2024, 12 19, 01:14:58

Szerző Téma: LG G4 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 210408 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető balahu

• PDA: Samsung S8
  • PDA ROM: ALAP
Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #275 Dátum: 2015, 10 10, 21:32:44 »
Sziasztok! Ide is beirom, G2 eladva, G4 project indul. Esetleg normális webáruház (áfa, komplett csomag, kevés kamu :) ) ajánlatot tud vki.

ZOK

• Vendég
« Reply #276 Dátum: 2015, 10 10, 22:00:42 »
Szia! A turbado.hu tól vettem. Én bontottam ki elsőnek,semmi kamu két nap alatt a kezemben volt számlával. (2 hátlappal mint atelenoros szolgáltatós)

Tapatalk-kal küldve az én LG-H815-el

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #277 Dátum: 2015, 10 14, 09:51:49 »
Üdv mindenkinek!

Csatlakozom a társasághoz. :)
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető andreas49

• Navigáció / Navigation: Sygic, iGO sz.n. HERE
  • PDA: LG G4 32 Gb - H815
  • PDA ROM: V10g-EUR
« Reply #278 Dátum: 2015, 10 14, 10:16:53 »
Üdv mindenkinek!

Hali,
Sok örömet a telohoz :taps:

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #279 Dátum: 2015, 10 14, 10:20:06 »
Hali,
Sok örömet a telohoz :taps:
Hali!

Köszi! Már van.  :ok:
Nagyon tetszetős darab, öröm használni. :)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető vadasztibor

• DTPTeam
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4
  • PDA ROM: V10D
« Reply #280 Dátum: 2015, 10 14, 10:24:18 »
Üdv mindenkinek!

Gondoltam, hogy előbb utóbb megjelensz itt :-)
Sok örömöt az új készülékhez
Saját LG G4 fotók:

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #281 Dátum: 2015, 10 14, 10:25:39 »
Hali!

Köszi! Már van.  :ok:
Nagyon tetszetős darab, öröm használni. :)
Grat a vashoz. Szolgaltatos vagy fuggetlen? A szolgaltatos ROM egy kalap ..... Haveromnak multkor lecsereltem a legfrissebb open EU-s verziora, azota elegedett a vassal.

Nem elérhető vadasztibor

• DTPTeam
« Reply #282 Dátum: 2015, 10 14, 10:33:39 »
Grat a vashoz. Szolgaltatos vagy fuggetlen? A szolgaltatos ROM egy kalap ..... Haveromnak multkor lecsereltem a legfrissebb open EU-s verziora, azota elegedett a vassal.
"A szolgaltatos ROM egy kalap ..."
Ezt kifejtenéd? nekem is szolgáltatós van. köszi
Saját LG G4 fotók:

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #283 Dátum: 2015, 10 14, 10:34:11 »
Gondoltam, hogy előbb utóbb megjelensz itt :-)
Sok örömöt az új készülékhez
Szia Tibor Úr!

Köszi! Láttam már fél szemmel, hogy sok az ismerős, nagyon örülök nektek!  :ok:
Kamera? Nálad ez fő szempont lehetett a vásárlásnál. Én egyelőre ámulok bámulok, irtózatosan szép képeket lő.

Köszi Rizsi mester!  :ok:
Még ha néha időlegesen cégen vagy máson keresztül is, de Westel 900, és az első személyim óta vagyok előfizető a magentánál. Most sincs másképp. Különösebben nem izgat a szolgáltatói lock, tegnap beletettem a SIM-et, amit max akkor veszek ki belőle ha muszáj.
Természetesen fent az EUR open 10E, addig és a root meglétéig még a google fiókomba se léptem be. :D Én is elégedett vagyok, profi a cucc!  :taps:

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #284 Dátum: 2015, 10 14, 10:37:03 »
Lassu volt nagyon es tele volt szemettel. Ami ugyan eltavolithato volt, de utanna sem lett jobb a helyzet. Mondjuk az is problema, hogy elotte Nexus 4 es Nexus 5 telefonjai voltak haveromnak. Utanna meg barmilyen gyartoi vasat veszel minden lassubbnak tunik. A legfrissebb open EU-s ROM-al viszont elegedett, kb mar egy hete nyuzza.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #285 Dátum: 2015, 10 14, 10:37:41 »
Egy dolgot ehhez hozzáteszek:
Amit feltűnt a pár óra alatt difi 10B vs 10E, hogy az automatikus fényerő jelölés reboot után úgy marad. Bug javítva. Mást sajnos nem figyeltem meg.

