Szerettem volna létrehozni a "Miért adod el az Omniád ?" témát, mert szerintem informális a készülékvásárlóknak, de nem sikerült
Ezért ide írom, én miért adom el, ha mégis létrejön egy ilyen téma, a moderátor másolja oda nyugodtan
------------------------
Windows alapú PDA-t (nem PDA-telefont) 8 éve használtam, de a korábbi CompaQ-IPAQ PDA-Telefon próbálkozások nagyon "kényszerutak" voltak. Gondoltam itt az idő: megpróbálom az OMNIA-t, ahol tényleg minden egyben van.
Nos, 4 hónap használat után úgy döntöttem, eladom, mert :
- az OMNIA INKÁBB PDA mint telefon, s nekem (az SPB ellenére) nehézkes lassú volt a telefonhasználat,
- mert ez egy ÉKSZER
, nagyon vigyázni kell rá: egy telefonra (ami mindig nálam van) nem szeretnék ennyire vigyázni,
- mert 3 hónap alatt 1x LELASSULT a WIN szoftver annyira, hogy inkább újratelepítettem (fél nap), és nem szeretném 3 havonta ezt csinálni,
- telefonnak lassú, az érintőképernyőt UJJAL vezérleni is csak SPB-vel komfortosabb, de így is találkozol MINI Windows-os tapigombokkal,
- sok volt a panasz a hangminőségre,
- kezembe vettem egy NOKIA 5230-ast és meggyőzött, hogy ha érintős telefont akarok, akkor nekem az ilyesfajta érintős felel meg (szenzációsan jól reagálnak).
Egyébként szerettem, klasz és sokoldalú készülék, kütyüzőknek ajánlott, telefonnak kevésbé.
- kezembe vettem egy Nokia 5230-ast, és az érintőképernyője össze nem hasonlítható (a Nokiáé bizony fényévekkel jobban reagál, a felbontás)