2025, 01 10, 10:43:30

Szerző Téma: Itt beszélgessünk  (Megtekintve 136563 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
  • PDA: HTC Touch HD
  • PDA ROM: blackSTONEhenge HyPerSlim 4.6
Re: Itt beszélgessünk
« Reply #1050 Dátum: 2009, 08 18, 14:14:51 »
uhh, köszi szépen a gyorsaságot  :shock:

eddig munkáim ha valakinek esetleg kell:
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login (ez még elég béta, de ha valakinek kevés a gyári időjárás panel, mint nekem)

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #1051 Dátum: 2009, 08 18, 14:18:30 »
1.56 gyári Romom van. most mentem a kért file-okat...
sose néztem a TF verzióját, mert nem használom. tudsz valami helyet, ahova feltölthetem? kb 20 MB.. ja, lehetőleg PDAról lehessen feltölteni... estefelé lesz gépem is.

még egy kérdés, neked a Stock (Tőzsde) TAB így néz ki igaz?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető atravel

• Nem: Férfi
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
« Reply #1052 Dátum: 2009, 08 18, 15:33:01 »
még egy kérdés, neked a Stock (Tőzsde) TAB így néz ki igaz?
Még sose néztem... Általában nincs is net a HDmen, de a kedvedért megpróbálok ráizzítani a kérdésre ;)

Nem elérhető atravel

• PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
« Reply #1053 Dátum: 2009, 08 18, 15:42:49 »
Még sose néztem... Általában nincs is net a HDmen, de a kedvedért megpróbálok ráizzítani a kérdésre ;)
A TF3D bekapcsolása, és a Stock fül aktiválása után úgy néz ki, hogy olyan a szerkezete, mint a te képednek.
Igaz, adat nincs benne, mert nincs rajta netem...

Amúgy az normális, hogy a today elemek kilövése lefagyasztja a gépet?
Amikor először aktiváltam a TF3D-t, akkor mindent leürített, belefagyott. Most, hogy ez ne történjen meg, szépen egyesével vettem ki az elemeket, és utána akartam rákapcsolni a TF3D-t, de amikor leokéztam az üres todayt, ismét fagyás...
Na mindegy. Tudjuk, hogy a gyári ROM soha nem olyan jó, mint egy jól megválasztott főzött...

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #1054 Dátum: 2009, 08 19, 07:54:35 »
köszi az infót.

amúgy mivel nem tud egyszerre menni más today cuccal, ezért érdemes kikapcsolni az összeset és csak a TF3D-t bekapcsolni.

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #1055 Dátum: 2009, 08 19, 09:21:55 »
Sziasztok,

Áttértem ide én is....
Tudnátok abban segíteni: Kellene egy jó fitnesz program ami méri a gps el a megtett távot, km, sebességet, esetleg a kalóriát stb... Most kezdtem el futni a Margit szigeten.... Egy Polar Óra 20 tól kezdődik a vaterán....

Akinek hasonló a hobbija az szerintem találkozott az én kérdésemmel. Thx.

Ezt próbáld ki! You are not allowed to view links. Register or Login

Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető guliverkli

• Navigáció / Navigation: Igo 8
  • PDA ROM: Energy ROM WWE (12/07/09) WM6.5, Manila 2.5
« Reply #1056 Dátum: 2009, 08 20, 15:21:50 »
uhh, köszi szépen a gyorsaságot  :shock:

eddig munkáim ha valakinek esetleg kell:
You are not allowed to view links. Register or Login (ez még elég béta, de ha valakinek kevés a gyári időjárás panel, mint nekem)

Üdv!

Néztem ezt az időjárás progit. Nagyon ígéretes, de sajnos Sopron ebben sincs benne ahogy néztem :(

Nem lehetne a yahoo weather helyett az accuweather.com -ról venni mondjuk az adatokat valahogy? Vagy bonyolult lenne megoldani? Csak mert az jóval több magyar várost támogat.

failed

• Vendég
« Reply #1057 Dátum: 2009, 08 21, 13:03:03 »
Sziasztok!
Csak egy kérdés: az időjárás panel napi adatai mitől jelennek meg a naptárban?
Egyszer mintha benne lettek volna, most meg sehogy nem akar sikerülni? A manila ezt nem hozza össze? :oops:

failed

• Vendég
« Reply #1058 Dátum: 2009, 08 23, 11:13:04 »
most ilyen a kütyü kinézete....a háttér tetszés szerint cserélgethető a resco képnézővel.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető bolada12