Nem elérhető vadasztibor

• DTPTeam
« Reply #286 Dátum: 2015, 10 14, 10:50:51 »
Szia Tibor Úr!

Köszi! Láttam már fél szemmel, hogy sok az ismerős, nagyon örülök nektek!  :ok:
Kamera? Nálad ez fő szempont lehetett a vásárlásnál. Én egyelőre ámulok bámulok, irtózatosan szép képeket lő.

augusztus óta nyúzom,
A kamera fontos szempont volt a választásnál na meg a videófalvétel hangja. na ez ég és föld a szeretett g2-hez képest.
a váltást főleg az motiválta, hogy a g2-t elúsztattam a Dunába, és ha már másikat veszek akkor g4.
T- a telóm 2 év gari, biztosítás stb. ezért még nem rootolom. amit lehetett törölni pr azt töröltem, meg letiltottam.
Saját LG G4 fotók:

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #287 Dátum: 2015, 10 14, 11:07:42 »
augusztus óta nyúzom,
A kamera fontos szempont volt a választásnál na meg a videófalvétel hangja. na ez ég és föld a szeretett g2-hez képest.
a váltást főleg az motiválta, hogy a g2-t elúsztattam a Dunába, és ha már másikat veszek akkor g4.
T- a telóm 2 év gari, biztosítás stb. ezért még nem rootolom. amit lehetett törölni pr azt töröltem, meg letiltottam.

Nyugodtan rootolhatod, a flashtool eltünteti ugyanúgy mint a G2-nél.
Egy dolgot ehhez hozzáteszek:
Amit feltűnt a pár óra alatt difi 10B vs 10E, hogy az automatikus fényerő jelölés reboot után úgy marad. Bug javítva. Mást sajnos nem figyeltem meg.

Lényeges, hogy a 10b-nél még nem lehet külön állítani a bejövő hívás és az értesítések hangerejét. Ezt 10c-ben javították.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #288 Dátum: 2015, 10 14, 11:15:42 »
augusztus óta nyúzom,
:ok:
Mint a kolléga mondja, rootolhatod nyugodtan, nem kell hozzá bootloader unlock. Az unroot itt is ugyanaz mint a kettőnél, FlashTool, Hard Reset.

Sőt... Jelenleg nekem még downloadban sem írja hogy rootolva lennék, így szerintem a SuperSu unroot funkcióval menne a levesbe. Erre nem esküszöm meg, de a következő rom frissítés előtt mindenképpen ki fogom próbálni.
Én egyből felraktam a 10E-t CSE flash-el, majd rootoltam You are not allowed to view links. Register or Login szerint.

Nyugodtan rootolhatod, a flashtool eltünteti ugyanúgy mint a G2-nél.
Lényeges, hogy a 10b-nél még nem lehet külön állítani a bejövő hívás és az értesítések hangerejét. Ezt 10c-ben javították.
Ennyi időt nem hagytam neki. :)

Ha esetleg valaki használná rajtam kívül a Viper4Android-ot. SoundMagic E10 fülessel én így használom. Install instrukció az alábbi text-ben.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #289 Dátum: 2015, 10 14, 11:22:47 »
Első feltöltésem.

Mindenbe be vagyok lépve, semmi spórolás. Zene dübörög reggel óta. Jobb az akkuidőm mint a G2-vel. Teljesen meg vagyok elégedve.

