A híváskezeléssel nekem sincs semmi gondom,
azonnal reagál mindenre a hívás befejezése után!
Véletlen kétszer nyomtam meg a lerakást, azonnal le is tette készenlétbe!
Utána azonnal feloldottam híváslistát bezártam programot indítottam,
semmi lassulást nem vettem észre!
Nagyon gyors!
Csináltam egy "stress" tesztet hívásügyileg. Előbb normál kézi módban hívtam a készüléket, aztán a hívás befejeztével rögtön visszahívtam a másikat, mindezt 3-4-szer gyors egymás után. Minden kör befejeztével az éppen visszatérő oldalon (Sense vagy hívó képernyő) azonnal elkezdtem nyomkodni az ott elérhető funkciókat. Semmiféle késést nem tapasztaltam a hívás nélküli üzemeléshez képest.
Ezután ugyanezt a kört megismételtem BT fülessel. Itt néha tapasztaltam hajszálnyi tétovázást hívás után, de nem másodperceket, hanem éppen csak annyit, amit észre lehet venni. Kb. 5-ből kétszer. Nem volt zavaró, átlagos sebességű készüléken talán észre se venném. Bizonyára a BT fülessel történő hívás lezárási kommunikáció okozza. Nem tudom, hogy más készüléken van-e ilyen, ennyire durván se BT fülessel, se anélkül nem szoktam izzítani a készüléket közvetlenül hívás után.
A hívás fogadása problémamentes volt minden alkalommal, akár a csúszkát, akár a hardver gombot használtam.
Konklúzió: Valamit a kolléga elnézett, vagy még nem is volt HD2 a kezében, esetleg feltett valami programot, ami belerondít a híváskezelésbe (én egyelőre gyári állapotban nyúzom).
PS: Nagyon baba mind a felemeléskor lehalkuló csengetés, mind a táskában/tokban automatikusan felerősödő.