2025, 01 10, 16:32:44

Szerző Téma: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés  (Megtekintve 1031200 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető miky

• PDA: LG V20
Re: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés
« Reply #475 Dátum: 2009, 11 08, 00:20:30 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok !

Tudja esetleg valaki, hogy lehet e majd rátenni Android SENSE felületet ?

?ert ez így winmo val telefonálásra használhatatlan !!!!

Tegnap meg ma egész nap telefonként próbáltam.
Katasztrófális volt.

Volt 4 hívásom, ebből 3 x nem sikerült felvenni
szoftveresen a hívást, csak hardvergombbal, és még így is várnom kellett hogy fel tudjam venni. Abszolút jelentkeznek a winmos betegségek telefonálásnál.
Hiába a leggyorsabb hardver, ez a windows eccerűen mindenre alkalmas, csak telefonálásra sem.
Ha egymás után kell sokat hívni, esemesezni és hívásokat fogadni, teljesen belassul:(

Próbáltam a mobileshel 3.5-el is, azzal is ez a helyzet.

Szóval mint telefon teljes csalódás és nyomában sincs az ájfonnak.

SZÓVAL MÉGECCER, AKI TUDJA ESETLEG? HOGY AZ ANDROIDOS SENSE FUT E MAJD RAJTA, AZ SEGÍTSEN PLÍZ !!!
Üdv: Sasparipa
Lesz még frissítés!  :ok:
Vagy már van is....

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #476 Dátum: 2009, 11 08, 00:49:11 »
ez így winmo val telefonálásra használhatatlan !!!!

Katasztrófális volt.

szoftveresen a hívást, csak hardvergombbal, és még így is várnom kellett hogy fel tudjam venni. Abszolút jelentkeznek a winmos betegségek telefonálásnál.
Hiába a leggyorsabb hardver, ez a windows eccerűen mindenre alkalmas, csak telefonálásra sem.
Ha egymás után kell sokat hívni, esemesezni és hívásokat fogadni, teljesen belassul:(

Vegyél iPhone-t. Egyáltalán miért vettél WM készüléket? Úgy tűnik, nem tudod használni.

Én gyakran napi 30-40 hívást bonyolítok, a céges push Exchange-en kívül még 3-4 privát email fiókot szinkronizálok, és soha nem lassult be a PDA-m. Igaz, a HD2-vel még nem próbáltam, de ha a gyári felület problémás, kikapcsolom, és teszek rá olyat, amivel még nem volt gondom.

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #477 Dátum: 2009, 11 08, 01:15:08 »
Hátha valakit érdekel, elmesélem az Omnia II és a HD2 esetét.

Én is nem olyan rég még boldog O2 tulaj voltam de nem tudtam megbarátkozni a 40MB szabad hellyel a SZ.A.R. kezelőfelülettel. Az elvileg gyors procival. A kijelzője szép de nem annyival, hogy ezeket kompenzálja! Ugyan az a játék az O2-n vánszorgott itt élvezetes (Assassin Creed 2 wvga).

Nekem nem kérédés melyik a jobb!

Nem elérhető miky

• PDA: LG V20
« Reply #478 Dátum: 2009, 11 08, 01:29:37 »
Én is nem olyan rég még boldog O2 tulaj voltam de nem tudtam megbarátkozni a 40MB szabad hellyel a SZ.A.R. kezelőfelülettel. Az elvileg gyors procival. A kijelzője szép de nem annyival, hogy ezeket kompenzálja! Ugyan az a játék az O2-n vánszorgott itt élvezetes (Assassin Creed 2 wvga).

Nekem nem kérédés melyik a jobb!

:ok:

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #479 Dátum: 2009, 11 08, 01:47:25 »
Találtam 2 érdekes gyári alkalmazást. Az egyik a BT eszköz kezelő. Ez akkor jött elő ha párosítottam az autós kihangosítóval. Eddig szerintem ilyen nem volt HTC készülékben. A másik a NaviPanel!!! Qrva jól néz ki. Kár, hogy csak a CoPilotot kezeli. TAlán valami regedit segíthet!!!

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #480 Dátum: 2009, 11 08, 01:48:21 »
Ma este egy kicsit neteztem vele GPRS-en. Kb fél órát. Épp csak langyos lett a készülék alja. Nem töltöttem közben.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #481 Dátum: 2009, 11 08, 02:10:48 »
Ma este egy kicsit neteztem vele GPRS-en. Kb fél órát. Épp csak langyos lett a készülék alja. Nem töltöttem közben.