Nem elérhető vadasztibor

• DTPTeam
« Reply #290 Dátum: 2015, 10 14, 13:02:16 »
néhány példa kép
Saját LG G4 fotók:

Nem elérhető balahu

« Reply #291 Dátum: 2015, 10 14, 14:41:10 »
Én elvileg, jövő héten jövök, addigra lesz itt teló. Most a szokásos vésztartalékon vagyok, Xperia X10 mini pro :)). Akinek nem lenne meg, ez még azokból az időkből való , mikor nem a méret növelése volt a cél, hanem minél kisebb legyen (és kihúzható full qwertz billentyűvel ) :) Kicsit khm ..khm lassú, pedig CM van rajta :). No sebaj, ezt a kis időt csak kibírom vhogy. Spiegen tok már megjött hozzá, Nillkin üveg meg úton kínából :)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #292 Dátum: 2015, 10 15, 15:16:12 »
Jovohettol toljak a Marshmallow-t a G4-re. Elsok lesznek a Hollandok.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #293 Dátum: 2015, 10 15, 15:23:15 »
Jovohettol toljak a Marshmallow-t a G4-re. Elsok lesznek a Hollandok.

Dehogy, a hollandok negyedikek lettek, kiestek. :)
Egyébként elsőnek a lengyeleket írják, ott szokta az LG teríteni.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #294 Dátum: 2015, 10 15, 15:31:38 »
Dehogy, a hollandok negyedikek lettek, kiestek. :)
Egyébként elsőnek a lengyeleket írják, ott szokta az LG teríteni.
:-DDD
Most, hogy mondod teeenyleg Lengyel. Valamiert elso olvasatra nalam a Poland = Holland volt. Kaja utan  nem fog az agyam:-)

Nem elérhető balahu

« Reply #295 Dátum: 2015, 10 15, 16:35:17 »
Na asszem, mire  megjön a G4, rootolom, oszt tolhatom fel majd a 6.0 :) . Persze csak ha lesz root rá, és a Viper is működni fog, csak akkor  :D

ZOK

• Vendég
« Reply #296 Dátum: 2015, 10 15, 20:14:48 »
NFC és QI margójára:
Anno teljesen felesleges dolognak tartottam az NFC-t és a vezeték nélküli töltést.
Aztán lett nfc a telefonomba rendeltem pár matricát is még két éve de valahogy nem hozott lázba.
Jött a G4. Előkerültek a matricák, mert igazából se a smart settings se a beépített időzítő nem elégített ki. Teljesen más ritmusban élek, ha éjszakánként dolgozom.. nem lehet ütemezni.
Ehhez kapcsolódik a QI töltés igénye is,ami azért született meg, mert hajnalban villanyt kapcsolni,hogy megtaláld az usb kábelt a töltéshez még zajjal is jár, nemcsak fénnyel.. (kényelmetlen.. főleg az asszonynak). Alapvetően több típust konfiguráltam fel. Pl network disabled (hangerő le, wifi ki, szinkron ki,bt ki) és network enabled. Meg a wc ajtóra a real raching 3 –at  :) Kis figyelmeztetés: NFC –s dolgokban ne érje csalódást, senkit a lockscreen nek nyitva kell lenni a működéshez!
Hiába az xposed nfc lockscreen off modul, nem fog működni, mert ki kell dobni a telefonon lévő nfc.apk-t és bizony csak néhány készülékhez van custom.. de engem ez pont nem zavar, mert több funkciót raktam a matricára és ez pont 4 mozdulattal kevesebb így is.
Szóval gondoltam kipróbálom a legdzsunkább vezeték nélküli töltőt You are not allowed to view links. Register or Login, amihez járt a G4–hez való chip is (2200 huf egyébként gumiszerű anyag a bevonata tehát a felhelyezés csendes).
Képeken jól látható a beépítés. A régi antenna kikaparása és az új okos a hátlapba való beragasztása.
Aki követi a példámat figyeljen és méricskéljen, és ne ragassza fixre először. Nekem 4. behelyezés sikerült és volt kontakt is mindkét érintkező soron. Felhívom a figyelmet, hogy a QI töltés és az NFC olvasás írás külön érzékelő soron van, ezért mindkét funkciót teszteljétek le végleges beragasztás előtt!
Sikeres teszt után beragasztottam. Aztán feltettem egy időzítő kapcsolót a hálóba. Mert nem szeretnék se túltöltést, se túlmelegedést (persze vakon elhiszek mindent, amit leír a kínai a dobozra  :taps: ).
Első körben 3.5 órát hagyom dolgozni éjszaka.. A dolog vastagon 10.000 alatt jön ki, nem kell hozzá drága gyári quick circle tok sempedig newisdom vagy Fóne chip sem.

