Ez így igaz! De ha végig gondolod, hamar rádöbbensz, hogy a telefon memóriája adott. Ezt a megadott szinten particionálni kell. Na de! Teljesen mindegy, hogy a Te asztali géped minek látja, vagy az én asztalai gépem minek látja az adott particiót. A startup.txt mindenkinek ugyan ugy látja, hiszen nincs is más particio a telefonon. Van ugye a winmo az android és van egy swap. Slussz!!!!!!
Szerinted akkor hogy lehet az, hogy az egyik telefonba ilyen számot kell írni a másikba meg olyat?
Az automata és a manuális között csak egy különbség van. Az "automata" az omniával csomagoltatja ki a fájlokat a megadott helyre, míg ezzel szemben a "manuális" az asztali géppel. Pillanatok alatt meg van, nem kell rá várni.
De ettől még a telefon particionálása nem változik!
Gondolkozz már egy kicsit!
Naszóval, én kiborultam.
Nézz már körbe egy kicsit! Én itt vagyok 2 éve, több ROM-ot csináltam az O2-höz, mint ahányszor te gatyát váltottál ezen időszak alatt. A Droid fejlesztésének kezdete óta itt vagyok. Kipróbáltam az összes változatát, mind manuális, mind automata telepítéssel. Szóval azt hiszem, hogy ilyen hangnemet még véletlenül sem engedhetsz meg magadnak itt,
***************Akkor gondolkozz picit:
Lehet telepíteni SD-re és My Storagera. Az egyik mmcblk0, a másik mmcblk1. Ha a My Storage-on nem csinálsz mást, csak kettéosztod a FAT-ot, akkor lesz az ext4 mmcblk1p6. Ha törölsz rajta mindent és primary-ban hozol létre egy FAT-ot, majd egy ext4-et, akkor mmcblk1p2 lesz az a nyavalyás ext4. Ha SD-re csinálsz a FAT mögé egy ext4-et, az pedig mmcblk0p2 lesz. Szóval
nem mindegy, hogy az asztali géped minek látja, mert nem mindegy, hogy SD vagy My Storage, és az sem, hogy a My Storage-on extended vagy primary az a
partíció.
Ha ezt sem érted meg, akkor vegyél magadnak egy Nokia 3210-est, aztán
azt, ne engem!
Tudnám, hogy mi a francnak ugat bele valaki olyanba, amihez köze nincsen. Ráadásul itt az ember segíteni próbálnak, de az ilyeneknek minek
Az tuti, hogy én még egyszer itt egy újonchoz sem fogok hozzászólni. Aki nem hajlandó olvasni, keresni, majd elfogadni a segítséget, és még ő pofázik vissza, azzal nem tudok mit kezdeni.
Azt csinálsz a telefonoddal, amit akarsz, de én javaslom, hogy tedd oda, ahová nem süt be a nap...