2024, 11 27, 20:42:56

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526899 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető gabancs

• Navigáció / Navigation: belső
  • PDA: Samsung GT-I8000
  • PDA ROM: I8000NXXIL3
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #5425 Dátum: 2011, 12 18, 11:38:35 »
You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gabancs

• Navigáció / Navigation: belső
  • PDA: Samsung GT-I8000
  • PDA ROM: I8000NXXIL3
« Reply #5426 Dátum: 2011, 12 18, 11:41:57 »

Nem, vissza hívják őket maguktól:
Végül is csak 17 ezer Jaguár X -ről  van szó.

Ébresztő!

És vannak ugye az 1 bitesek... :D

Mocskosul el vagy tévedve! Ezek hibás termékek, azért hívják vissza őket. Nem arról van szó, hogy néhány nagyokosnak nem tetszik néhány funkció!

Nem elérhető kifli

• Nem: Férfi
  • PDA: THL W200S
« Reply #5427 Dátum: 2011, 12 18, 11:47:28 »

Mocskosul el vagy tévedve! Ezek hibás termékek, azért hívják vissza őket. Nem arról van szó, hogy néhány nagyokosnak nem tetszik néhány funkció!
És mindenki kidobta az autót? Nem bazmeg, hanem le frissítették, és tökéletes lett!
Na látod  censored meg ezt kellene a te O2 nek is...ROM csere. Utána rá az android...
És itt milliós tételről van szó, nem egy szaros PDA rol...
Próbállak rávezetni a  dolgokra...De látom ez nem fog összejönni....

:'( >:(

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #5428 Dátum: 2011, 12 18, 11:48:28 »

Ha tudnám, hogy ezt minek linkelted be, akkor még érteném is. Ha viszont arra, amit kértem, akkor szörnyen el vagy tévedve és továbbra is csak azt mondom, hogy olyanról írsz és próbálsz bennünket kioktatni, amiről személy szerint, személyes tapasztalat alapján, fogalmad sincs.

Én sem irkálok a Ford autótulajok fórumába, hogy ilyen, meg olyan gagyi és rossz az új Fiesta, mivel még csak nem is láttam olyat közelről, nemhogy ültem volna benne.

Ez a különbség kettőnk között. Én tudom, hogy miről beszélek, te meg csak csapkodsz, mint ijedt delfin a parton.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kifli

« Reply #5429 Dátum: 2011, 12 18, 12:21:55 »
Nincs vége, gondolom elment ebédelni valami étterembe... :D

Nem elérhető alabama20

• PDA: iPhone 11 Pro SpaceGrey 256GB
  • PDA ROM: Gyári 8.0
« Reply #5430 Dátum: 2011, 12 18, 12:57:49 »
Nincs vége, gondolom elment ebédelni valami étterembe... :D

Én is asszem :D Ritka az ilyen szőrszálhasogató személy itt a PFC-n :)
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető banofeca

• PDA: Blacberry Passport, Lenovo A6000
  • PDA ROM: Android 6.0.1 OctOS
« Reply #5431 Dátum: 2011, 12 18, 13:02:24 »
Urak...!

Most kapcsoltam be a vasat és látom, hogy 218. oldal!
Na, mondom Sándor kidobott valami új cuccot... :D, mert ilyenkor megugrik a forgalom.
Osztán pofára buktam, mert most nem tudom hogy sírva nevessek, vagy nevetve sírjak.
Az a gond (hangsúlyozom szerintem), hogy ez érzelmi dolog, és kedves úriemberünk többünk lelkébe tiport bele, és többek munkáját titulálja feleslegesnek.
Na de nem szítom a tüzet, mert hát szólásszabadság van vagy mifene... ;)

Üdv

Nem elérhető Serenity

• PDA: iPhone 6
« Reply #5432 Dátum: 2011, 12 18, 14:05:34 »
:D Hát nem hiszem el, na..
Jó igaza van hogy nem volt a leírásban ezt Neio01 is tesztelte elismerte.. senki sem gondolta ezt! Köszönjük gabancs hogy észre vetted!

