Szerintem az lehet a gondod, hogy pontosan úgy próbálod használni a készüléket, mint az iPhone-t. Ez nem iPhone, természetes, ha hasonló funkciók nem teljesen azonosan működnek. Bizonyára durván viselkedne az iPhone is, ha sok év érzéketlen rezisztív kijelző használat után elkezdeném nyomkodni, mint az állat, és nem adnék neki (és magamnak) semmi esélyt arra, hogy megszokjam (pedig gyorsan meg lehet az iPhone-t is és ezt is).
Nálam az első pár óra ismerkedés volt az iPhone-nal és a HD2-vel is, nem estem neki úgy, hogy azt vártam, minden pontosan az előző készülékemen ismert módon fog működni.
Sok teszt van már kint nemzetközi szinten, és az általad vázolt problémákat SEHOL nem említik. Se PDA-s oldalakon, se olyan mobilos oldalakon, ahol a WinMo-t általában nem komálják.
Hivatalos Android vagy WM7 nem lesz a HD2-re, arra hiába is vársz.
Szia !
A telefonálással időközben sikerült kibékülnöm, a phonex nagyon megtetszett, és eddig nem akadt.
DE !!! kedves fórumtársak ugyan nyissátok már meg például HD2-őn akár ezt a topicot is az operával. össze vissza zoomol, pontatlan a görgetés, mindig "túlgörög" azon ahová szeretném pozícionálni. mintha túl nagy lenne a "tehetetlensége" az oldalnak görgetéskor. Iphonnál ez sokkal pontosabb.
természetesen a többi oldalnál is ez tapasztalható.
Félre ne értsétek, nem fikázni akarom a telefont, mert egyre jobban kezd megtetszeni, de nekem aki másfél éve ifont használok az az etalon.
Úgy érzem van mihez viszonyítanom, az előző készülékeim időrendben, az "Őskortól" napjainkig:
IPAQ 3600; IPAQ 3870; IPAQ 3970; ETEN 500; ETEN 600; Sony ericsson K800i ; ETEN GLOOFISH X800; Iphone 2G -- (ez sajnos kiesett 40 m magasból a zsebemből a vidámparkban); Nokia 6210; Nokia N95 8Gb; HTC Diamond touch; HTC Touch HD; Iphone 3G; IPHONE 3GS - ezzel párhuzamosan kipróbálni és hosszabb ideog tesztelni volt nálam Nokia 5800; Nokia N97; és most a HTC Hd2.
Kérdések HD 2 höz:
1: Nem tudja valaki véletlenül, hogy hogyan lehet a lock képernyőhöz naptárat kirakni ? vagy azt tetszés szerint átszabni ? például mutassa konkrétan, ha sms-em van, vagy hívásom volt, vagy stb. - most nem csupán a csúszka lehúzására gondolok, mert akkor sem mutatja az üzenetet, csak megjelenik egy újabbb csúszka. Vagy ha beállítottam egy exchange szervert (gmail) akkor a teendőlistámat oda kirakja.
2: Hogyan lehet a lock üzemmódban lévő csúszkát máshová pozícionálni ? mert elég nagy kezem van, de mégis szerintem túl fent van egykezes használathoz.
A válaszokat előre is köszi: sasparipa