Örülnék, ha előbb kipróbálnád a készüléket, mert se ezzel a hardverrel, se a WM6.5-tel, se az Opera Mobile 9.7-tel nem találkoztál még. Ehhez képest igen merésznek tűnik, hogy állítod, mi történik.
Szia !
1: Szerintem a becopyzott szöveg amit állítólag én írtam, nem tőlem származik, vagyis nem teljesen úgy ahogy a szürke mezőben látszik.
2: Honnan tudod, hogy milyen készülékem van egyáltalán ? A múlt héten csütörtökön, az elsők között szereztem be a HTC HD2-őt.
Már ne is haragudj, de elég érdekes hozzáállás részedről, hogy megkérdőjelezed mások véleményét és tapasztalatát egy készülékről, nemhogy örülnél, hogy egy HTC2 ről van több vélemény is.
Kicsit olvass vissza a hozzászólásaimban ebben a topicban, ahol felsoroltam az előző készülékeim listáját. Nem hinném, hogy teljesen laikusként és csupán dícsérő szavakkal lehetne azok után hozzászólnom a témához.
Hidd el, nem kitalálom ezeket, és keltem feleslegesen rossz hírét a HD2-nek, de én ezeket tapasztalom vele, amiket leírok. És a tapasztalataimat miért ne ahhoz a készülékhez hasonlítsam, amit én az eddigiek alapján jelenleg a legjobbnak tartok. IPHONE 3GS.
Persze az IPHONE-nak a is van rengeteg hibája és hiányossága.
blútút fájlátvitel hiánya, fájlrendszer elérésének teljes korlátozása, memória bővíthetőség hiánya, kevés rom/ram, nem cserélhető aksi, stb...
DE: ennek ellenére amit tud, azt nagyon jól tudja és azt maximális komfortérzet mellett.
Hidd el, én aki mind az asztali gépek tekintetében, mind PDA-k tekintetében windows oprendszereken nevelkedtem, sokkal közelebb áll hozzám a winmo oprendszer, a maga sokkal szabadabb és több lehetőségével együtt, de ennek ellenére azt kell mondjam, hogy teljeen megszerettem a linuxra hasonlító -számomra bonyolult fájlrendszerrel ellátott- Iphone telefont, azért mert a mindennapi használat során teljesen más élményt nyújt mint a néha igenis meg- mekadó, gyakran belassuló winmo.
kb. másfél éves Iphonos tulajként 3 ízben is kísérletet tettem a winmohoz való visszatérésre, de sajnos mindhárom próbálkozásom kudarcot vallott (HTC DIAMOND TOUCH, HTC HD TOUCH, HTC HD2) Lehet hogy túl magas volt a mérce ?nem tudom, de egyik készüléknél sem kaptam vissza azt a gördülékeny, könnyed szolgáltatást mint amit a reklámok és előzetes készülék beharangozók ígértek.)
De ugyanez igaz az IPHONE killer névre előzetesen, megjelenés előtt elkeresztelt NOKIA n97-re is.
Üdv: Sasparipa