2024, 11 28, 02:27:22

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526913 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető klevi

• Navigáció / Navigation: Mio P550
  • PDA: GT-I9500
  • PDA ROM: XXUFNC1 4.4.2 KitKat
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #5300 Dátum: 2011, 12 12, 09:38:33 »
Pénteken töltöttem 98%-ra, volt 10 perc navigáció, 2x újraindult (egyszer hívást próbáltam kezdeményezni, egyszer a csergőórát próbáltam behívni), hétfőn reggel 28%-on volt az akksim. Persze volt 30 körüli, 1 perces beszélgetésem. Így szerintem nem is olyan rossz a droid. Wifit most nem használtam.

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Kütyüológus
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #5301 Dátum: 2011, 12 12, 12:06:13 »
Mivel úgyis el vagyunk laposodva, bedobnék egy kérdést. :)

Ma elkezdtem nézelődni a strapabíró készülékek között. Anno volt nekem egy Siemens M35-öm, amivel fürödtem is egy csatornában, valamint utána egy egyéb "noname" csepp-por-ütésálló kütyüm.
Mivel túl nagy választék nincs az okostelók piacán ilyenekből, 3 lehetséges jelöltre futtattam ki a kereséseket és tesztolvasásokat, melyek mindegyike droidos:
- Sony Ericsson Xperia Active
- Samsung Galaxy Xcover (itthon még nincs)
- Motoroly Defy+

Nem, nem akarok SGS2-t, mert az a telefon 2 év után is iszonyatosan drága és megfizethetetlen. Valamint nagy is. :D

Megjelenés szempontjából az Xcover narancs kerettel bazi jól néz ki, de nem nagyon marad el mellette az Xperia Active sem, szintén narancs színben. A Defy+ nekem túl snassz, bár akkuidőben viszi a pálmát. Viszont az Xperia nagyon ronda képeket csinál. :( A kijelzők felbontása sajna meg sem közelíti az O2-jét, de ez a választék.

Valaki tud valakit, aki valamely készülékkel találkozott már élőben? :) Tapasztalatok kellenének a döntéshez, ami majd valamikor tavasszal/kora nyáron/O2 ledöglésekor lesz esetleg meghozva. :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Picur89

• PFC Fan
  • PDA: Omnia 2
  • PDA ROM: Sense
« Reply #5302 Dátum: 2011, 12 12, 12:20:19 »
Motorola Defy..én is azt néztem ki és sokkal jobb az XPERIÁNÁ! Söt sok ismerösöm mondta h azt éri meg venni ! CSak nekem nem volt rá keretem,azért lett Omnia 2 öm x)

Nem elérhető Picur89

• PFC Fan
  • PDA: Omnia 2
  • PDA ROM: Sense
« Reply #5303 Dátum: 2011, 12 12, 12:24:05 »
Ja egy kérdésem lenne az Androiddal kapcs,hogy fagyás ellen mit lehet tenni esetleg ? Meg az alacsony akko idö ellen ??Van valakinek valami tippje ?

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Google Maps
  • PDA: HTC Desire r/w s-off
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #5304 Dátum: 2011, 12 12, 12:26:14 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Mivel úgyis el vagyunk laposodva, bedobnék egy kérdést. :)

Ma elkezdtem nézelődni a strapabíró készülékek között. Anno volt nekem egy Siemens M35-öm, amivel fürödtem is egy csatornában, valamint utána egy egyéb "noname" csepp-por-ütésálló kütyüm.
Mivel túl nagy választék nincs az okostelók piacán ilyenekből, 3 lehetséges jelöltre futtattam ki a kereséseket és tesztolvasásokat, melyek mindegyike droidos:
- Sony Ericsson Xperia Active
- Samsung Galaxy Xcover (itthon még nincs)
- Motoroly Defy+

Nem, nem akarok SGS2-t, mert az a telefon 2 év után is iszonyatosan drága és megfizethetetlen. Valamint nagy is. :D

Megjelenés szempontjából az Xcover narancs kerettel bazi jól néz ki, de nem nagyon marad el mellette az Xperia Active sem, szintén narancs színben. A Defy+ nekem túl snassz, bár akkuidőben viszi a pálmát. Viszont az Xperia nagyon ronda képeket csinál. :( A kijelzők felbontása sajna meg sem közelíti az O2-jét, de ez a választék.

Valaki tud valakit, aki valamely készülékkel találkozott már élőben? :) Tapasztalatok kellenének a döntéshez, ami majd valamikor tavasszal/kora nyáron/O2 ledöglésekor lesz esetleg meghozva. :)

Off

A 3 készülék közül csak egyet ismerek, az viszont neked "snassz"...  :D
A Motorola Defy+ nagyon stabil, gyors és jól hekkelhető készülék.
A strapabírási paramétereket messzemenően tudja, nem beszélve a kimagaslóan jó ár/érték arányról, amely a megvásárlás időpontjában még jobb lesz!
De szinte semmiben nem marad el mögötte az első Defy sem (jól vezérelhető a procija), ami mára már nagyon olcsó lett - még az új, "0 perces" készüléként.
Ha kimondottan az ár számít, én az első Defynél maradnék...