• PDA: HD2, Iphone_4, IPAD2
  • PDA ROM: kwbr topix 1.6, Radio 2.08
« Reply #1059 Dátum: 2009, 08 23, 12:20:10 »
Van-e valakinek tapasztalata a Scan2PDF scannerelő progit illetően. Nekem némelykor (igen ritkán) működik, aztán elveszti a kamera progi a beállításokat és onnantól a Scan2PDF sem használható tovább. (A kamera frissített 6.6-os verzióját használom. Próbaként már visszatenném 6.15–őt de már nem tudom előbányászni.)    :olvass:

Sajnos úgy tűnik mióta Csuka kivált közölünk ez a fórum elvesztette minden kreativitását. Már nincs aki megoldásokat kínál pl. „ehun-e, (LÁSD MINT FENT) egy probléma amire még csak véletlenül sem várható már észrevétel?

Mivel a kamera program hibájából több egyéb gondom is fakad, így tehát megpróbálom máshogy is feltenni a kérdést: Csuka CS100_V1.6_ ROM- ját használóknak sikerült-e már a megoldani, hogy a kamera ne felejtse el minduntalan a beállításait? (valószínű az V1.5-ös ROM-ban nincs ez a hiba, de bevallom őszintén rengeteg programom van telepítve és nincs lelkierőm újból legyalulni a gépemet!
 >:( :shock:
üdvözlettel: bolada12

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #1060 Dátum: 2009, 08 23, 16:54:01 »
Sajnos úgy tűnik mióta Csuka kivált közölünk ez a fórum elvesztette minden kreativitását. Már nincs aki megoldásokat kínál pl. „ehun-e, (LÁSD MINT FENT) egy probléma amire még csak véletlenül sem várható már észrevétel?

Mivel a kamera program hibájából több egyéb gondom is fakad, így tehát megpróbálom máshogy is feltenni a kérdést: Csuka CS100_V1.6_ ROM- ját használóknak sikerült-e már a megoldani, hogy a kamera ne felejtse el minduntalan a beállításait? (valószínű az V1.5-ös ROM-ban nincs ez a hiba, de bevallom őszintén rengeteg programom van telepítve és nincs lelkierőm újból legyalulni a gépemet!

Hello!
Igen kissé ellaposodtak a dolgok, de hát ilyen az élet. :(
Nekem egyik verzióval sem működött tökéletesen a kamera (v1.5 és v1.6), így ezért (is) váltanom kellett, mert többek között a kamera is szükséges a munkámhoz, pedig nem parkoló ellenőr vagyok!  :D
Teljesen megértem, h. nem akarsz új ROM-ot feltolni, v. HR-t csinálni, de sztem megéri. Én is mindig halogatom a dolgot, mert nekem is sok minden van felpakolva, mégis azt mondom érdemes gyalulni és újat építeni, ha vmi nem müxik tökéletesen, ill. nem javítható. (Úgy emléxem Te ráadásul a Sashimivel operálsz, így az átlagnál sokkal gyorsabban tudsz installálni, ill. visszaállítani dolgokat...., e-mail,...stb.) üdv!

failed

• Vendég
« Reply #1061 Dátum: 2009, 08 23, 17:49:02 »

Nos, a színvonal csak a maradottakon múlik.
Lehet jó is, de azért nem csak olvasgatni kell, hanem valamit hozzá is tenni.
Én is kérdeztem egyet nem rég, de válasz semmilyen se jött eddig...sebaj...várok még:-)
A ROM frissítés nem nagy ügy...az alkalmazások telepítése is kb. 30 perc. Nekem legalább is :D
A Csuka féle ROM-okat én is teszteltem, lett még volna mit rajta fejleszteni, de egyedül nem győzte...így a jól bevált kwbr-es ROM-oknál kötöttem ki.
Most a 2.9.1-est tettem fel...gyors, stabil, nekem tökéletes mindenben.
Javaslom próbáld ki :ok:
itt van:

