2025, 01 10, 22:54:26

Szerző Téma: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés  (Megtekintve 1031211 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető isosense

• Navigáció / Navigation: Garmin
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: *#1234#
Re: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés
« Reply #575 Dátum: 2009, 11 08, 23:16:30 »
Hali,
eléggé el nem ítélhető módon úgy regisztráltam ide, hogy HD2 tulajdonosként a ROM rovatba a Samsunosok számára javasolt *#1234# kodot adtam meg.
Merthogy hol is találom a ROM verziót ?

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #576 Dátum: 2009, 11 09, 00:01:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
eléggé el nem ítélhető módon úgy regisztráltam ide, hogy HD2 tulajdonosként a ROM rovatba a Samsunosok számára javasolt *#1234# kodot adtam meg.
Merthogy hol is találom a ROM verziót?

Ha a jobb szélső, Settings tabig elhúzod az ujjad, ott válaszd a legalsó opciót (About phone). Itt értelemszerűen a Software information-t.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #577 Dátum: 2009, 11 09, 09:25:21 »
Kényelmesebb Lockscreen :)

Nem elérhető miky

• PDA: LG V20
« Reply #578 Dátum: 2009, 11 09, 12:35:34 »

Ez jó a HD2-re is :shock:?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #579 Dátum: 2009, 11 09, 12:44:32 »
Mert iphone 3GS-t használok, azért adom el ezt, ha ez nem tetszik. Most megelőzöm a követlkező kérdésedet: Akkor meg minek vettem meg a HD2 -őt ?

Azért, mert egy őrült vagyok, nagy PDA fanatik, aki nem elkocsmázza, elfüstöli a dugi pénzét, hanem kütyüket buzgerál és tesztel szabadidejében:)

:) :)

Üdv: Sasparipa :) nincs harag ugye ?
Nincs harag, ugyan miért is lenne? :)Én még nem jutottam HD2 közelbe, de biztosan ki fogom próbálni.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #580 Dátum: 2009, 11 09, 12:51:32 »
Ez jó a HD2-re is :shock:?

Azt nem tudom, de az S2U2 2.10-es tökéletesen működni látszik.

BTW, kint van a HD2 teszt első része, bár még pár képet módosítani/cserélni kell.

Nem elérhető sasparipa

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
  • PDA: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
  • PDA ROM: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
« Reply #581 Dátum: 2009, 11 09, 12:52:39 »

Szia !

nagyon állat a locks screen amit betettél, fel is raktam.
Az lenne a kérdésem, hogy lehet esetleg valahol állítgatni benne, hogy mit rakjon ki a lock üzemmódban, mert nekem pl, naptár részleteket kietszi, de nem mindent.
Szóval esetleg ezt lehet e valahol állítgani, mert nem nagyon találtam hozzá beállítási lehetőséget.

Előre is köszi: Sasparipa

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #582 Dátum: 2009, 11 09, 12:56:24 »
nagyon állat a locks screen amit betettél, fel is raktam.
Az lenne a kérdésem, hogy lehet esetleg valahol állítgatni benne, hogy mit rakjon ki a lock üzemmódban, mert nekem pl, naptár részleteket kietszi, de nem mindent.
Szóval esetleg ezt lehet e valahol állítgani, mert nem nagyon találtam hozzá beállítási lehetőséget.

Az S2U2 nem jött be? Sokban hasonlít az iPhone-éra, csak jobban konfigurálható.

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #583 Dátum: 2009, 11 09, 13:02:13 »
Országosan süt a nap.! Most néztem körül 200e méter magasról.

Nem elérhető sasparipa

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
« Reply #584 Dátum: 2009, 11 09, 13:02:47 »
Sziasztok !

Ezzel a web böngészéssel nem nagyon vagyok kibékülve :(

szerintem nem jól pozícionál az opera. Illetve olyan mintha nagy lehetne a tehetetlensége, és pl, az index.hu, vagy ez az oldal is akár egy idő után bizonytalanul nagyít, akadozva gördül, sokszor túlgördül, stb.

Próbáltam a legújabb bétával is és az eredeti gyárival is.

előbb utóbb lesz egy nagyon jó áron eladó HTC HD2-őm :) -ettől még persze állítom, hogy nagyon jó kis gép, csak hát ez a winmo, ez a winmo .....

Üdv: Sasparipa

Nem elérhető sasparipa

« Reply #585 Dátum: 2009, 11 09, 13:07:58 »
Az S2U2 nem jött be? Sokban hasonlít az iPhone-éra, csak jobban konfigurálható.

