Én mondtan, hogy nem rossz. Kíváncsi vagyok, hogy találsz e benne hibát. Nekem eddig minden ok.
Végülis, hogy raktad fel? Csak a rom , és a patch, vagy rátoltad a kk botloadert is? Bár, ha stock kk-ra tetted, és nem használtál autorecet, akkor kk botloader adott volt.
Nekem is minden oké, ha lesz hiba szólok. Kriminális tudok lenni, úgyhogy nem leszek kíméletes.
Stock KK-ra tettem, de használtam autorec-et mert korábban megnéztem más romot is. Adott volt:
- stock 20H rom
- twrp 2.7.1
- savoca kernel (bár ez lényegtelen, mert img flash volt csak)
Ahogy tettem:
- flash bumped 2.8.5.1 twrp, és reboot recovery hogy betöltsön.
- ezzel a twrp-vel egy backup, ha majd ebből kell a restore
- flash KK bootloader (bár ez itt szerintem fölösleges volt, de nem merem kijelenteni..)
- wipe a leírás szerint (de csak 1x - nem értem minek 2x)
- flash a rom.zip (az 1.2 alatt ebben csak a system, azaz maga a rom van. Szerintem a korábbiakban más is volt, ezért kellett a hókuszpókolás. Plusz ha valaki 1.1-re húzza, szerintem elég ezt ráhúzni)
- flash a patch (na ez ami lényeges, mert ez flash-eli a kellő dolgokat, aboot.img, modem.img, laf.img és a többi. Enélkül el sem indulna, hiszen kopaszon egy system nem működik)
- a végén toltam még 1x egy wipe-ot, de nyilván csak factory reset-et, system jelölés nélkül.
Ja, és külső USB OTG bigyóról csináltam, biztos ami biztos. Ubuntut használok, de nem szeretem a meglepiket.
Egyedül a KK bootloaderben azért nem vagyok biztos hogy kellett, mert lehet a patch azt is teszi. (Ez korábban ugye nem volt...) De megmondom őszintén nagyon nem volt időm még nézegetni, inkább biztosra mentem egyel több flash-el, az meg tutkó hogy így KK bootloader-e van.
Back to stock innen szerintem, egy darab linkelt stock zip-el menne, de szerintem a bumped twrp-ben készült backup restore-jával is. Legalábbis remélem jól gondolom.