0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Hat en meg semmit.. ideges leszek ha penteken nem vehetem at...
Én már az vagyok! Nekem 20.-át írtak, idő mire lehozzák a szegedi boltba SGS4 + Tapatalk
Felhivtam oket.. sajnos nem kerultem elorebb... ugyan azt elmondta amit en is letudok olvasni a megrendelesemrol..
És mit írnak nálad?Azóta se mail, se sms?
A szolgáltatók lebutítják a Galaxy S6-okat!You are not allowed to view links. Register or Login
Mekkora melo lesz felrakni egy fuggetlen romot a telefonra.. azt hittem kiszed belole ket magot es 1gb ramot vagy valami ...
persze nem, csak a valaki keresné ezért nincs.
Nah megjott a mail nem teljesen ertem de mind1.. az allapot szallitasra var a szoveg benne megerkezett a megrendelesemhez a termek... kicsit lentebb mar azt irja nincs raktaron a megfelelo mennyiseg a megrendelt termekbol. Majd belepek az online feluletre ott azt irja atvetel 20.-a -.-. En bemegyek holnap ha lesz a boltban megmondon a csajnak/sracnak hocilja kifele...
:-) nehéz így elaludni. :-)
Sziasztok.Nekem megjött tegnap Telenornál, de nem adtták oda mert a nem tudtták kiadni valami miatt.Azt hittem hülyét kapok.Mindegy, ma elhozhatom.
Lehet még nem volt függősítve és azért nem adták oda
Sziasztok.Végre megvan, az S6-os. Gyorsan rootolom is...... Persze csak vicceltem, nagyon bejön ez a fém házas megoldás, nagyon szuper a készülék.
sokan éheznek valaki meg sír,hogy mikor veheti át az ezer eurós telefont Az én iPhone 6 készülékemről küldve a Tapatalk segítségével