2025, 01 10, 11:13:09

Szerző Téma: Itt beszélgessünk  (Megtekintve 136564 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető vertex

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
Re: Itt beszélgessünk
« Reply #1075 Dátum: 2009, 08 25, 14:48:19 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Üdv Failed!
Elnézést, hogy ilyen későn reagálok az észrevételedre, de most volt időm újból bekukkantani a fórumba. Mint a Vertexnek is jeleztem az újrahúzás után, elég jelentős számú program beállítást kellene reprodukálnom és bár ez jó esetben 2-3 óra alatt elvégezhető, azért ez még így is a macerásabb időtöltések közé sorolható. Ami a fórum szakmai színvonalát firtató hozzászólásomról írtál „Nos, a színvonal csak a maradottakon múlik. Lehet jó is, de azért nem csak olvasgatni kell, hanem valamit hozzá is tenni.” ez bizony vitathatatlanul igaz és jogos állítás, de ettől én még – sajna - nem leszek informatikailag felkészültebb. Arról ugye nem is szólva, hogy én abszolút csak a felhasználói mivoltomban nyomkorászom a HD-t és fényévekre vagyok a programok lelkületét ismerő megalapozott programozói ismeretekkel is rendelkező rangidős fórumozó szakiktól. Invitálásod a kwbr-es ROM-ok birodalmába nagy kihívás, és lehet, hogy el is csábulók mivel Csuka fejlesztéseinek folytatása e-típushoz már nem várható.
 ;)

Hello bolada!
Bocs, hogy bele....gatok! Semmi különös nincs a kwbr-ben, csak 1szerűen jó. Küllemre teljesen olyan, mint a CS100...  Vállald be azt a 2-3-4 órát vmelyik éjjel!  :D  Bizony, ha nincs rommer, nincs ilyen fejlesztés sem a házunk táján..., így más felé kell nézni!
A színvonalról csak annyit, h. ez egy fórum és vannak mezei userek is, mint pl. én, így Neked végképp nem kell szerénykedned! Egyébként is már hiányoltam a jól ismert irodalmi stílust!  :taps: A profik meg majd csak beköszönnek újra... üdv

Nem elérhető bolada12

• PDA: HD2, Iphone_4, IPAD2
  • PDA ROM: kwbr topix 1.6, Radio 2.08
« Reply #1076 Dátum: 2009, 08 25, 15:09:19 »
Hello!
Engem is érdekelne ez a scanner, amennyiben arról van szó, h. a pda-t használja scannerként. Esetleg megosztanád az elérhetőségét, v. felraknád vhová?
Nekem azért nincs fent 97 program, de nem sokkal kevesebb. :) Most kb. 3 óra mindent feltolni, beállítani (a Sashimit legutóbbi alkalmakkor nem használtam), de utána mindig úgy vagyok, h. megérte.
Failed, Sharp persze nevet ezen, mert ők kb. olyan gyorsak mint Usain Bolt a saját szakmájában. :)
Még 1 dolog; a fórumban sztem a kreativitással nincs probléma, inkább a megoldásokkal, mert a profik nyugdíjazták magukat egy kicsit, de hát még ugye tart a nyár... :shock:  Más ötletelni és fejleszteni, de Te ezt igazán tudod!

Hello Vertex!
Egy próbát szerintem megér, pláne ha neked jobban együtt dolgozik a kamerával.

üdvözlettel: bolada12

Nem elérhető vertex

« Reply #1077 Dátum: 2009, 08 25, 15:55:39 »
Hello Vertex!
Egy próbát szerintem megér, pláne ha neked jobban együtt dolgozik a kamerával.

