Több mint 1 hét használat után nagyon elégedett vagyok. Tényleg többet ad mint amit ránézésre gondolna az ember G3 után. Viszont akinek nincs rá pénze, ne gondolkodjon, mert a G3 teljesen jó választás. Valóban értékálló teljesítmény és minőség tekintetében.
Viszont amit a G4-ben változtattak az is nagyon kellemes. Semmi nagyzolás használhatatlan oldalrakerekített kijelzővel vagy ultravékony foghatatlan és csúszós élekkel...
Semmivel sem melegedik jobban mint a G3. És nem is a grafikus chip melegedik, inkább a főproci és a wifi (én legalábbis akkor tapasztaltam melegedést, amikor folyamatosan töltötte le a frissítéseket).
Normális, játék nélküli használat mellett 50 óra 1 töltéssel. Teljesen rendben van.
Veszett gyors a menürendszer. A gyári Lg-vel is és Nova-val is.
Tetszik a bőr hátlap, bár kicsit csúszós a bevonattól amivel impregnálták.
A fényképező a G3-hoz képest fejlődött, tudjuk a különbségeket. Az alap dolgokban ugyanazt nyújtja. A kibővített funkciók nagyon hasznosak. A 4K felvétel is akadásmentes. Simán leforgatható vele egy imagefilm vagy egyéb anyag ami nem igényel dinamikus kamerahasználatot (mondom ezt filmesként).
Ami zavaró, hogy nincs mit venni hozzá :-) A quick circle tok nem játszik, mert akkor ugrik a bőr hátlap.
Szóval jó kis gép lett a G4