Akkor én is megírom a véleményem:
Előljáróban annyit, hogy én nagyon "soft user" vagyok, noha volt egy 2210HP és ACER N300-as PDA-im, de főleg Navira használtam őket.
Telefonnak csak SE,NOKA-t használtam, de már az utolsó E60-as telefonnál felmerültek igények amiket éreztem klasszikus telefonnal nem fogok tudni megoldani.
A PDA telefonokat az omnia és IPHONE előtt zavarosank és nehezen kezelhetőnek tartottam pont azért, mert nem vagyok egy sokat piszmogó, utánajáró felhasználó, nem akarom, hogy egy kütyü irányítsa az életem, inkább fordítva.
Emléxem 2008 októberében vettem nagy fentartásokkal egyik haverom unszolására a vodánál rögtön 3 db-ot (60.000/db szóval nem drágán).Akkor még nem igazán tudtam mit veszek.Majd el telt 3 hét és ki akartam dobni a fenébe, aztán megtaláltam Pati e-oldalát és kezdtem bele mélyedni és szépen lassan "kifaragtam" különböző progikkal (ROM cserével-sztm KÖTELEZŐ!!)az omniámat.Mostmár nagyon szeretem.
Mire használom?
-Nyílván telefonra (AZ inesoft vagy iconsoft elengedhetetlen!)
-NAVI
-Teljes MS office (szinte teljesen helyettesíti a laptopom)
-E-mail (Bárhol,bármikor net csomaggal nyílván)
-Internet (Számtalanszor volt hasznos : gyors info, meterológia-pl UV sugárzás,tőzsde,unatkozol és híreket olvasol,stb)
-Web rádió (Roxy forever, anywhere!!),WEB TV (külfüldön free wifi-vel híreket nézhetsz)
-Szótár (N.O.-ban nem tudott a pincér csaj angolul és ezzel rendeltem rántotthúst:-))
-Számológép (sok funkcióval pl valuta váltó,stb)
-Hangrögzítés(pl.kocsiba, ha nem tudsz jegyzetelni
-Hangvezérlés
-Rengeteg játék
-Jegyzet
-Naptár
-Skype/Fring (potom pénzért még vonalas számokat is ingyen hívhatsz)
-névjegyscanner
-PDF scanner(ha ipari kémkedni akarsz) a kamerán keresztül
-Fényképező (A DXIA5-el már egész normális)
-Filmnézés (Pl repülőn, vagy szállodai szobában ha van normális TV akkot TV out-on)
-Zseblámpa(nagyon hasznos)
És még sorolhatnám, mert a WINMo szépsége, hogy mindig találsz valami "hasznosat" és el vagy vele.
A bajom az, hogy kezd nagyon beépülni az életembe.És ha nincs -mint most a húgomtól ellopták, akkor mint rajta is- látszódnak az elvonási tünetek.
Számomra egy nagy hátránya van( az akku időt megoldja a ROM frissítés), ilyenkor nyáron a kijelzőt napsütésben elég bajos látni....