Szia !!

Bejött volna, csak nem tudot :):):)

Szóval nagyon tetszett, fel is raktam, de nekem összeakadt a gyárival. Ha a kikapcs gombbal zártamle a készüléket, akkor feloldásnál előbb a su2 őt kellet kinyitni, majd a gyárit. Hibába állítottam át a winmo menüben a hagyományosra, akár defaultra, mindkét esetben ugyanaz volt a helyzet. Természetesen a SU2 beállításaiban kikapcsoltam a TOUCH lock enabled-et.
Végül köztes megoldásként úgy oldottam meg, hogy kiraktam főképernyőre parancsikonba a SU2 lezárás ikonját és így működött rendesen.
Csak hát ez így fél megoldás sajnos, ezért cseréltem ki az előzőekben feltettre.
Azzal meg csak az a gondom, hogy nem lehet állítgatni és a naptáromból mindenféle logika nélkül ír ki dolgokat a lock képernyőre, van a amit kiír, van amit meg nem.

Most itt tartok :)

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #586 Dátum: 2009, 11 09, 13:31:59 »
Sasparipa

Böngészésnél nem megy túl. Mikor görgetsz egyet, nincs türelmed kivárni amig végrehatsa az egy gigás proci az utasítást, és rápőrgetsz még párat, ezzel csak azt éred el, hogy tovább megy mire végrehajtja az összes pörgetésedet. Ezzel megválaszóltad a mult heti kérdésem egyikét amit egy másik topikban tettem fel. Egyre jobban körvonalazódik, hogy a processzorháború nem más, mint a kamerák esetében a pixelháború. A PDA gyorsaságáért 1/4 részt felelős a processzor.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #587 Dátum: 2009, 11 09, 13:42:29 »

szerintem nem jól pozícionál az opera. Illetve olyan mintha nagy lehetne a tehetetlensége, és pl, az index.hu, vagy ez az oldal is akár egy idő után bizonytalanul nagyít, akadozva gördül, sokszor túlgördül, stb.

előbb utóbb lesz egy nagyon jó áron eladó HTC HD2-őm :) -ettől még persze állítom, hogy nagyon jó kis gép, csak hát ez a winmo, ez a winmo .....

AZ Opera Mobile működése miért késztet "winmózásra"? :hmm:

Bejött volna, csak nem tudot :):):)

Szóval nagyon tetszett, fel is raktam, de nekem összeakadt a gyárival. Ha a kikapcs gombbal zártamle a készüléket, akkor feloldásnál előbb a su2 őt kellet kinyitni, majd a gyárit. Hibába állítottam át a winmo menüben a hagyományosra, akár defaultra, mindkét esetben ugyanaz volt a helyzet. Természetesen a SU2 beállításaiban kikapcsoltam a TOUCH lock enabled-et.
Végül köztes megoldásként úgy oldottam meg, hogy kiraktam főképernyőre parancsikonba a SU2 lezárás ikonját és így működött rendesen.
Csak hát ez így fél megoldás sajnos, ezért cseréltem ki az előzőekben feltettre.
Azzal meg csak az a gondom, hogy nem lehet állítgatni és a naptáromból mindenféle logika nélkül ír ki dolgokat a lock képernyőre, van a amit kiír, van amit meg nem.

Most itt tartok :)

Ha a bekapcsoló gombbal aktiválod a beépített zárat, akkor miért csodálkozol, hogy bekapcsolt? :D
Amíg nem lesz megoldás a gombok programozására, beállítottam viszonylag rövid időt, ami után aktiválódik az S2U2 (15 mp, de lehet akármennyire állítani).

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #588 Dátum: 2009, 11 09, 13:44:37 »
Sasparipa

Böngészésnél nem megy túl. Mikor görgetsz egyet, nincs türelmed kivárni amig végrehatsa az egy gigás proci az utasítást, és rápőrgetsz még párat, ezzel csak azt éred el, hogy tovább megy mire végrehajtja az összes pörgetésedet. Ezzel megválaszóltad a mult heti kérdésem egyikét amit egy másik topikban tettem fel. Egyre jobban körvonalazódik, hogy a processzorháború nem más, mint a kamerák esetében a pixelháború. A PDA gyorsaságáért 1/4 részt felelős a processzor.

Örülnék, ha előbb kipróbálnád a készüléket, mert se ezzel a hardverrel, se a WM6.5-tel, se az Opera Mobile 9.7-tel nem találkoztál még. Ehhez képest igen merésznek tűnik, hogy állítod, mi történik.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #589 Dátum: 2009, 11 09, 13:46:29 »
Sziasztok !

