0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
XP, SP3
Én valami gumebevonaton gondolkodtam de ha esetleg van valakinek Skinzone-os fólia rajta elmondhatná hogy hogyan áll rajta. Főleg mert a hátulja eléggé kagylós kialakítású !
Na bevállaltam! Lehet hülye vagyok, de már elegem volt a hátlap törölgetéséből!És így sokkal jobb a fogása is! Saját ötlet: homokszórás!Aki megpróbálja nyugodtan tolhatja a feliratnál is jól bírja!
Jó ötlet és alternatíva a Skinzone-os fólia, és a Brando tok helyett
na futottam pár kört kezdésként bementem T-hez kicseréték szó nélkül a sim-kártyát,pedig újfajta volt 2 hetes, samu u800 ban tökéletesen működött. az egyik nyűgöm a mobil-tv tökéletesen működik semmit sem kellett állítanom rámentem a web n walk os ikonra opera megnyitotta kikerestem az adót elindítottam a gép meg már meg is nyitotta a lejátszót és már ment is minden ahogy kell. vettem egy gyári micro usb-autós töltőt,rátett a haver egy fóliát valami általánosat hát nem az igazi ,ha lesz gyorsboltban gyári akkor megyek érte vagyis rendelek meg valamilyen tok kellene mert a gyáriba szinte beletuszkolni sem lehet kihúzni meg pláne itthon lehet hozzá kapni valami használhatót esetleg?szépség nem lényeg csak védje. a romverziót hol tudom megnézni? amúgy a készülék tetszik eddig nemsokára nekiállok a telepítgetésnek is
Köszi!Sokkal stabilabb a fogása!Ilyen lett a végleges forma:
Ezt simán bevállalom, kb az O2 egyetlen idegesítő tulajdonságát szüntetted meg nagyon egyszerűen ! Csak azt nem értem hogy a feliratok takarás nélkül így megmaradtak ?!
Hm.A TCPMP nem indul el. Tapasztalt már valaki ilyet. Csak annyit ír ki, hogy küldjem el a crash.txt fájlt a fejlesztőknek.
Mégis melyik verziót tetted fel? Nekem ez működik: You are not allowed to view links. Register or Login Felirat miatt, vagy miért kell a TCPMP? You are not allowed to view links. Register or LoginAzért próbáld meg a filmet a TP-vel is lejátszani, hátha viszi.Mindenkinek ajánlom, hogy hallgassa meg a filmeket a Touch Playerrel (Media Player) fülhallgatóval, WoW HD-ben, aztán TCPMP-vel is. A teszthez: You are not allowed to view links. Register or Login
Igen, felirat miatt kell. 0.71-et raktam fel.Mindjárt nézem, megy-e?
ha csengőhangot akarok hozzáadni mp3 számot akkor azt a my documents be azon belűl a my ringtones ba kell másolnom így van na most nekem ott van és nincs az alapértelmezettek között
Nekem az SD vagy My Storage\My Documents-ben vannak az mp3-ak és látja.
sikerült köszi
ébresztőt hol tudok beállítani már csak az kellene mert mindjárt elalszom köszi