2024, 11 27, 22:47:09

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526904 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető kifli

• Nem: Férfi
  • PDA: THL W200S
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #5400 Dátum: 2011, 12 18, 08:52:42 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A gyári Omnia 2-ről beszélek! Úgy szar, ahogy van. Egy hónap kínlódás után a lányomnak adtam, ő meg gyakorlatilag nem használja, a szekrényében van, néha ha eszébe jut feltölti.
Ja, és nem kínlódtam vele, vettem egy normálisan használható telefont.

Na itt jön le mennyire nem értesz hozzá.
Gyári Omnia II van nekem is a GYÁRI LEGFRISSEBB MAGYARUL TUDÓ ROM al... Tökéletesen működik. Amit én tettem rá.
Ha meg vettél egy normálisan használható telefont, akkor annak is van biztos topikja, oda kellene inkább istenítő szavakat firkálnod.

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #5401 Dátum: 2011, 12 18, 08:54:00 »
Ezt neked is ki lehet írni minden alkalommal! Az fel sem merült a szűk látókörödben, hogy van aki nem használja az omniát, a szekrényben porosodik, mert akkorát csalódott benne? Egy ilyen használaton kívüli telefonba miért is lenne SD kártya?
Ez az egész android dolog csak egy utolsó lehetőség az omnia 2-nek. Egyébként rég el van felejtve, úgy szar, ahogy van.

Nem, nem merült fel bennem, hogy ha valakinek van egy PDA-ja, az beteszi a szekrénybe porosodni, mert nem tudok milliomosok fejével gondolkodni, továbbá a kisujjamból sem tudok ilyeneket kiszopni, bocsi.  :ima:

A gyári Omnia 2-ről beszélek! Úgy szar, ahogy van. Egy hónap kínlódás után a lányomnak adtam, ő meg gyakorlatilag nem használja, a szekrényében van, néha ha eszébe jut feltölti.
Ja, és nem kínlódtam vele, vettem egy normálisan használható telefont.

Az NXXJJ1 az egy ROM az O2-re és nem mellékesen gyári. Azt viszont elismerem, hogy a szolgáltatói ROM-ok gagyik voltak, amikor kijött a telefon, de én ahelyett, hogy egy 120ezres telefont elraktam volna porosodni, inkább 3 hét után lecseréltem rajta a ROM-ot és azóta is maximálisan meg vagyok vele elégedve. Nem is dönthettem volna jobban, amikor megvettem. Nem is fogok megválni tőle, amíg megy.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gabancs

• Navigáció / Navigation: belső
  • PDA: Samsung GT-I8000
  • PDA ROM: I8000NXXIL3
« Reply #5402 Dátum: 2011, 12 18, 09:03:45 »
Na itt jön le mennyire nem értesz hozzá.
Gyári Omnia II van nekem is a GYÁRI LEGFRISSEBB MAGYARUL TUDÓ ROM al... Tökéletesen működik. Amit én tettem rá.
Ha meg vettél egy normálisan használható telefont, akkor annak is van biztos topikja, oda kellene inkább istenítő szavakat firkálnod.

Nem értek hozzá????? Mert nem vágom fejből a gyári ROM-ok elnevezéseit? Ember! Én használni vettem a telefont, nem kódneveket tanulni! Fel sem merült bennem AKKOR!!! az Iphone videók után, hogy ez ennyire vacak lesz. Az omnia 2 az érintőképernyős telcsik kicsúfolása volt, ha tetszik ha nem. Annyira megutáltatta velem ezt a tapizós dolgot, hogy 2 évig rá sem néztem az ilyen telókra.
Nekem a telefon használati eszköz, nem kínlódni akarok vele.

De legyél vele boldog! Ez már megint akkora off! Vedd már tudomásul, hogy amit írtam igaz, SD kártya nélkül nem indul. A leírásban 2 mondatot betenni szerintem nem nagy ügy. Az összes többi szöveg meg csak szómenés.

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #5403 Dátum: 2011, 12 18, 09:09:42 »
Nem értek hozzá????? Mert nem vágom fejből a gyári ROM-ok elnevezéseit? Ember! Én használni vettem a telefont, nem kódneveket tanulni! Fel sem merült bennem AKKOR!!! az Iphone videók után, hogy ez ennyire vacak lesz. Az omnia 2 az érintőképernyős telcsik kicsúfolása volt, ha tetszik ha nem. Annyira megutáltatta velem ezt a tapizós dolgot, hogy 2 évig rá sem néztem az ilyen telókra.

