2025, 01 10, 21:19:03

Szerző Téma: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés  (Megtekintve 1031210 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető k5.20

Re: HD2: Információk, találgatások és általános beszélgetés
« Reply #550 Dátum: 2009, 11 08, 20:15:54 »
You are not allowed to view links. Register or Login
És máshonnan már nem is jó a segítség? De IZÉ vagy! :)

Nekem jó, csak furcsa, hogy egy hivatalos honlapon nem jelenik meg, de főzött romok társaságában megtalálható, mint hivatalos kiadvány...
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #551 Dátum: 2009, 11 08, 20:17:57 »
Nekem jó, csak furcsa, hogy egy hivatalos honlapon nem jelenik meg, de főzött romok társaságában megtalálható, mint hivatalos kiadvány...

Valószínüleg azért, mert nem a HTC adta ki, hanem valaki csak "hozzájutott" ;)
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető k5.20

« Reply #552 Dátum: 2009, 11 08, 20:21:45 »
Valószínüleg azért, mert nem a HTC adta ki, hanem valaki csak "hozzájutott" ;)

ühüm...a HD-nál volt olyan, hogy bizonyos frissítések, csak bizonyos imei-hez passzoltak...máshol meg gubancot okoztak.
No ezt akarom elkerülni a HD2-n...

Nem elérhető sasparipa

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
  • PDA: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
  • PDA ROM: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
« Reply #553 Dátum: 2009, 11 08, 20:27:42 »
Szerintem ha tellett HD2-re, akkor már az a pár ezres ne okozzon problémát...  >:(
Már bocsi, de vettél egy fullos wc-t, a papírt meg lopod hozzá?  :hmm:

Szia !

Hidd el, megvenném ha tudnám, hogy a készüléket nem adom el 1 hónapon belül. még nyúzom, tesztelem, addig semmiképp nem veszek hozzá progit.

Ifonra sok progit megvettem már, de ott is előbb szeretem kipróbálni.

Üdv: Sasparipa

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #554 Dátum: 2009, 11 08, 20:36:01 »
Szia !

Hidd el, megvenném ha tudnám, hogy a készüléket nem adom el 1 hónapon belül. még nyúzom, tesztelem, addig semmiképp nem veszek hozzá progit.

Ifonra sok progit megvettem már, de ott is előbb szeretem kipróbálni.

Akkor így is ki tudod próbálni. Van rá x napod amíg letilt. :)
Na és miért adnád el 1 hónapon belül, ha most vetted? Ha netán nem jön be? Egyébként meg azt a programot más készüléken is tudod használni.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #555 Dátum: 2009, 11 08, 20:43:52 »

15 napig full verziósan kipróbálható. Telepítéssel talán érdemes megvárni a 2.1-es verziót, bármelyik nap megjelenhet.

Nem elérhető sasparipa

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
« Reply #556 Dátum: 2009, 11 08, 20:57:11 »
Szerintem az lehet a gondod, hogy pontosan úgy próbálod használni a készüléket, mint az iPhone-t. Ez nem iPhone, természetes, ha hasonló funkciók nem teljesen azonosan működnek. Bizonyára durván viselkedne az iPhone is, ha sok év érzéketlen rezisztív kijelző használat után elkezdeném nyomkodni, mint az állat, és nem adnék neki (és magamnak) semmi esélyt arra, hogy megszokjam (pedig gyorsan meg lehet az iPhone-t is és ezt is).
Nálam az első pár óra ismerkedés volt az iPhone-nal és a HD2-vel is, nem estem neki úgy, hogy azt vártam, minden pontosan az előző készülékemen ismert módon fog működni.
Sok teszt van már kint nemzetközi szinten, és az általad vázolt problémákat SEHOL nem említik. Se PDA-s oldalakon, se olyan mobilos oldalakon, ahol a WinMo-t általában nem komálják.

Hivatalos Android vagy WM7 nem lesz a HD2-re, arra hiába is vársz.

Szia !

A telefonálással időközben sikerült kibékülnöm, a phonex nagyon megtetszett, és eddig nem akadt.

DE !!! kedves fórumtársak ugyan nyissátok már meg például HD2-őn akár ezt a topicot is az operával. össze vissza zoomol, pontatlan a görgetés, mindig "túlgörög" azon ahová szeretném pozícionálni. mintha túl nagy lenne a "tehetetlensége" az oldalnak görgetéskor. Iphonnál ez sokkal pontosabb.
természetesen a többi oldalnál is ez tapasztalható.

