2024, 11 24, 11:42:28

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 vágyószoba.  (Megtekintve 68408 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: Samsung Galaxy S6 vágyószoba.
« Reply #125 Dátum: 2015, 04 10, 18:34:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
hááát nem tom,ugyi én most Lg -hez jártam-ok,de iszonyú jó fejek(váci úti)root ,twrp,is volt fent,és mégis megcsinálták semmi kötözködés nélkül gariba.szoval nálam már a samu szerviz is,háááát. :D
Jo de neked bekell menni. (En meg lusta vagyok de nagyon,  melohelyrol vittek oda hoztak..). hozzam eljottek.. a knox megint mas kerdes ugye root hatasara ..de az lg is ha felfut elfog jutni idaig mint samsung knox.. de ne legyen igazam..

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #126 Dátum: 2015, 04 10, 18:43:15 »
hááát nem tom,ugyi én most Lg -hez jártam-ok,de iszonyú jó fejek(váci úti)root ,twrp,is volt fent,és mégis megcsinálták semmi kötözködés nélkül gariba.szoval nálam már a samu szerviz is,háááát. :D
Nem bantaskent, de legutolso infom szerint nagyon eltetted az S5 telodat..erre emlekszem...Azelött szidtad a samut, arra is emlekszem...Akkor volt G2-öd..Most G3-ad van es megint elegedetlen vagy a samuval...Most akkor mi van?
Tessen mar kifejteni mindezt privatban, mint regi ismerösnek ha lehet! Adtam a velemenyedre, tapasztalatodra regebben is. Megtisztelnel vele.  :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
Samsung Galaxy S6 vágyószoba.
« Reply #127 Dátum: 2015, 04 11, 11:39:57 »

off : lg-nél szarabb anyaghasználatot még nem láttam. Hiába próbál legjobb cuccokat belepakolni,mindig elbasszák a kijelzőt. G3 kijelője undorító,mint egy 5 éves telefon szint.

Az én iPhone 6 készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #128 Dátum: 2015, 04 11, 11:45:39 »
off : lg-nél szarabb anyaghasználatot még nem láttam. Hiába próbál legjobb cuccokat belepakolni,mindig elbasszák a kijelzőt. G3 kijelője undorító,mint egy 5 éves telefon szint.

:D samu beégös xarja jobb mi,ne röhögtess már,láttál te már lg kijelzőt? anyaghasználat,s 3 csak ott nem repedt ahol nem akart.tulszaturált xar a samu kijelző.persze aki csak azt használta,nem ismeri a szineket.unalom a köböm, ;)lg többet adot nekemg2-g3 ra váltásnál,mint samu s1-óta pedig s4 et kivéve volt mind,knox,meg hányinger.sose samu többet.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #129 Dátum: 2015, 04 11, 21:30:46 »

:D samu beégös xarja jobb mi,ne röhögtess már,láttál te már lg kijelzőt? anyaghasználat,s 3 csak ott nem repedt ahol nem akart.tulszaturált xar a samu kijelző.persze aki csak azt használta,nem ismeri a szineket.unalom a köböm, ;)lg többet adot nekemg2-g3 ra váltásnál,mint samu s1-óta pedig s4 et kivéve volt mind,knox,meg hányinger.sose samu többet.
nem samut használok

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #130 Dátum: 2015, 04 12, 09:39:39 »
Azert ez igy vicces hogy akinek nincs okostelefonja foleg lg-t az ezekszerint szinvak...:DDD de az is hogy ezt a tulszaturalt dolgot kitalata anno az iphone fanklubb es ezt hangoztatja minden mas gyarto hasznalno... kar higy akkoriban a samu adta az applenek a kijelzot is :D. Nah mindegy az is veletlen gondolom en hogy valamit minden evben bezsebel a samu is kijelzoi miatt :). Szamomra az lg kijelzoi mindig szintelen fako pixeles remalom volt.. volt lgm anyamnak is ott a g2minije.. szamomra elettelen..  de en vagyok szinvak :)