Nem elérhető bolada12

« Reply #1062 Dátum: 2009, 08 23, 19:58:05 »
Hello!
Igen kissé ellaposodtak a dolgok, de hát ilyen az élet. :(
Nekem egyik verzióval sem működött tökéletesen a kamera (v1.5 és v1.6), így ezért (is) váltanom kellett, mert többek között a kamera is szükséges a munkámhoz, pedig nem parkoló ellenőr vagyok!  :D
Teljesen megértem, h. nem akarsz új ROM-ot feltolni, v. HR-t csinálni, de sztem megéri. Én is mindig halogatom a dolgot, mert nekem is sok minden van felpakolva, mégis azt mondom érdemes gyalulni és újat építeni, ha vmi nem müxik tökéletesen, ill. nem javítható. (Úgy emléxem Te ráadásul a Sashimivel operálsz, így az átlagnál sokkal gyorsabban tudsz installálni, ill. visszaállítani dolgokat...., e-mail,...stb.) üdv!

Hello Vertex!
Hozzászólásod alapján ismételten komolyan fontolóra veszem, hogy „letolom a régi szennyest”, szegényke ROM-on már tényleg ROMOS állapotban leledzik. A Sashimivel kapcsolatban is sok igazság van abban amit mondasz, de azért az sem csodaszer, most pillanatnyilag 97 program van a start menüben, ezen felül van jó pár olyan beállításom amit csak manuálisan tudok reprodukálni. Amiért végül eddig is vacilláltam az, az volt, hogy egy régebbi írásodban már felfedezni véltem, hogy a v.1.5 sem tökéletes. Tulajdonképpen a kamera 6.6-os verziója egészen a Scan2PDF scannerelő program használatáig elfogadhatóan működött, de így együtt sehogyan sem férnek meg. Mindenesetre köszönöm az észrevételeid és mielőtt harcba indulnék saját ROM-on újjáépítése érdekében még egyszer aluszok rá egyet.
szaktársi üdvözlettel  :taps:

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #1063 Dátum: 2009, 08 23, 20:16:30 »
Hello Vertex!
Hozzászólásod alapján ismételten komolyan fontolóra veszem, hogy „letolom a régi szennyest”, szegényke ROM-on már tényleg ROMOS állapotban leledzik. A Sashimivel kapcsolatban is sok igazság van abban amit mondasz, de azért az sem csodaszer, most pillanatnyilag 97 program van a start menüben, ezen felül van jó pár olyan beállításom amit csak manuálisan tudok reprodukálni. Amiért végül eddig is vacilláltam az, az volt, hogy egy régebbi írásodban már felfedezni véltem, hogy a v.1.5 sem tökéletes. Tulajdonképpen a kamera 6.6-os verziója egészen a Scan2PDF scannerelő program használatáig elfogadhatóan működött, de így együtt sehogyan sem férnek meg. Mindenesetre köszönöm az észrevételeid és mielőtt harcba indulnék saját ROM-on újjáépítése érdekében még egyszer aluszok rá egyet.
Javaslom, hogy ha nincs rommeretek akkor valamelyötök vesse bele magát a dologba igen hálás tud lenni a társaság  :D

Nem elérhető vertex

« Reply #1064 Dátum: 2009, 08 24, 08:43:42 »
Hello Vertex!

Hello!
Engem is érdekelne ez a scanner, amennyiben arról van szó, h. a pda-t használja scannerként. Esetleg megosztanád az elérhetőségét, v. felraknád vhová?
Nekem azért nincs fent 97 program, de nem sokkal kevesebb. :) Most kb. 3 óra mindent feltolni, beállítani (a Sashimit legutóbbi alkalmakkor nem használtam), de utána mindig úgy vagyok, h. megérte.
Failed, Sharp persze nevet ezen, mert ők kb. olyan gyorsak mint Usain Bolt a saját szakmájában. :)
Még 1 dolog; a fórumban sztem a kreativitással nincs probléma, inkább a megoldásokkal, mert a profik nyugdíjazták magukat egy kicsit, de hát még ugye tart a nyár... :shock:  Más ötletelni és fejleszteni, de Te ezt igazán tudod!

Nem elérhető vertex

« Reply #1065 Dátum: 2009, 08 24, 08:46:04 »
Javaslom, hogy ha nincs rommeretek akkor valamelyötök vesse bele magát a dologba igen hálás tud lenni a társaság  :D

Persze olyannak kellene, aki konyít hozzá, legalább egy kicsit.  :taps:

Nem elérhető vertex

« Reply #1066 Dátum: 2009, 08 24, 09:13:53 »
Hello Vertex!