Ha így lesz, akkor esetleg beszéljünk róla...Az eddigi vélemények alapján azt érzem, hogy még nincsenek a szoftverek hozzáigazítva a vashoz. Ha ez meglesz, akkor egy jó kis masina lesz belőle.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #590 Dátum: 2009, 11 09, 13:49:19 »
AZ Opera Mobile működése miért késztet "winmózásra"? :hmm:

Ha a bekapcsoló gombbal aktiválod a beépített zárat, akkor miért csodálkozol, hogy bekapcsolt? :D
Amíg nem lesz megoldás a gombok programozására, beállítottam viszonylag rövid időt, ami után aktiválódik az S2U2 (15 mp, de lehet akármennyire állítani).
Írtam már korábban az AEButtolPlus-t, de süket fülekre találtam. Próbáljátok már ki, hogy milyen ezen a készüléken!

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #591 Dátum: 2009, 11 09, 13:57:00 »
Ha így lesz, akkor esetleg beszéljünk róla...Az eddigi vélemények alapján azt érzem, hogy még nincsenek a szoftverek hozzáigazítva a vashoz. Ha ez meglesz, akkor egy jó kis masina lesz belőle.

Erre meddig fogsz még várni? :) Az összes Winmos cuccom így működött. Nem képes valósidejü müveletvégrehajtásra. Nem akarok példálózni, de Te tudod miről beszélek.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #592 Dátum: 2009, 11 09, 14:17:18 »
Írtam már korábban az AEButtolPlus-t, de süket fülekre találtam. Próbáljátok már ki, hogy milyen ezen a készüléken!

Feltettem, a Win gombra rá is tudtam hegeszteni a Showcase-t. :ok:
A Back, Home és Letesz gombokkal nem nagyon tud mit kezdeni. OK és Enter/Action gombokat lehetne benne konfigurálni, de amit ezekre beállítok, semelyiken nem működnek.

Nem elérhető sasparipa

« Reply #593 Dátum: 2009, 11 09, 14:29:47 »
Örülnék, ha előbb kipróbálnád a készüléket, mert se ezzel a hardverrel, se a WM6.5-tel, se az Opera Mobile 9.7-tel nem találkoztál még. Ehhez képest igen merésznek tűnik, hogy állítod, mi történik.

Szia !

1: Szerintem a becopyzott szöveg amit állítólag én írtam, nem tőlem származik, vagyis nem teljesen úgy ahogy a szürke mezőben látszik.

2: Honnan tudod, hogy milyen készülékem van egyáltalán ? A múlt héten csütörtökön, az elsők között szereztem be a HTC HD2-őt.
Már ne is haragudj, de elég érdekes hozzáállás részedről, hogy megkérdőjelezed mások véleményét és tapasztalatát egy készülékről, nemhogy örülnél, hogy egy HTC2 ről van több vélemény is.

Kicsit olvass vissza a hozzászólásaimban ebben a topicban, ahol felsoroltam az előző készülékeim listáját. Nem hinném, hogy teljesen laikusként és csupán dícsérő szavakkal lehetne azok után hozzászólnom a témához.

Hidd el, nem kitalálom ezeket, és keltem feleslegesen rossz hírét a HD2-nek, de én ezeket tapasztalom vele, amiket leírok. És a tapasztalataimat miért ne ahhoz a készülékhez hasonlítsam, amit én az eddigiek alapján jelenleg a legjobbnak tartok. IPHONE 3GS.

Persze az IPHONE-nak a is van rengeteg hibája és hiányossága.
blútút fájlátvitel hiánya, fájlrendszer elérésének teljes korlátozása, memória bővíthetőség hiánya, kevés rom/ram, nem cserélhető aksi, stb...

DE: ennek ellenére amit tud, azt nagyon jól tudja és azt maximális komfortérzet mellett.
Hidd el, én aki mind az asztali gépek tekintetében, mind PDA-k tekintetében windows oprendszereken nevelkedtem, sokkal közelebb áll hozzám a winmo oprendszer, a maga sokkal szabadabb és több lehetőségével együtt, de ennek ellenére azt kell mondjam, hogy teljeen megszerettem a linuxra hasonlító -számomra bonyolult fájlrendszerrel ellátott- Iphone telefont, azért mert a mindennapi használat során teljesen más élményt nyújt mint a néha igenis meg- mekadó, gyakran belassuló winmo.

kb. másfél éves Iphonos tulajként 3 ízben is kísérletet tettem a winmohoz való visszatérésre, de sajnos mindhárom próbálkozásom kudarcot vallott (HTC DIAMOND TOUCH, HTC HD TOUCH, HTC HD2) Lehet hogy túl magas volt a mérce ?nem tudom, de egyik készüléknél sem kaptam vissza azt a gördülékeny, könnyed szolgáltatást mint amit a reklámok és előzetes készülék beharangozók ígértek.)

