2025, 01 10, 14:14:19

Szerző Téma: Itt beszélgessünk  (Megtekintve 136567 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető azsoho

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: htc blackstone
  • PDA ROM: kwbr 2.9.2 1.59 2.1
Re: Itt beszélgessünk
« Reply #1100 Dátum: 2009, 08 28, 17:36:36 »
You are not allowed to view links. Register or Login
sziasztok, jó reggelt!
 szeretnék feltenni egy új romot, nekem most csuka100 1.5 ös romja van 1.14 es spl-el. az uj rom ez lenne  You are not allowed to view links. Register or Login  gondolom ez 1.59 es spl lenne. mit kell tennem hogy ezt fel tudjam rakni?  milyen uspl kell hozzá? most 1.14 van!  pls help
Üdv Azsoho!

Figyelmes légy és tartsd be minden utasítást, ha lehet a PC-t se babráld közben, mert drága árat fizethetsz. Ehhez a cseréhez a Sharp közzé tett egy nélkülözhetetlen kis tájékoztatót.

:shock:

köszi, sikerült!

Nem elérhető azsoho

« Reply #1101 Dátum: 2009, 08 28, 17:55:02 »
na sziasztok!

elkezdem előről, mert hosszú volt, természetesen az én hibámból.
először is hiába inditotam el az "1.14 SPL to 1.54 SPL" mappában lévő blac_uspl.exe-t attól még maradt 1.14 az spl-em, amire fel is tettem az 1.59-es romot. az eredmény magától érthetődő volt, zöldes mákos kép, no rádió jel, azaz térerő. miután senki sem volt elérhető, így elkezdtem kísérletezni és végül arra jutottam hogy abba "1.14 SPL to 1.54 SPL" mappába belemásolok egy "BlackstoneRUUWrapper.exe-t" és azt inditom el a blac_uspl.exe után. és sikerült is, felállt a kavicsom, és egyből volt térerő és normális képe. na mondom akkor megcsinálom előről végig, jó sorrendben, mert ugye most az 1.59es rom került fel az 1.14es spl-re, és utána tettem rá az 1.54es splt. tehát akkor előről, jó sorrendben, és sikerült. csakhogy a rommal (Miri_WM61_21054_Manila_2.5_V2.0.rar) problémák voltak, néha a manila ujraindult, úgyhogy leszedtem a 2.1es verziót (Miri_WM61_21054_Manila_2.5_V2.1.rar) és előről azt is, mindenre odafigyelve feltettem a blackstone-ra. végeredmény: van egy wm6.1 és rajta egy manila 2.5. ez a páros nekem nagyon bejön, mert a wm6.5 től még tartok, de az uj manila nagyon rendben van. ha esetleg valakinek kedvet csináltam, akkor annak egy kis segítség, ha felállta kavics, akkor az uj manila egy reg editorral magyarítható, és ami mindenképpen kellhet még hozzá az egy "sdkcerts.cab" lesz , mert enélkül szinte semmi féle windows módosítást nem tudtok elvégezni, igy a csuka álltal készített magyarítást sem. és ha mindezekkel megvagytok akkor jöhet a cukormáz, azaz az optikai tunning ki-ki a saját ízlése szerint. remélem ti tanultok az én hibáimból :)

sziasztok, szép estét

ya és mindenkinek köszönöm a segítséget, mert azok részleteit összrakva jutottam el eddig!

Nem elérhető vertex

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #1102 Dátum: 2009, 08 29, 08:51:37 »
na sziasztok!

elkezdem előről, mert hosszú volt, természetesen az én hibámból.
először is hiába inditotam el az "1.14 SPL to 1.54 SPL" mappában lévő blac_uspl.exe-t attól még maradt 1.14 az spl-em, amire fel is tettem az 1.59-es romot. az eredmény magától érthetődő volt, zöldes mákos kép, no rádió jel, azaz térerő. miután senki sem volt elérhető, így elkezdtem kísérletezni és végül arra jutottam hogy abba "1.14 SPL to 1.54 SPL" mappába belemásolok egy "BlackstoneRUUWrapper.exe-t" és azt inditom el a blac_uspl.exe után. és sikerült is, felállt a kavicsom, és egyből volt térerő és normális képe. na mondom akkor megcsinálom előről végig, jó sorrendben, mert ugye most az 1.59es rom került fel az 1.14es spl-re, és utána tettem rá az 1.54es splt. tehát akkor előről, jó sorrendben, és sikerült. csakhogy a rommal (Miri_WM61_21054_Manila_2.5_V2.0.rar) problémák voltak, néha a manila ujraindult, úgyhogy leszedtem a 2.1es verziót (Miri_WM61_21054_Manila_2.5_V2.1.rar) és előről azt is, mindenre odafigyelve feltettem a blackstone-ra. végeredmény: van egy wm6.1 és rajta egy manila 2.5. ez a páros nekem nagyon bejön, mert a wm6.5 től még tartok, de az uj manila nagyon rendben van. ha esetleg valakinek kedvet csináltam, akkor annak egy kis segítség, ha felállta kavics, akkor az uj manila egy reg editorral magyarítható, és ami mindenképpen kellhet még hozzá az egy "sdkcerts.cab" lesz , mert enélkül szinte semmi féle windows módosítást nem tudtok elvégezni, igy a csuka álltal készített magyarítást sem. és ha mindezekkel megvagytok akkor jöhet a cukormáz, azaz az optikai tunning ki-ki a saját ízlése szerint. remélem ti tanultok az én hibáimból :)

