróval vagy partíciókezelővel (igenis számít!) csinálja a leírtakat.

Több, mint 5300 hozzászólásból eddig egy sincs olyan, mint a tied, aki elkezd fikázni, hülyének nézi azokat, akik a kezdetektől itt vannak és még neki áll feljebb, hogy a vad fantáziálgatásai közepette valaki oldalba böki, hogy ne kalandozzon el. Ne okoskodj olyan dolgokban, amiről maximum olvastál valahol valamikor és semmi közöd nincs hozzá.

Nem, a kirohanásom nem volt jogos, legalábbis nem abban a formában, ahogy megírtam. A cenzúrázott szavakat kihagyhattam volna belőle, most már látom...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gabancs

« Reply #5378 Dátum: 2011, 12 17, 14:48:14 »
Akkor nincs más választásom, bocsánatot kérek! És kívánok további szép napot mindenkinek! További sikeres fórumozást!
Sok sikert!

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #5379 Dátum: 2011, 12 17, 14:54:57 »

O->- :-*

Már megettem egy dobozzal. Küldhetnél másikat. :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Serenity

• PDA: iPhone 6
« Reply #5380 Dátum: 2011, 12 17, 15:12:23 »
Nyugalom! A leírás igen is pontos én több alkalommal is megcsináltam az alapján.. a másik meg hogy ha valamelyik része nem világos az FAQ-nak akkor többször is el kell olvasni ameddig világos nem lesz! Ha meg végkép nem világos az a része akkor először a keresőbe be rá kell keresni hátha már másnak is volt olyan problémája ha meg nem talál semmi választ a kérdésre akkor bekel másolni ide és leírni hogy mi nem világos és valaki biztos add rá részletes választ ha kulturáltan van feltéve a kérdés!
Amúgy meg tényleg nem kell semmit "fikázni", örülni kell hogy vannak ilyen emberek akik a szabad idejükben próbálkoznak olyan dolgokat létrehozni ami nekünk örömet okoz és a segítségünkre lehet! O->-
Csak ennyit akartam ehhez hozzá szólni!

Nem elérhető Pydy

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy Ace
  • PDA ROM: Mindig más =)
« Reply #5381 Dátum: 2011, 12 17, 16:04:25 »
1. Mi a hibaüzenet?
2. TC-nél beállításokban be kell kapcsolni a root hozzáférést, aminél nekem eddig még mindig kifagyott a TC. Alapból pedig nincs neki root joga. Próbáld a Root Explorer-rel, ha a system-ben akarsz másolni vagy használj ADB-t.
+1. Mi van feltelepítve? A droid alapból root-olt, szóval ha valami superuser programot még felraktál, akkor az összekeverhette szegényt.
Terminalnal meg lényegében azt az üzenetet kapja, hogy nincs meg a megfelelő jogosultság ehhez.
Már fellett rakva linuxról/winről, msre/telefonmemóriára. Volt amikor a romban alapból nem volt Superuser. Avast beállítások közben befagyott, amikor a root jogot kérné. Titanium Backup úgyszintén. Pedig mindent a leírás alapján csinált. Én nem nagyon vágom itt hogy működik, mert nekem Galaxy Acem van, de láttam amit láttam és valóban nem működik a root jog.

Nem elérhető alabama20

• PDA: iPhone 11 Pro SpaceGrey 256GB
  • PDA ROM: Gyári 8.0
« Reply #5382 Dátum: 2011, 12 17, 19:54:10 »
Már megettem egy dobozzal. Küldhetnél másikat. :D

Szegény te :)

Szerintem a leírás igen is helyes és teljes. Ha annyira okos az illető akkor csak azt nem értem hogy miért nem tudja magának felrakni az androidot a "vasára". Említett más fórumokat... remélem a Modaco-ra gondolt ahol majd Woyteckst látja el a baját és elküldi Isten hírével (vagy szóba sem áll vele ha ilyen hangnemben irkál) :D Nyugi Rapid ;)
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető gabancs

« Reply #5383 Dátum: 2011, 12 17, 20:36:31 »
Szegény te :)

Szerintem a leírás igen is helyes és teljes. Ha annyira okos az illető akkor csak azt nem értem hogy miért nem tudja magának felrakni az androidot a "vasára". Említett más fórumokat... remélem a Modaco-ra gondolt ahol majd Woyteckst látja el a baját és elküldi Isten hírével (vagy szóba sem áll vele ha ilyen hangnemben irkál) :D Nyugi Rapid ;)

A leírás nem pontos! Sikerült elindítanom! Egy szó nincs arról, hogy be kell tenni egy SD kártyát a telefonba. Emiatt nem indult el! Szóval jó lenne kiegészíteni a leírást, mert nem teljes!