On
Asus emachines E525 Widows 7
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető MySeeGee

• Navigáció / Navigation: NavNGo Igo8 / Sygic Aura
  • PDA: Motorola Defy, Samsung GT-I8000 Omnia II
  • PDA ROM: Android 2.3 WajkIUI, NXXJH2
« Reply #5305 Dátum: 2011, 12 12, 12:34:59 »
off

Nekem sima Defy-m van. Viszi a pálmát. Proci 1,2-n ketyeg hiba nélkül :)

on
Windows XP? Nálunk már csak a mosógép fut arról... :)

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
Re: Re: Omnia II Androiddal
« Reply #5306 Dátum: 2011, 12 12, 12:37:44 »

Off

A 3 készülék közül csak egyet ismerek, az viszont neked "snassz"...  :D
A Motorola Defy+ nagyon stabil, gyors és jól hekkelhető készülék.
A strapabírási paramétereket messzemenően tudja, nem beszélve a kimagaslóan jó ár/érték arányról, amely a megvásárlás időpontjában még jobb lesz!
De szinte semmiben nem marad el mögötte az első Defy sem (jól vezérelhető a procija), ami mára már nagyon olcsó lett - még az új, "0 perces" készüléként.
Ha kimondottan az ár számít, én az első Defynél maradnék...

On
A Defy szerintem is jó választás, viszont elég gyakori a hangszóró meghibásodása. Ismerősömnek pár hónap után meghalt a hangszóró, viszont egy idő után magától helyrejött.

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
Re: Re: Omnia II Androiddal
« Reply #5307 Dátum: 2011, 12 12, 12:41:58 »
A Defy szerintem is jó választás, viszont elég gyakori a hangszóró meghibásodása. Ismerősömnek pár hónap után meghalt a hangszóró, viszont egy idő után magától helyrejött.

Volt egy hibás sorozat valóban, a szerviz zokszó nélkül javította. Ezek a hardveres hibák a korai kiadású készülékeknél jelentkeztek...  :hmm:
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető Roland85

• PDA: Samsung i8000
  • PDA ROM: 147
« Reply #5308 Dátum: 2011, 12 12, 12:49:57 »
Szevasztok 1 Kis segitséget szeretnék kérni !a 4gb Karibol az Droid csinált 677Mb :S  hogy tudom visszanyerni a fenmaradó 3GB-ot Formázásal nem sikerült....

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
« Reply #5309 Dátum: 2011, 12 12, 12:52:25 »
Szevasztok 1 Kis segitséget szeretnék kérni !a 4gb Karibol az Droid csinált 677Mb :S  hogy tudom visszanyerni a fenmaradó 3GB-ot Formázásal nem sikerült....

Desktopon sem, kártyaolvasóval - asztali gép, notebook, stb...?!
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
Re: Re: Re: Omnia II Androiddal
« Reply #5310 Dátum: 2011, 12 12, 12:52:55 »

Volt egy hibás sorozat valóban, a szerviz zokszó nélkül javította. Ezek a hardveres hibák a korai kiadású készülékeknél jelentkeztek...  :hmm:
Az lehet, csak azért mondtam mert így tapasztaltam :)

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #5311 Dátum: 2011, 12 12, 12:53:06 »
Úgy néz ki, hogy valahol a kezembe kell vennem egy Defy+ -t. :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Roland85

« Reply #5312 Dátum: 2011, 12 12, 12:56:38 »

Desktopon sem, kártyaolvasóval - asztali gép, notebook, stb...?!

Érdekes módon nem  :S a gép usb-n és kártyaolvason is ugyanazt látja .......nincs nekem se ötletem....

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #5313 Dátum: 2011, 12 12, 13:00:16 »

Egy sima Windows-os formázással vissza kellene állnia a kártyának. ha nem, akkor használj valamilyen partíciókezelőt, pl MiniTool Partition Wizard.