Huzamosabb netezés után én is tapasztaltam, hogy langyos a hátlap, de nem tudtam eldönteni, hogy a kezemtől melegedett fel egy kicsit, vagy az igénybevételtől.

Nem elérhető bolada12

• PDA: HD2, Iphone_4, IPAD2
  • PDA ROM: kwbr topix 1.6, Radio 2.08
« Reply #482 Dátum: 2009, 11 08, 09:08:02 »
Az xda-n találsz egy rakás ilyen programot.

Pl.:

Köszi, valóban.
üdvözlettel: bolada12

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #483 Dátum: 2009, 11 08, 09:39:17 »
Sziasztok !

Tudja esetleg valaki, hogy lehet e majd rátenni Android SENSE felületet ?

?ert ez így winmo val telefonálásra használhatatlan !!!!

Katasztrófális volt.

SZÓVAL MÉGECCER, AKI TUDJA ESETLEG? HOGY AZ ANDROIDOS SENSE FUT E MAJD RAJTA, AZ SEGÍTSEN PLÍZ !!!
Üdv: Sasparipa

Na pont erre voltam a legjobban kíváncsi. A HD-t is azért cseréltem le iPhone-ra (nem ez volt a cél, hanem az, hogy legyen egy használható készülék, ami nem lassulbe időnként ki tudja mitől), mert ez volt vele az egyik bajom. Köszönöm ezt az infót! :)
Akkor még mindig ott tartunk, hogy hiába lehet vele egy az egyben nézni divx-et, meg nagyon jól futnak rajta a játékok, mindezek engem nem érdekelnek, miközben meg az egyik legfontosabb része használhatatlan vagy legalábbis elég bosszantóan lassú... Biztosan szoftveres a probléma, nem értem miért nem tudják, akarják ezt is rendesen megcsinálni... Majd jön az SP1... :D
Persze még nem volt a kezemben, így azért nem tudok róla részemről valós véleményt alkotni. Nekem a HD-vel a telefonhívások után volt lassulás akármelyik romot is raktam rá.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #484 Dátum: 2009, 11 08, 09:53:12 »

Akkor még mindig ott tartunk, hogy hiába lehet vele egy az egyben nézni divx-et, meg nagyon jól futnak rajta a játékok, mindezek engem nem érdekelnek, miközben meg az egyik legfontosabb része használhatatlan vagy legalábbis elég bosszantóan lassú... Biztosan szoftveres a probléma, nem értem miért nem tudják, akarják ezt is rendesen megcsinálni...

Azért várjuk meg, amíg olyan valaki is megizzasztja, aki látott már telefont az iPhone-on kívül is...
Hétvége van, úgyhogy csak 4-5 hívást bonyolítottam tegnap, de nekem semmiféle lassulás nem tűnt fel.
Esetleg thebiker? Te már fő telefonnak használtad pénteken is? Nálatok iPhone is van a családban, volt lassulás, illetve nem tudtál hívásokat felvenni? Csak nekem nem tűnt fel semmi?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #485 Dátum: 2009, 11 08, 10:07:59 »
Azért várjuk meg, amíg olyan valaki is megizzasztja, aki látott már telefont az iPhone-on kívül is...
Hétvége van, úgyhogy csak 4-5 hívást bonyolítottam tegnap, de nekem semmiféle lassulás nem tűnt fel.
Esetleg thebiker? Te már fő telefonnak használtad pénteken is? Nálatok iPhone is van a családban, volt lassulás, illetve nem tudtál hívásokat felvenni? Csak nekem nem tűnt fel semmi?

Én nem szeretném az iPhone-hoz sem hasonlítani. Szerintem ezt itt hagyjuk abba. Nem vagyok semmilyen fan és nem is szeretem ezeket a parttalan vitákat. Én arra vagyok kíváncsi, hogy önmagához képest a készülék hogyan reagál a telefonhívások befejezésekor, amikor megnyomjuk a hívás vége gombot. Azonnal reagál bármilyen gombnyomásra, programindításra vagy 1-2 másodpercig gondolkozik? Ha nem gondolkozik, akkor vagy az erősebb hardver miatt vagy esetleg szoftveresen is javítottak rajta valamit.
Ja és ne essünk túlzásokba egyik irányba se, ha lehet kérni, illetve az elfogultságot is tegyük félre. Én is ezt teszem, hiába van jelenleg iPhone-om, egyáltalán nem vagyok elfogult vele. Én egy ugyanennyire megbízható Winmo-t szeretnék. Pont. :)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #486 Dátum: 2009, 11 08, 10:13:28 »
Én nem szeretném az iPhone-hoz sem hasonlítani. Szerintem ezt itt hagyjuk abba. Nem vagyok semmilyen fan és nem is szeretem ezeket a parttalan vitákat. Én arra vagyok kíváncsi, hogy önmagához képest a készülék hogyan reagál a telefonhívások befejezésekor, amikor megnyomjuk a hívás vége gombot. Azonnal reagál bármilyen gombnyomásra, programindításra vagy 1-2 másodpercig gondolkozik? Ha nem gondolkozik, akkor vagy az erősebb hardver miatt vagy esetleg szoftveresen is javítottak rajta valamit.
Ja és ne essünk túlzásokba egyik irányba se, ha lehet kérni, illetve az elfogultságot is tegyük félre. Én is ezt teszem, hiába van jelenleg iPhone-om, egyáltalán nem vagyok elfogult vele. Én egy ugyanennyire megbízható Winmo-t szeretnék. Pont. :)