Köszönöm tisztelettel!

failed

• Vendég
« Reply #1078 Dátum: 2009, 08 26, 06:54:43 »
Hy,
Ha valakinek manila nélküli, hiba mentes ROM kell, jó a "johnpatcher_Barebone_2.6_WWE is"
forrás:
Én eddig semmi hibát nem találtam rajta. Gyors, kicsi ( telepítője csak 57MB) szabad, futtatható memoria egy rakás progi  telepítése után is: 147 MB (!)
most ilyen:
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető vertex

« Reply #1079 Dátum: 2009, 08 26, 09:59:17 »
Hi Maestro bolada!
Nekem tökéletesen műxik a Scanner, természetesen jól meg kell világítani a másolandó felületet, de ez minden scanneléskor alapkövetelmény. (A kamera beállításoknál érdemes a Quality-t Super Fine-ra állítani.) A létrehozott PDF jól nagyítható, a végeredmény használható, olvasható megoldást eredményez. Javaslom továbbra is számodra a ROM flash-t, a kamerának tökéletesen kell működnie! :geek: üdv!

Nem elérhető bajzso

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3
  • PDA ROM: Official Lollipop 5.0
« Reply #1080 Dátum: 2009, 08 26, 11:54:19 »
Sziasztok!

Most cseréltem le Diamondomat HD-re, és megakadtam. Próbálgatom a romokat. Valahogy sikerült feltennem  Csuka mindkét romját, most az 1.6 van fent. 1.14 spl volt rajta, most sikerült 1.54-re frissítenem. Eddig nem volt gond Csuka romjával, de valamiért SR-kor zöldes lett a kép az induláskor. Másik főzött romokat sem tudok feltenni, gyárinál meg valami invalid... valamit ír ki, pedig speedshopos a HD, leellenőriztem a seriált. (A seriált a HTC hivatalos oldalán nem fogadja el.) Sikerült letöltenem máshonnan a gyári romot, de nem tudom telepíteni.
Most egyedül Csuka romját tudom telepíteni és használni, de már ez is zöldes induláskor, eddig meg nem volt az. Nem tudom visszatenni 1.14 spl-t sem, és egyik romot sem engedi csak Csuka 100-at. Rátennék egy 1.56-os gyári romot, de nem tudom. Vásárláskor 1.14 rom volt rajta. Tudna valaki segíteni? (Most 1.54 spl van rajta.) Köszi!
bajzso

Nem elérhető vertex

« Reply #1081 Dátum: 2009, 08 26, 15:15:15 »
Sziasztok!

Most cseréltem le Diamondomat HD-re, és megakadtam. Próbálgatom a romokat. Valahogy sikerült feltennem  Csuka mindkét romját, most az 1.6 van fent. 1.14 spl volt rajta, most sikerült 1.54-re frissítenem. Eddig nem volt gond Csuka romjával, de valamiért SR-kor zöldes lett a kép az induláskor. Másik főzött romokat sem tudok feltenni, gyárinál meg valami invalid... valamit ír ki, pedig speedshopos a HD, leellenőriztem a seriált. (A seriált a HTC hivatalos oldalán nem fogadja el.) Sikerült letöltenem máshonnan a gyári romot, de nem tudom telepíteni.
Most egyedül Csuka romját tudom telepíteni és használni, de már ez is zöldes induláskor, eddig meg nem volt az. Nem tudom visszatenni 1.14 spl-t sem, és egyik romot sem engedi csak Csuka 100-at. Rátennék egy 1.56-os gyári romot, de nem tudom. Vásárláskor 1.14 rom volt rajta. Tudna valaki segíteni? (Most 1.54 spl van rajta.) Köszi!

Mail ment...

Nem elérhető azsoho

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: htc blackstone
  • PDA ROM: kwbr 2.9.2 1.59 2.1
« Reply #1082 Dátum: 2009, 08 27, 09:13:05 »
sziasztok, jó reggelt!
 szeretnék feltenni egy új romot, nekem most csuka100 1.5 ös romja van 1.14 es spl-el. az uj rom ez lenne  You are not allowed to view links. Register or Login  gondolom ez 1.59 es spl lenne. mit kell tennem hogy ezt fel tudjam rakni?  milyen uspl kell hozzá? most 1.14 van!  pls help