Ja, még annyi, h. tudom én is ajánlani a Failed által "propagált" kwbr ROMokat, valóban gyorsak, stabilak, sőt a külső megjelenítése is opcionális, lásd pl.; a klasszikus és új Tabs megoldásokat. (Startmenü/Prfograms) Amennyiben mégis  flash-elsz és még még nem szórtad tele a gépet, alap szinten érdemes kísérletezgetni egy kicsit, mert úgy 20-25 perc újat tolni rá...:) Persze Te, mint szakember ezt tudod, csak azért írtam le, h. vesd bele magad újra!

Nem elérhető Tomkoller

• Navigáció / Navigation: Igo8(ha megy:P)
  • PDA ROM: Wajk 3.4
« Reply #1067 Dátum: 2009, 08 24, 12:42:28 »
Hello!
Régen veletek voltam még Pdamanián,de most nyáron nem sok időm volt ide áttérni:P:D szerencsére:D
Olvasgattam a fórumot,és sajnálattal vettem tudomásul,hogy csuka kivált,de láttam,hogy Sharp lehet átveszi a helyét:D:D (meg ugye Wajk a HD-ját vette át:),aminek szintén örülök,mert hozzáértő kezekbe került,ami az én HDm-ról nem igazán mondható el:P:D:D)

__Na de most lenne egy kérdésem vertexhez,mert már láttam,hogy ő is feltette,de a választ nem találtam meg...Szóval sikerült a Home tab háttérképét megváltoztatnod csuka romjaiban?? Vagy csak feltetted a kwbr-t arra ráküldted a "CS100 Theme for Vertex"-et és abban már meglehetett változtatni??
Előre is köszi a válaszod,mert nekem a HD menüjének kinézete is sokat nyom a latba:D___

Nem elérhető vertex

« Reply #1068 Dátum: 2009, 08 24, 18:03:39 »
Hello!
Régen veletek voltam még Pdamanián,de most nyáron nem sok időm volt ide áttérni:P:D szerencsére:D
Olvasgattam a fórumot,és sajnálattal vettem tudomásul,hogy csuka kivált,de láttam,hogy Sharp lehet átveszi a helyét:D:D (meg ugye Wajk a HD-ját vette át:),aminek szintén örülök,mert hozzáértő kezekbe került,ami az én HDm-ról nem igazán mondható el:P:D:D)

__Na de most lenne egy kérdésem vertexhez,mert már láttam,hogy ő is feltette,de a választ nem találtam meg...Szóval sikerült a Home tab háttérképét megváltoztatnod csuka romjaiban?? Vagy csak feltetted a kwbr-t arra ráküldted a "CS100 Theme for Vertex"-et és abban már meglehetett változtatni??
Előre is köszi a válaszod,mert nekem a HD menüjének kinézete is sokat nyom a latba:D___

Hello!
A CS100-as skinek természetesen látszanak az alsó menüsor (Tabs) opciókban, de tudomásom szerint külön állítani nem lehet. (+ a CS100 for vertex skin-nél a windosws alap zöldjét is kékíti) A háttér a megcsinált skintől függ, vagy a feltett ROM alap (Home) beállítása látszik. A Home-háttér megváltoztatható még a Home Wallpaper/default wallpaper  megváltoztatásával. (pl. egy egyéni jpeg exportjával) is, ez viszont a Tabok hátterét nem érinti, ill. azokhoz külön-külön más és más háttér nem alakítható ki, mert a ROM alap-háttere fog látszani.  (Esetleg egy másik Skin defaultja)
A CS100-as ROMok gyorsak, jók, de pl. az előbb említett megoldás a Home-háttér megváltoztatására nem működik, mert abban ez nem átállítható.
A kwbr egy másik ROM, flashelni kell, így nincs köze a CS100-as ROM-okhoz, annál is inkább, mert (amit most használok) az Topáz , míg az újabb CS100-as ROM-ok (v1.5, v1.6) Rhodium alapúak. Ennek ellenére Csuka skin-ei, magyarítása...stb. általában más ROM-okra is jók, úgy csinálta meg a Maestro, hogy azok lehetőleg minden körülmények között működjenek. (Külön köszönet érte Csukának!) Így a CS100 Skinek is jók más ROM-okra, többek között a kwbr-re is, viszont utána a Tabs opciókban látszódó háttérkép már nem változtatható.
Remélem jól értettem a kérdésed és érthető a válasz is. :)