Nem látok semmi problémát abban, ha más készülékekhez hasonlítjuk. Elfogultsággal sem vádoltalak, nincs szükség az állandó mentegetőzésre. ;)
Meg fogom nézni délután kemény kimenő/fogadott hívás terheléssel, mert én is kíváncsi vagyok. Csak csodálkozok, hogy ennyire xar rossz (4 hívásból hármat nem lehet felvenni?), és nekem nem tűnt fel. Pedig állítólag Samsung b.zi vagyok, darabokra kéne kritizálnom ezt foch HTC-t. :taps:

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #487 Dátum: 2009, 11 08, 10:27:53 »
Diamondom volt, arról tértem át Omniára, tehát nem ismeretlen előttem a HTC.

Kérdéseim:

Diánál "természetes volt" az ún. memória szivárgás. Reggel pl. 40 mega, délután jóformán zéró használat mellett jó esetben 30- 35. (Omniánál ilyen nincs.)
-Ezt megoldották?

Fő ok volt a DIA/OMNIA cserénél nálam, hogy a fényképek életlenek, kifejezetten csúnyák voltak. (Összehasonlíthatatlanul szebb képet csinált bármelyik más ugyanennyi megapixeles mobiltelefon... - és - láttam több készülék képét....)
- ??????? (Pl. a jelenlegi Omniához viszonyítva, mert visszafelé nem szeretnék lépni semmilyen tekintetben...)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #488 Dátum: 2009, 11 08, 10:35:46 »
Nem látok semmi problémát abban, ha más készülékekhez hasonlítjuk. Elfogultsággal sem vádoltalak, nincs szükség az állandó mentegetőzésre. ;)
Meg fogom nézni délután kemény kimenő/fogadott hívás terheléssel, mert én is kíváncsi vagyok. Csak csodálkozok, hogy ennyire xar (4 hívásból hármat nem lehet felvenni?), és nekem nem tűnt fel. Pedig állítólag Samsung b.zi vagyok, darabokra kéne kritizálnom ezt foch HTC-t. :taps:

Az nem probléma, ha összehasonlítunk készülékeket, nem írtam azt sem, hogy elfogultsággal vádoltál, de többen megkapták már ezt a jelzőt. Én csak erre a mondatodra írtam, amit írtam, magamra nem vettem mert gondolom nem nekem szólt, viszont kis bújtatott jelzést érzek benne: "Azért várjuk meg, amíg olyan valaki is megizzasztja, aki látott már telefont az iPhone-on kívül is...;)

Azt viszont megköszönöm, ha mindenki őszintén leírná a tapasztalatokat a telefonálással kapcsolatban.
Még valami érdekelne: ha esetleg használja valaki a SoftMaker PlanMaker programját, ami jóval nagyobb tudással rendelkezik a PocketExcelhez képest, hogy hogyan működik a HD2-n? Mert ennek a programnak kell az izom, a HD2-ben meg van. :) Ha nincs meg a SoftMaker, akkor kipróbálásra meg tudom osztani. :)

Ja igen. Még az is érdekelne, hogy a korábbi rendszerhez képest változott-e valamelyik program felépítése, tudása (pl. Messaging, PocketExcel, stb.) vagy minden ugyanaz?

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #489 Dátum: 2009, 11 08, 10:37:55 »

Itt vagyok. Az iPhone is ugyan úgy le tud fagyni! Egy komolyabb (játék) progi indítása ugyan úgy gondolkodással jár.