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
« Reply #5314 Dátum: 2011, 12 12, 13:01:53 »
Úgy néz ki, hogy valahol a kezembe kell vennem egy Defy+ -t. :)

Egy biztos, nem fogsz rosszul járni vele!
Ha majd nem jönne esetleg be, szólj, átveszem...  :D
(ti én is gondolkodtam mostanában egy ilyenen, de a hardveres gombok és az optikai szenzoros trackball miatt mégiscsak Desire lett belőle)
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető MySeeGee

• Navigáció / Navigation: NavNGo Igo8 / Sygic Aura
  • PDA: Motorola Defy, Samsung GT-I8000 Omnia II
  • PDA ROM: Android 2.3 WajkIUI, NXXJH2
« Reply #5315 Dátum: 2011, 12 12, 13:10:09 »
Elindult a droid mystorage-en. Tettem, vettem, csináltam egy restartot. Azóta megakad a loading.. -nál. Ez vajon mitől lehet? k0p2 -n működött eddig.
Windows XP? Nálunk már csak a mosógép fut arról... :)

Nem elérhető Philcook

• PDA: Sony Z5 Compact
« Reply #5316 Dátum: 2011, 12 12, 14:00:15 »
Valaki találkozott már olyannal hogy a marketről nem tölt le semmit azzal a hibával hogy nincs elég hely a kártyán? de közbe van mert a beállításokba is azt írja hogy 3.3 gb szabad + a memoria kártyán 870 MB... és amit nem a marketről töltök le azokat szépen felteszi. (lehet volt már ilyen valakinél és megoldásis van rá csak nincs időm vissza olvasgatni meg a droidot is tegnap raktam fel először mióta kijött az új verzió)

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #5317 Dátum: 2011, 12 12, 14:50:30 »
Valaki találkozott már olyannal hogy a marketről nem tölt le semmit azzal a hibával hogy nincs elég hely a kártyán? de közbe van mert a beállításokba is azt írja hogy 3.3 gb szabad + a memoria kártyán 870 MB... és amit nem a marketről töltök le azokat szépen felteszi. (lehet volt már ilyen valakinél és megoldásis van rá csak nincs időm vissza olvasgatni meg a droidot is tegnap raktam fel először mióta kijött az új verzió)

keresőő

Egyébként unmount-old az SD kártyát és fel fog menni minden.

Nem elérhető Roland85

« Reply #5318 Dátum: 2011, 12 12, 15:03:35 »
Végigolvastam a majdnem 213 oldalt :) a jó hír az hogy Sok embernek megy ez az android dolog :) Az android 2-ig nekem is sikerült eljutni.De ezen túl nem hajlandó  a béta 3 és cymod se felmenni egyszerűen NEM :S Megvárom amire Rom lesz belőle :) nálam hibádzik valami de nem sikerült kitalálnom hogy mi :) esetleg egy startup Leirást kérhetnék ? Mármint amit létrehoz .

Nem elérhető Philcook

• PDA: Sony Z5 Compact
« Reply #5319 Dátum: 2011, 12 12, 16:16:43 »
keresőő

Egyébként unmount-old az SD kártyát és fel fog menni minden.
na, szóval ha unmountolom akkor is ugyan az van, rámegyek arra a marketbe hogy telepítés és minden alkalmazásnál azt írja "Sorry, there's not enough space to install this item."

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #5320 Dátum: 2011, 12 12, 18:00:14 »
na, szóval ha unmountolom akkor is ugyan az van, rámegyek arra a marketbe hogy telepítés és minden alkalmazásnál azt írja "Sorry, there's not enough space to install this item."

Úgy próbálod, hogy le van választva az SD kártya? Nekem ugyanez volt korábban és amíg le volt választva a kártya, addig minden fölment. telepítés után meg simán újracsatoltam és kész.

Nem elérhető vigh.t

• laguna
  • Navigáció / Navigation: i8000
  • PDA: i8000
  • PDA ROM: win 6.5
« Reply #5321 Dátum: 2011, 12 12, 18:09:35 »
Nektek megy az usb kapcsolat??

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #5322 Dátum: 2011, 12 12, 18:12:25 »
Nektek megy az usb kapcsolat??

Altasd el 10mp-re, majd ébreszd és úgy dugd rá az USB-t. Ha nem, akkor meg úgy indítsd a droidot, hogy USB-n lóg.

Nem elérhető kifli

• PDA: THL W200S
« Reply #5323 Dátum: 2011, 12 12, 18:36:22 »
A programoknak van ám külön témája. Ne ezt szemeteljétek már tele.
Igazad van. Mondjuk most te is ezt csinálod.... :D Milyen PDA-t vegyek  ;)

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #5324 Dátum: 2011, 12 12, 19:01:41 »
Igazad van. Mondjuk most te is ezt csinálod.... :D Milyen PDA-t vegyek  ;)

Áttúrtam az egész fórumot, de nem találtam semmi ilyesmit, max az adok-veszek témát, de ott meg elsiklott volna. :)

Egyébként Patival beszéltük, hogy a droidos cuccoknak csinálunk egy külön alfórumot, mert ugyebár nem ROM és nincs helye a ROMoldában. Aztán majd ott lehet mindenfélézni. :D