Én feladom A pici és idegen Google és Apple nem fog eladni neked semmit.
Most ezen mit nem értesz?
NEM szeretek az internetre bankártya adatokat bepötyögni, nekem az 50 ezer is hiányozna! Nem a google nyúlna le...
Múltkor hamis paypal emailt kaptam, ami arról értesít hogy gond van az accuntommal.
A levélről mindjárt elérhető a "paypal" fiok. Igen ám csak kiszúrtam hogy fura a címe. Ha már lúd legyen kövér, megnézem mit akar ez, játszunk miért is ne...
Rákattintottam, feldobott egy teljesen paypalnak kinéző oldalra ,ahol emailt és jelszót kért a szokásos módon, a belépéshez.Ha nem figyel az ember...
Itt megadtam egy "humbuk" emailt jelszót, és láss csodát megköszönte hogy beléptem. Holott csak rácsapkodtam a billentyűzetre. Ami simán lenyúlta volna a jelszavam. Egyik cimborám ugyan ilyen levelet kapott.
Hallottam már hogy Wifin keresztül is simán lopják a kártya adatokat.Épp Bocskor panaszkodott múltkórjában a rádióban, hogy leszedték valamelyik reptéren. Tudom hogy titkosított az oldal, de elég ha a böngészőn keresztül a bepötyögött dolgaidat, és valahogy lenyúlják. És gondolom millió trükk van erre is. Vannak kártyák internetes vásárlásokhoz, az biztonságosabb lehet. Bocs az Offért.