Nem elérhető reiben

• Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #5384 Dátum: 2011, 12 17, 20:46:52 »
Jól elvagytok :D

Tapatalk I9100

Nem elérhető alabama20

• PDA: iPhone 11 Pro SpaceGrey 256GB
  • PDA ROM: Gyári 8.0
« Reply #5385 Dátum: 2011, 12 17, 21:03:13 »
Jól elvagytok :D

Tapatalk I9100

Hát igen... Megesik néha :D
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető kifli

• PDA: THL W200S
« Reply #5386 Dátum: 2011, 12 17, 21:07:35 »

A leírás nem pontos! Sikerült elindítanom! Egy szó nincs arról, hogy be kell tenni egy SD kártyát a telefonba. Emiatt nem indult el! Szóval jó lenne kiegészíteni a leírást, mert nem teljes!

Inkább köszönd meg szépen hogy ezt valaki egyáltalán leírta.
Az hogy vannak értelmi problémákkal küzdők, arról nem tehetnek.

És jó lenne ha nem haragítanád fel őket, mert más meg örül ennek a  leírásnak is.
Ami alapján tökéletesen működik a dolog.

Nem elérhető gabancs

« Reply #5387 Dátum: 2011, 12 17, 21:25:29 »

Az hogy vannak értelmi problémákkal küzdők, arról nem tehetnek.

Hihetetlen, hogy mennyire buta emberek vannak! Most írom le a megoldást, és jelzem, hogy ki kellene egészíteni mert nem korrekt így. És akkor jön az értelmi gondjaival. Valami nem érthető?

Nem elérhető kifli

« Reply #5388 Dátum: 2011, 12 17, 21:32:46 »
Hihetetlen, hogy mennyire buta emberek vannak! Most írom le a megoldást, és jelzem, hogy ki kellene egészíteni mert nem korrekt így. És akkor jön az értelmi gondjaival. Valami nem érthető?

Ha szeretnél sd kártyát használni, akkor be kell tenni a készülékbe.
Ha ez neked nem egyértelmű, akkor eleve mi a  censored t keresel itt?

Ilyenek miatt kellet az Usába ráírni a mikróra hogy élő állatot bele tenni tilos.  :D

Nem elérhető agalance

• Navigáció / Navigation: Internal
  • PDA: Samsung GalaxyS3 + Galaxy Tab 10.1
  • PDA ROM: Phone: I9300XXEMG4, Tab: Stock P7510XWMPE
« Reply #5389 Dátum: 2011, 12 17, 21:41:17 »
:)

Kicsit eltér a "beszélgetés" a topik alaptémájától..

Egy korábbi hozzászóláshoz adnék egy kis infot:
Amúgy a my storage-t és az SD-t is igen csak "sok" féle képpen lehet partícionálni és a szükséges file rendszereket elhelyezni rajta (primary,extended stb..) . Így a startup.txt-ben lévő partícióra vonatkozó számok nagyon is eltérhetnek.

Nem elérhető gabancs

« Reply #5390 Dátum: 2011, 12 17, 21:50:40 »
:)

Kicsit eltér a "beszélgetés" a topik alaptémájától..

Egy korábbi hozzászóláshoz adnék egy kis infot:
Amúgy a my storage-t és az SD-t is igen csak "sok" féle képpen lehet partícionálni és a szükséges file rendszereket elhelyezni rajta (primary,extended stb..) . Így a startup.txt-ben lévő partícióra vonatkozó számok nagyon is eltérhetnek.

Tehát akkor érthetően! A leírás jó! Egy aprócska részlet hiányzik a manuális telepítés leírásából. Hiába csinálsz meg mindent hibátlanul, ha nincs SD kártya a telefonban, akkor nem indul el az android.

A kutya nem akar SD kártyára telepíteni. Nem is oda telepíti a leírás szerint. Ennek ellenére SD nélkül nem indul.
Sok ember van, akinek hasonló gondja lehet, érdemes ezt is bele írni.
Tehát mégy egyszer az egységsugarú juzerek miatt.
Ez nem fikázás, csak egy javaslat. A leírás jó, csak nem teljes!

Nem elérhető kifli

« Reply #5391 Dátum: 2011, 12 17, 22:20:48 »
Tehát akkor érthetően! A leírás jó! Egy aprócska részlet hiányzik a manuális telepítés leírásából. Hiába csinálsz meg mindent hibátlanul, ha nincs SD kártya a telefonban, akkor nem indul el az android.

A kutya nem akar SD kártyára telepíteni. Nem is oda telepíti a leírás szerint. Ennek ellenére SD nélkül nem indul.
Én csak annyit láttam amikor beleolvastam pár hsz ba, hogy kiborítottál egy két embert :-)
Szóval a droidhoz kell az SD Nekem fel sem tűnt mert mindig benne van. ;)
Szóval visszavonom a mikrós dolgot  :D
Na jócakát...

