2024, 12 18, 21:50:14

Szerző Téma: LG G4 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 210400 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #225 Dátum: 2015, 09 09, 08:03:58 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ez szep es jo, csak felesleges, mert senki se fejleszt G4-re.
Azért benn fejlesztett, mert zárt a bootloader. De ha nyitható mindenkinek, el fogják kezdeni. Egyébként stock alapú custom már most is van, flashfire kell a felrakásához.

Tapatalk-kal küldve az én LG-H815-el

"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető sakhalin

• Osten
  • Navigáció / Navigation: Google Maps(Manapság már elég)
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: Sajnos...Stock 7.0 V10f
« Reply #226 Dátum: 2015, 09 09, 21:31:11 »
Ez szep es jo, csak felesleges, mert senki se fejleszt G4-re.

Tavaly a G3-ra is csak oktober vége november eleje volt az időszak amikor megvolt a bump és kezdték kitolni a romokat.
Én még várok a nyitással hátha sikerül a G4 nél is megkerülni.Ha nem januárig nem mindenképpen nyitok kelll az a TWRP.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #227 Dátum: 2015, 09 10, 08:05:24 »
Tavaly a G3-ra is csak oktober vége november eleje volt az időszak amikor megvolt a bump és kezdték kitolni a romokat.
Én még várok a nyitással hátha sikerül a G4 nél is megkerülni.Ha nem januárig nem mindenképpen nyitok kelll az a TWRP.
Na ez az amire en keptelen lennek varni. En ha kibontom a vasat a dobozbol, azonnal kell ra a TWRP.

Nem elérhető sakhalin

• Osten
  • Navigáció / Navigation: Google Maps(Manapság már elég)
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: Sajnos...Stock 7.0 V10f
« Reply #228 Dátum: 2015, 09 10, 19:30:49 »
Na ez az amire en keptelen lennek varni. En ha kibontom a vasat a dobozbol, azonnal kell ra a TWRP.

Annyira nem hajt a tatár.Ha kell bármit flashelni ott a flashfire,
nincs nagy érvágás TWRP miatt.
Egyetlen gondom a készülékkel a halk füles.Akármelyik modot felteszem nem nagyon segít.G3 on ott volt a play storban az app 2 katt és üvöltött.Itt meg hangya nudli...Írtam a srácnak supportálja már a g4.et is akár fizetek de semmi reakcio sajnos.Na meg  azért majd elfelejtettem Még a G3hoz képest is siralmas akku.Mondjuk úton a Meizu quick charger 2.0 powerbank szóval nem lesz az se akkora gond...

Nem elérhető diablo30

• PDA: samsung galaxy s8+
« Reply #229 Dátum: 2015, 09 11, 16:48:49 »
sziasztok vettem egy lg g4 azután érdeklödnék hogy van e bent vezeték nélküli töltö mert a hátlapbban találtam egy matricát nincs rá irva semi két kis érintkezövel az lenne az telenoros köszi

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #230 Dátum: 2015, 09 11, 19:52:28 »
sziasztok vettem egy lg g4 azután érdeklödnék hogy van e bent vezeték nélküli töltö mert a hátlapbban találtam egy matricát nincs rá irva semi két kis érintkezövel az lenne az telenoros köszi
Gyárilag nem tudja. Amit te találtál az az nfc chip. Lehet hozzá venni qi töltős hátlapot aranyárban, vagy külön az nfc helyére befaragható chipet és hozzá való töltőt.

Nem elérhető Haydn

• PFC Fan
    • Eurorisk.hu
  • Navigáció / Navigation: Sygic Full, Navigon
  • PDA: LG V10N
  • PDA ROM: V20t-HKG-XX
« Reply #231 Dátum: 2015, 09 12, 20:49:41 »
Ma kitöröltem egy frissen készült képet. Gyanús volt hogy gondolkodik, majd eltüntette az összes képet a telefonomról. Én hülye, miért is nem szinkronizáltam a Syno nas-al.  :-[ Semmivel sem tudom elővarázsolni a törölt képeket?
Próbálkoztam több programmal, de a jobbak root jogot kérnek.
A recuva, meg nem látja a telefonomat.
Tököm tele ezzel a G4 el.
Wondershare Dr. Fone is root jogot kér.
Tudtok valami megoldást?
Lakástakarék mindenkinek.
Biztosítások felsőfokon!

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #232 Dátum: 2015, 09 12, 21:58:15 »
Ma kitöröltem egy frissen készült képet. Gyanús volt hogy gondolkodik, majd eltüntette az összes képet a telefonomról. Én hülye, miért is nem szinkronizáltam a Syno nas-al.  :-[ Semmivel sem tudom elővarázsolni a törölt képeket?
Próbálkoztam több programmal, de a jobbak root jogot kérnek.
A recuva, meg nem látja a telefonomat.
Tököm tele ezzel a G4 el.
Wondershare Dr. Fone is root jogot kér.
Tudtok valami megoldást?