De ugyanez igaz az IPHONE killer névre előzetesen, megjelenés előtt elkeresztelt NOKIA n97-re is.

Nem elérhető franco

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: HTC P3700
« Reply #594 Dátum: 2009, 11 09, 14:33:25 »
Hidd el, én aki mind az asztali gépek tekintetében, mind PDA-k tekintetében windows oprendszereken nevelkedtem, sokkal közelebb áll hozzám a winmo oprendszer, a maga sokkal szabadabb és több lehetőségével együtt, de ennek ellenére azt kell mondjam, hogy teljeen megszerettem a linuxra hasonlító -számomra bonyolult fájlrendszerrel ellátott- Iphone telefont, azért mert a mindennapi használat során teljesen más élményt nyújt mint a néha igenis meg- mekadó, gyakran belassuló winmo.

Mennyire irónikus már hogy a "megakadó" helyett azt gépelted véletlenül (?) hogy "mekadó" :D
(mondom ezt mekről...)

Mod: nem muszáj az egész hsz-t idézni  :ok:
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #595 Dátum: 2009, 11 09, 15:04:23 »

1: Szerintem a becopyzott szöveg amit állítólag én írtam, nem tőlem származik, vagyis nem teljesen úgy ahogy a szürke mezőben látszik.

Ha pirossal az van az idézet fölött, hogy "sárkányölő", akkor azt valóban nem neked küldték. Innentől az egész mondandód tárgytalanná is vált.

Nem elérhető sasparipa

« Reply #596 Dátum: 2009, 11 09, 15:08:45 »
Ha pirossal az van az idézet fölött, hogy "sárkányölő", akkor azt valóban nem neked küldték. Innentől az egész mondandód tárgytalanná is vált.

Szia !

Hi. Szerintem nem az egész mondandóm, hanem csak az első bekezdése vált tárgytalanná, a többi ettől független, mert az nem az idézetre vonatkozott, hanem arra, amit alatta írtál. :)

Sárkányölő

• Vendég
« Reply #597 Dátum: 2009, 11 09, 15:35:24 »

Sasparipa visszajelzéséből következtettem, ami tipikus hibának tünt számomra. Mikor még WinMot használtam IE böngészővel ugyan ezt tapasztaltam és az okát írtam le. Ebből kifolyólag semmi okom kételkedni Sasparipa véleményezésében. Te nem ezt tapasztaltad?

Nem elérhető bolada12

• PDA: HD2, Iphone_4, IPAD2
  • PDA ROM: kwbr topix 1.6, Radio 2.08
« Reply #598 Dátum: 2009, 11 09, 15:47:01 »

Persze az IPHONE-nak a is van rengeteg hibája és hiányossága.
blútút fájlátvitel hiánya, fájlrendszer elérésének teljes korlátozása, memória bővíthetőség hiánya, kevés rom/ram, nem cserélhető aksi, stb..............

Hát pl.. látod nekem ezek hiánya elég volt, hogy elfelejtsem a "szifont,-  egészen addig amíg ezek a hiányosságok  majd megszűnnek. Még akkor is ha a lenti idézeteddel azért egyetértek"
"DE: ennek ellenére amit tud, azt nagyon jól tudja és azt maximális komfortérzet mellett."

O->-
üdvözlettel: bolada12

Nem elérhető Romovics

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Nokia N900 Sygic 10
  • PDA: Nokia N900 / SGS2
  • PDA ROM: Kubuntu
« Reply #599 Dátum: 2009, 11 09, 15:49:47 »
ÉGÉS:

A processzor támofgatná az OpenGLES 2.0át, de a HTC úgy gondolta, elég újítás az új processzor, vigyük tovább az elavult GLES 1.0át régebbről. Beégett! Lehet rinyálni a gyártónál a támogatásért!

Ellenőriznétek hogy elindulnak e az opengls játékok amik HD-re vannak! ha igen (teszteltem), akkor az is elég bizonyíték, én leteszteltem.

CUMMANTÁS a HD2 tulajoknak!

Omnia itt is nyert, ott ezertrel repeszt az Opengl 2.0, nemsokára kész vagyok a teljes tesztprogival, és megmutatom!