Nem elérhető vertex

« Reply #1069 Dátum: 2009, 08 24, 21:05:55 »
Hi Failed Doky!
Képzeld, meghűlt bennem a vér, mert megint eltűnt az SDcard-om. Szerencsére nem az történt, mint a múltkor, amikor összeomlott a FAT32 tábla,  hanem valszeg mechanikai (érintkezési) hiba történt és nem software-s dolgok, mert ki-be csúsztatási manőver után újra látja a gép a cuccot. Egyébként még milyen gondok szoktak fellépni ebben a témában, mert úgy emléxem másnál is jelentkeztek hasonló gondok.?
Mindenesetre örülök, h. nem kell 2-3 havonta beruházni egy új 8GB SD-re, de azért pánikszerűen mentettem. :)
(Mi új van a kwbr 9-ben?) üdv!

failed

• Vendég
« Reply #1070 Dátum: 2009, 08 24, 21:52:19 »
Hi Failed Doky!
Képzeld, meghűlt bennem a vér, mert megint eltűnt az SDcard-om. Szerencsére nem az történt, mint a múltkor, amikor összeomlott a FAT32 tábla,  hanem valszeg mechanikai (érintkezési) hiba történt és nem software-s dolgok, mert ki-be csúsztatási manőver után újra látja a gép a cuccot. Egyébként még milyen gondok szoktak fellépni ebben a témában, mert úgy emléxem másnál is jelentkeztek hasonló gondok.?
Mindenesetre örülök, h. nem kell 2-3 havonta beruházni egy új 8GB SD-re, de azért pánikszerűen mentettem. :)
(Mi új van a kwbr 9-ben?) üdv!

Hy My Friend :)
Köszi az érdeklődést...néhány driver és program frissítés....nem annyira látványos...marad a megszokott kwbr minőség ;)
Ma este különben kiváncsiságból kipróbáltam egy másik ROM-ot is, ígéretes mert alapból minden optikai tuningot tartalmaz, nagyon jól látható rajta minden,és gyors is...van benne egy kis bug, ( album megnyitásnál nem látszanak azonnal a képek, de lapozhatóak attól még) de ettől eltekintve jó lesz ez:-)
(TriColor_V1.0_Green)
bye
 :zzz:

Nem elérhető bolada12

« Reply #1071 Dátum: 2009, 08 25, 12:49:01 »
Nos, a színvonal csak a maradottakon múlik.
Lehet jó is, de azért nem csak olvasgatni kell, hanem valamit hozzá is tenni.
Én is kérdeztem egyet nem rég, de válasz semmilyen se jött eddig...sebaj...várok még:-)
A ROM frissítés nem nagy ügy...az alkalmazások telepítése is kb. 30 perc. Nekem legalább is :D
A Csuka féle ROM-okat én is teszteltem, lett még volna mit rajta fejleszteni, de egyedül nem győzte...így a jól bevált kwbr-es ROM-oknál kötöttem ki.
Most a 2.9.1-est tettem fel...gyors, stabil, nekem tökéletes mindenben.
Javaslom próbáld ki :ok:

Üdv Failed!
Elnézést, hogy ilyen későn reagálok az észrevételedre, de most volt időm újból bekukkantani a fórumba. Mint a Vertexnek is jeleztem az újrahúzás után, elég jelentős számú program beállítást kellene reprodukálnom és bár ez jó esetben 2-3 óra alatt elvégezhető, azért ez még így is a macerásabb időtöltések közé sorolható. Ami a fórum szakmai színvonalát firtató hozzászólásomról írtál „Nos, a színvonal csak a maradottakon múlik. Lehet jó is, de azért nem csak olvasgatni kell, hanem valamit hozzá is tenni.” ez bizony vitathatatlanul igaz és jogos állítás, de ettől én még – sajna - nem leszek informatikailag felkészültebb. Arról ugye nem is szólva, hogy én abszolút csak a felhasználói mivoltomban nyomkorászom a HD-t és fényévekre vagyok a programok lelkületét ismerő megalapozott programozói ismeretekkel is rendelkező rangidős fórumozó szakiktól. Invitálásod a kwbr-es ROM-ok birodalmába nagy kihívás, és lehet, hogy el is csábulók mivel Csuka fejlesztéseinek folytatása e-típushoz már nem várható.
 ;)