Okés neked nem tetszik az Omnia II de viszont ide csak azok írnak akiknek tetszik és szeretik akiknek meg nem azok csendben olvasgassanak és ne dúlják már fel az amúgy nyugodt békés környezetet ha kérhetném!

Szerintem a fejlesztők sem szeretnék 21342421432142131oldalon keresztül azt olvasni hogy ez a "fika" az a "fika"!
Ha neked nem tetszik a winmo OK megértettük! Nekünk tetszik ezért is használjuk ezért is frissítettük a legújabbra sőt én tovább mentem ezért is választottam Rapid Naked ROMjára ami szerintem a leghasználhatóbb! De van lehetőség Androidra mert szerencsénkre vannak ilyen önzetlen emberek akik a szabad idejükbe próbálnak új rendszert átvarázsolni az Omniánkra! Ha azt nézzük 2rendszer is lehet az Omnián, már ezért sem lehet azt mondani hogy rossz pda ez!

Szóval még egyszer KÖSZÖNJÜK AZ ÉSZREVÉTELT! Ha gondolod néz szét más topicban is hátha ott is találsz barátokat! Kezdheted a Galaxy Mini topicban azt a telefon úgyis ismered, köss bele hogy miért nincs benne "vaku"! :D

Nem elérhető kifli

« Reply #5433 Dátum: 2011, 12 18, 16:16:09 »
Én meg közben készítettem egy biztonsági másolatot a  rendszerről, majd leformáztam a storaget. Aztán elkészítettem a partíciókat. Vissza töltöttem mindent, és indult elsőre rendben  ahogy kell Minden úgy van ahogy volt :)
Kivéve hogy már nem sír hogy kevés a  hely :)

Nem elérhető Serenity

« Reply #5434 Dátum: 2011, 12 18, 16:18:42 »
Én meg közben készítettem egy biztonsági másolatot a  rendszerről, majd leformáztam a storaget. Aztán elkészítettem a partíciókat. Vissza töltöttem mindent, és indult elsőre rendben  ahogy kell Minden úgy van ahogy volt :)
Kivéve hogy már nem sír hogy kevés a  hely :)

SD karival vagy az nincs benne? :D

Nem elérhető kifli

« Reply #5435 Dátum: 2011, 12 18, 16:31:04 »
SD karival vagy az nincs benne? :D
Én csak magyar kártyát használok :D

Nem elérhető Yoretto

• Nem: Nő
« Reply #5436 Dátum: 2011, 12 18, 17:45:06 »
:DD huh sokat írtatok amióta nem néztem rá az oldalra :D hát elég viccesre sikerült ez az utolsó pár oldal :))) na de  többet nem is írok arról a témáról mert csak olaj lenne a tűzre :D de hm :))) még nekem is megy a ROM frissítés pedig  ...  na ... :D

Nem elérhető Serenity

« Reply #5437 Dátum: 2011, 12 18, 18:07:15 »
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy lesz-e karácsonyig valami meglepi a fejlesztőktől! :)

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #5438 Dátum: 2011, 12 18, 20:29:45 »
Az a halódó akku jele, ha rádugom a töltőt 17%-nál és abban a pillanatban kiírja, hogy "Battery fully charged"? Aztán SR után 72%-ot írt, majd még1 SR után 13%-ot. Most már töltésen is jól írja.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Serenity

« Reply #5439 Dátum: 2011, 12 18, 21:55:04 »
Az a halódó akku jele, ha rádugom a töltőt 17%-nál és abban a pillanatban kiírja, hogy "Battery fully charged"? Aztán SR után 72%-ot írt, majd még1 SR után 13%-ot. Most már töltésen is jól írja.
:shock:  :ok: Jó kérdés!

