0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
De igen, csak sokkal gyorsabb, mert a szolgáltató hálózatából meríti a segítséget a pozícionáláshoz ...
Sziasztok!Mivel most csak hirtelen felindulásból ültem a gép elé, és nem olvastam vissza lenne egy, ill. kettő kérdésem. Mivel elvileg holnap kapom meg az omnia II.-t, és ven-é rá mob.shell, és phonex?Előre is köszi!
És akkor el sem érem a régi windows beállításokat. A régi hagyományosat?
Amit az i900 hoz használtál jó az i8000-eshez is kompatibilis Windows Mobile program mind kettő Csak a (w)vga verzió kell hozzá, amit nem tudom hogy kikell-e választani vagy sem.
Igen, a felbontás miatt is kérdeztem. Köszönöm. És végülis lehet hivatalosan 6.5-re frissíteni?? És gondolom, a régiből áttudom rakni az igo-t.
Tudom, izlések és ponofonok.De van itt esetkek egy statisztika, hogy kinek melyik rom jött be a legjobban, ki melyiket használja?vagy akkor csináljak magamnak egy statisztikát?
Szolgáltatotól veszed vagy GSM bolt-ból A szolgáltató már 6.5-el adja a GSM boltok meg ki tudja , de semmi vész tehetsz rá hivatalos romot ami angol és van olyan ami nekünk van abban van magyar is.A iGO-t át tudod rakni ha van benne 480x800 & 800x480-as felbontás.A save könyvtárat ne feledd törölni a mappából.
Sziasztok!Rövidesen csatlakozok (persze ha befogadtok) a tisztelt H2O2 csapathoz.Megrendeltem a kütyüt a Nextel Free GSM Zone-nál.
Na ha minden igaz már csak perce kérdése és nekem is megjön az omnia most beszéltem a DHL es gyerekkel már csak ide kell találnia felteszem töltőre addig nem nyúlok hozzá,márha kibírom haver telefonboltos megy rá a fólia ráhegeszti szépen és estefele nekifekszek a dolognak ma nem lesz alvás úgyérzem mennyire kell rá az Spb ms erre aki használt más készüléken és áttért erre kiváncsi lennék a véleményére,hogy erre is rátette vagy kezelhető anélkül is,nekem fent volt az aceren egész megszoktam,nagyon leveszi a memóriát? csak már érne ide
Igen, T-s, az igo pedig amit az i900-hoz kaptam.
PatiAzokba a tsk fájlokba hogy dudok belenézni vagy képet cserélni
És megjött és itt van és szép és nem bírom ki hogy ne nyomkodjam, ezért:most ugyan fent van töltőn, de mielőtt felraktam volna félig teli akksit jelzett. Ha egy fél óra múlva leveszem, és elmegyek vele céges vacsira és majd csak éjszakára teszem fel hosszan tölteni abból származhat valami gebasz?
Azzal a programmal amit linkeltem nem tudsz?
Az nekem olyan bonyolult hogy csak na és ha jó láttam tudayt szerkeszt nem témát.
Mást nem ismerek erre Mintha régen valamelyik nagy software cégnek lett volna ilyesmi programja, de nem jut eszembe sajnos, talán valaki másnak beugrik.