Sziasztok! Én kb fél éve vettem Omniát nagyon vártam már hogy az enyém legyen, de sajnos csalódtam benne, több olyan apró probléma akadt idővel ami megnehezíti nekem a telefon egyszerű kezelését lehet hogy csak szöszölődésnek gondoljátok de itt van pár példa: ébresztő: már ha azt nézzük hogy szörnyen csúnya kinézete van, mintha paint-be rajzolták volna...
nekem nem ébreszt a telefon ha lemerült vagy kikapcsolt állapotban van.(nemtudom hogy más hogy van ezzel) valamint az ébresztőt újjal néha lehetetlen beállítani mindig csak a nagymutató ugrik oda ahová már a percet szeretném állítani. Híváskezelés: nemegyszer fordul elő hogy amikor le akarnám rakni a telefont megnyomom a lerakás gombot és egyszerűen nem rakja le csak ha 2-3szor is megnyomom akkor hajlandó lerakni(nagyon idegesítő). Képernyőkezelés: nálam a képernyőforgatás néha magától elindul pl ha csak megmozdítom a kezemet tudom hogy lehet az érzékenységén állítani de ennek ellenére is előfordul... magát az irányítás is kézzel nehézkes mivel gyakran érzékel félre nekem. az sms billlentyűzet sem kényelmes tudom lehet rá rakni rengeteg kisegítő programot(bár én olyan sokat nem találtam hozzá) de akkor is én úgy vagyok vele hogy azért az alapot is lehessen már kényelmesen használni, feladatkezelő: szerintem ez már ismerős másnak is , hiába zárom be a programot akkor is fut a feladatkezelő szerint ez miért van és ha nem is futna miért jelzi ki?. Játékokat amit találtam rá pár napos keresgélés után hát nem volt egy se valami nagy szám, persze nem várok sokat de elvileg úgy hallottam hogy warcraft2, starcraft, duke nukem is van rá több ilyen szintű játékot én viszont nem találtam sajnos:/ most csak pár apró hibát soroltam ami hirtelen eszembe jutott, nézegettem hogy ki milyen romot használ hátha esetleg ez orvosolná az ilyen hibákat nemtudom, de azt olvasgattam hogy nem könnyű romot cserélni és hogy több embernek nem kapcsol be utána a telefon, ezek igencsak elvették ettől a kedvemet... TUDOM JÓL hogy tökéletes telefon nem létezik de ilyen kategóriában meg kellene közelíteni , mondhatjátok azt is hogy akkor nem való nekem képernyőérintős telefon stb... erre mondanám hogy eddig s.e. p800,p910 és p990es telefonokat is kipróbáltam már nem kis ideig, és én azt mondom hogy felhasználóbarátabbak voltak mint az omnia több dolgot sokkal kényelmesebben lehetett rajtuk megoldani, p990estől nem is váltam volna meg ha nem lett volna szappantartó, de sajnos már omniám van és tényleg sajnálva írom de most gondolkozom hogy mire tudnám cserélni. Kérlek titeket ne kövezzetek ,meg és aki elolvasta annak köszi:-) További szép napot!