Nem elérhető azsoho

« Reply #1083 Dátum: 2009, 08 27, 10:13:44 »
sziasztok, jó reggelt!
 szeretnék feltenni egy új romot, nekem most csuka100 1.5 ös romja van 1.14 es spl-el. az uj rom ez lenne  You are not allowed to view links. Register or Login  gondolom ez 1.59 es spl lenne. mit kell tennem hogy ezt fel tudjam rakni?  milyen uspl kell hozzá? most 1.14 van!  pls help

az 1.59 inkább a rom verziója lesz...asszem :P

Nem elérhető atravel

• PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
« Reply #1084 Dátum: 2009, 08 27, 13:16:30 »
Hi Failed Doky!
Képzeld, meghűlt bennem a vér, mert megint eltűnt az SDcard-om. Szerencsére nem az történt, mint a múltkor, amikor összeomlott a FAT32 tábla,  hanem valszeg mechanikai (érintkezési) hiba történt és nem software-s dolgok, mert ki-be csúsztatási manőver után újra látja a gép a cuccot. Egyébként még milyen gondok szoktak fellépni ebben a témában, mert úgy emléxem másnál is jelentkeztek hasonló gondok.?
Mindenesetre örülök, h. nem kell 2-3 havonta beruházni egy új 8GB SD-re, de azért pánikszerűen mentettem. :)
(Mi új van a kwbr 9-ben?) üdv!
Szia!

Többek közt nekem volt még gondom a kártyával, de én még nem cseréltem le... Pontosabban a meglévő 2 GB-os kártyámat toltam bele, de a szervizben (e-care) azt mondták, hogy vigyem be géppel együtt, mert az is csinálhat dolgokat... Nem hinném, hogy erről van szó, szerintem mi kifogtunk egy selejtes Sandisk szériát... megesik az ilyen

Nem elérhető vertex

« Reply #1085 Dátum: 2009, 08 27, 14:13:30 »
sziasztok, jó reggelt!

PÜ ment!

Nem elérhető vertex

« Reply #1086 Dátum: 2009, 08 27, 14:15:16 »
Szia!

Többek közt nekem volt még gondom a kártyával, de én még nem cseréltem le... Pontosabban a meglévő 2 GB-os kártyámat toltam bele, de a szervizben (e-care) azt mondták, hogy vigyem be géppel együtt, mert az is csinálhat dolgokat... Nem hinném, hogy erről van szó, szerintem mi kifogtunk egy selejtes Sandisk szériát... megesik az ilyen

Abszolút egyetértek, mert talán emlékszel nekem összeomlott a FAT32 tábla, a kártya kipukkadt, menthetetlenül (mentés sem sikerült), így új kártya vásárlása következett be, pont a Te javaslatod alapján!  :taps:

Nem elérhető azsoho

« Reply #1087 Dátum: 2009, 08 27, 14:26:05 »
PÜ ment!

köszönöm a pü-t.

nekem semmi gondom most a készülékkel, valaki másnak lett mákos. nekem csuka100 1.5 romja van fent, és 1.14es spl. amig nem biztos addig nem kezdek neki :D.
tehát nekem wm 6.1 és manila 2.5 kellene, nem tudom a te kwbr romod azt tudja e ezeket, tehát van e olyan rom. ya meg persze lehet e magyaritani azt a manilát?

Nem elérhető azsoho

« Reply #1088 Dátum: 2009, 08 27, 14:27:13 »
mert ha jól látom a képen neked manila 2.1 van fent

Nem elérhető vertex

« Reply #1089 Dátum: 2009, 08 27, 14:52:12 »
köszönöm a pü-t.

nekem semmi gondom most a készülékkel, valaki másnak lett mákos. nekem csuka100 1.5 romja van fent, és 1.14es spl. amig nem biztos addig nem kezdek neki :D.
tehát nekem wm 6.1 és manila 2.5 kellene, nem tudom a te kwbr romod azt tudja e ezeket, tehát van e olyan rom. ya meg persze lehet e magyaritani azt a manilát?

Így van, és magyarítható! (A CS100 V1.5-höz készült, WinMo magyarítás, de bármelyik romhoz jó: Lang_HU.cab, letölthető a kieg. topicból)
Bocs, akkor nem jól emlékeztem a mákosodással kapcsolatban!

Nem elérhető azsoho

« Reply #1090 Dátum: 2009, 08 27, 14:56:20 »
Így van, és magyarítható! (A CS100 V1.5-höz készült, WinMo magyarítás, de bármelyik romhoz jó: Lang_HU.cab, letölthető a kieg. topicból)
Bocs, akkor nem jól emlékeztem a mákosodással kapcsolatban!

ya én nem arra a magyaritásra gondoltam hanem a manila magyaritásra( registris), és akkor érdekelne az is hogy az a rom ami neked van, az 2.5 ös manilával van e 6.1 wm mellett.

Nem elérhető Lall

• Navigáció / Navigation: wayteq x820bt
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XWJM5 + ryanza's lag fix
« Reply #1091 Dátum: 2009, 08 27, 17:13:52 »
ya én nem arra a magyaritásra gondoltam hanem a manila magyaritásra( registris), és akkor érdekelne az is hogy az a rom ami neked van, az 2.5 ös manilával van e 6.1 wm mellett.

Ha belekontárkodhatok... Nekem volt fent 2.5 manila és sajna még nem iagzán stabil. Azt hiszem főzött romban 6.1 winmo pedig nincs is 2.5 manilával csak 6.5-ös. Úgy tudom a HTC nem is adta még ki hivatalosan csak béta fázisban van (mármint a manila). Magyarítani nem lehet én is próbáltam, de lehet azóta van újabb én kb. 1 hónapja próbáltam.

Itt nézz körül itt megtalálod az összes "normális" főzött romot, többek között a vertex által is javasolt kwbr-t. Szerintem is az a legjobb és legstabilabb, bár mint tudjuk ez szubjektív.

Nem elérhető azsoho

« Reply #1092 Dátum: 2009, 08 27, 17:38:48 »
Ha belekontárkodhatok... Nekem volt fent 2.5 manila és sajna még nem iagzán stabil. Azt hiszem főzött romban 6.1 winmo pedig nincs is 2.5 manilával csak 6.5-ös. Úgy tudom a HTC nem is adta még ki hivatalosan csak béta fázisban van (mármint a manila). Magyarítani nem lehet én is próbáltam, de lehet azóta van újabb én kb. 1 hónapja próbáltam.

Itt nézz körül itt megtalálod az összes "normális" főzött romot, többek között a vertex által is javasolt kwbr-t. Szerintem is az a legjobb és legstabilabb, bár mint tudjuk ez szubjektív.

arról tudok mert olvastam a fórumot, de ez az élményed kb 2 hónapos lehet. azóta a legújabb manila a 2.6, és van wm6.1 m2.5, méghozzá miri's rom.

ez lenne amit kiszemeltem.

segíthetnétek hogy tegyem fel az 1.14 es spl re, lehetőleg uspl-el

thx

Nem elérhető Lall

« Reply #1093 Dátum: 2009, 08 28, 00:41:12 »
arról tudok mert olvastam a fórumot, de ez az élményed kb 2 hónapos lehet. azóta a legújabb manila a 2.6, és van wm6.1 m2.5, méghozzá miri's rom.

ez lenne amit kiszemeltem.

segíthetnétek hogy tegyem fel az 1.14 es spl re, lehetőleg uspl-el

thx

Na igen. Kicsit lemaradtam. Most jött elő a: ha hallgattál volna effektus. A mentségemre legyen mondva, hogy ez a miri rom augusztus 24-én lett feltöltve, azóta pedig nem jártam az xda-n. Na nem magyarázkodom. Annyira felkeltetted kiváncsiságom, hogy holnap (azaz ma) feltolom ezt a romot. Most is miri van fent (imádok romokat cserélgetni) :D.