Nem elérhető kemilke

• Navigáció / Navigation: google
  • PDA: Samsung galaxy s mini, LG G2 mini
  • PDA ROM: l9195XXUBML4
« Reply #5392 Dátum: 2011, 12 17, 23:29:01 »
Naszóval, én kiborultam.
Nézz már körbe egy kicsit! Én itt vagyok 2 éve, több ROM-ot csináltam az O2-höz, mint ahányszor te gatyát váltottál ezen időszak alatt. A Droid fejlesztésének kezdete óta itt vagyok. Kipróbáltam az összes változatát, mind manuális, mind automata telepítéssel. Szóval azt hiszem, hogy ilyen hangnemet még véletlenül sem engedhetsz meg magadnak itt, ***************

Akkor gondolkozz picit:
Lehet telepíteni SD-re és My Storagera. Az egyik mmcblk0, a másik mmcblk1. Ha a My Storage-on nem csinálsz mást, csak kettéosztod a FAT-ot, akkor lesz az ext4 mmcblk1p6. Ha törölsz rajta mindent és primary-ban hozol létre egy FAT-ot, majd egy ext4-et, akkor mmcblk1p2 lesz az a nyavalyás ext4. Ha SD-re csinálsz a FAT mögé egy ext4-et, az pedig mmcblk0p2 lesz. Szóval censored nem mindegy, hogy az asztali géped minek látja, mert nem mindegy, hogy SD vagy My Storage, és az sem, hogy a My Storage-on extended vagy primary az a censored partíció.

Ha ezt sem érted meg, akkor vegyél magadnak egy Nokia 3210-est, aztán censored azt, ne engem!

Tudnám, hogy mi a francnak ugat bele valaki olyanba, amihez köze nincsen. Ráadásul itt az ember segíteni próbálnak, de az ilyeneknek minek ???

Az tuti, hogy én még egyszer itt egy újonchoz sem fogok hozzászólni. Aki nem hajlandó olvasni, keresni, majd elfogadni a segítséget, és még ő pofázik vissza, azzal nem tudok mit kezdeni.

Azt csinálsz a telefonoddal, amit akarsz, de én javaslom, hogy tedd oda, ahová nem süt be a nap...
Rapid en ujoncnak szamitok-e? :) mert en meg szamitok a segitsegedre, ahogy eddig is mert sokat segitetel es erthetoen amit most is koszonok neked es meg sokan masok is szerintem. Tehat Rapidot es tarsait akik segitenek ne bantsatok!

Nem elérhető kifli

« Reply #5393 Dátum: 2011, 12 18, 07:35:27 »
Rapid en ujoncnak szamitok-e? :) mert en meg szamitok a segitsegedre, ahogy eddig is mert sokat segitetel es erthetoen amit most is koszonok neked es meg sokan masok is szerintem. Tehat Rapidot es tarsait akik segitenek ne bantsatok!

Pontosan!

Szerintem itt mindenki számít a  segítségre! Mert a tudást nem egyszerű megszerezni.
Ha nincs ez a fórum, még mindig csak angolul tudna a pda-m, egy régi rommal, ami használhatatlan volt!
Szerintem rég eladtam volna. Így meg nem csak hogy, tökéletes lett, de pl. Rapid videója alapján
tettem fel legelőször a romot Mert nem mindenkinek van ideje annyira belemélyedni a dolgokba, hogy magabiztosan neki álljon pár sor elolvasása után. Lépésről lépésre leírta.Ennél már csak az lett volna egyszerűbb ha valaki megcsinálja helyettem  :D Téglát senki nem szeretne  a pda-bol készíteni.
Szóval nagy köszönet érte, hogy gondolt a készítő a magamfajtákra is.
Azt meg álmomban sem gondoltam volna hogy az  ANDROID rendszert is elérhetővé teszik számunkra.
Ami most béta verzió, vannak  hibák, mert minden bétába van. Ezért béta.  De azon dolgoznak hogy minél kevesebb legyen.
És igenis felhívnám az újak figyelmét hogy legyenek TISZTELETTEL azok fele, akik rengeteg időt,energiát beletesznek a fórumba. Hogy nekünk egyszerűbb legyen az életünk! A kereső tényleg nagyon jól működik fent a  sarokba. A felesleges dolgokkal nem kellene már foglalkozni. Szóval én is nagyon köszönöm az eddigi, és remélhetőleg a  további munkátokat!  :)

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #5394 Dátum: 2011, 12 18, 08:05:02 »