Szerintem bukó, mert a pc-s mentő cuccok nem fogják látni külön a partíciókat, ha egyáltalán látják.
Ja, és ez user error, nem a telefon hibája...

Nem elérhető 1stvan

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: i9505, LG G4 H815, LG G-pad 8.3
  • PDA ROM: Iphone 6s+; LG G4 Rooted MM 20B
« Reply #233 Dátum: 2015, 09 14, 17:40:20 »
Sziasztok!

G3 User vagyok. Elgondolkodtam a váltáson, de nagyon gondolkodóba estem. 2 telefon között agyalok. G4 vagy Iphone 6S. Bocs az Android fanoktól, de még soha nem volt Iphone-om és kissé birizgálja a fantáziám.

A G3 után a G4-ben valahogy nem látok annyit, hogy 60e-t ráfizessek.
G4 előnye: Jobb proci, bőr hátlap, jobb kamera. Kb ennyi.
G4 hátránya: Rosszabb akksi idő,
nincs Qi hátlap gyárilag! (én rendszeresen használom G3-nál).
ugyanaz a kijelző, szoftver, egyéb hardver, nincs még rá ROM és TWRP és root nem biztos, hogy egy kdz flash-el eltűnik garis javítás esetén,
a G3-ra sem készült másfél év alatt túl sok jó ROM, a G4-re sem valószínű, csak a gyári romok buherálása vagy a CM.

Iphone 6S:
előnye: szép, ergonomikus, erős hardver (legalábbis jobban optimalizált a szoftverhez), szép kijelző, MAC-hez kompatibilitás

hátrányai: Talán novemberben kapható lesz,
méregdrága, G3 után a 4,7-es kijelző kicsi, a 6-os pedig túl nagy pedig zsebbe hordanám,
no SD bővítés,
minden androidon használt program amit megvettem kuka és vehetem újra ios-re,
nagyon rossz a fogása a lekerekített és csúszós oldalak miatt.

Szóval csak én érzem úgy, hogy hiába váltanék valahogy nem lenne teljes az öröm?

Ez szimpla agyalás, kérem, hogy senki ne vegye magára, ne érezze, hogy rá kell beszélnie valamire, de konkrét érvek, ellenérvek érdekelnének! (főleg olyantól, aki mindkettő említett telefon birtokolja, vagy huzamosabb ideig használta pl: 1 hónap)

Köszi

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #234 Dátum: 2015, 09 14, 19:50:00 »
Sziasztok!

G3 User vagyok. Elgondolkodtam a váltáson, de nagyon gondolkodóba estem. 2 telefon között agyalok. G4 vagy Iphone 6S. Bocs az Android fanoktól, de még soha nem volt Iphone-om és kissé birizgálja a fantáziám.

ugyanaz a kijelző, szoftver, egyéb hardver, nincs még rá ROM és TWRP és root nem biztos, hogy egy kdz flash-el eltűnik garis javítás esetén,
a G3-ra sem készült másfél év alatt túl sok jó ROM, a G4-re sem valószínű, csak a gyári romok buherálása vagy a CM.

Iphone 6S:
előnye: szép, ergonomikus, erős hardver (legalábbis jobban optimalizált a szoftverhez), szép kijelző, MAC-hez kompatibilitás

méregdrága, G3 után a 4,7-es kijelző kicsi, a 6-os pedig túl nagy pedig zsebbe hordanám,
no SD bővítés,

Szóval csak én érzem úgy, hogy hiába váltanék valahogy nem lenne teljes az öröm?

Ez szimpla agyalás, kérem, hogy senki ne vegye magára, ne érezze, hogy rá kell beszélnie valamire, de konkrét érvek, ellenérvek érdekelnének! (főleg olyantól, aki mindkettő említett telefon birtokolja, vagy huzamosabb ideig használta pl: 1 hónap)

Köszi

Almát hasonítasz körtéhez...
Egyrészt a I6s árán vehetsz 2 G4-et, másrészt elég téves infóid vannak a G4-ről
Most is van twrp, nyitott bootloader kell hozzá, ami már mindenki számára elérhető és még a hardveres meghibásodásokra is megmarad a gari.  Link feljebb.
Rom most is van már, csak root és flashfire kell hozzá.
Rootot a kdz eltüntetni.
Üzemidő: Nekem stabilan megvan 4 óra felett a következők mellett: wifi/lte 0-24-ben, folyamatos szinkron, napi 1-1.5 óra waze, 6-8 óra bt-n keresztüli zenehallgatás a kocsiban és a melóban, sok telefon, chrome használat, néha kicsi játék. Szóval nem rossz az üzemidő, csak a G2 userek el lettek kényeztetve.
Feleségem M4 aqua-ja hoz ennyit, ami teljesítményben kb. a fele a G4-nek.