Nem elérhető kifli

« Reply #5440 Dátum: 2011, 12 19, 09:53:24 »
Ha sokszor, vagy állandóan hirtelen leesik az akkumulátor kapacitása, az egyértelműen akkumulátor probléma.
Feszültség színt megvan, csak az áramot nem tudja tartósan biztosítani. Ha csak nem a droid szívat :)

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #5441 Dátum: 2011, 12 19, 10:59:55 »
Ha sokszor, vagy állandóan hirtelen leesik az akkumulátor kapacitása, az egyértelműen akkumulátor probléma.
Feszültség színt megvan, csak az áramot nem tudja tartósan biztosítani. Ha csak nem a droid szívat :)

A droidot több, mint 2 hete el sem indítottam, mert sosem tudtam, hogy PIN-t fog kérni, mikor előveszek a tokból vagy elérhető vagyok éppen.

Nem elérhető mysha

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: CM latest
Re: Re: Omnia II Androiddal
« Reply #5442 Dátum: 2011, 12 19, 15:14:11 »
A droidot több, mint 2 hete el sem indítottam, mert sosem tudtam, hogy PIN-t fog kérni, mikor előveszek a tokból vagy elérhető vagyok éppen.
Nincs fent véletlen winamp?

Küldve az én GT-I9000-emről Tapatalk használatával.

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #5443 Dátum: 2011, 12 19, 15:55:03 »
Nincs fent véletlen winamp?

Küldve az én GT-I9000-emről Tapatalk használatával.

Nincs. Sosem volt.

Nem elérhető mysha

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: CM latest
« Reply #5444 Dátum: 2011, 12 19, 17:05:44 »
Nincs. Sosem volt.
Nekem attól indult újra néha az sgs, egy barátomnak meg egy defy. Lehet van más program is ami ilyet okoz, nem biztos hogy a rom a hibás.

Nem elérhető kifli

« Reply #5445 Dátum: 2011, 12 19, 18:20:23 »
Most már én is csak este játszani indítom. Ha megy  a wifi eléggé melegszik. Gondolom a storage használattól vagy nem tudom. Nem annyira mint amikor sd- n volt a rendszer, de melegszik. Nekem nem volt gond vele, csak párszor amikor 2-3 játékot töltöttem, egyszerre azt kifagyott :) De ez egy béta ugye:) És  az én hibámból. "dugulások"
Várom a NAND memoria használatát. Szerintem az mérföld kő lenne. Nem hallani semmit? :)

Nem elérhető noobody

• ROMMER
    • Tesztek
  • PDA: Samsung GT-I9100
  • PDA ROM: XXLPH-PFC-HOLO
« Reply #5446 Dátum: 2011, 12 19, 21:49:29 »
Nem tudom ki hogy van vele, de ezt az uccsó 3 oldalt legszívesebben kitörölném ahogy van. Persze nem tehetem, nem kaptam rá felhatalmazást, de aki megteheti megfontolhatná a dolgot.

Nem elérhető Roland85

• PDA: Samsung i8000
  • PDA ROM: 147
« Reply #5447 Dátum: 2011, 12 20, 15:33:47 »
LOOL

Bocsásson már meg a világ, de az egy dolog, hogy Te cserélgeted a ROM-okat! A világon milliók használják úgy a telefont, ahogy megvették. Hiszen ezért veszik meg. Jól nézne ki a világ, ha minden műszaki terméket otthon házilag még meg kellene buherálni. A háztartásodban van TV? A rezgőköröket Te hangoltad be?
Ha kocsit veszel, azzal kezded, hogy behangolod a futóművet és beállítod a gyújtást?

Az értelmesebbek igen Újra beáltatják azokat a dolgokat amik  fontosak !!!!!

Olajcserét szoktál auto vásárlás után csinálni?
Gondolom te  nem

Ja  ismerőseim  hasonló készülékeket használnak mint om2 stb de tisztába vannak  vele kogy mi kell az adott készülékhez  (rom pl )

De igen igazad van Minden embernek alkotmányos Joga Hülyének lenni ! Üdv Roli

Nem elérhető reiben

• Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #5448 Dátum: 2011, 12 20, 17:08:59 »
LOOL

Bocsásson már meg a világ, de az egy dolog, hogy Te cserélgeted a ROM-okat! A világon milliók használják úgy a telefont, ahogy megvették. Hiszen ezért veszik meg. Jól nézne ki a világ, ha minden műszaki terméket otthon házilag még meg kellene buherálni. A háztartásodban van TV? A rezgőköröket Te hangoltad be?
Ha kocsit veszel, azzal kezded, hogy behangolod a futóművet és beállítod a gyújtást?