De legyél vele boldog! Ez már megint akkora off! Vedd már tudomásul, hogy amit írtam igaz, SD kártya nélkül nem indul. A leírásban 2 mondatot betenni szerintem nem nagy ügy. Az összes többi szöveg meg csak szómenés.

Na ezt most rontottad el. Menekülj, amíg teheted, mert nem állok jót a fórumtársaimért. :D A szifon anno 250 ropi körül volt, te meg egy 120ezres telefontól ugyanazt vártad el? Röhejes vagy.

Egyébként meg ez a fórum 2 évvel ezelőtt is itt volt. Én 3 hét után úgy flasheltem másik ROM-ot a telefonra, hogy előtte soha az életben nem csináltam olyat és sosem fogtam a kezemben egy darab érintős telefont sem. Ha 1 bites júzer vagy, akkor tényleg vegyél inkább szifont, mert az való neked.

Én hónapokig keresgéltem és olvasgattam a fórumokat, mielőtt ezt megvettem. Direkt az i900 sikere és a róla írt vélemények miatt vettem Windows Mobile-os telefont. Tudtam, hogy mibe vágok bele, nem vakon ugrottam a kútba. Tudod egy újonnan megjelenő eszközről lehet teszteket és véleményeket olvasni a neten, továbbá a szolgáltatóknál/márkaboltokban meg is lehet tapizni, hogy eldönthesd, kell-e ez neked vagy sem.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kifli

« Reply #5404 Dátum: 2011, 12 18, 09:31:16 »

Benne van a mondatodba hogy telefon. Én pda-t vettem. Vegyél TELEFONT, az való neked.
Szgépre is gondolom a 3.1 vindozt használod, vagy commodoret...Frissít az ember,  neeem? Ezért lehúzni egy telefont, mert nem tudod mi az hogy ROM gratulálok! Viszont örülök, mert én pont ilyen okostojásTrolltól vettem szaré- censored é Angliából anno, egy teljesen újat, mert kb. ennyit értett hozzá a  srác aki eladta ,mint TE! :D
És ezért hálás vagyok, h  léteznek ilyen emberek!
Na szép napot!

Nem elérhető Neio01

• TOPIKGAZDA
    • OmniaII - Android FAQ
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: iPhone 4 & Samsung I8000
  • PDA ROM: I8000XXJJ1 | O2droid - CM6 ß2
« Reply #5405 Dátum: 2011, 12 18, 09:42:14 »
Kipróbáltam. Valóban nem megy SD nélkül, a logcat-et sem tudom ráállítani annyira nem. Köszönöm, hogy rámutattál erre gabancs, erre nem gondoltam.
Ha valami kérdésed van az Omnia2Droiddal kapcsolatban előbb olvasd el a MEGÚJULT You are not allowed to view links. Register or Login és csak utána kérdezz! :)

Nem elérhető alabama20

• PDA: iPhone 11 Pro SpaceGrey 256GB
  • PDA ROM: Gyári 8.0
« Reply #5406 Dátum: 2011, 12 18, 09:52:45 »
Kipróbáltam. Valóban nem megy SD nélkül, a logcat-et sem tudom ráállítani annyira nem. Köszönöm, hogy rámutattál erre gabancs, erre nem gondoltam.

Szerintem akinek nem porosodik a PDA a szekrényében annak van benne SD-kártya pl. az ájGó miatt. És erről meg is feledkezik. :D Amúgy ez a hiba nálam is előjött az autoinstallerrel anno a my storage-autoinstallnál (az elsők között próbáltam ki), de nem nagy cucc linux alatt csekkoltam a partítiókat és korrigáltam a hibát... Ennyi

Amúgy az Omnia II-ben van szufla bár aki nem frissített ROM-ot gyáriról az sosem fogja megtudni. Nekem az első ROM ami fent volt gyárilag mikkor vettem az a JE2-es volt, iszonyúan lassú és nem voltam vele elégedett. Aztán ráleltem a PFC-re és azóta kb 20-ROM frissítésen vagyok túl és megtaláltam azt amit kerestem és így imádom az omniát.
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető gabancs

« Reply #5407 Dátum: 2011, 12 18, 09:53:54 »

Végre egy értelmes ember! Pedig az összes szófosó között a legfiatalabb.
Az összes többinek! Az, hogy itt néhány száz ember olvasgat semmi ahhoz képest, hány százezer omnia 2 tulajdonos volt van a földön, aki még arról sem hallott, hogy ROM. Nem értem, mire veritek itt magatokat. Segítettem!

