Hello!
Régen veletek voltam még Pdamanián,de most nyáron nem sok időm volt ide áttérni:P:D szerencsére:D
Olvasgattam a fórumot,és sajnálattal vettem tudomásul,hogy csuka kivált,de láttam,hogy Sharp lehet átveszi a helyét:D:D (meg ugye Wajk a HD-ját vette át:),aminek szintén örülök,mert hozzáértő kezekbe került,ami az én HDm-ról nem igazán mondható el:P:D:D)
__Na de most lenne egy kérdésem vertexhez,mert már láttam,hogy ő is feltette,de a választ nem találtam meg...Szóval sikerült a Home tab háttérképét megváltoztatnod csuka romjaiban?? Vagy csak feltetted a kwbr-t arra ráküldted a "CS100 Theme for Vertex"-et és abban már meglehetett változtatni??
Előre is köszi a válaszod,mert nekem a HD menüjének kinézete is sokat nyom a latba:D___
Hello!
A CS100-as skinek természetesen látszanak az alsó menüsor (Tabs) opciókban, de tudomásom szerint külön állítani nem lehet. (+ a CS100 for vertex skin-nél a windosws alap zöldjét is kékíti) A háttér a megcsinált skintől függ, vagy a feltett ROM alap (Home) beállítása látszik. A Home-háttér megváltoztatható még a Home Wallpaper/default wallpaper megváltoztatásával. (pl. egy egyéni jpeg exportjával) is, ez viszont a Tabok hátterét nem érinti, ill. azokhoz külön-külön más és más háttér nem alakítható ki, mert a ROM alap-háttere fog látszani. (Esetleg egy másik Skin defaultja)
A CS100-as ROMok gyorsak, jók, de pl. az előbb említett megoldás a Home-háttér megváltoztatására nem működik, mert abban ez nem átállítható.
A kwbr egy másik ROM, flashelni kell, így nincs köze a CS100-as ROM-okhoz, annál is inkább, mert (amit most használok) az Topáz , míg az újabb CS100-as ROM-ok (v1.5, v1.6) Rhodium alapúak. Ennek ellenére Csuka skin-ei, magyarítása...stb. általában más ROM-okra is jók, úgy csinálta meg a Maestro, hogy azok lehetőleg minden körülmények között működjenek. (Külön köszönet érte Csukának!) Így a CS100 Skinek is jók más ROM-okra, többek között a kwbr-re is, viszont utána a Tabs opciókban látszódó háttérkép már nem változtatható.
Remélem jól értettem a kérdésed és érthető a válasz is.