Félre ne értsétek, nem fikázni akarom a telefont, mert egyre jobban kezd megtetszeni, de nekem aki másfél éve ifont használok az az etalon.

Úgy érzem van mihez viszonyítanom, az előző készülékeim időrendben, az "Őskortól" napjainkig:
IPAQ 3600; IPAQ 3870; IPAQ 3970; ETEN 500; ETEN 600; Sony ericsson K800i ; ETEN GLOOFISH X800;  Iphone 2G -- (ez sajnos kiesett 40 m magasból a zsebemből a vidámparkban); Nokia 6210; Nokia N95 8Gb; HTC Diamond touch; HTC Touch HD; Iphone 3G; IPHONE 3GS - ezzel párhuzamosan kipróbálni és hosszabb ideog tesztelni volt nálam Nokia 5800; Nokia N97; és most a HTC Hd2.

Kérdések HD 2 höz:

1: Nem tudja valaki véletlenül, hogy hogyan lehet a lock képernyőhöz naptárat kirakni ? vagy azt tetszés szerint átszabni ? például mutassa konkrétan, ha sms-em van, vagy hívásom volt, vagy stb. - most nem csupán a csúszka lehúzására gondolok, mert akkor sem mutatja az üzenetet, csak megjelenik egy újabbb csúszka. Vagy ha beállítottam egy exchange szervert (gmail) akkor a teendőlistámat oda kirakja.

2: Hogyan lehet a lock üzemmódban lévő csúszkát máshová pozícionálni ? mert elég nagy kezem van, de mégis szerintem túl fent van egykezes használathoz.

A válaszokat előre is köszi: sasparipa

Nem elérhető sasparipa

« Reply #557 Dátum: 2009, 11 08, 21:01:15 »
Na és miért adnád el 1 hónapon belül, ha most vetted? Ha netán nem jön be? Egyébként meg azt a programot más készüléken is tudod használni.

Mert iphone 3GS-t használok, azért adom el ezt, ha ez nem tetszik. Most megelőzöm a követlkező kérdésedet: Akkor meg minek vettem meg a HD2 -őt ?

Azért, mert egy őrült vagyok, nagy PDA fanatik, aki nem elkocsmázza, elfüstöli a dugi pénzét, hanem kütyüket buzgerál és tesztel szabadidejében:)

:):)

Üdv: Sasparipa :) nincs harag ugye ?

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #558 Dátum: 2009, 11 08, 21:08:50 »
Szia !

A telefonálással időközben sikerült kibékülnöm, a phonex nagyon megtetszett, és eddig nem akadt.

DE !!! kedves fórumtársak ugyan nyissátok már meg például HD2-őn akár ezt a topicot is az operával. össze vissza zoomol, pontatlan a görgetés, mindig "túlgörög" azon ahová szeretném pozícionálni. mintha túl nagy lenne a "tehetetlensége" az oldalnak görgetéskor. Iphonnál ez sokkal pontosabb.
természetesen a többi oldalnál is ez tapasztalható.

Félre ne értsétek, nem fikázni akarom a telefont, mert egyre jobban kezd megtetszeni, de nekem aki másfél éve ifont használok az az etalon.

Úgy érzem van mihez viszonyítanom, az előző készülékeim időrendben, az "Őskortól" napjainkig:
IPAQ 3600; IPAQ 3870; IPAQ 3970; ETEN 500; ETEN 600; Sony ericsson K800i ; ETEN GLOOFISH X800;  Iphone 2G -- (ez sajnos kiesett 40 m magasból a zsebemből a vidámparkban); Nokia 6210; Nokia N95 8Gb; HTC Diamond touch; HTC Touch HD; Iphone 3G; IPHONE 3GS - ezzel párhuzamosan kipróbálni és hosszabb ideog tesztelni volt nálam Nokia 5800; Nokia N97; és most a HTC Hd2.

Kérdések HD 2 höz:

1: Nem tudja valaki véletlenül, hogy hogyan lehet a lock képernyőhöz naptárat kirakni ? vagy azt tetszés szerint átszabni ? például mutassa konkrétan, ha sms-em van, vagy hívásom volt, vagy stb. - most nem csupán a csúszka lehúzására gondolok, mert akkor sem mutatja az üzenetet, csak megjelenik egy újabbb csúszka. Vagy ha beállítottam egy exchange szervert (gmail) akkor a teendőlistámat oda kirakja.