A swap-ot hol hoztad létre? Az fstab fájlba mit írtál? Ha azt, ami a leírásban van, akkor igenis kell neki az SD (egyértelműen), mivel a swap arra mutat és ez oda is van írva. Amúgy meg én személy szerint még nem találkoztam olyan emberrel, aki SD nélkül használta volna nem csak az Omniáját, de bármilyen telefonját, amibe lehet SD-t rakni, szóval elnézést, hogy erre nem gondoltunk. Majd Neio01 beleírja, hogy kell hozzá, mint ahogy az amcsi mikrókra rá van írva, hogy ne rakjunk bele élő állatot, ahogy ezt már más megjegyezte előttem. Bár az amcsiknál azt is ráírják az autó külső tükreire, hogy "Amit lát, az Ön mögött van". :D

Nem elérhető kifli

« Reply #5395 Dátum: 2011, 12 18, 08:34:39 »
A swap-ot hol hoztad létre? Az fstab fájlba mit írtál? Ha azt, ami a leírásban van, akkor igenis kell neki az SD (egyértelműen), mivel a swap arra mutat és ez oda is van írva. Amúgy meg én személy szerint még nem találkoztam olyan emberrel, aki SD nélkül használta volna nem csak az Omniáját, de bármilyen telefonját, amibe lehet SD-t rakni, szóval elnézést, hogy erre nem gondoltunk. Majd Neio01 beleírja, hogy kell hozzá, mint ahogy az amcsi mikrókra rá van írva, hogy ne rakjunk bele élő állatot, ahogy ezt már más megjegyezte előttem. Bár az amcsiknál azt is ráírják az autó külső tükreire, hogy "Amit lát, az Ön mögött van". :D
Nekem a swap is, rendszer is storagen van. Kipróbáltam sd nélkül nem megy. A loadingnál megáll..De ez nekem sem tűnt fel, mert mindig benne van az SD...
Viszont elkezdte kiirkálni hogy kevés a helyem a programoknak. Ha átméretezem geparteddel  a storaget amin a  rendszer van akkor megoldódik? Vagy fix méretig lehet csak telepíteni? Sd re át tudom tenni de jobb szeretném ha nem kellene.
köszi

Nem elérhető gabancs

« Reply #5396 Dátum: 2011, 12 18, 08:37:35 »
. Amúgy meg én személy szerint még nem találkoztam olyan emberrel, aki SD nélkül használta volna nem csak az Omniáját, de bármilyen telefonját, amibe lehet SD-t rakni, szóval elnézést, hogy erre nem gondoltunk. Majd Neio01 beleírja, hogy kell hozzá, mint ahogy az amcsi mikrókra rá van írva, hogy ne rakjunk bele élő állatot, ahogy ezt már más megjegyezte előttem. Bár az amcsiknál azt is ráírják az autó külső tükreire, hogy "Amit lát, az Ön mögött van". :D

Ezt neked is ki lehet írni minden alkalommal! Az fel sem merült a szűk látókörödben, hogy van aki nem használja az omniát, a szekrényben porosodik, mert akkorát csalódott benne? Egy ilyen használaton kívüli telefonba miért is lenne SD kártya?
Ez az egész android dolog csak egy utolsó lehetőség az omnia 2-nek. Egyébként rég el van felejtve, úgy szar, ahogy van.

Nem elérhető gabancs

« Reply #5397 Dátum: 2011, 12 18, 08:40:51 »
Kipróbáltam sd nélkül nem megy. A loadingnál megáll..De ez nekem sem tűnt fel, mert mindig benne van az SD...

Hát erről beszéltem! És köszönet helyett csak a fikázást kaptam! Már bocsánat, ha egy használaton kívüli telefonban nincs SD kártya, és ezt próbáltuk újra éleszteni android-al.

Nem elérhető kifli

« Reply #5398 Dátum: 2011, 12 18, 08:42:42 »
Ezt neked is ki lehet írni minden alkalommal! Az fel sem merült a szűk látókörödben, hogy van aki nem használja az omniát, a szekrényben porosodik, mert akkorát csalódott benne? Egy ilyen használaton kívüli telefonba miért is lenne SD kártya?
Ez az egész android dolog csak egy utolsó lehetőség az omnia 2-nek. Egyébként rég el van felejtve, úgy szar, ahogy van.

NXXJJ1 el nekem teljesen korrektül megy, spb mobil shell el. Nem értem miről beszélsz.

Nem elérhető gabancs

« Reply #5399 Dátum: 2011, 12 18, 08:45:42 »
NXXJJ1 el nekem teljesen korrektül megy, spb mobil shell el. Nem értem miről beszélsz.

A gyári Omnia 2-ről beszélek! Úgy szar, ahogy van. Egy hónap kínlódás után a lányomnak adtam, ő meg gyakorlatilag nem használja, a szekrényében van, néha ha eszébe jut feltölti.
Ja, és nem kínlódtam vele, vettem egy normálisan használható telefont.