Szívesen!

Nem elérhető alabama20

« Reply #5408 Dátum: 2011, 12 18, 09:58:43 »
Az összes többinek! Az, hogy itt néhány száz ember olvasgat semmi ahhoz képest, hány százezer omnia 2 tulajdonos volt van a földön, aki még arról sem hallott, hogy ROM. Nem értem, mire veritek itt magatokat. Segítettem!

Szívesen!

Csak 1 tipp próbáld ki a ROM frissítést és aztán használhatod a telefont akár winmo-val is ;)
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető gabancs

« Reply #5409 Dátum: 2011, 12 18, 10:00:13 »
A szifon anno 250 ropi körül volt, te meg egy 120ezres telefontól ugyanazt vártad el? Röhejes vagy.

Ez hihetetlen! Akkor kezdjük az alapoktól!

1; Az apple termékek iszonyatosan túl vannak árazva.
2; Az ár semmit nem jelet, próbálj ki egy Samsung galaxy mini-t. Néhány ezer forint! A vas alatta jóval szerényebb mint az omnia 2 alatt. Ennek ellenére használhatóságban alázza az omnia 2-őt.

3; Leírom még egyszer. Álmomban nem gondoltam, hogy a samsung ezt így képes volt kiadni. Számomra beta állapotban volt és van ma is.

Nem elérhető kifli

« Reply #5410 Dátum: 2011, 12 18, 10:01:07 »

Szívesen!

Nekem nem segítettél.
Viszont te tanultál, hogy le kellene frisítened a ROM od.
Mert ha nem jössz ide ezt sem tudod. Az ember így tanul, ha olvas.
Ez a minimum, egy pda vásárlásakor. Kivétel ha tele vagy pénzel, és kilóra vásárolsz. :Rámutatokmegveszemikon:
Én egy hónapig keresgéltem mit vegyek. Itteni tapasztalatok alapján vettem meg az O2.
És tettem használhatóvá. Ennyi. Szóval inkább neked kellene köszöngetned.

Nem elérhető gabancs

« Reply #5411 Dátum: 2011, 12 18, 10:05:31 »
Köszönöm! De nem érdekel a windows, amióta van android.

Nem elérhető kifli

« Reply #5412 Dátum: 2011, 12 18, 10:09:07 »

2; Az ár semmit nem jelet, próbálj ki egy Samsung galaxy mini-t. Néhány ezer forint! A vas alatta jóval szerényebb mint az omnia 2 alatt. Ennek ellenére használhatóságban alázza az omnia 2-őt.

3; Leírom még egyszer. Álmomban nem gondoltam, hogy a samsung ezt így képes volt kiadni. Számomra beta állapotban volt és van ma is.

Figy azt nem tudod felfogni hogy hárdveresen baromi jó cucc. Ezért fejlesztenek rá androidot.
Cseréld le a  romot és utána mondj véleményt. Hihetetlen makacs vagy...
Abban teljesen igazat adok, hogy a gyári rom szar volt anno.Ez szégyen. De a Vas baromi jó.
ÉS! Olyan mint a  vindóznak a Vista kiadása. Most dobjam ki asszony  2 magos Toshiba laptopját, mert gyárilag azzal adták????? Egy halom szar. Nem Kapott egy másik oprendszert.
Fogd már fel miről beszélünk.
Oprendszer= ROM
Vas = Számítógép Hárdver

Nem elérhető kifli

« Reply #5413 Dátum: 2011, 12 18, 10:11:50 »
Köszönöm! De nem érdekel a windows, amióta van android.
Jobb, egyértelmű Nekem is tetszik hogy bepillantást kaptunk o2 re...
De hidd el hogy Használható lesz és stabil. Én ezzel kezdeném hogy lecserélem a ROM ot...
Na mindegy most már fejezzük be az OFF ot...

Nem elérhető gabancs

« Reply #5414 Dátum: 2011, 12 18, 10:17:16 »
Fogd már fel miről beszélünk.
Oprendszer= ROM
Vas = Számítógép Hárdver

Te fogd fel miről beszélünk! Ez a topic nem másról szól, mint az omnia 2 és az android házassága. Magas ívben teszek a windows-os ROM-okra, NEM ÉRDEKEL!

