Végre egy értelmes ember! Pedig az összes szófosó között a legfiatalabb.
Az összes többinek! Az, hogy itt néhány száz ember olvasgat semmi ahhoz képest, hány százezer omnia 2 tulajdonos volt van a földön, aki még arról sem hallott, hogy ROM. Nem értem, mire veritek itt magatokat. Segítettem!
Szívesen!
A többi szófosó üzeni neked, hogy nem ez az egyedüli fórum, ami ezzel foglalkozik. Én meg üzenem neked, hogy kukkants fel például a Modaco-ra, vagy az OmniaROM-ra, esetleg a Samsung-Omnia.org oldalra, és nézz körbe, hogy hány ezer ember használja örömmel a mai napig az Omnia 2-jét gyári vagy főzött ROM-okkal. Nem azért, mert szegények és nem tudnak másikat venni, hanem azért, mert egy megbízható, jó PDA. Továbbá azt is megnézheted, hogy közülük hányan használják az én ROM-jaimat, amelyek verziói összesítve több tízezer letöltéssel büszkélkedhetnek.
Bárki, aki nem egybites júzer, - ami annyit jelent, hogy megveszi, nyomkodja, nem tetszik, kidobja/fikázza - mint Te, nagyon is meg van vele elégedve. Egybites júzereknek valóban szifon kell vagy Nokia 3210.
Ez hihetetlen! Akkor kezdjük az alapoktól!
1; Az apple termékek iszonyatosan túl vannak árazva.
2; Az ár semmit nem jelet, próbálj ki egy Samsung galaxy mini-t. Néhány ezer forint! A vas alatta jóval szerényebb mint az omnia 2 alatt. Ennek ellenére használhatóságban alázza az omnia 2-őt.
3; Leírom még egyszer. Álmomban nem gondoltam, hogy a samsung ezt így képes volt kiadni. Számomra beta állapotban volt és van ma is.
1. Ebben egyet kell értsek.
2. A Galaxy Mini egy
gyárilag Androidos telefon.
A vas persze jóval szerényebb, de ne hasonlítsd már össze a iszonyatos munkával házilag összerakott, belső vagy külső SD-n és nem NAND-on futó Androiddal, ember !!!3. A Samsung nagyon is jó ROM-okkal adta ki és több, mint egy évig folyamatosan szállította az újabbnál újabb, jobbnál jobb, megbízhatóbbnál megbízhatóbb ROM-okat a készülékére. Arról már nem a Samsung tehet, hogy a Trémobil, Pannon és Yodafon hivatalos ROM-jai semmit sem értek, mert csak össze voltak csapva !!! Hogyan nyilatkozhatsz olyanról, amit ki sem próbáltál, mert elmondásod szerint még mindig a gyári ROM van az O2-dön! Ha legalább a fáradtságot vennéd, hogy felrakj egy JJ1-et - nem kell főzöttet, jó a gyári is - akkor legalább lenne fogalmad, hogy miről beszélsz, de úgy vagdalkozol, hogy az már elképesztő.