Nincs tapasztalatom az almás brigáddal, szóval a konkrét kérdésben nem tudok mit mondani, mindezt csak azért írom le hogy pár tévedést helyre tegyünk lassan.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #235 Dátum: 2015, 09 14, 19:54:45 »
Sziasztok!

Iphone 6S:

no SD bővítés,

Köszi
Jok a prok es kontrak amiket irtal. G4-re van TWRP: You are not allowed to view links. Register or Login csak a HTC-hez hasonloan G4-nel is nyitni kell hozza a bootloadert, hogy be tudd flashelni. Bl nyitassal meg bukod a garanciat. HTC-nel erre az S-OFF a megoldas, G4-nel nem tudom van e nyomnelkuli visszazaras.

Ha uj iPhone 6S-t veszel keszulj fel, hogy multitask meg mindig kilove, mert tovabbra is csak 1GB RAM fert bele a keszulekbe. Raadasul a taptic engine miatt az akku is gyengebb lett a tavalyi modellhez kepest. Termeszetesen a sok parasztvakitas mellett ezeket valahogy "elfelejtettek" kozolni a joneppel. Valos specifikaciok helyett meg mindig csak %-okban hajlandok beszelni.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #236 Dátum: 2015, 09 14, 20:13:16 »
Jok a prok es kontrak amiket irtal. G4-re van TWRP: You are not allowed to view links. Register or Login csak a HTC-hez hasonloan G4-nel is nyitni kell hozza a bootloadert, hogy be tudd flashelni. Bl nyitassal meg bukod a garanciat. HTC-nel erre az S-OFF a megoldas, G4-nel nem tudom van e nyomnelkuli visszazaras.

Nem ugrik a gari bl nyitásnál. Vagy itt, vagy a root topokban ott a link erről.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #237 Dátum: 2015, 09 14, 20:17:04 »
Nem ugrik a gari bl nyitásnál. Vagy itt, vagy a root topokban ott a link erről.
Akkor szuper. Mar csak fejlesztesnek kellene beindulnia ra.

Nem elérhető 1stvan

« Reply #238 Dátum: 2015, 09 16, 13:27:57 »
Annyira meggyőztetek... :)
Iphone 6 kiugrott, mert drága és tudásban kevesebb mint az Android, de egyébként egy jó rendszer...
Képbe került az S6 (nem az edge). szép az oldalkialakítása (nyúlták az Iphone-ét) erős hardver...
De végül vettem a G4-et. Egyszerűen azért, mert a G3 is rendben volt. A fenti érveim megmaradtak, de ennek ellenére váltok. Szóval van egy teljesen karcmentes, fóliás G3 fehér 32Gb-os eladó, ha valaki épp ilyet keres.  ;)

Nem elérhető 1stvan

« Reply #239 Dátum: 2015, 09 17, 19:04:54 »
Kezemben a G4. Fekete bőr. Reménykedtem, hogy a hátlapi gombok metál szürkék, ahogy egy rakás fotón van, de arany. Meglepő módon annyira nem zavaró. Kaptam hozzá egy arany hátlapot...Nem hinném, hogy sokat fogom használni. Nem az én színem telefonban. Nem értem, hogy feketéhez miért nem a metál szürke hátlaot adják műanyagból.

Egyébként tetszik a cucc. Kissé túlhúzták a színeket. Néha már sok a szaturáció és a kontraszt a kijelzőn a G3 után. Gondolom a Samsungos kijelzők miatt kellett ezt is ennyire rikítóra csinálni. A G3 természetesebb volt. De meg lehet szokni.

A sok frissítéstől és telepítéstől melegedik, de majd lehül. Játékot még nem próbáltam.

A G3-at beadtam a szervizbe, hogy a keretet kicseréljék ami gyári hibás és ahogy szinte mindenkinél, nálam is elrepedt. Voltam olyan barom, hogy nem reseteltem. Rajta maradt minden email-em sms stb. Remélem a szervizeseket nem érdekli és csak a kerettel foglalkoznak...  :ima:

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #240 Dátum: 2015, 09 17, 21:02:21 »

Kezemben a G4. Fekete bőr. Reménykedtem, hogy a hátlapi gombok metál szürkék, ahogy egy rakás fotón van, de arany. Meglepő módon annyira nem zavaró. Kaptam hozzá egy arany hátlapot...Nem hinném, hogy sokat fogom használni. Nem az én színem telefonban. Nem értem, hogy feketéhez miért nem a metál szürke hátlaot adják műanyagból.