2: Hogyan lehet a lock üzemmódban lévő csúszkát máshová pozícionálni ? mert elég nagy kezem van, de mégis szerintem túl fent van egykezes használathoz.

Én tegnap egész nap a Hd2-ről postoltam napközben. Nekem nagyon jónak tűnt jobban k mint a O2-n. POnt olyan mintha Te más verziós operát használtál volna :) Nekem pont addig megy le amíg kell. Szerintem pont az opera jó. Nem tettel fel a legfrissebbet csak azt használtam ami benne van. iPhone-al nekem is van összehasonlítás alapom mert van asszonybak egy 3G.

Ami a lock képernyőt illeti: Szerintem keresd meg anzot. Lehet, hogy Ő tud segíteni :)

Nem elérhető sasparipa

« Reply #559 Dátum: 2009, 11 08, 21:11:14 »
Sziasztok !

Még egy kérdés HD2 höz.

Nem tudtok egy jó email és sms klienst ? ami teljeseen elfedi a windowsosat, mert az nagyon kicsi méretű és használhatatlan. tehát amit újbeggyel lehet kezelni - váltás az elküldött, küldendő stb. nézetek között. A beépített nagyon kiscsi és nehéz eltaláni kicsi szövegeket.

Előre is köszi: Sasparipa

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #560 Dátum: 2009, 11 08, 21:15:35 »
Sziasztok !

Még egy kérdés HD2 höz.

Nem tudtok egy jó email és sms klienst ? ami teljeseen elfedi a windowsosat, mert az nagyon kicsi méretű és használhatatlan. tehát amit újbeggyel lehet kezelni - váltás az elküldött, küldendő stb. nézetek között. A beépített nagyon kiscsi és nehéz eltaláni kicsi szövegeket.

ProfiMail v3.20
WebIS FlexMail

Nem elérhető sasparipa

« Reply #561 Dátum: 2009, 11 08, 21:16:15 »
Én tegnap egész nap a Hd2-ről postoltam napközben. Nekem nagyon jónak tűnt jobban k mint a O2-n. POnt olyan mintha Te más verziós operát használtál volna :) Nekem pont addig megy le amíg kell. Szerintem pont az opera jó. Nem tettel fel a legfrissebbet csak azt használtam ami benne van. iPhone-al nekem is van összehasonlítás alapom mert van asszonybak egy 3G.

Ami a lock képernyőt illeti: Szerintem keresd meg anzot. Lehet, hogy Ő tud segíteni :)

Szia!

köszi a választ, de tényleg, feltettem a legújabbat, de ha jól emléxem, azért tettem fel, mert a beépítettel is ezek a gondjaim voltak.

Összehasonlításnak a 3GS- jobb alap, mert az Iphone nak az a leggyorsabb típusa jelenleg. Az asszonynak nálunk is sima 3G van :), de ha néha előveszem az övét és az lassúnak tűnik a 3gshez képest,pont például a netezés közben.
Amúgy a 3G egészen addig nem volt nekem lassú, míg meg nem jelent a 3 GS, csak utána tűnt fel a lassúsága a 3G nek. :)

Nem elérhető sasparipa

« Reply #562 Dátum: 2009, 11 08, 21:16:50 »
ProfiMail v3.20
WebIS FlexMail

Köszi szépen !!

Nem elérhető franco

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: HTC P3700
« Reply #563 Dátum: 2009, 11 08, 21:17:14 »
Sziasztok !

Még egy kérdés HD2 höz.

Én a Profimail+VITO SMS Chat duóra esküszöm már régóta.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #564 Dátum: 2009, 11 08, 21:26:14 »
ugyan nyissátok már meg például HD2-őn akár ezt a topicot is az operával. össze vissza zoomol, pontatlan a görgetés
...

Kérdések HD 2 höz:

Az Opera 9.7 multitouch-csal nekünk is új, és valószínűleg még kicsit béta (hivatalosan még a 9.5 is az, és ezerrel fejlesztik a 10-est). A görgetésen biztosan finomítanak majd a későbbiekben. Én csak akkor használok kétujjas nagyítást, ha valami nem elég nagy duplatapos nagyítás után. Nem tudm, észrevetted-e már, de a dupla bökéses nagyítás mértéke változik attól függően, mennyire van közel egymáshoz a két érintés. Ha nagyon gyors egymás utánban történik, akkor nem is csinál semmit, ha kicsit lassabban, akkor csak kevesebbet nagyít, ha nagyobb szünetet tartasz, akkor nagyobbat. Rá kell érezni.

