Ez így igaz! De ha végig gondolod, hamar rádöbbensz, hogy a telefon memóriája adott. Ezt a megadott szinten particionálni kell. Na de! Teljesen mindegy, hogy a Te asztali géped minek látja, vagy az én asztalai gépem minek látja az adott particiót. A startup.txmindenkinek ugyan ugy látja, hiszen nincs is más particio a telefonon. Van ugye a winmo az android és van egy swap. Slussz!!!!!!
Szerinted akkor hogy lehet az, hogy az egyik telefonba ilyen számot kell írni a másikba meg olyat?
Az automata és a manuális között csak egy különbség van. Az "automata" az omniával csomagoltatja ki a fájlokat a megadott helyre, míg ezzel szemben a "manuális" az asztali géppel. Pillanatok alatt meg van, nem kell rá várni.
De ettől még a telefon particionálása nem változik!
Gondolkozz már egy kicsit!
Rendben van nem barátom! Ettől még a kirohanásod nem jogos! Senki nem fikázott senkit és semmit! Én megjegyeztem, hogy a leírás nem pontos! Olvass vissza! Ennyi történt és te dührohamot kaptál. De miért?
Ez egy fórum, ahol normális esetben az emberek megbeszélnek dolgokat.
Miután a tények azt mutatják, hogy az egyik embernek sikerül a másiknak nem, csak felmerül az emberben, hogy ez így nem kóser. Ugyan az a vas, ugyan az a telepítés, kutya kötelessége lenne működnie mindenkinek.
Én felvetettem egy problémát, amit végül is nem oldottunk meg, mert a dühroham győzött.
Ha nektek ez így korrekt, akkor én meghajlok a szokás előtt, és nem kérdezek többet. Nem ehhez vagyok szokva!
Szerintem a fentebb idézett hozzászólás igen is fikázás, ugyanis engem is és Neio01-et is hülyének titulálod, akik nem tudják, hogy mit írnak le és mit javasolnak.
Az meg a másik, hogy az Android az Omnia 2-re szigorúan egy "sufniprojekt", amely jelenleg is még csak
béta stádiumban van (ha egyáltalán tudod, hogy mi az), ezért fordulhatnak elő hibák.
Továbbá nem, nem minden vas egyforma!
Omnia 2 van 2-8-16GBos belső memóriás. Van gyári ROM-mal, van főzöttel, van 6.5-tel és 6.5.3-mal. Van 512MB-tól 32GB-ig terjedő SD kártyával, melyek lehetnek FAT és FAT32 fájlrendszerűek is. Nem mindenkinél jön össze az automata telepítés. Nem mindenki csinálja ugyanúgy a manuális telepítést és nem mindenki ugyanazzal a Linux disztróval vagy partíciókezelővel (igenis számít!) csinálja a leírtakat.
Több, mint 5300 hozzászólásból eddig egy sincs olyan, mint a tied, aki elkezd fikázni, hülyének nézi azokat, akik a kezdetektől itt vannak és még neki áll feljebb, hogy a vad fantáziálgatásai közepette valaki oldalba böki, hogy ne kalandozzon el. Ne okoskodj olyan dolgokban, amiről maximum olvastál valahol valamikor és semmi közöd nincs hozzá.
Nem, a kirohanásom nem volt jogos, legalábbis nem abban a formában, ahogy megírtam. A cenzúrázott szavakat kihagyhattam volna belőle, most már látom...