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #131 Dátum: 2015, 04 12, 12:24:31 »

Anyaghasználatot nem igazán kéne erőltetni , pont tegnap mutatta haverom , hogy viszi vissza g3-at javításra , mert több helyen is be volt repedve a keretnél a tetejénél szóval  a G3 se olyan tökéletes.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S6 vágyószoba.
« Reply #132 Dátum: 2015, 04 12, 14:03:03 »
Anyaghasználatot nem igazán kéne erőltetni , pont tegnap mutatta haverom , hogy viszi vissza g3-at javításra , mert több helyen is be volt repedve a keretnél a tetejénél szóval  a G3 se olyan tökéletes.

Jó magam műanyag párti vagyok. Sokkal ellenállóbb, rugalmasabb, könnyebb mint a fém. Olyanra színezik amilyenre akarják. A textúrája szintén elképzelés szerint változhat. Nekem megfelel.
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
« Reply #133 Dátum: 2015, 04 12, 17:56:31 »
Jó magam műanyag párti vagyok. Sokkal ellenállóbb, rugalmasabb, könnyebb mint a fém. Olyanra színezik amilyenre akarják. A textúrája szintén elképzelés szerint változhat. Nekem megfelel.
Ezt pof...zom már egy ideje. Muanyag nekem is jobban bejön, de az alu a trendi...de jooo:) Alu koppan, minden meglátszik rajta...ezért is marad s5:)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #134 Dátum: 2015, 04 12, 20:54:42 »
Ezt pof...zom már egy ideje. Muanyag nekem is jobban bejön, de az alu a trendi...de jooo:) Alu koppan, minden meglátszik rajta...ezért is marad s5:)
Hat azert az s5 muanyag keretet is hagyjuk... ugy pattog rola a festek hogy nem igaz... tokban tartom.. a keret ket helyen meg is kopott.. ugy hogy szervizben is volt es kijelzo csere utan uj keretet is kaptam...  amivel vettem keret is megpattogott kb 1,5 honap utan es az utana levo csere is ennyi ido utan.. pedig nem dobalom nem banok vele allatmodjara..:) s4 muanyag kerete jo volt... jobban birta legalabbis :) de masfel eves korara azert mar azon is vannak festek leverodesek:)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #135 Dátum: 2015, 04 12, 21:51:20 »
Biztos nem kézzel rakják össze de azért egész jó kis videó...:D

Nem elérhető ql4y3r

• PDA: SGS20+ 5G (G986B) / N7 (2013)
  • PDA ROM: Stock Android 11 / LineageOS 18
« Reply #136 Dátum: 2015, 04 13, 14:36:56 »
Egy kis érdekesség:
Rendeld elő és vásárold meg az elsők között a Samsung Galaxy S6 vagy S6 Edge készülékeket!
Amennyiben regisztrálod új készüléked weboldalunkon és szerencséd van, akár vissza is nyerheted az árát*, melyet vásárlási utalvány formájában tudsz beváltani a Samsung Experience Store-ok egyikében.

Jó nagy cumi: Amennyiben a Terméket 2015. április 3. napját követően előrendeli, a Nyereményjáték 1.3 pont szerinti időszakában átveszi és 2015.05.15. 23:59:59 óráig regisztálja, úgy részt vehet a nyereményjátékban.

Elsején rendeltem meg T-nél!

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #137 Dátum: 2015, 04 13, 14:42:24 »
Egy kis érdekesség:
Rendeld elő és vásárold meg az elsők között a Samsung Galaxy S6 vagy S6 Edge készülékeket!
Amennyiben regisztrálod új készüléked weboldalunkon és szerencséd van, akár vissza is nyerheted az árát*, melyet vásárlási utalvány formájában tudsz beváltani a Samsung Experience Store-ok egyikében.

Jó nagy cumi: Amennyiben a Terméket 2015. április 3. napját követően előrendeli, a Nyereményjáték 1.3 pont szerinti időszakában átveszi és 2015.05.15. 23:59:59 óráig regisztálja, úgy részt vehet a nyereményjátékban.

