0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
és mégegy nekem ha beírok a yahoo ba akkor az operaval nyitja meg a netet ez mind jó is de nem találok külön opera ikont,így egyből nemtudom operaval megnyitni a netet
A Programoknal van a Clock, ott tudod. ne felejts el a snoozet meg a repeatet beallitani jaa es a hangerot...
megvan alap én hülye az órára kellett rámennem a szemem előtt volt tényleg fáradt vagyok az opera viszont tényleg nincs meg az explorer megvan. de mindegy valami marad holnapra is jó éjt mindenkinek
Aki esetleg fólia nélkül meri használni attól kérdezném hogy mennyire hajlamos a kijelzQje a karcolódásra?
szia! én kb ket hete nyúzom fólia nélkül, eddig nem vettem észre karcokat.
Na hazaértem. Eddig szerény véleményem: nem hiszem hogy felrakom az MS-t meg a PhonEx-et. Tetszik a Samsungos cucc. Az normális, hogy csak 36.44MB szabad RAM van, úgy hogy semmi nincs a "Futó programok a memóriában" alatt? Nekem elég kevésnek tűnik, de majd TI megmondjátok nekem a frankót!
Gratulálok hozzá! remélem hamarosan nekem is lesz.... A szabad ramhoz: I900-nál kis registry buherával ki lehet lőni a shouzu (vagymi') indulását, kb. 10 megát megspórolva. O2-nél nincs valami trükk a memória növelésére? (Biztos vannak nemkellő' programok...)
Sziasztok 2 napja vettem meg ezt a kütyüt sztem nagyon jó, a 6.5WM al is elégedett vagyokViszont az internetes böngészők nálam valahogy szarakodnak nem hozzák be az oldalt és nem is gyorsak, opera még elmegy de néha az is cserben hagy. Sajnos nem tudtam sokat visszaolvasni a forumban ezért megkérdezem hogy ki milyen böngészőt használtok a [NEM TELO!]n és mi a véleménye róla?
na akkor válaszolok magamnak a szolgáltatós t-mobilos készülékekben nincs külön opera link mert a web n walk alkalmazás alapból az nyitja meg ha nem akarjuk az operat lehet explorerrel aminek van linkje vagy amit felteszünk a gépre,ezt a használatiból vettem ki nem szó szerint de ez a lényeg
Én beleraktam egy Kingston 16gigás SDHC kártyát és tökéletesen működik.
Aki esetleg fólia nélkül meri használni attól kérdezném hogy mennyire hajlamos a kijelzQje a karcolódásra?szia! én kb ket hete nyúzom fólia nélkül, eddig nem vettem észre karcokat.
Az enyém sem karcolódik.SQt soha egyetlen pdamon sem volt fólia, semmi bajuk nem lett (átlagosan évente cserélem Qket).Pont most néztem meg az Omnia 1 et is egy év után.Tokot sem használok, zsebben hordom, csak arra vigyázok, hogy ne legyen más mellette a zsebben. Sztem SEMMI szükség rá...
A nagy trükk a 6.1 visszarakása. Nekem bejött.
Class2 vagy Class4 kártyád van?a kártyára rakott filmeked (divx) normálisan, szaggatás nélkül lejátsza?
Sziasztok,Volt olyan, akinek az új O2-jén nem volt Pocket Office (Word,Excel, stb.)?nem tudják megmondani a boltban, hogy van-e rajta (ujtelefon.hu).....
Mindig rajta van és ingyen is le lehet tölteni.
Megkérdezném az új boldog tulajoktól, hogy az igo-nak mi a verzió száma? Szerkesztőktől el lehet kérni (nem warez) az igo dat file és fel lehet tölteni valahova? Ebben biztosan vannak O2 specifikus file-ok.
Nálam ez az IGO verziója: 8.3.2.1192252009 November 11