Sziasztok!
Erősen gondolkozok ezen a készüléken. Az új Nexusokat vártam, de az 5x annyira nem jön be, a 2GB RAM-ot is keveslem pár helyzetben, amúgy biztosan elég, a 6x meg nagy. Na és mindkettő drága lesz. Szerettem volna egy alap guglis rendszerrel megáldott készüléket (ezek szinte csak a Nexusok), de az előbbi okok miatt valószínűleg nem lesz. Volt G3-mam, a 3GB-os verzió, de annak térerő problémái voltak, ezért megváltam tőle, pedig egyébként kellemes csalódás volt. Szóval most szemezek a G4-gyel. Ez még méretben is jó. Ma nyomkodtam is a MM-ban, de ott majdnem 200e.
Hol érdemes megvenni, ahol normális garanciával adják?
Látom a root már megoldva, más nem is kell, ez is csak a Titanium Backup miatt. Na jó, pár felesleges app miatt is jó lehet, de azokat inkább csak fagyasztom. Aztán idővel a 6.0-án ha már majd az appok tudják az adataik gugli tárhelyre mentését, már a root sem kell. Ez meg erősen közeledik.
Egyébként milyen a G4 a napi használat során? Ki miről váltott? Van akinek G3 volt előtte? Ez a bőr hátlap milyen? Kevésbé csúszik, mint a műanyag?
Szia Sharp!
Én is G2-ről váltottam. Fekete bőr hátlapos. Napi használat során, kiváló. Nagyon nem bántam meg. A 3 GB bőven elég, mert a rendszer jó, remekül működik. A G2 4.2.2-től végigszántva az utat a G4 5.1-ig, azt kell mondjam érezni az LG munkáját, nagyon jól van optimalizálva a rendszer. Nekem nem sürgős a 6.0 se, inkább késsen egy hónapot. de legyen legalább ilyen jó. Adat mentésre Te most nyilván másképp tekintesz, én azóta nem használok Titaniumot, mióta LG-m van. Van belső app rá, LG Backup néven. Beállításokat, alkalmazásokat, azok adatait, kezdőképernyőt, híváslistát, üzeneteket, mindent ment, és restore során azt állítasz belőle vissza amit akarsz. Így Titanium nálam érvényét vesztette.
Root viszont kell, két app miatt. AdAway, és Viper. Ez persze egyéni szemlélet, ha megvagy ezek nélkül, akkor az sem fontos. Alapból elég sokmindent enged fagyasztani a rendszer, kevés app-nál halvány a Letiltás gomb. Az akku nekem nem gyenge, tekintve amit ad érte. Utolsó periódusom : két nap alatt 5 óra sot, szinte csak LTE-n. A hírhedt jó akkus G2, ugyanezekkel a paraméterekkel max 4-et bírt, kisebb méretben, FHD kijelzővel.
A hol érdemesben nem tudok szavazni, én a magentánál vettem két okból.
- Két garanciaképes üzletem van. Vihetem vissza és közvetlen az LG-hez is.
- Tartozékok. Bőr hátlap. Igen sok helyen írják, meg sok helyen csak mondják. Plusz adnak egy ilyen You are not allowed to view links.
Register or
Login is mellé, amire You are not allowed to view links.
Register or
Login....
Lehet drágább (biztos van olcsóbb hely), de ha a fülest és a normális garanciát hozzávesszük, mindjárt nem az...
Két év alatt legyen 10-el, vagy 20-al drágább, nem izgat. Tudom hogy mim van. Ha független készüléket akarsz, egy telefont megér, kérdezd meg magától az LG-től, ők kit ajánlanak. Ők tuti nem visznek jégre. 06/40/545454