Az értelmesebbek igen Újra beáltatják azokat a dolgokat amik  fontosak !!!!!

Olajcserét szoktál auto vásárlás után csinálni?
Gondolom te  nem

Ja  ismerőseim  hasonló készülékeket használnak mint om2 stb de tisztába vannak  vele kogy mi kell az adott készülékhez  (rom pl )

De igen igazad van Minden embernek alkotmányos Joga Hülyének lenni ! Üdv Roli
Teljesen hülyeségeket beszélsz...

Egy példa: megvettem anno egy ASUS media playert, ami vitte az mkv-kat, de mondjuk a vob-kat nem. X hónapra jött egy frissítés, amellyel update-ni kellett a firmware-t, mire mára már úgy tökéletes, ahogy van, de még mai napig ha jön ki frissítés, azonnal rátolom.
Másik példa: nyiss egy googlét és írd be bátran, mondjuk samsung tv firmware. Már a TV-k szoftvereit is lehet frissíteni??? :shock: :shock: :shock:
Harmadik példa: egy PC-s játék (név nélkül) kijön és máris 3 nap múlva megjelenik egy patch. Mit nevezünk patchnek és mit tartalmaz???
Negyedik példa: milyen rendszert használsz a számítógépeden? DOS vagy esetleg Windows 3.1? Ugye, hogy nem és miért nem? Csak nem frissítettél egy újabbra?

Egy telefont ha kiadnak nem feltétlen olyan szoftverrel adnak ki, amely tökéletes, hisz nem 5 millió ember használja, hanem egy x gárda, aki teszteli és nem feltétlen jelentkezik nálunk ilyen-olyan hiba. Ezért vannak a fórumok, ahol ezeket közzé teszik, majd ha a gyártó kedveskedni akar, kijavítja a hibát és kiad egy frissítést. Mára már a telefonokon szinte havonta jönnek a frissítések és igen is 100%-ban ajánlott ezeket meglépni, hisz nem hülyeségeket programoznak le egy-egy frissítés alkalmával...

Nem elérhető kifli

« Reply #5449 Dátum: 2011, 12 20, 18:25:45 »
Teljesen hülyeségeket beszélsz...

Egy példa: megvettem anno egy ASUS media playert, ami vitte az mkv-kat, de mondjuk a vob-kat nem. X hónapra jött egy frissítés, amellyel update-ni kellett a firmware-t, mire mára már úgy tökéletes, ahogy van, de még mai napig ha jön ki frissítés, azonnal rátolom.
Másik példa: nyiss egy googlét és írd be bátran, mondjuk samsung tv firmware. Már a TV-k szoftvereit is lehet frissíteni??? :shock: :shock: :shock:
Harmadik példa: egy PC-s játék (név nélkül) kijön és máris 3 nap múlva megjelenik egy patch. Mit nevezünk patchnek és mit tartalmaz???
Negyedik példa: milyen rendszert használsz a számítógépeden? DOS vagy esetleg Windows 3.1? Ugye, hogy nem és miért nem? Csak nem frissítettél egy újabbra?

Egy telefont ha kiadnak nem feltétlen olyan szoftverrel adnak ki, amely tökéletes, hisz nem 5 millió ember használja, hanem egy x gárda, aki teszteli és nem feltétlen jelentkezik nálunk ilyen-olyan hiba. Ezért vannak a fórumok, ahol ezeket közzé teszik, majd ha a gyártó kedveskedni akar, kijavítja a hibát és kiad egy frissítést. Mára már a telefonokon szinte havonta jönnek a frissítések és igen is 100%-ban ajánlott ezeket meglépni, hisz nem hülyeségeket programoznak le egy-egy frissítés alkalmával...

Az utolsó két sort irta  a Roli.
A közepe egy idézet akart lenni :D