sziasztok, szép estét

ya és mindenkinek köszönöm a segítséget, mert azok részleteit összrakva jutottam el eddig!

Örülök, h. sikerült!     :taps:

Nem elérhető Lall

• Navigáció / Navigation: wayteq x820bt
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XWJM5 + ryanza's lag fix
« Reply #1103 Dátum: 2009, 08 29, 11:53:02 »
Én is feltettem kipróbálás céljából, de nekem nagyon nehézkes és lassú. Nagyon szép, de egyszerűen nem tudom elviselni ha valami nagyon belassul. Úgyhogy megy vissza kwbr romja. Azok megbízhatóak és gyorsak.

Nem elérhető vertex

« Reply #1104 Dátum: 2009, 08 29, 14:09:53 »
Én is feltettem kipróbálás céljából, de nekem nagyon nehézkes és lassú. Nagyon szép, de egyszerűen nem tudom elviselni ha valami nagyon belassul. Úgyhogy megy vissza kwbr romja. Azok megbízhatóak és gyorsak.

Na, ez az!   :D

Nem elérhető azsoho

« Reply #1105 Dátum: 2009, 08 29, 16:17:33 »
Na, ez az!   :D

örüljetek csak a kwbr romotoknak! :)

hát én is feltettem és  :ok:

tehát most kwbr romom van nekem is, és természetesen én is örülök!

sziasztok

Nem elérhető atravel

• PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
« Reply #1106 Dátum: 2009, 08 29, 16:21:54 »
ez a sokat dicsért kwbr ROm 1.54 SPL-re megy fel?
Jajj... nem szabad elcsábulnom, nem az enyém a HD...
Jajj... :oops:

Nem elérhető Lall

« Reply #1107 Dátum: 2009, 08 29, 16:22:33 »
örüljetek csak a kwbr romotoknak! :)

hát én is feltettem és  :ok:

tehát most kwbr romom van nekem is, és természetesen én is örülök!

sziasztok

Neked is lassú volt? Nem jött be? Ugye-ugye ez a kwbr fiú (lehet, hogy lány) tud valami! :D

Nem elérhető Lall

« Reply #1108 Dátum: 2009, 08 29, 16:24:21 »
ez a sokat dicsért kwbr ROm 1.54 SPL-re megy fel?
Jajj... nem szabad elcsábulnom, nem az enyém a HD...
Jajj... :oops:
Igen, igen arra. Csábulj csak! :D

Nem elérhető atravel

« Reply #1109 Dátum: 2009, 08 29, 16:55:09 »
Hy,
Ha valakinek manila nélküli, hiba mentes ROM kell, jó a "johnpatcher_Barebone_2.6_WWE is"
forrás:
Én eddig semmi hibát nem találtam rajta. Gyors, kicsi ( telepítője csak 57MB) szabad, futtatható memoria egy rakás progi  telepítése után is: 147 MB (!)
most ilyen:
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem Internet Sharing és Office kell, hogy legyen benne.
TF3D-t sose használtam... maradi vagyok...
Ha azokat tudja, a többit külső programmal látom el

Nem elérhető atravel

« Reply #1110 Dátum: 2009, 08 29, 16:57:43 »
Igen, igen arra. Csábulj csak! :D
Az a baj, hogy megígértették velem, hogy nem fogom főzött ROMmal flashelni, és ehhez tartom magam, pedig a Trinity példáján tudom, hogy sokkal jobb lehetne főzve...
De ha beleesnék az 1%-ba, aki besül, akkor az írtó égés lenne

Meg azt irogatják, hogy HSPL-lel mennek fel legszívesebben. Nem merek szószegő lenni, de nagyon csábít...
Úgyse fogok.