Pénteken már "fő" telefonként használtam. Napi 10-15 hívás mellett nem volt fagyás lassulás. Ami a két telefonon a kapacitív kijelzőt illeti:

Az iPhonon a telepített alkalmazások is erre vann írva értsd kapacitív kijelzőre. A WinMo-s progik pedig nem!! Ezért az régi progikat egy kicsit nehézkes kezelni. Nem is beszélve arról, hogy az Iphone-on MINDEN progi multis a HD2-n pedig NEM! Ha jól tudom itt egy reg tartalmazza, hogy hol lehet használni.
Ezért néha egy kicsit nehézkes használni. DE! Én sokat nyúzom asszonyka iPhone ját és ott is vannak kifejezetten SZ A R  pocsék alkalmazások. Értem ez alatt, hogy a kapacitív kijelző tök érzéketlen!

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #490 Dátum: 2009, 11 08, 10:40:24 »
Itt vagyok. Az iPhone is ugyan úgy le tud fagyni! Egy komolyabb (játék) progi indítása ugyan úgy gondolkodással jár.

Pénteken már "fő" telefonként használtam. Napi 10-15 hívás mellett nem volt fagyás lassulás. Ami a két telefonon a kapacitív kijelzőt illeti:

Az iPhonon a telepített alkalmazások is erre vann írva értsd kapacitív kijelzőre. A WinMo-s progik pedig nem!! Ezért az régi progikat egy kicsit nehézkes kezelni. Nem is beszélve arról, hogy az Iphone-on MINDEN progi multis a HD2-n pedig NEM! Ha jól tudom itt egy reg tartalmazza, hogy hol lehet használni.
Ezért néha egy kicsit nehézkes használni. DE! Én sokat nyúzom asszonyka iPhone ját és ott is vannak kifejezetten SZ A R alkalmazások. Értem ez alatt, hogy a kapacitív kijelző tök érzéketlen!

Persze, azért egyik sem tökéletes. Olyan nincs és nem is lesz, amíg pénzről szól ez a világ. Nem lenne mit eladni. Az jó hír, ha a telefonálás nem akasztja meg a készüléket időnként. :)
Hogy érted azt, hogy nehézkes kezelni? Nem sikerül elsőre eltalálni a nyomás helyét? Mit jelent az nálad, hogy multis?

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #491 Dátum: 2009, 11 08, 10:49:00 »
Persze, azért egyik sem tökéletes. Olyan nincs és nem is lesz, amíg pénzről szól ez a világ. Nem lenne mit eladni. Az jó hír, ha a telefonálás nem akasztja meg a készüléket időnként. :)
Hogy érted azt, hogy nehézkes kezelni? Nem sikerül elsőre eltalálni a nyomás helyét? Mit jelent az nálad, hogy multis?
multitouch=multis :)   Igen a nyomáspontra gondolok ami ugye NEM is nyomáspont. :) Próbáld ki  pl az Obulis iPhone-os verzióját. Drop a neve azt hiszem.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #492 Dátum: 2009, 11 08, 10:53:55 »
multitouch=multis :)   Igen a nyomáspontra gondolok ami ugye NEM is nyomáspont. :) Próbáld ki  pl az Obulis iPhone-os verzióját. Drop a neve azt hiszem.

Na a multisnál mindenre gondoltam, csak erre nem... :D
Persze nem nyomáspont, de jobb szó nem jutott eszembe. Ez mennyire nehézkes? Gondolom főleg akkor, amikor valami kicsi pontot kell eltalálni...
Ha már a multitaccsnál tartunk, akkor a kétujjas nagyítás mely programoknál működik? Netán mindenhol mert oprendszer szinten van megalkotva? Mondjuk ez nagyban megkönnyíteni a kisebb menüpontok, ikonok eltalálását...

Asszem telepakolom majd a 2GB-os kártyámat és úgy megyek Pestre legközelebb és megtapizom azt a HD2-t. Mert a gyakorlat az igazi és nem zaklatok itt sok kérdéssel, bár ezek sokaknak hasznosak lehetnek... :)

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #493 Dátum: 2009, 11 08, 10:56:18 »
Na a multisnál mindenre gondoltam, csak erre nem... :D
Persze nem nyomáspont, de jobb szó nem jutott eszembe. Ez mennyire nehézkes? Gondolom főleg akkor, amikor valami kicsi pontot kell eltalálni...
Ha már a multitaccsnál tartunk, akkor a kétujjas nagyítás mely programoknál működik? Netán mindenhol mert oprendszer szinten van megalkotva? Mondjuk ez nagyban megkönnyíteni a kisebb menüpontok, ikonok eltalálását...

