Sziadztok !
Félre ne értsétek ! Én örülnék neki a legjobban
ha egy jó winbobil jönne ki végre !! Eddig se a hardver, se a szoftver nem volt
már megfelelő a konkurenciákhoz képest. Most végre itt egy csúcs hardver, ami szerintem képes lenne verni az iphont. (a feleségemnek 3g, nekem 3Gs-em van) tehát tudom mihez viszonyítani. Persze az ájfonnak is vannak hiányosságai számomra, pl blútút teljes elérése, fájlátvitel, nomeg a fájlszerkezet windowsnál megszokot szabadsága ! De az iphone azt amit tud azt nagyon profin tudja, így nem értem, hogy miért baj ha ehhez hasonlítjuk. Szerintetek mihez kéne hasonlítani ? Winmo 3.0 hoz ? Nyilván ahoz képest csúcs.
Itt van például a 6.5 ben lévő opera, ami kihasználja a multitaccsot. No ez még szerintem nagyon béta, mert pl az iphonhoz képest ha scrollozok bene ujjal, akkor ugrál jobbra balra a lap és sok esetben túlugrik a megnézni kívánt részen. Nomeg a kétujjas zoomolás is nehézkes az ifonhoz képest, és nem olyan pontos, értem ezalatt azt, jogyha ránagyítok valamire, akkor sokszor még korrigálni kell, mert túlzoomol, vagy mellé zoomol. Meg ekközben az ifonhoz képest szerintem még mindig akadozik a böngészés.
Igazából nem értem a microsoftot, hogy amikor látja, hogy már a konkurencia hol jár (kb. 2 éve megjelenő ifon) akkor miért még a winmobile tódozgatásával fódozgatásával foglalkozik, és miért nem változtatja meg gyökeresen a windowsra
írt opprendszer felépítését. A winmo7 et már kb. 1-1,5 éve ki kellet volna hoznia.
Most itt van nálam a Hd2 néha beleteszem a mobilkártyát, de 2-3 hívás után mindig megy vissza az ifonba.
Pl, tegnap voltam valahol, ahol valamiről kellet pár képet csinálni, majd azt elküldeni a feleségemnek egyből emailben. No ezt a művelet sort megcsináltam ifonon is és hd2-őn is, az eredmény a Hd2 re nézve sajnos lesújtó volt.
De hogy valami pozitívat is mondjak a Hd2 ről, a finger keyboarddal, azt magyarra állítva nagyon jól használható szövegbevitelre. Nekem a gyári bill nem nagyon jött be.
Azért egyelőre a hd2-őt nem adom el, mert remélem, hogy rövidesen megjelenik rá az android, vagy a winmo7.
Üdv: Sasparipa