0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Kiegészíteném... Ma éjjel, repülő mód, -48%!!! És nincs a telón semmi újdonság, nem telepítettem rá semmit sem!
Valami biztosan beragadt a háttérben. Akku statnál mit ír a fogyasztókról?
google play szolgáltatások 32% a többi elhanyagolható
Akkor az lesz ami beakadt.Töröld az adatait, állítsd le, és reboot.Tapatalk-kal küldve az én LG-H815-el
Hello topik társak!KDZ-vel rakhatok a vodás telómra open romot igaz?Konkrétan ezt:You are not allowed to view links. Register or LoginKöszi.Szerk:Paly szolgáltatások nálam is beakadtak minap.Már kezdek hozzászokni az utobbi pár készülékemnél mindig random kiakad(Oppo find 7a,LG G3,most G4)Valamit jó lenne ha hegesztenének már rajta.
Közben megtaláltam xda-n:dd if=/data/media/0/rootedsystem.img bs=8192 seek=55296 count=529920 of=/dev/block/mmcblk0A kérdésem,hogy akkor most rootedsystem.img után mit írjak?Egyáltalán kell valami?Mert a a telefonra feltett 4 gigás files neve csak simán system.
Nem érted nem a végigvitelt kérdeztem hanem azt,hogy mit írjak vagy kell e a roort topikban erre nem lelem a választ.Köszi.De igaz átmegyek oda írni!
Sziasztok !Jól értem , hogy zárt bootloaderrel is használható ez a custom rom telepítése:You are not allowed to view links. Register or LoginFlash Fire İnstall•Open to FlashFire.apk•Fab Click•Flash ZIP or OTA Click•Select Genisys Rom 1.0 Classic Twrp.zip•Flash Genisys Rom 1.0 Classic Twrp.zipLaca
Felment, minden rendben... most ment fel az xposed is...
Eddig jó, most pár nap próba...Nagyon gyors, akadás mentes..
vannak képek az xda fórum screenshot fülön...
Szeptember egytől a hivatalos boootloader unlock elérhető az összes europa unios h815 modellre .Igen a szolgáltatósak is nyithatók!Szabad az út a TWRP ,custom,romok kernelek felé.Elviekben garivesztéssel jár de ha pl hardveres hiba van elméletileg akkor nem vonhatják meg a garanciát a bootloader nyitás miatt:You are not allowed to view links. Register or Login