Nem elérhető vertex

« Reply #1111 Dátum: 2009, 08 29, 19:32:47 »
Az a baj, hogy megígértették velem, hogy nem fogom főzött ROMmal flashelni, és ehhez tartom magam, pedig a Trinity példáján tudom, hogy sokkal jobb lehetne főzve...

Meg azt irogatják, hogy HSPL-lel mennek fel legszívesebben. Nem merek szószegő lenni, de nagyon csábít...
Úgyse fogok.

Emléxem, h. először kölcsön kaptad a HD-t, de mivel a mai napig be van Neked jelölve, azt hittem már régen a tiéd! :)

Nem elérhető azsoho

« Reply #1112 Dátum: 2009, 08 30, 06:43:05 »
Neked is lassú volt? Nem jött be? Ugye-ugye ez a kwbr fiú (lehet, hogy lány) tud valami! :D
hát a lassú talán kicsit túlzás, inkább lassabb, de valóban jobb, és sok mindennel van fűszerezve.egyszóval jobb.

és thx mindenkinek mégegyszer!

Nem elérhető azsoho

« Reply #1113 Dátum: 2009, 08 30, 06:51:09 »

Úgyse fogok.

szia!

én is kerülöm a hspl-t (elvileg nem kellene mert az spl bármikor visszaállítható), ezért én 2.5 uspl-el tettem fel a kwbr legújabb (Kwbr_Topix_2.9.2) romját (wm6.1-M2.1) és így maradt rajta romcsere után az 1.54 spl (tehát no bukta)
de aki neked kölcsön adta, lehet hogy megköszöni a romcserét, mert ez sokkal jobb rom, teljes mértékben magyarítható, főleg ha neked még gyári van és abból is a régebbi 1.14 es. szóval én nem haboznék. :)

Nem elérhető azsoho

« Reply #1114 Dátum: 2009, 08 30, 06:53:17 »
hát a lassú talán kicsit túlzás, inkább lassabb, de valóban jobb, és sok mindennel van fűszerezve.egyszóval jobb.

és thx mindenkinek mégegyszer!

természetesen a kwbr romra értettem a "jobb" és a "sok mindennel van fűszerezve" megállapításokat :)

failed

• Vendég
« Reply #1115 Dátum: 2009, 08 30, 09:53:57 »
azóta próbáltam a Black Pearl v2 Clean WWE-t, abban office tuti van , a sharing is megy szerintem, alapból van szines felső sor, és a legujabb kamera...szóval ajánlott akkor kipróbálnod:-)
(forrás: xda)

Nem elérhető azsoho

« Reply #1116 Dátum: 2009, 08 30, 10:38:15 »

office és internet sharing a kwbr-ben is van, na nem mintha versenyeztetni szeretném, és sok-sok más is :)

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #1117 Dátum: 2009, 08 30, 12:49:12 »
sziasztok!

nos furdalt a kíváncsíság és kipróbáltam az általatok említett két rom-ot!
miri wm6.1 és kwbr 2.9.2 .
miri tetszetős de lassú (gyárihoz képest persze nem)
kwbr elég jó....
de nekem még mindíg onkolog romja a befutó..
gyors, teljesen személyre szabható stb...
persze izlések és pofonok..
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető Ozek

• PDA ROM: PDA: JS8 Phone: JPY CSC: JS5
« Reply #1118 Dátum: 2009, 08 30, 20:20:54 »
Sziasztok!

Elérkezettnek látom az időt, hogy én is megpróbáljak egy főzött romot, mert mostanában amikor hívok valakit a hívás elején recseg a hangszóróm, gondolom szoftveres a hiba, mert nem mindig csinálja és csak hívás elején.
Valaki tud nekem segíteni abban, hogy miként tudok mentést csinálni a telefon gyári állapotáról? (ROM, SPL, RADIO ROM meg minden)

Azért szeretnék sajátról mentést csinálni, mert ebben ugye benne van a magyarítás is és olyan romot még nem találtam ami ezt is tartalmazná. (ebből adódik, hogy ha létezik ilyen akkor azt is megköszönöm, legalább nekem nem kell szenvedni) :D Az utólagos magyarítás telepítést meg kerülném ha lehet.

Nem elérhető azsoho

« Reply #1119 Dátum: 2009, 08 30, 21:06:03 »
Sziasztok!