failed

• Vendég
« Reply #1072 Dátum: 2009, 08 25, 13:21:24 »
Üdv Failed!
Elnézést, hogy ilyen későn reagálok az észrevételedre, de most volt időm újból bekukkantani a fórumba. Mint a Vertexnek is jeleztem az újrahúzás után, elég jelentős számú program beállítást kellene reprodukálnom és bár ez jó esetben 2-3 óra alatt elvégezhető, azért ez még így is a macerásabb időtöltések közé sorolható. Ami a fórum szakmai színvonalát firtató hozzászólásomról írtál „Nos, a színvonal csak a maradottakon múlik. Lehet jó is, de azért nem csak olvasgatni kell, hanem valamit hozzá is tenni.” ez bizony vitathatatlanul igaz és jogos állítás, de ettől én még – sajna - nem leszek informatikailag felkészültebb. Arról ugye nem is szólva, hogy én abszolút csak a felhasználói mivoltomban nyomkorászom a HD-t és fényévekre vagyok a programok lelkületét ismerő megalapozott programozói ismeretekkel is rendelkező rangidős fórumozó szakiktól. Invitálásod a kwbr-es ROM-ok birodalmába nagy kihívás, és lehet, hogy el is csábulók mivel Csuka fejlesztéseinek folytatása e-típushoz már nem várható.
 ;)
Hy :)
Nos, ami azt illeti én sem vagyok programozó, inkább lelkes amatőr ;)
De nem is kell itt nekünk ROM-ot fejleszteni, csak csinálja mindenki azt amihez ért. ( egy régi angol közgazdász szerint is)
Akkor várom a fejleményt a cserét követő tapasztalataiddal....hú ez milyen bonyi szó :D

Nem elérhető zolmesz

• Navigáció / Navigation: Galaxy S + Ndrive
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Original
« Reply #1073 Dátum: 2009, 08 25, 14:20:39 »
Na, nekem is meghalt az SD kártyám a HD-ban  :'(
Egyszer csak nem látta a kártyát, kivettem, visszaraktam, egy kis ideig látta, aztán megint nem.
Ugyanezt játszotta utána a notebook kártyaolvasójában is vagy kétszer-háromszor, aztán végképp megadta magát.
Már a windows javító vizsgálata sem tud vele mit kezdeni.
A garancia érvényes a kártyára is vajon? Szegény még 1 éves sincs  :'(
Olvastam itt az oldalon, hogy másnak is meghalt a kártya, de nem találom visszaolvasva, hogy mi is történt vele. Nem az adatok kellenének róla, mert minden megvan a gépemen is, de szerintetek életre kelthető még a kártya?

Nem elérhető vertex

« Reply #1074 Dátum: 2009, 08 25, 14:37:37 »
Na, nekem is meghalt az SD kártyám a HD-ban  :'(
Egyszer csak nem látta a kártyát, kivettem, visszaraktam, egy kis ideig látta, aztán megint nem.
Ugyanezt játszotta utána a notebook kártyaolvasójában is vagy kétszer-háromszor, aztán végképp megadta magát.
Már a windows javító vizsgálata sem tud vele mit kezdeni.
A garancia érvényes a kártyára is vajon? Szegény még 1 éves sincs  :'(
Olvastam itt az oldalon, hogy másnak is meghalt a kártya, de nem találom visszaolvasva, hogy mi is történt vele. Nem az adatok kellenének róla, mert minden megvan a gépemen is, de szerintetek életre kelthető még a kártya?

Hello!
A kártyákra is van garancia a számlával, ill. a kártyát tartalmazó fóliás dobozzal együtt. Ha nincs még 1 éves a kártya, akkor biztosan él a garancia.
Az adatvisszanyerésről nem tudok mit írni, ha semmi nem látja a fileokat, kérdéses a dolog. (Vannak akik még így is képesek  elérni vmit.) Ha a mentés nem sikerül, érdemes még újra formattálni, ha az sem megy...... > gar/csere üdv :oops: