2024, 11 24, 20:54:15

Szerző Téma: Miért vettél Omniát?  (Megtekintve 18804 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGo, Sygic
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 4G/ iPhone 5 / LG G3S / SGS / i8000 / SG3 / HTC One 7
Re: Miért vettél Omniát?
« Reply #50 Dátum: 2010, 08 09, 08:25:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login
megéri váltani?

Ezt nem kérdezted meg komolyan... a piacon kapható csúcskészülékről beszélsz... andoiddal, kapacitív méretes kijelzővel... áááá :D Nanáááá hogy megéri!
"Amikor bejött az élet, én rögtön kimentem!"

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
« Reply #51 Dátum: 2010, 08 09, 08:31:01 »
Ugyan...... Így is próbáltam visszafogottan fogalmazni. Szerintem sok gyártó készüléke ott bukik meg, hogy semmi háttértámogatás nincsen, legalábbis Magyarországon. A Pda telefonok, de főként az Omniák népszerűségét kis hazánkban nem kis mértékben köszönheti a PFC-nek. Mióta nekem Omniám van azóta a barátikörömben még négyen vettek. Én vagyok a rendszergazdi :) Pár hónapja azt se tudtam, hogy mi az a romfrissítés, mostanában pedig csinálom. És ez csak elenyésző mértékben az én érdemem. A kezdetekben tettem fel olyan láma kérdéseket itt, hogy most mosolygok csak rajta. De azért választ mindíg kaptam rá. Összegezve, most van egy jól kihasznált pda-m, és ez csak kb. 10%-ban köszönhetem a samsungnak.
A fennmaradó 90, mindenképp a PFC-t illeti! :taps: :taps: :taps: :taps:
Esetleg egy nyílt levél a Samsungnak (és a többi gyártónak)? Kicsit támogassanak meg minket :)
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!

Nem elérhető scad

• Sihing
  • PDA: Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: :)
« Reply #52 Dátum: 2010, 08 15, 10:05:48 »
Esetleg egy nyílt levél a Samsungnak (és a többi gyártónak)? Kicsit támogassanak meg minket :)
Ez nem is rossz ötlet! Milyen formában lehetne megoldani? Próba.....cseresznye.
Aki nem tud, és nem tudja, hogy nem tud, az ostoba. Vesd meg őt!

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #53 Dátum: 2010, 08 15, 16:08:23 »
Nem tudom, ötlet? :)

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #54 Dátum: 2010, 08 15, 16:36:19 »

Kezdésnek egy mail-ben megpróbálhatnánk... össze kéne nekik foglalni hogy mivel foglalkozunk itt, milyen típusú segítséget nyújtunk, hány felhasználót, Admint számlál a közösség, mióta létezünk... aztán, csinálni kéne itt egy kis kutatást hogy ki mennyire elégedett a portál-lal (amit jól megbundázni :D ) és azt belinkelni nekik... :D biztos megesik rajtunk a szívük... :)

Nem elérhető scad

• Sihing
  • PDA: Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: :)
« Reply #55 Dátum: 2010, 08 15, 20:18:23 »
Poc-ok iránymutatása szerintem ok. Má csak egy jól fogalmazó fórumozó manó kell.
Aki nem tud, és nem tudja, hogy nem tud, az ostoba. Vesd meg őt!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #56 Dátum: 2010, 08 15, 20:35:07 »
Kezdésnek egy mail-ben megpróbálhatnánk... össze kéne nekik foglalni hogy mivel foglalkozunk itt, milyen típusú segítséget nyújtunk, hány felhasználót, Admint számlál a közösség, mióta létezünk... aztán, csinálni kéne itt egy kis kutatást hogy ki mennyire elégedett a portál-lal (amit jól megbundázni :D ) és azt belinkelni nekik... :D biztos megesik rajtunk a szívük... :)
Csatolni tudok egy csomó köszönő emailt, amit az i900.oldal.hu-ra kaptam, és a Vendégkönyvben is van jópár ilyen jellegű bejegyzés. (Az a rész már nem publikus az eoldalon) Bizony sokan túladtak volna a készüléken, ha nem kapnak segítséget a készülékkel kapcsolatban, hiszen ez volt talán az első winmos pda, amit a szolgáltatók telefonként forgalmaztak.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #57 Dátum: 2010, 08 15, 22:03:55 »
Csatolni tudok egy csomó köszönő emailt, amit az i900.oldal.hu-ra kaptam, és a Vendégkönyvben is van jópár ilyen jellegű bejegyzés. (Az a rész már nem publikus az eoldalon) Bizony sokan túladtak volna a készüléken, ha nem kapnak segítséget a készülékkel kapcsolatban, hiszen ez volt talán az első winmos pda, amit a szolgáltatók telefonként forgalmaztak.

Ez jó ötlet... na és ki lesz az az ügyes aki ezt összefoglalja nekik?  :p

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #58 Dátum: 2010, 08 15, 22:24:13 »
Ez jó ötlet... na és ki lesz az az ügyes aki ezt összefoglalja nekik?  :p
Aki kitalálta?  :hmm: :)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #59 Dátum: 2010, 08 15, 22:41:44 »
Aki kitalálta?  :hmm: :)

Imádom, hogy vág az eszed... :D Akkor sok szeretettel várjuk Ismo-t :D :D

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #60 Dátum: 2010, 08 15, 22:46:32 »
Imádom, hogy vág az eszed... :D Akkor sok szeretettel várjuk Ismo-t :D :D
Szerintem meg nem magunkat fényezendő kellene írni nekik, hanem egy semleges író kellene, aki felhívná a figyelmet, hogy itt vagyunk, és sokat köszönhetnek nekünk.

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
« Reply #61 Dátum: 2010, 08 16, 08:08:07 »
Hát, én pedig a PDA Fan club miatt. Túl vagyok már jó pár telefonon, de ha van egy Omniád, és regisztrálsz itt akkor csak az időd és az elszántságod szab határt. Azt hozol ki a gépedből amit akarsz. Sokkal korlátlanabb mint bármelyik symbian. Sokoldalú, praktikus, szép (bár ez relatív)
Ez a második omniám sajnos még az egyes (csak anyagi okokból) de pont a PFC miatt váltottam újra Omniára!
:taps:
Anno engem is Omniám volt és Gabes hozott a pfc-re. Hihetetlen jók Anzo romjai például. És tény, hogy bitjeire szétszedtük anno a kis i900-at  :taps:
Olyan dolgokat ki lehet hozni belőle, amiről a samsung csak álmodik...

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #62 Dátum: 2010, 08 29, 09:33:19 »
... a piacon kapható csúcskészülékről beszélsz...
Khm... Nem a Nexust kérdezte hanem az SGS-t! :p :p :p :p

Vagyis a 2. csúcskészülékre gondoltál! :D :D
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető mani132

• Navigáció / Navigation: Sygic Mobile Maps 10
  • PDA: Samsung Omnia 8Gb+32Gb Sdhc Class4
  • PDA ROM: ock GTX build23118
« Reply #63 Dátum: 2010, 08 29, 13:48:23 »
én azért vettem mert sokat tud,winmobil és a tapasztalatok alapján jó készülék és nem kasznihibás mint az X1 eleinte X1-en gondolkoztam de a lötyögö aksifedél és kijelző elriasztott de viszont hiányolom a qwerty bill-t

ToMmY_hun itt is fenn vagy :D végra valaki aki a sesmarton is
Én is fent vagyok :D :ima:

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #64 Dátum: 2010, 09 21, 20:25:46 »
Mi lenne, ha olyan formában lenne fel vetve a samsungnak, mint mondjuk a mercedesnek az AMG ? Magyarul az Ő oldalukon lenne egy "TUNING MÚHELY" vagy simán "FÓRUM" utalás ahonnan el lehetne navigálni. Ahányan elnavigálnának onnan annyi píízt kapna PFC...vagy ingyen (kedvezményes) készülék is jöhet a a tagoknak. :p ;)
Nem igazán vági ide, de miért nincs WEBSHOP-JA a PFC-nak? Szerintem a másik oldalnak (Te...et) megy és itt is rnindig rengeteg készülék cserére kiéhezett tag van. Arról nem beszélve, hogy itt hozzáértő emberkék adnák el a készülékeket nagyon jó (fórumos) támogatottsággal.
Tessék a samsungal (is) szerződést kötni. :-X

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #65 Dátum: 2010, 09 21, 22:57:30 »
Mi lenne, ha olyan formában lenne fel vetve a samsungnak, mint mondjuk a mercedesnek az AMG ? Magyarul az Ő oldalukon lenne egy "TUNING MÚHELY" vagy simán "FÓRUM" utalás ahonnan el lehetne navigálni. Ahányan elnavigálnának onnan annyi píízt kapna PFC...vagy ingyen (kedvezményes) készülék is jöhet a a tagoknak. :p ;)
Nem igazán vági ide, de miért nincs WEBSHOP-JA a PFC-nak? Szerintem a másik oldalnak (Te...et) megy és itt is rnindig rengeteg készülék cserére kiéhezett tag van. Arról nem beszélve, hogy itt hozzáértő emberkék adnák el a készülékeket nagyon jó (fórumos) támogatottsággal.
Tessék a samsungal (is) szerződést kötni. :-X
Köszi az ötletet, nincs :) Majd ha mögöttünk is olyan tőke áll, mint ami ehhez kell, elgondolkodunk rajta ;)

Nem elérhető sanyoka123

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO8.3.2, Navitel, Garmin
  • PDA: Samsung Omnia i900
  • PDA ROM: ROM:DXIF1/ Phdee Windows7 UI. i900 Omnia WM6.5.3. Build 23699.5.3.10
« Reply #66 Dátum: 2010, 10 03, 07:40:57 »
Elmesélem a kis sztorimat az Omniámmal. Úgy gondoltam, hogy cserélni kellene valami más kütyüre és feltettem a vaterára eladásra. Időközben kipróbáltam az OmniaII-t és más PDA-kat is, de a végén elhatároztam, hogy mégsem válok meg tőle hiszen annyira a szivemhez nőtt. Ezért megkértem a vejemet, hogy a licit lejárta előtt (7-n licitáltak) tegyen be egy nagy licitet, így nem kellett megválnom kis barátomtól.  :D :D :D

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy A8
  • PDA ROM: SM A530F/DS
« Reply #67 Dátum: 2010, 10 03, 08:01:17 »
Elmesélem a kis sztorimat az Omniámmal. Úgy gondoltam, hogy cserélni kellene valami más kütyüre és feltettem a vaterára eladásra. Időközben kipróbáltam az OmniaII-t és más PDA-kat is, de a végén elhatároztam, hogy mégsem válok meg tőle hiszen annyira a szivemhez nőtt. Ezért megkértem a vejemet, hogy a licit lejárta előtt (7-n licitáltak) tegyen be egy nagy licitet, így nem kellett megválnom kis barátomtól.  :D :D :D
Ez jó.Én is addig gyűröm míg bírja.  :D
Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valóban vagyunk, arról senki sem.

PDA Fan Club, SAMSUNG Galaxy A8

Nem elérhető Kuresz

• PDA: iPhone 2g 8GB
  • PDA ROM: 3.1.3 /4iOS mod BlackDoor project + mappák + iPhoneVM2
« Reply #68 Dátum: 2010, 10 04, 19:06:44 »
Én azért vettem omniát, mert megbízható. Plusz a wifi. Ennyi nekem elég. Nokiát nem akartam, az 1-2 napos készenléti idővel és fagyásokkal. Egyáltalán nem bántam meg!
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Lütyő1

• Navigáció / Navigation: Samsung i900,Mio A701
  • PDA: Samsung i900
  • PDA ROM: i900DXID1
« Reply #69 Dátum: 2010, 10 18, 05:44:53 »
Hogy miért lett Omnia? Bonyolult dolog volt ez nálam...Hozzátartozik a dologhoz, hogy itthon a számtech dolgokat a feleségem intézi(természetesen tag ő is itt).Egyrészt tanulta, másrészt perfekt angolból, harmadrészt meg szinte mindent meg tud oldani.Az Omniát is ő vette észre.Én megrögzött Nokiás voltam, de náluk sajna nem volt WM-os pda, igy váltanom kellett..Nejem addigra belakta az övét, és kezdtem megszokni .A kritériumoknak megfelelt(IGO menjen rajta, és telefonként is lehessen használni).A többi funkciót lassan szokom,mostmár nem váltanék.Sztem a fórum segitségével nagyon jól kezelhető, tényleg mindent ki lehet hozni belőle.
most épp pihen, a digitizer csere kicsit kifogott rajtam(illetve a csatlakozón), nade nem adjuk fel, megoldjuk...

Nem elérhető korrobi

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: omnia
  • PDA ROM: i900BUHH5/MIHI1
« Reply #70 Dátum: 2010, 11 19, 19:14:31 »
Sziasztok! Én kb fél éve vettem Omniát nagyon vártam már hogy az enyém legyen, de sajnos csalódtam benne, több olyan apró probléma akadt idővel ami megnehezíti nekem a telefon egyszerű kezelését lehet hogy csak szöszölődésnek gondoljátok de itt van pár példa: ébresztő: már ha azt nézzük hogy szörnyen csúnya kinézete van, mintha paint-be rajzolták volna...
nekem nem ébreszt a telefon ha lemerült vagy kikapcsolt állapotban van.(nemtudom hogy más hogy van ezzel) valamint az ébresztőt újjal néha lehetetlen beállítani mindig csak a nagymutató ugrik oda ahová már a percet szeretném állítani. Híváskezelés: nemegyszer fordul elő hogy amikor le akarnám rakni a telefont megnyomom a lerakás gombot és egyszerűen nem rakja le csak ha 2-3szor is megnyomom akkor hajlandó lerakni(nagyon idegesítő). Képernyőkezelés: nálam a képernyőforgatás néha magától elindul pl ha csak megmozdítom a kezemet tudom hogy lehet az érzékenységén állítani de ennek ellenére is előfordul... magát az irányítás is kézzel nehézkes mivel gyakran érzékel félre nekem. az sms billlentyűzet sem kényelmes tudom lehet rá rakni rengeteg kisegítő programot(bár én olyan sokat nem találtam hozzá) de akkor is én úgy vagyok vele hogy azért az alapot is lehessen már kényelmesen használni, feladatkezelő: szerintem ez már ismerős másnak is , hiába zárom be a programot akkor is fut a feladatkezelő szerint ez miért van és ha nem is futna miért jelzi ki?. Játékokat amit találtam rá pár napos keresgélés után hát nem volt egy se valami nagy szám, persze nem várok sokat de elvileg úgy hallottam hogy warcraft2, starcraft, duke nukem is van rá több ilyen szintű játékot én viszont nem találtam sajnos:/ most csak pár apró hibát soroltam ami hirtelen eszembe jutott, nézegettem hogy ki milyen romot használ hátha esetleg ez orvosolná az ilyen hibákat nemtudom, de azt olvasgattam hogy nem könnyű romot cserélni és hogy több embernek  nem kapcsol be utána a telefon, ezek igencsak elvették ettől a kedvemet... TUDOM JÓL hogy tökéletes telefon nem létezik de ilyen kategóriában meg kellene közelíteni , mondhatjátok azt is hogy akkor nem való nekem képernyőérintős telefon stb... erre mondanám hogy eddig s.e. p800,p910 és p990es telefonokat is kipróbáltam már nem kis ideig, és én azt mondom hogy felhasználóbarátabbak voltak mint az omnia több dolgot sokkal kényelmesebben lehetett rajtuk megoldani, p990estől nem is váltam volna meg ha nem lett volna szappantartó, de sajnos már omniám van és tényleg sajnálva írom de most gondolkozom hogy mire tudnám cserélni. Kérlek titeket ne kövezzetek ,meg és aki elolvasta annak köszi:-) További szép napot!

Nem elérhető sz.roland76

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: Iphone 6S
  • PDA ROM: iOS10
« Reply #71 Dátum: 2010, 11 19, 19:23:52 »
 Kérlek titeket ne kövezzetek ,meg és aki elolvasta annak köszi:-) További szép napot!
[/quote]

Ébresztő: G-alarm
Háttérben futó progik: Wk task
A programoknál találsz híváskezelőt, romfrissítéssel kapcsolatban sokat  :olvass: :olvass: :olvass: :olvass: :olvass: :olvass: :olvass: :olvass:
„Ha sokáig nézel a szakadékba, a szakadék visszanéz beléd.” (Nietzsche).

Nem elérhető By

• DOUBLE CLUB
  • PDA: S5 mini Duos
« Reply #72 Dátum: 2010, 12 03, 18:04:44 »
Miért az Omnia? Mert mindent tud.
Az azóta megjelent készülékekben sem jelent meg új funkció, csak a meglévő dolgokat újítják meg.
Hogy mire használom, azt már felsoroltátok. Mindenre.
A legextrémebb dolog amire használtam, amikor egy szállodában volt falióra volt szegénykém. Digitális képkeret funkció kép nélkűl, folyamatos világítással, tőltőre dugva, falra akasztva.....  :ok: Éjjel ha felnézek, lássam az órát. 
De volt már zseblámpa, prezentácíós eszköz, és súgógép is.
Ja és amit senki nem említett, hogy telefonnak is jó!
Most aztán nyeregbe vagyok!! Kár hogy megdöglött a ló.

Nem elérhető zsocaswift

• PDA: Samsung i900 omnia
  • PDA ROM: 6.5
« Reply #73 Dátum: 2010, 12 03, 18:22:52 »
Lehet hogy nem ide kéne írni, de azt szeretném kérdezni hogy tud-e valaki játékokat i900-as omniához? előre is köszönöm! :ok:

Nem elérhető By

• DOUBLE CLUB
  • PDA: S5 mini Duos
« Reply #74 Dátum: 2010, 12 03, 18:54:53 »
Lehet hogy nem ide kéne írni, de azt szeretném kérdezni hogy tud-e valaki játékokat i900-as omniához? előre is köszönöm! :ok:

Most aztán nyeregbe vagyok!! Kár hogy megdöglött a ló.