Nem látok semmi problémát abban, ha más készülékekhez hasonlítjuk. Elfogultsággal sem vádoltalak, nincs szükség az állandó mentegetőzésre.
Meg fogom nézni délután kemény kimenő/fogadott hívás terheléssel, mert én is kíváncsi vagyok. Csak csodálkozok, hogy ennyire xar (4 hívásból hármat nem lehet felvenni?), és nekem nem tűnt fel. Pedig állítólag Samsung b.zi vagyok, darabokra kéne kritizálnom ezt foch HTC-t.
Az nem probléma, ha összehasonlítunk készülékeket, nem írtam azt sem, hogy elfogultsággal vádoltál, de többen megkapták már ezt a jelzőt. Én csak erre a mondatodra írtam, amit írtam, magamra nem vettem mert gondolom nem nekem szólt, viszont kis bújtatott jelzést érzek benne: "Azért várjuk meg, amíg olyan valaki is megizzasztja,
aki látott már telefont az iPhone-on kívül is..."
Azt viszont megköszönöm, ha mindenki őszintén leírná a tapasztalatokat a telefonálással kapcsolatban.
Még valami érdekelne: ha esetleg használja valaki a SoftMaker PlanMaker programját, ami jóval nagyobb tudással rendelkezik a PocketExcelhez képest, hogy hogyan működik a HD2-n? Mert ennek a programnak kell az izom, a HD2-ben meg van.
Ha nincs meg a SoftMaker, akkor kipróbálásra meg tudom osztani.
Ja igen. Még az is érdekelne, hogy a korábbi rendszerhez képest változott-e valamelyik program felépítése, tudása (pl. Messaging, PocketExcel, stb.) vagy minden ugyanaz?