Nem elérhető alabama20

« Reply #5415 Dátum: 2011, 12 18, 10:19:30 »
Jobb, egyértelmű Nekem is tetszik hogy bepillantást kaptunk o2 re...
De hidd el hogy Használható lesz és stabil. Én ezzel kezdeném hogy lecserélem a ROM ot...
Na mindegy most már fejezzük be az OFF ot...

Kifli szerintem hagyd... Nem kényszer a disznótor. Ha nem fogadja meg a jó tanácsot az az ő baja...

On

Nem elérhető kifli

« Reply #5416 Dátum: 2011, 12 18, 10:21:39 »
Én feladtam.
Minden jót!
 >:(

Nem elérhető gabancs

« Reply #5417 Dátum: 2011, 12 18, 10:26:35 »
Kifli szerintem hagyd... Nem kényszer a disznótor. Ha nem fogadja meg a jó tanácsot az az ő baja...
On

Téma: Omnia II Androiddal

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #5418 Dátum: 2011, 12 18, 10:42:36 »

Szívesen!

A többi szófosó üzeni neked, hogy nem ez az egyedüli fórum, ami ezzel foglalkozik. Én meg üzenem neked, hogy kukkants fel például a Modaco-ra, vagy az OmniaROM-ra, esetleg a Samsung-Omnia.org oldalra, és nézz körbe, hogy hány ezer ember használja örömmel a mai napig az Omnia 2-jét gyári vagy főzött ROM-okkal. Nem azért, mert szegények és nem tudnak másikat venni, hanem azért, mert egy megbízható, jó PDA. Továbbá azt is megnézheted, hogy közülük hányan használják az én ROM-jaimat, amelyek verziói összesítve több tízezer letöltéssel büszkélkedhetnek.

Bárki, aki nem egybites júzer, - ami annyit jelent, hogy megveszi, nyomkodja, nem tetszik, kidobja/fikázza - mint Te, nagyon is meg van vele elégedve. Egybites júzereknek valóban szifon kell vagy Nokia 3210.

1. Ebben egyet kell értsek.
2. A Galaxy Mini egy gyárilag Androidos telefon. A vas persze jóval szerényebb, de ne hasonlítsd már össze a iszonyatos munkával házilag összerakott, belső vagy külső SD-n és nem NAND-on futó Androiddal, ember !!!
3. A Samsung nagyon is jó ROM-okkal adta ki és több, mint egy évig folyamatosan szállította az újabbnál újabb, jobbnál jobb, megbízhatóbbnál megbízhatóbb ROM-okat a készülékére. Arról már nem a Samsung tehet, hogy a Trémobil, Pannon és Yodafon hivatalos ROM-jai semmit sem értek, mert csak össze voltak csapva !!! Hogyan nyilatkozhatsz olyanról, amit ki sem próbáltál, mert elmondásod szerint még mindig a gyári ROM van az O2-dön! Ha legalább a fáradtságot vennéd, hogy felrakj egy JJ1-et - nem kell főzöttet, jó a gyári is - akkor legalább lenne fogalmad, hogy miről beszélsz, de úgy vagdalkozol, hogy az már elképesztő.

Nem elérhető gabancs

« Reply #5419 Dátum: 2011, 12 18, 10:47:23 »

2. A Galaxy Mini egy gyárilag Androidos telefon. A vas persze jóval szerényebb, de ne hasonlítsd már össze a iszonyatos munkával házilag összerakott, belső vagy külső SD-n és nem NAND-on futó Androiddal, ember !!!

Félreértettél! Én a galaxy mini-t nem az androidos omnia 2-vel vetettem össze, hanem a windows.ossal! Mind a kettő gyári, és a mini a győztes, szerényebb vassal is!

Nem elérhető gabancs

« Reply #5420 Dátum: 2011, 12 18, 10:54:11 »
Ha legalább a fáradtságot vennéd, hogy felrakj egy JJ1-et - nem kell főzöttet, jó a gyári is - akkor legalább lenne fogalmad, hogy miről beszélsz, de úgy vagdalkozol, hogy az már elképesztő.

Bocsásson már meg a világ, de az egy dolog, hogy Te cserélgeted a ROM-okat! A világon milliók használják úgy a telefont, ahogy megvették. Hiszen ezért veszik meg. Jól nézne ki a világ, ha minden műszaki terméket otthon házilag még meg kellene buherálni. A háztartásodban van TV? A rezgőköröket Te hangoltad be?
Ha kocsit veszel, azzal kezded, hogy behangolod a futóművet és beállítod a gyújtást?
Az automata mosógépben is megpiszkáltad a programokat?
Hogy a T-mobile így adta ki, arról több százezer ember nem tehet. Csak arról lehet véleményünk, amit megvettünk.

