Egyre szomorúbb vagyok,mert ahogy telik az idő,annál erősebb bennem az érzés hogy le kellene cserélnem imádott O2-met egy használhatóbb androidos vasra.Szerettem volna a windowsos vonalat tovább vinni,de úgy érzem hogy a wp7-el sem lennék sokkal előrébb,sőt még előrelépésnek sem nevezhetném a váltást,mert nem tudnék vele navigálni.Lehet romot frissítgetni meg okoskodni, de szerintem a mai vasaktól sajnos fényévnyire van az omnia.Egyedül a navigáció terén tudja még felvenni a versenyt az újabbakkal,de azt is előbb alapos rom tisztítás elvégeztével:)
Egy szó mint 100 nem akartam senkit megbántani.Egyszerűen csak nem akarok megválni a pda-mtól, de sajna muszáj lesz.
Ha valakit esetleg érdekelne szóljon.8g-bos,csomó kiegészítővel
Kinek mi számít, de én nem kapkodom el. Amikor megvettem, eme fórum és Különösen Rapid segítségével megfrissítettem és a magam igényeire szabtam az O2-t roppantul elégedett voltam vele.
Az igényeim azóta nem változtak, az O2 sem. Ameddig működik. addig marad.
Az utódlás azonban engem is foglalkoztat, mert remélem, én tovább tartok mint ő
Sosem volt még android a kezemben de olvasom a topicját, és figyelem az új készülékeket is.
Fentiek figyelembevételével az androidról az a véleményem, hogy nem tudná az O2-höz fogható mértékben kielégíteni az igényeimet még akkor sem, ha egyes szoftverek miatt nem lennék objektíve win-függő.
A mai vasakról pedig úgy vélem, elsősorban számháborút látunk, a valódi fejlődést nem.
Tessék összehasonlítani a maga idején csúcsmodellnek számító HTC athena-t milyen kevéssé tudja fölülmúlni a Samsung galaxy note. Ennyi lenne négy és fél év hardverfejlődés? Szerintem régebben mérnökök tervezték a készülékeket, ma pedig a nagyobb üzleti sikerért dizájnerek. A legjobban müködő példa erre az iphone.
A "vas" tehát kevéssé számít, elsődleges meghatározó a trend.
A winmo még nem halt meg, ipari környezetben (még) nem hódít az android. A futár pl. éríntőképernyőn íratja alá az átvételi igazolást. Ezt ugye a semmirevaló, de divatos kapacitíven nem nagyon lehet...
Ma is vannak sokszázezer ft-os winmos vasak ipari célokra.
Szóval türelem, az O2 még évekig húzhatja elavulás nélkül, addig a divat többször is változhat, a piac is átrendeződhet.
Az tagadhatatlan, hogy a divatból kiment.