0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
na megjött akkor boldog karácsonyt mindenkinek nekem már ma van
Sziasztok!Lehet hogy egy nagy hülyeséget kérdezek de én mindig sandisk micro sd kártyákat használtam de most kinéztem egy nokiát 16gb microSDHC kártyát jó áron, jól gonodolom ugye hogy az is teljesen tökéletesen működik majd az OMNIA II ben?
Szerintem a töbség MicroSD működik , egyik lassú másik gyorsabb.Vidd magaddal az Omniát és próbáld ki, igaz nekem Kingston van.
rendelni fogom, ezért kérdezem, és nem tudom magammal vinni
A szolgáltató ad hozzá asszem iGO-t.
na már is van egy kérdésem van micro usb-s autós töltöm meg hálózatim ehhez lehet kapni átalakítót vagy vehetek külön az omniához megint külön autóstöltőt meg munkahelyre plusszba hálózatit?
Tegnap mikor megrendeltem elfelejtettem megkérdezni. A T honlapján oda van írva h navi sw. van a dobozban de az ügyf.szolga ma reggel azt mondta hogy nincs. Na most akkor mi van???
Ha van micro usb-s töltőd akkor minek akarsz venni?
bocs rosszul írtam mini usb-s van
Ha felteszed a Google maps programot láthatod, hogy magától pozicionál az adótornyok segítségével.
na már is van egy kérdésem van mini usb-s autós töltöm meg hálózatim ehhez lehet kapni átalakítót vagy vehetek külön az omniához megint külön autóstöltőt meg munkahelyre plusszba hálózatit?
Én tegnap vettem meg a T-nél és Igo8 Magyarország volt hozzá!
Na még egy kérdés: az miért van, hogy a widget kezelő ikonjára kattintva (a legfelső widget-ikon) egy üres oldal jön csak be, a lehetséges widgetek kijelölésére nincs lehetőség! (Part-Nero Gsm...VM 6.5 /sunnysoft magyar)
Látom mivel nem gyári romod van tedd fel vagy az IK5-öt vagy az IL2-őt.Az utobbiban tuti van most néztem.
Na ebbe én saját magam nem mennék bele, számomra ez ismeretlen. De ha van itt valaki, aki szívesen beszállna...., lehet, hogy nem mondanék nemet!
Szerezd be a hozzá való dolgokat és segítünk, de a romfrissítést már a Octans topikban beszéld me.Ott olvashatsz is sokat róla és képekben is van illusztrálva.Ja és a Pc-den milyen oprendszer van
Na bevállaltam! Lehet hülye vagyok, de már elegem volt a hátlap törölgetéséből!És így sokkal jobb a fogása is! Saját ötlet: homokszórás!Aki megpróbálja nyugodtan tolhatja a feliratnál is jól bírja!