Elsején rendeltem meg T-nél!
En 31. en rendeltem meg es mar akkor 17. irtak a varhato szallitasra... szal ez valahogy sehogy se jon ossze nem veletlen talaltak ki igy...:Dismerosom 5. en rendelte es 26. irnak kiszallitasra...:D szoval haha mezesmadzag :D
Szoval eleve az hogy 15.en attud venni lehetetlen... bar csak orulok neki ha hamarabb jon..
Jah lol beneztem a honap datumot.. meg csak 4. Honap van... :D ki tudja lehet tudjuk majd regelni ha atvettuk :D

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
« Reply #138 Dátum: 2015, 04 13, 17:52:48 »
Egy kis luxus!You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #139 Dátum: 2015, 04 13, 18:00:26 »
Kar hogy nem lehet elorendelni a magentatol :D

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #140 Dátum: 2015, 04 13, 18:04:16 »
ha a hülyeség fájna,még a marson is hallanák az üvöltést :D

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #141 Dátum: 2015, 04 14, 16:13:46 »
Ma jártam magentánál és megtapiztam kissé az érzés ami elkapott hogy sose lesz péntek mire elvileg megkapom...:D

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
« Reply #142 Dátum: 2015, 04 14, 20:45:29 »
Ma jártam magentánál és megtapiztam kissé az érzés ami elkapott hogy sose lesz péntek mire elvileg megkapom...:D
Azért majd egy kamera tesztet nyomhatnál. Nagyon érdekelne, hogy sötétben mit tud vaku nélkül :) A gyári teszteket nem szeretem. Ott S5 is hű de jó volt, aztán életben még nem sikerült szép esti képet csinálnom :(

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #143 Dátum: 2015, 04 14, 21:25:50 »
Azért majd egy kamera tesztet nyomhatnál. Nagyon érdekelne, hogy sötétben mit tud vaku nélkül :) A gyári teszteket nem szeretem. Ott S5 is hű de jó volt, aztán életben még nem sikerült szép esti képet csinálnom :(
s5tel sokat kínlódtam én is mire este értelmes képet tudott lőni... majd csinálok ;) ha pénteken megjön irány a város és full tesztet kap minden részen:)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #144 Dátum: 2015, 04 14, 23:31:32 »
nah magentánál már két rom is van sammobilon az edge-hez...:D remélem ez azt jelenti már pakolják kifele...:D sztem nem fogom kibírni holnap felhívom őket rákérdek...:D

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #145 Dátum: 2015, 04 15, 05:48:46 »
nah magentánál már két rom is van sammobilon az edge-hez...:D remélem ez azt jelenti már pakolják kifele...:D sztem nem fogom kibírni holnap felhívom őket rákérdek...:D
Már csak kettőt kell aludnod :D You are not allowed to view links. Register or Login
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
« Reply #146 Dátum: 2015, 04 15, 07:36:50 »
Már csak kettőt kell aludnod :D You are not allowed to view links. Register or Login

:-)
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #147 Dátum: 2015, 04 15, 09:15:55 »
Mit érdemes változtatni a kamera beállításokban? Igazából fingom sincs mi,mit jelent

Nem elérhető ql4y3r

• PDA: SGS20+ 5G (G986B) / N7 (2013)
  • PDA ROM: Stock Android 11 / LineageOS 18
« Reply #148 Dátum: 2015, 04 15, 16:04:14 »
Én már kaptam mailt/smst T-től, hogy mikor lehet átvenni... Csekkoljátok Ti is!

SGS4 + Tapatalk

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #149 Dátum: 2015, 04 15, 17:17:04 »
Én már kaptam mailt/smst T-től, hogy mikor lehet átvenni... Csekkoljátok Ti is!

SGS4 + Tapatalk
Hat en meg semmit.. ideges leszek ha penteken nem vehetem at...:D