Ezt mondtam, hogy nem működik mindenhol Egy reg bejegyzés határozza meg.

there's a registry entry that lists all enabled apps
Under [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\SmartTouch] (according to l3v5y)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #494 Dátum: 2009, 11 08, 10:59:03 »

Asszem telepakolom majd a 2GB-os kártyámat és úgy megyek Pestre legközelebb és megtapizom azt a HD2-t. Mert a gyakorlat az igazi és nem zaklatok itt sok kérdéssel, bár ezek sokaknak hasznosak lehetnek... :)

Én kifejezetten örülök a kérdéseknek, mert olyan dolgok is előkerülnek, amit nekem nem jutna eszembe megnézni.

OS szinten nem támogatott a multitouch, csak majd a WM7-ben. Éppen ezért a classic WM menükben nem is működik. Itt bizony néha nem egyszerű a checkboxok kipipálása, vagy a listából való választás. Szerencsére már ebben a WM6.5 verzióban is széthúzták a listákat, illetve több helyen növelték a méreteket a menükben. Majd próbálkozok betűtípus növeléssel is, de csak a második körben.
PlanMakert kipróbálom neked a jövő héten, de nincs meg sajna.

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #495 Dátum: 2009, 11 08, 11:00:20 »

Na ezt nem értem :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #496 Dátum: 2009, 11 08, 11:22:35 »
Na ezt nem értem :)

Ha lehet, akkor futtatok róla programokat a HD2-n a Speedshopban, amiket használtam a HD-n és megnézem hogyan működnek, hogyan használhatók.
Csak erre gondoltam... :)

Egyébként ha engedélyezve van a reg-ben a kétujjas nagyítás akkor az adott program a nagyított állapotban használható is, tehát lehet bele írni, menükben barangolni, stb. vagy csak olvasni a nagyított részt?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #497 Dátum: 2009, 11 08, 11:26:50 »
Én kifejezetten örülök a kérdéseknek, mert olyan dolgok is előkerülnek, amit nekem nem jutna eszembe megnézni.

OS szinten nem támogatott a multitouch, csak majd a WM7-ben. Éppen ezért a classic WM menükben nem is működik. Itt bizony néha nem egyszerű a checkboxok kipipálása, vagy a listából való választás. Szerencsére már ebben a WM6.5 verzióban is széthúzták a listákat, illetve több helyen növelték a méreteket a menükben. Majd próbálkozok betűtípus növeléssel is, de csak a második körben.
PlanMakert kipróbálom neked a jövő héten, de nincs meg sajna.

Vedd elő a HDTweak-et és abban (is) meg tudod növelni a menük méretét. Bár nem tudom, hogy a WM6.5 menühöz is jó-e...
Pü-ben küldöm a linket a SoftMaker-hez. Előre is köszönöm, ha lesz időd kipróbálni. A menük használatára is kíváncsi vagyok. :)

Nem elérhető franco

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: HTC P3700
« Reply #498 Dátum: 2009, 11 08, 11:32:41 »
Címszavakban reagálnék pár dologra ami az előző oldalon felmerült.

Akinek baja van a híváskezeléssel, azoknak érdemes lehet feldobni az Icosoft PhoneEX-et. Ráadásul van egy kis alma feelingje is :)

Btw fagyott már a kezemben úgy iPhone hogy fél óráig meg sem mukkant (mértem). Akksi meg ugye nem mozdítható...

A HD2 memóriaszivárgása azért kevésbé érdekes, mert a Diamond 192-jével szemben ebben 448 MB RAM van..

Írtátok hogy nehézségek vannak a checkboxok eltalálásával. Az új WM6.5 buildekben már jobbak a checkboxok és akkor is jelöl ha a mellette levő szövegre nyomsz.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Nem elérhető aracco

• PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: XXKE7
« Reply #499 Dátum: 2009, 11 08, 11:36:41 »
Sziasztok
Akit érdekelt az üzemidő annak mondanám. Készenléti idővel kapcsolatban: hajnali 1-kor aksi 39%, reggel 9-kor aksi 34%. Az i900-omhoz képest ez nagyon nem akarja enni az aksit "alvó" módban.
Gps-t is próbáltam: reggel csipa törölget, erkélyre ki, igo be. 35 másodperc.  9 műhold zöld pont!!!
Az i 900-om erre sosem volt képes.
Router funkció ügyében valami hír, nálatok működik rendesen?
Nokia 6630 - HTC Tytn - Nokia E61i - Samsung i900 - Nokia 5800 XpressMusic - HTC HD2 - HTC Desire - Samsung Galaxy S - ZTE Blade - Samsung Galaxy S II