Elérkezettnek látom az időt, hogy én is megpróbáljak egy főzött romot, mert mostanában amikor hívok valakit a hívás elején recseg a hangszóróm, gondolom szoftveres a hiba, mert nem mindig csinálja és csak hívás elején.
Valaki tud nekem segíteni abban, hogy miként tudok mentést csinálni a telefon gyári állapotáról? (ROM, SPL, RADIO ROM meg minden)

Azért szeretnék sajátról mentést csinálni, mert ebben ugye benne van a magyarítás is és olyan romot még nem találtam ami ezt is tartalmazná. (ebből adódik, hogy ha létezik ilyen akkor azt is megköszönöm, legalább nekem nem kell szenvedni) :D Az utólagos magyarítás telepítést meg kerülném ha lehet.

van egy progi, spb backup, ebből érdemes fullosat "vásárolni", ha érted, azzal lehet rendszert menteni (full backup). a magyarítás meg kb 2 mp a manilánál, ha a dll benne van (ez álltalában benne van, ha csak azt külön ki nem szedi a rom készítője a méret miatt), kb 15 mp a wm 6.1-nél, és nem lassít semmit sem mert ezt csuka csinálta. a gyári romot meg bármikor vissza lehet tenni, de ha romot frissítesz akkor próbáld uspl-el, úgy egyszerűbb visszakozni.

sok szerencsét

Nem elérhető Ozek

• PDA ROM: PDA: JS8 Phone: JPY CSC: JS5
« Reply #1120 Dátum: 2009, 08 30, 22:05:00 »
van egy progi, spb backup, ebből érdemes fullosat "vásárolni", ha érted, azzal lehet rendszert menteni (full backup). a magyarítás meg kb 2 mp a manilánál, ha a dll benne van (ez álltalában benne van, ha csak azt külön ki nem szedi a rom készítője a méret miatt), kb 15 mp a wm 6.1-nél, és nem lassít semmit sem mert ezt csuka csinálta. a gyári romot meg bármikor vissza lehet tenni, de ha romot frissítesz akkor próbáld uspl-el, úgy egyszerűbb visszakozni.

sok szerencsét

Szia!

Nem, nem a beállításokra gondoltam backupnál hanem a ROM ra, mert egy leírást már találtam más HTC re, hogy hogyan lehet, de HD nál nem tudom működne e :)
Angolul biztos van HD ra is leírás, csak nem nagyon tudok angolul a fordítóprogramok meg mindenre jók csak fordításra nem.

Nem elérhető Lall

« Reply #1121 Dátum: 2009, 08 30, 22:41:55 »
Kérdés! Hogy lehet szép htc-s startmenüt csinálni?

Nem elérhető azsoho

« Reply #1122 Dátum: 2009, 08 31, 07:34:04 »
Szia!

Nem, nem a beállításokra gondoltam backupnál hanem a ROM ra, mert egy leírást már találtam más HTC re, hogy hogyan lehet, de HD nál nem tudom működne e :)
Angolul biztos van HD ra is leírás, csak nem nagyon tudok angolul a fordítóprogramok meg mindenre jók csak fordításra nem.

hát én nem tudom, de nekem azt mondták hogy ez a spb backup teljes mentést csinál, így a romot is menti, én azért csináltam vele egy mentést, biztos ami biztos, mondjuk nekem 35mb-os a mentett file. remélhetőleg valaki, aki nálam okosabb(sok ilyen lehet), és már használta ezt a progit, esetleg leírja az élményeit nekünk, hogy valóban a full backup az teljes rom mentést csinál a 35 megából.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #1123 Dátum: 2009, 08 31, 07:47:34 »
hát én nem tudom, de nekem azt mondták hogy ez a spb backup teljes mentést csinál, így a romot is menti, én azért csináltam vele egy mentést, biztos ami biztos, mondjuk nekem 35mb-os a mentett file. remélhetőleg valaki, aki nálam okosabb(sok ilyen lehet), és már használta ezt a progit, esetleg leírja az élményeit nekünk, hogy valóban a full backup az teljes rom mentést csinál a 35 megából.
Az SPB Backup csak a telepített programokat és a beállításokat, üzeneteket menti a romot nem lehet ilyen egyszerű módszerrel lementeni. Van rá megoldás legalábbis omnián működött de az sem úgy menti le, hogy egyszerűen vissza lehessen rakni.

Nem elérhető azsoho

« Reply #1124 Dátum: 2009, 08 31, 07:47:40 »

na most beszétem nálam okosabbal (csukával), valóban nem ment teljes romot, csak a telepített programokat, és a beállításokat, a környezettel, de ha rendszervisszaállítani szeretnél akkor előbb ugyanazt a romot vissza telepíted, mayd a backup progit, és utána ráeresztve sok sok időt spórolva, a mentett beállításokkkal, progikkal áll fel a rendszer.
így már nekem is kerek a dolog, remélem neked is sikerült segítenünk.

szép napot