2024, 11 28, 00:38:50

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526906 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Philcook

• Nem: Férfi
  • PDA: Sony Z5 Compact
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #5325 Dátum: 2011, 12 12, 19:13:15 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Úgy próbálod, hogy le van választva az SD kártya? Nekem ugyanez volt korábban és amíg le volt választva a kártya, addig minden fölment. telepítés után meg simán újracsatoltam és kész.
úgy, de nekem is volt úgy régen, de akkor letöltötte és csak a telepítés nem ment fel. Na mind1 majd holnap újrarakom az egészet.

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Google Maps
  • PDA: HTC Desire r/w s-off
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #5326 Dátum: 2011, 12 13, 15:15:53 »
Úgy néz ki, hogy valahol a kezembe kell vennem egy Defy+ -t. :)

Off

Egy kis  :olvass: :olvass: :olvass:  való: You are not allowed to view links. Register or Login  ;)

On
Asus emachines E525 Widows 7
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető zeuszeus

• PDA: SAMSUNG Galaxy S II
  • PDA ROM: cm10.2
« Reply #5327 Dátum: 2011, 12 13, 18:28:00 »
Úgy néz ki, hogy valahol a kezembe kell vennem egy Defy+ -t. :)

Te Rapid esetleg had írjak még ide 2 alternatívát, hátha segítesz nekem is a választásban...!
1: Samsung Galaxy s+ /azert ez mégis csak amoled/ 1,4ghz proci
2: Lg optimus black /nova kijelző, néztem kiégeti a retinád szép a kép de a fekete persze nem amoled/ Ja és van led a kamerához.

Esetleg nézd meg őket! ŐŐ egyébként a defit én is néztem, de most várok hátha samu kidob valami jó kis gépet amoleddel vakuval 4"kijelzővel, ki tudja!

A smsung Galxy W is jó volna, de horror drága, és még csak amoled sincs csak isp képernyő,de deffi szintjét bőven hozza panonnál van.

Egyébként én még el is tudnám viselni az "OROSZ" méretű SGSII, de közel 140000 ára felháborító (bár bruta jó tella, meg samsungfan vagyok,de azért érdemes elolvasni az Lg Optimus 2x tesztjét (2x1Gh Tegra proci 4" kijelző, villanó vaku 8megap fényképező, gorilla kijelzővédő, hdmi, stb,stb, és mind ez 70-80 körül kártyafüggetlenül, szinte hozza az SGSII szintjét.!

Ha valaki tud érdemben hozzászólni ezekhez a dolgokhoz, az jó volna, kíváncsi lennék a véleményekre!

Nem elérhető cantu

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: Samsung Omnia 2
  • PDA ROM: PFCJJ121916
« Reply #5328 Dátum: 2011, 12 13, 19:05:19 »
Már így is elképesztő amit ezek a fiúk művelnek az androiddal :D , ha pedig ebből valaha lesz rom is az valami fenomenális lesz  :shock: VÉGRE nincs több WM az O2-n :D

Nem elérhető reiben

• Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #5329 Dátum: 2011, 12 13, 19:10:17 »
Egyébként én még el is tudnám viselni az "OROSZ" méretű SGSII, de közel 140000 ára felháborító (bár bruta jó tella, meg samsungfan vagyok,de azért érdemes elolvasni az Lg Optimus 2x tesztjét (2x1Gh Tegra proci 4" kijelző, villanó vaku 8megap fényképező, gorilla kijelzővédő, hdmi, stb,stb, és mind ez 70-80 körül kártyafüggetlenül, szinte hozza az SGSII szintjét.!

Ha valaki tud érdemben hozzászólni ezekhez a dolgokhoz, az jó volna, kíváncsi lennék a véleményekre!
Vegyél akkor egy LG Optimus 2X-et és kíváncsi vagyok mit mondasz ;). Mondjuk annyit megér (70-80), de abszolút nem ér fel az SGS2 mellé, de még a közelébe sem...

Több ismerősöm panaszkodott, hogy inkább ne vette volna meg, de nem kell elmenned messzire, olvass a saját topikjában...

Én pedig több mint fél éve vettem 135e-t és 2 év Samu garival az SGS2-t, szal 140e sok ;). Azt megjegyzem, többet nem adok ennyit egy telefonért, még akkor sem ha maximálisan elégedett vagyok, mert egyik telefon sem ér ennyit...

Nem elérhető Serenity

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: iPhone 6
« Reply #5330 Dátum: 2011, 12 13, 21:20:58 »
Megszeretném kérdezni, hogy most melyik részén dolgoznak most a fejlesztők? O->- :oops:

Nem elérhető kifli

• PDA: THL W200S
« Reply #5331 Dátum: 2011, 12 13, 21:35:57 »
Megszeretném kérdezni, hogy most melyik részén dolgoznak most a fejlesztők? O->- :oops:

Ezt én is kérdeztem pár napja... De semmi válasz. Lehet hogy mindenki lecserélte az O2 öt... :D

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #5332 Dátum: 2011, 12 13, 22:03:11 »
Ezt én is kérdeztem pár napja... De semmi válasz. Lehet hogy mindenki lecserélte az O2 öt... :D

