Kell az a KK bootloader hozzá.
Sima rom.
Jól fordított a tolmácsod, sajnos. 9%-ot volt jel nélkül full LTE területen.
Viszont a Viper4 meg van spékelve a DolbyMobile-lal. Nem könnyű szavakat találni a minőségre.
Ja, és frissült a Viper4. 2.3.4.0 You are not allowed to view links.
Register or Login
Jó reggelt!
BKD_Lollipop_V4_ tapasztalataim, saját meglátás szerint:Igen, tényleg kell neki a KK bootloader, nem is bírtam ki hétvégéig, tegnap este föltoltam, de kb. 25-30 percig volt fönt.
Az csak az egyik zavaró ok volt számomra, hogy a statusbar teljesen egyedire van szabva...
jobb oldalt felül két tized pontossággal írja a töltöttséget, alatta battery felirat, középen az óra, (azt speciál szeretem), de hogy bal oldalt legyen a térerő csillagokkal alatta signal felirat, ráadásul elég sokszor eltűntek a csillagok teljesen, tehát nem volt térerő úgy, hogy a telefon egy helyben volt, az nem tetszett, ahogyan a wifi ikon sem, szintén bal oldalt és ha teljes volt a wifi vétel, akkor leginkább az aktív gps ikonra emlékeztetett.
Ami szintén nem tetszett, hogy FB, TB, RootExplorer fönt van alapból, meg 3 zenelejátszó és nem lehet törölni őket simán (persze RootEx-el igen) és TB nem lehetett frissíteni, mert hibaüzenetet dobott.
Szóval nekem nem nyerte el a tetszésem, ment a CSE Flash és vissza most épp BlissPop legújabbja.
Ennyi a tapasztalatom, ami persze szubjektív, mert másnak tetszhet a statusbar, ez ugye egyéni, de a térerő eldobálása szerintem nem annyira tetszetős.