QI annyira megtetszett, h rendeltem a dolgozószobámba is egy töltőt, igaz az komolyabb, dizájnosabb darab, mint a fekete (tapasztalatokat megosztom majd).
képek itt : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #297 Dátum: 2015, 10 15, 22:51:03 »

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #298 Dátum: 2015, 10 15, 23:09:12 »
NFC és QI margójára:
Anno teljesen felesleges dolognak tartottam az NFC-t és a vezeték nélküli töltést.
Aztán lett nfc a telefonomba rendeltem pár matricát is még két éve de valahogy nem hozott lázba.
Jött a G4. Előkerültek a matricák, mert igazából se a smart settings se a beépített időzítő nem elégített ki. Teljesen más ritmusban élek, ha éjszakánként dolgozom.. nem lehet ütemezni.
Ehhez kapcsolódik a QI töltés igénye is,ami azért született meg, mert hajnalban villanyt kapcsolni,hogy megtaláld az usb kábelt a töltéshez még zajjal is jár, nemcsak fénnyel.. (kényelmetlen.. főleg az asszonynak). Alapvetően több típust konfiguráltam fel. Pl network disabled (hangerő le, wifi ki, szinkron ki,bt ki) és network enabled. Meg a wc ajtóra a real raching 3 –at  :) Kis figyelmeztetés: NFC –s dolgokban ne érje csalódást, senkit a lockscreen nek nyitva kell lenni a működéshez!
Hiába az xposed nfc lockscreen off modul, nem fog működni, mert ki kell dobni a telefonon lévő nfc.apk-t és bizony csak néhány készülékhez van custom.. de engem ez pont nem zavar, mert több funkciót raktam a matricára és ez pont 4 mozdulattal kevesebb így is.
Szóval gondoltam kipróbálom a legdzsunkább vezeték nélküli töltőt You are not allowed to view links. Register or Login, amihez járt a G4–hez való chip is (2200 huf egyébként gumiszerű anyag a bevonata tehát a felhelyezés csendes).
Képeken jól látható a beépítés. A régi antenna kikaparása és az új okos a hátlapba való beragasztása.
Aki követi a példámat figyeljen és méricskéljen, és ne ragassza fixre először. Nekem 4. behelyezés sikerült és volt kontakt is mindkét érintkező soron. Felhívom a figyelmet, hogy a QI töltés és az NFC olvasás írás külön érzékelő soron van, ezért mindkét funkciót teszteljétek le végleges beragasztás előtt!
Sikeres teszt után beragasztottam. Aztán feltettem egy időzítő kapcsolót a hálóba. Mert nem szeretnék se túltöltést, se túlmelegedést (persze vakon elhiszek mindent, amit leír a kínai a dobozra  :taps: ).
Első körben 3.5 órát hagyom dolgozni éjszaka.. A dolog vastagon 10.000 alatt jön ki, nem kell hozzá drága gyári quick circle tok sempedig newisdom vagy Fóne chip sem.

QI annyira megtetszett, h rendeltem a dolgozószobámba is egy töltőt, igaz az komolyabb, dizájnosabb darab, mint a fekete (tapasztalatokat megosztom majd).
képek itt : You are not allowed to view links. Register or Login

Köszönjük! Hasznos kis írás! :ok:

Nem elérhető balahu

« Reply #299 Dátum: 2015, 10 16, 06:47:19 »
Ezen a töltés dolgon én is gondolkodtam, de nálam ott sajna megbukik a dolog, hogy a 2 és fél éves fiam úgyse hagyná a helyén -Jombort felkiátással már venné is el hogy saját magáról készült fotókat nézegesse a telón  :D (egyébként teljesen profin bekapcsolja koppal, majd swipe bal jobb halad a galériában, stb stb ..