Több, mint 1 hete várok választ Sándortól én is. A droidot sem indítottam el 2 hete, mert állandóan újraindul és sosem tudom, hogy most megy vagy pinkódot kér.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető jano

• Navigáció / Navigation: nav n go
  • PDA: samsung omnia
  • PDA ROM: i900bshi1/bshi1
« Reply #5333 Dátum: 2011, 12 13, 22:09:22 »
én is letettem erröl a droidos témáról mert senkitöl semmi válasz nem érkezik >:(

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #5334 Dátum: 2011, 12 14, 07:12:13 »
én is letettem erröl a droidos témáról mert senkitöl semmi válasz nem érkezik >:(

Talán azért nem válaszolt neked senki, mert minden válasz a kérdéseidre már meg lett vitatva többször is, csak használnod kellene a keresőt...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető alabama20

• PDA: iPhone 11 Pro SpaceGrey 256GB
  • PDA ROM: Gyári 8.0
« Reply #5335 Dátum: 2011, 12 14, 09:06:57 »

Az LW-s kérdésedre ami azt illeti írtam választ de ezek szerint nem nézted meg  -.-"
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető jnsattila

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXJJ1
« Reply #5336 Dátum: 2011, 12 14, 11:57:20 »
sziasztok

uj tag vagyok meg a forumon es a regi omnia II-emre telepitenek mar en is androidot. ha tudna valaki segiteni jo tanacsokkal hogy honnan, fokent hogy tegyem ezt meg es hogy milyen programok kellenek ehhez nagyon megkoszonnem. Ha lehet valami jo jo szajbaragos ha van olyan mert meg nem probalkoztam ilyesmivel. Az indok inkabb csak az lenne hogy wm 6.5 allatt nem megy a wifi! kereses utan megtalalja a halozatot, csatlakozik is de a bongeszobe mar nem megy a net. Sok sok piszkalgatas utan sem. Igy megerett ez is egy androidra :)
Elore is koszonom.

Nem elérhető KoRi

• Navigáció / Navigation: Igo8, Russa, Navitel, RoyalTek 2300 bt
  • PDA: Omnia2
  • PDA ROM: NXXJI1|EURJI1|XXJJ1
« Reply #5337 Dátum: 2011, 12 14, 12:46:02 »
Az indok inkabb csak az lenne hogy wm 6.5 allatt nem megy a wifi! kereses utan megtalalja a halozatot, csatlakozik is de a bongeszobe mar nem megy a net. Sok sok piszkalgatas utan sem. Igy megerett ez is egy androidra :)
Szerintem, ha egy böngésző kapcsolat beállítás nem megy, akkor nem tanácsolom, hogy megpróbálj feltenni egy béta rendszert.  :-X Ha mégis belevágsz, a GYIK-ban el lehet igazodni.

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #5338 Dátum: 2011, 12 14, 12:59:34 »
sziasztok

uj tag vagyok meg a forumon es a regi omnia II-emre telepitenek mar en is androidot. ha tudna valaki segiteni jo tanacsokkal hogy honnan, fokent hogy tegyem ezt meg es hogy milyen programok kellenek ehhez nagyon megkoszonnem. Ha lehet valami jo jo szajbaragos ha van olyan mert meg nem probalkoztam ilyesmivel. Az indok inkabb csak az lenne hogy wm 6.5 allatt nem megy a wifi! kereses utan megtalalja a halozatot, csatlakozik is de a bongeszobe mar nem megy a net. Sok sok piszkalgatas utan sem. Igy megerett ez is egy androidra :)
Elore is koszonom.

Legelsősorban, azt az IJ6-os ROM-ot frissítsd. Biztos vagyok benne, hogy utána menni fog a WiFi rendesen. Közben tanulmányozd át a FAQ-t is.

Nem elérhető jnsattila

• PFC Fan
  • PDA ROM: I8000NXXJJ1
« Reply #5339 Dátum: 2011, 12 14, 15:17:39 »
koszi az ötletet win 7 alat pontosan kovettem az utasitasokat megsem sikerul sehogy sem!!!! vagy nem tul egyertelmu a szamomra!!! meg probalkozom....  :'(

Nem elérhető jano

• Navigáció / Navigation: nav n go
  • PDA: samsung omnia
  • PDA ROM: i900bshi1/bshi1
« Reply #5340 Dátum: 2011, 12 14, 18:40:05 »
nem is az lw-vel van problémám mert az már megoldodott hanem a wifivel.egyszerüen nem talál csak folyamatosan keres :shock:

Nem elérhető Airon

• Support-ER
  • Dubstep Monster
  • PDA: LG G3 (D855)
  • PDA ROM: Euphoria OS
« Reply #5341 Dátum: 2011, 12 14, 22:05:26 »
,,Miután újraindul az omnia, navigáljunk a My Storage tövébe és ellenőrizzük a startup.txt fájlt! "

Olyankor mi van, ha nincs ilyen file? :D

Nem elérhető Siq

• PFC Fan
  • PDA ROM: RAPIDNXXJJ1
« Reply #5342 Dátum: 2011, 12 14, 23:31:27 »
Az ,,o2droid,, töltőképernyőnél megfagy és nem tölt be az android :( SD-re telepitettem...