Egyébként tetszik a cucc. Kissé túlhúzták a színeket. Néha már sok a szaturáció és a kontraszt a kijelzőn a G3 után. Gondolom a Samsungos kijelzők miatt kellett ezt is ennyire rikítóra csinálni. A G3 természetesebb volt. De meg lehet szokni.

A sok frissítéstől és telepítéstől melegedik, de majd lehül. Játékot még nem próbáltam.

A G3-at beadtam a szervizbe, hogy a keretet kicseréljék ami gyári hibás és ahogy szinte mindenkinél, nálam is elrepedt. Voltam olyan barom, hogy nem reseteltem. Rajta maradt minden email-em sms stb. Remélem a szervizeseket nem érdekli és csak a kerettel foglalkoznak...  :ima:

Barna hátlapos? Ahhoz adnak többnyire arany hátlapot. Meg a gombok is a feketén metál színű. A barna egyébként gyorsan kopik, de garanciában cserélik.
A melegedés nem zavaró, próbáltam meghajtani rendesen a Real Racing 3-mal, de nem melegedett jobban mint a G2. Szerintem egyáltalán nincs túlhúzva, kolléga S5-je bazárinak tűnik mellette.

Nem elérhető 1stvan

« Reply #241 Dátum: 2015, 09 17, 21:17:16 »
Fekete bőr. Szóval nem barna. ;-)
De sajnos a feketét is csomagolják arany gombokkal. Egy unboxing videón is így volt.
Féltem, hogy az enyém is ilyen lesz, hát be is következett. De mivel így is jól néz ki, sőt fel is dobja az arany gombsor, ezért nem bánom.
Itt is meglepődött rajta valaki:

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #242 Dátum: 2015, 09 17, 21:29:05 »
Fekete bőr. Szóval nem barna. ;-)
De sajnos a feketét is csomagolják arany gombokkal. Egy unboxing videón is így volt.
Féltem, hogy az enyém is ilyen lesz, hát be is következett. De mivel így is jól néz ki, sőt fel is dobja az arany gombsor, ezért nem bánom.
Itt is meglepődött rajta valaki:
Érdekes, sose láttam arany gombost.
A lényeg hogy neked tetszik.

Nem elérhető 1stvan

« Reply #243 Dátum: 2015, 09 17, 21:57:24 »
Most frissült 10c-re.
ebay-ről úton van egy qi modul a hátlapba.
Juhéjj.

Nem elérhető 1stvan

« Reply #244 Dátum: 2015, 09 17, 21:59:58 »
Ha ragaszkodnék a szürke gombsorhoz, nem bonyolult megoldani:

:ok:

Nem elérhető andreas49

• Navigáció / Navigation: Sygic, iGO sz.n. HERE
  • PDA: LG G4 32 Gb - H815
  • PDA ROM: V10g-EUR
« Reply #245 Dátum: 2015, 09 18, 09:21:16 »
Most frissült 10c-re.
ebay-ről úton van egy qi modul a hátlapba.
Juhéjj.
Az eredeti hátlapba akarod beragasztani?
Nem lesz túl vastag a meglévő NFC-re rakva?
Szerintem nem fogod tudni visszarakni a hátlapot, úgy, hogy stabil maradjon.

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #246 Dátum: 2015, 09 18, 10:10:34 »
Az eredeti hátlapba akarod beragasztani?
Nem lesz túl vastag a meglévő NFC-re rakva?
Szerintem nem fogod tudni visszarakni a hátlapot, úgy, hogy stabil maradjon.
Ezt skubizd:
Halász Mihály is simán megoldotta.

Nem elérhető 1stvan

LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #247 Dátum: 2015, 09 18, 12:27:09 »
Az eredeti hatlapba kell csak elobb a benne levo nfc matricat ki kell venni, mert az van a toltos verzioban is. Ahogy a video mutatja.

Nem elérhető Mr. Szem

• PFC Fan
  • PDA: Lg G4
« Reply #248 Dátum: 2015, 09 24, 22:51:42 »
Barna hátlapot szeretném gariban cseréltetni. Elég csak a hátlapot küldeni vagy kell nekik a telefon is?

Nem elérhető mivan

• PDA: S6edge+, s8+
  • PDA ROM: Audax, stock
« Reply #249 Dátum: 2015, 09 26, 11:34:29 »
Hellóka!
Jajj, mennyi ismerős nevet látok itt :D
Öröm és boldogság van, megint nem nyúltam mellé, ha elromlik, lesz aki gondolkodjon :D