De el ne hidd már, hogy azért mert ez neked a hobbid, az összes vásárló cserélgeti a ROM-okat.

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #5421 Dátum: 2011, 12 18, 11:01:56 »
Bocsásson már meg a világ, de az egy dolog, hogy Te cserélgeted a ROM-okat! A világon milliók használják úgy a telefont, ahogy megvették. Hiszen ezért veszik meg. Jól nézne ki a világ, ha minden műszaki terméket otthon házilag még meg kellene buherálni. A háztartásodban van TV? A rezgőköröket Te hangoltad be?
Ha kocsit veszel, azzal kezded, hogy behangolod a futóművet és beállítod a gyújtást?
Hogy a T-mobile így adta ki, arról több százezer ember nem tehet. Csak arról lehet véleményünk, amit megvettünk.

De el ne hidd már, hogy azért mert ez neked a hobbid, az összes vásárló cserélgeti a ROM-okat.

A mai eszközök használói folyamatosan csinálnak ilyet. Manapság már egyszerűbben, mert feldugja gépre, a program megmondja, hogy van újabb szoftver és rányom a frissítés gombra. Anyám is meg tudja csinálni, sőt! 2 éve még nem így ment, ennyire egyszerű, de számos ember elvitte valakihez, akiről tudta, hogy ért hozzá és ő megcsinálta neki. Manapság már a TV is Internetre van dugva és frissíti magát, ha olyan van, mert ez az új irányzat. A kocsi szoftverét is frissítik szervizkor, tudtad? Éppen a mosógép még nem, de annak is eljön majd az ideje. Hallottál már az intelligens otthonról? Szerinted az azt vezérlő rendszerhez és annak alrendszereihez nem lesznek frissítések, ugyanúgy, ahogy a számítógéped operációs rendszeréhez és az azon futó programokhoz? Ez a XXI. század, ha nem tűnt volna föl!

Nem elérhető gabancs

« Reply #5422 Dátum: 2011, 12 18, 11:07:09 »
Miután Te elég informált vagy, ezért azt is tudhatod, hogy a windows programja hivatalosan is alkalmatlan volt érintőképernyős telókhoz. Ezt beimerte az MS is. Nagyobb gyárak Samsung, HTC megpróbálta a lehetetlent, és egy olyan felületet rávarázsolni, ami többé kevésbé használhatóvá tette.
Nem vagyunk egyformák! Nekem ez nagyon nem jött be. Innentől kezdve nem érdekel a hatos win a mobilokon, legyen az akármilyen ROM.

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #5423 Dátum: 2011, 12 18, 11:21:26 »
Miután Te elég informált vagy, ezért azt is tudhatod, hogy a windows programja hivatalosan is alkalmatlan volt érintőképernyős telókhoz. Ezt beimerte az MS is.

A kiemelt részről szóló hivatalos bejelentés linkjét, ha kérhetném, mert addig ez alaptalan vádaskodás. Én próbáltam rákeresni többféleképpen is, de még csak hasonlót sem dobott föl. Szóval, ha ezt nem tudod alátámasztani, akkor kérlek, hogy ne hazudozz itt, csak hogy hitelesnek tüntesd föl a mondandódat, amiért sértve érzed magad.

Nem elérhető kifli

« Reply #5424 Dátum: 2011, 12 18, 11:37:22 »

Én pl  frissítettem frissíteni  szoktam:

Icy box
LG dvd player
Ruterem
Számítógépem, bios
Line6 xt live
Pda-m
Digitális műhold beltérit
Mindigtvhez a beltérit
M audio firewire solot
Xbox
Meg úgy amit lehet...

És ezeket csak úgy mostanában...
Szóval ha lenne a hűtőn, vagy a kávéfőzőn USB akkor a jobb fogyasztás érdekében azt is frissíteném.
Mivel a gyártok a jobb működés érdekében fejlesztik és adják ki ezeket a frissítéseket.

Idézet

Nem, vissza hívják őket maguktól:
Végül is csak 17 ezer Jaguár X -ről  van szó.

De szerintem teljesen feleslegesen jártatjuk a pofánkat, mert nem "érzékeled" miről beszél itt mindenki.
Ez alap a mai világban hogy frissítjük a dolgainkat. 2011 írunk...Ébresztő!

És vannak ugye az 1 bitesek... :D