Mi lehet a gond? (40 percet vártam)

Nem elérhető vigh.t

• laguna
  • Navigáció / Navigation: i8000
  • PDA: i8000
  • PDA ROM: win 6.5
« Reply #5343 Dátum: 2011, 12 15, 12:16:15 »
Az ,,o2droid,, töltőképernyőnél megfagy és nem tölt be az android :( SD-re telepitettem...

Ilyen nekem is volt .
Nálam ment egy hetet rendesen , utána véletlen nem a Haret.exe vel indítottam hanem a telepítőjével .
Feltette , első indulásnál nekem is lefagyott volt hogy több órára ott hagytam ,és nem csinált semmit .
Gondoltam ujra feltelepítem de most már nem is telepíti megcsinálja a particiókat utána valami  input, output write hibát írki és megkérdi hogy ujra próbálom , kihagyom vagy mégse .
Ilyenkor mi is történt?? Ami már ment rendesen az most nem ??
Mindent úgy csinálok ahogy le van írva és mégsem jön össze .

Nem elérhető maci270000

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: omnia2
  • PDA ROM: JI1 Rom 6.5.3
« Reply #5344 Dátum: 2011, 12 15, 13:44:16 »
Sziasztok! Ha valaki tudna nekem pontos leírást írni arról hogy pontosan hogy kell a telómra (i8000)
 Androidot rakni! Na azt nagyon megköszönném! Mert! már vagy 5000ezerszer próbáltam a nem ment! Linket hogy honnan érdemes letölteni és miket! Előre is köszönöm!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #5345 Dátum: 2011, 12 15, 14:09:48 »
Sziasztok! Ha valaki tudna nekem pontos leírást írni arról hogy pontosan hogy kell a telómra (i8000)
 Androidot rakni! Na azt nagyon megköszönném! Mert! már vagy 5000ezerszer próbáltam a nem ment! Linket hogy honnan érdemes letölteni és miket! Előre is köszönöm!
Nézd csak:

Itt van egyYou are not allowed to view links. Register or Login. Az ott leírtak alapján próbáltad 5000ezerszer?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #5346 Dátum: 2011, 12 15, 16:32:57 »

Állítsd be az ADB-t és egy logcat-tal nézd meg, hogy mi történik a bootanimáció hátterében. Valószínűleg valami nem lett jó és "bootloop"-ba került a droid. Ajánlom a manuális telepítést, ami kattintásról-kattintásra le van írva a FAQ-ban Neio01-nek köszönhetően. Ugyanitt megtalálod az ADB beüzemelésének menetét és még sok minden mást. Akinek valami nem megy, először ott keresse a megoldást, valamint a kereső még mindig ingyenes. Ha egyik sem vezet eredményre, akkor szívesen segítünk, de ne az legyen az első, hogy nem megy, és írjátok ide a "Segítsetek, nem csinál semmit!" hsz-okat, mert pontos hibaleírás nélkül vajmi keveset tudunk segíteni.

Például nálad a logcat rögtön kidobná, hogy mi a gond, meg az is sokat segítene, hogy ha tudnánk, hogy megvan-e minden partíció az SD-n, valamint megy-e a swap, stb... stb...

Nem elérhető toth0425

• Navigáció / Navigation: nav igo
  • PDA: samsung i900
  • PDA ROM: 1234
« Reply #5347 Dátum: 2011, 12 15, 20:30:30 »
Sziasztok.
Új vagyok ebben a témában és azt szeretném kérdezni hogy az android csak a linuxos op rendszerrel működik??
Meg hogy akkor honnan lehetne leszedni ezt az androidot,és elindul-e omnia I-en??

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #5348 Dátum: 2011, 12 15, 20:49:56 »
Sziasztok.
Új vagyok ebben a témában és azt szeretném kérdezni hogy az android csak a linuxos op rendszerrel működik??
Meg hogy akkor honnan lehetne leszedni ezt az androidot,és elindul-e omnia I-en??

Az Android az maga egy linux.

Valamint az a téma, ahová írtál, a Windows Mobile \ Samsung \ Samsung Omnia II GT-I8000 \ O2Droid - Android projekt \ Omnia II Androiddal topikban található. Ebből te mit szűrsz le ???

Amúgy van You are not allowed to view links. Register or Login is.

Egyébként most nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek, mert pont 1 hozzászólással ezelőtt írtam majdnem ugyanerről, de legalábbis említettem a FAQ-t.  ::) :o

Nem elérhető noobody

• ROMMER
    • Tesztek
  • PDA: Samsung GT-I9100
  • PDA ROM: XXLPH-PFC-HOLO
« Reply #5349 Dátum: 2011, 12 15, 21:30:36 »
Sziasztok.
Szerintem ez egy Omnia 2. topic, Te persze kipróbálhatod Omnia I-re is, max. tégla lesz belőle, mint annak a szerencsétlennek, aki a Galaxy Tabra feltette a Galaxy S II. romot. Nem értem miért akar mindenki egyből romolni, amikor olvasni is lusták.