A kérdés inkább az, ki lehet-e kapcsolni a gyári WM6.5 lock képernyőt. Helyette használhatod az ingyenes S2U2-t, azt szénné lehet konfigurálni, és vannak hozzá témák is. Majd jönnek guruk, akik megmondják a WM6.5 lock buherálásának lehetőségeit.
S2U2-ben alul van a csúszka, ezzel a másik problémádat is megoldanád.

Nem elérhető sasparipa

« Reply #565 Dátum: 2009, 11 08, 21:30:02 »
Sziasztok !

Feltettem a profimail legújabb veruióját és lefagy :(

valami ötlet ?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #566 Dátum: 2009, 11 08, 21:36:51 »

A lockscreent módosítani a LS_LockScene_400x840.cpr fájlal lehet egy szövegszerkesztővel vagy a Visual Chome Editor programmal tudod módosítani.
Az utobbit javaslom mert itt visuálisan látod amit csinálsz és olyanra alakítod amilyenre neked jó. Értelemszerűen a Slide részeket kell elsősorban keresned.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #567 Dátum: 2009, 11 08, 21:50:32 »
Feltettem a profimail legújabb veruióját és lefagy :(

Szedd le, és várj újabb verzióra. Esetleg előtte kipróbálhatod, hogy nem csak a Sense-szel akad-e.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #568 Dátum: 2009, 11 08, 21:50:51 »
A lockscreent módosítani a LS_LockScene_400x840.cpr fájlal lehet egy szövegszerkesztővel vagy a Visual Chome Editor programmal tudod módosítani.
Az utobbit javaslom mert itt visuálisan látod amit csinálsz és olyanra alakítod amilyenre neked jó. Értelemszerűen a Slide részeket kell elsősorban keresned.

Kikapcsolni hogyan kell? :)

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #569 Dátum: 2009, 11 08, 22:03:44 »
Kikapcsolni hogyan kell? :)
Nem tudom nektek melyik build van de csak a régebbieken lehetett kikapcsolni az újabbakon már nem ezt meg nézhetitek: Settings\Lock\ és itt a Classic Windows-t ha lehet választani.

Nem elérhető sasparipa

« Reply #570 Dátum: 2009, 11 08, 22:05:07 »
Feltettem a SU-t nagyon állat, csak jelenleg mindkét locsk működik :(

pedig elvileg ki lehet kapcsolni a touch 3d lockot a su ban, de hatástalan.

jelenleg először a su-t kell lockolni, majd utána a touch sajátját :)ez így nem az igazi.

Valaki esetleg tud segíteni ?

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #571 Dátum: 2009, 11 08, 22:25:00 »
Nem tudom nektek melyik build van de csak a régebbieken lehetett kikapcsolni az újabbakon már nem ezt meg nézhetitek: Settings\Lock\ és itt a Classic Windows-t ha lehet választani.

Ezen régi build van, hivatalos 6.5. Viszont ha Windows Classic-ra állítod, akkor a régi Lock kapcsol be, nekünk meg a kikapcsolás kellene. Vagy az S2U2 felülbírálja a régi lockot?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #572 Dátum: 2009, 11 08, 22:40:52 »
Ezen régi build van, hivatalos 6.5. Viszont ha Windows Classic-ra állítod, akkor a régi Lock kapcsol be, nekünk meg a kikapcsolás kellene. Vagy az S2U2 felülbírálja a régi lockot?
A régit úgy tudom hogy felülírja csak az újjal van gond.

Nem elérhető k5.20

« Reply #573 Dátum: 2009, 11 08, 22:42:06 »
Néhányan kerestétek itt a Task Manager jobb felső sarkos megoldását.
Ezt találtam:

cab-ot telepíted, softreset aztán már ott is a kis lenyílóablak!

Kérdésem: Storage total: 181.6 MB; Program total: 336,97 - Jó ez így?
(512 meg 448 volt olvasható mindenhol...bocs, ha láma-kérdés...)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #574 Dátum: 2009, 11 08, 22:49:40 »
A régit úgy tudom hogy felülírja csak az újjal van gond.

Megnézem majd, kösz. Átkapcsolás Classic-ra működik, de az S2U2 szerzője biztosan meoldja majd az újabb lock esetében is.

Kérdésem: Storage total: 181.6 MB; Program total: 336,97 - Jó ez így?
(512 meg 448 volt olvasható mindenhol...bocs, ha láma-kérdés...)

Ennyi az elérhető, tehát jó ez így.