Ha megint kontárkodni akarok (ez mostanában nem jön össze), akkor azt mondom, hogy 1.14 SPL-re ezt a miri romot nem tudod feltenni, mivel ez 1.59-es rom. Személy szerint én feltettem már a legelején az 1.56 OliNex HSPL-t, így nem kell szarakodni a romcserélgetés előtt. Lehet megint valami baromságot mondtam, de majd a nálam sokkal okosabbak kijavítanak. :)

Nem elérhető azsoho

« Reply #1094 Dátum: 2009, 08 28, 07:55:07 »
Na igen. Kicsit lemaradtam. Most jött elő a: ha hallgattál volna effektus. A mentségemre legyen mondva, hogy ez a miri rom augusztus 24-én lett feltöltve, azóta pedig nem jártam az xda-n. Na nem magyarázkodom. Annyira felkeltetted kiváncsiságom, hogy holnap (azaz ma) feltolom ezt a romot. Most is miri van fent (imádok romokat cserélgetni) :D.

Ha megint kontárkodni akarok (ez mostanában nem jön össze), akkor azt mondom, hogy 1.14 SPL-re ezt a miri romot nem tudod feltenni, mivel ez 1.59-es rom. Személy szerint én feltettem már a legelején az 1.56 OliNex HSPL-t, így nem kell censored akodni a romcserélgetés előtt. Lehet megint valami baromságot mondtam, de majd a nálam sokkal okosabbak kijavítanak. :)

szia!

nem tennéd meg hogy pü ben irsz egy elérhetőséget?
pár percre felhívnálak mert ez igy kissé lassucska :)

thx

Nem elérhető vertex

« Reply #1095 Dátum: 2009, 08 28, 08:29:03 »

Hi!
Nekem 2.1 manila van rajta 6.1 wm -al. Én a manilát nem magyarítottam, (sőt mivel nem először van rajta a kwbr, utólag már semmit sem magyarítottam, nekem sajna furcsább, mint az angol, talán megszokás kérdése), de sztem a 2.5-öt is lehet a registrisben...

Nem elérhető vertex

« Reply #1096 Dátum: 2009, 08 28, 08:35:27 »

Hello!
Kösz, h. leírtad..., én a 2.5 manilát nem is próbáltam, (wm6.5-öt sem értelemszerűen), így csak tippeltem, h. a szokásos módon az is magyarítható. (Mindig megváROM, míg stabillá válnak a dolgok, a főzött ROM-ok bug.... mentessé, így sztem még bőven van idő.)

Nem elérhető Lall

« Reply #1097 Dátum: 2009, 08 28, 09:02:07 »
E-mail-ben ment a telszámom, mert PÜ-t valamiért nem sikerült küldenem.

Nem elérhető bolada12

• PDA: HD2, Iphone_4, IPAD2
  • PDA ROM: kwbr topix 1.6, Radio 2.08
« Reply #1098 Dátum: 2009, 08 28, 13:14:26 »
sziasztok, jó reggelt!
az 1.59 inkább a rom verziója lesz...asszem :P

Üdv Azsoho!

Figyelmes légy és tartsd be minden utasítást, ha lehet a PC-t se babráld közben, mert drága árat fizethetsz. Ehhez a cseréhez a Sharp közzé tett egy nélkülözhetetlen kis tájékoztatót.

:shock:
üdvözlettel: bolada12

Nem elérhető Tomkoller

• Navigáció / Navigation: Igo8(ha megy:P)
  • PDA: HTC Touch HD
  • PDA ROM: Wajk 3.4
« Reply #1099 Dátum: 2009, 08 28, 14:33:44 »
Hello!
Bocsi,hogy előre is azért amit kérdezni fogok:D
De épp most nézegettem a Romokat,és láttam,hogy vannak Topazosok is meg olyan manila aminek a home tabja is külön testre szabható,meg az órában mutatja az időt!
Szóval az lenne a kérdésem,hogy milyen romot tudnátok ajánlani,ha nekem a kinézet is nagyon sokat megér(persze azért ne legyen lassabb a gyárinál,bár sztem ilyen nincs is),meg az extrák? Csak pár fontosabb programot szeretnék később rá telepiteni!(ugy max 10et)!
Hello köszi előre is a tanácsotok,mert most még elég tanácstalan vagyok:P