Sziasztok!
G3 User vagyok. Elgondolkodtam a váltáson, de nagyon gondolkodóba estem. 2 telefon között agyalok. G4 vagy Iphone 6S. Bocs az Android fanoktól, de még soha nem volt Iphone-om és kissé birizgálja a fantáziám.
A G3 után a G4-ben valahogy nem látok annyit, hogy 60e-t ráfizessek.
G4 előnye: Jobb proci, bőr hátlap, jobb kamera. Kb ennyi.
G4 hátránya: Rosszabb akksi idő,
nincs Qi hátlap gyárilag! (én rendszeresen használom G3-nál).
ugyanaz a kijelző, szoftver, egyéb hardver, nincs még rá ROM és TWRP és root nem biztos, hogy egy kdz flash-el eltűnik garis javítás esetén,
a G3-ra sem készült másfél év alatt túl sok jó ROM, a G4-re sem valószínű, csak a gyári romok buherálása vagy a CM.
Iphone 6S:
előnye: szép, ergonomikus, erős hardver (legalábbis jobban optimalizált a szoftverhez), szép kijelző, MAC-hez kompatibilitás
hátrányai: Talán novemberben kapható lesz,
méregdrága, G3 után a 4,7-es kijelző kicsi, a 6-os pedig túl nagy pedig zsebbe hordanám,
no SD bővítés,
minden androidon használt program amit megvettem kuka és vehetem újra ios-re,
nagyon rossz a fogása a lekerekített és csúszós oldalak miatt.
Szóval csak én érzem úgy, hogy hiába váltanék valahogy nem lenne teljes az öröm?
Ez szimpla agyalás, kérem, hogy senki ne vegye magára, ne érezze, hogy rá kell beszélnie valamire, de konkrét érvek, ellenérvek érdekelnének! (főleg olyantól, aki mindkettő említett telefon birtokolja, vagy huzamosabb ideig használta pl: 1 hónap)
Köszi