2024, 11 24, 20:48:16

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 284889 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Time

• Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
Re: Galaxy S5-ről általában
« Reply #275 Dátum: 2014, 07 09, 22:03:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Simán csak egy app reklámja. :)

Hmm, ilyen teljes képernyős tolakodó reklámot még nem láttam, csak az alján bannerben.
Igaz már egy ideje rootoltam és egyből ment rá az AdFree. :ok:

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #276 Dátum: 2014, 07 10, 20:18:34 »
Tiszteletem!
A mai naptól beléptem a klubba  :taps:

Nyugodt szívvel frissíthetem a legújabb telenor romra és utána mehet a towelroot? Minden rendben lesz?
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #277 Dátum: 2014, 07 10, 20:30:24 »
Tiszteletem!
A mai naptól beléptem a klubba  :taps:

Nyugodt szívvel frissíthetem a legújabb telenor romra és utána mehet a towelroot? Minden rendben lesz?

Üdv. A rootra ki lett alakítva 1 külön rész.Ott lehet már írtak róla bővebben.

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #278 Dátum: 2014, 07 10, 21:03:11 »
Üdv. A rootra ki lett alakítva 1 külön rész.Ott lehet már írtak róla bővebben.
Igen láttam. Megyek akkor ott is felteszem a kérdést. ..
S3 után elképesztő a telefon.

Tapatalk-kal küldve az én SM-G900F-el

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #279 Dátum: 2014, 07 10, 22:16:20 »
Igen láttam. Megyek akkor ott is felteszem a kérdést. ..
S3 után elképesztő a telefon.

Én is is s3-ről váltottam :)

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #280 Dátum: 2014, 07 10, 23:45:03 »
Én is is s3-ről váltottam :)

Van ám különbség :)

Nem elérhető hzoli4

« Reply #281 Dátum: 2014, 07 11, 09:47:58 »
Van ám különbség :)

Hát van . Sokan fikázzák knox miatt , de épp olvastam egyik fórumon, hogy a sony telefonokba is van számláló ami figyeli , hogy rakott e fel valaki costum romot. De azt vettem fórumokon észre szinte 1 olyan telefon nincs ahol meglennének elégedve gyári programokkal , mert már szinte 1-2 naposan már rootolják. De ahogy olvasgatom cikkeket már a google is kezdi megtenni a lépéseket ez ügyben. De már divat a samsungot fikázni.Pedig minden telefonba van valamiami nem tökéletes. Pl nemrég néztem összehasonlító videót és a z2 érdekes videót csinált lassításnál pl többször beakadt miközben a többi nem vagy pl ha már nem volt olyan világos elég nehezen fókuszált videó közbe és többször homályos lett a kép. Vagy az LG G3-at lehet nem ezzel a procival kellett volna kiadni.

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #282 Dátum: 2014, 07 11, 10:09:32 »
Hát van . Sokan fikázzák knox miatt , de épp olvastam egyik fórumon, hogy a sony telefonokba is van számláló ami figyeli , hogy rakott e fel valaki costum romot. De azt vettem fórumokon észre szinte 1 olyan telefon nincs ahol meglennének elégedve gyári programokkal , mert már szinte 1-2 naposan már rootolják. De ahogy olvasgatom cikkeket már a google is kezdi megtenni a lépéseket ez ügyben. De már divat a samsungot fikázni.Pedig minden telefonba van valamiami nem tökéletes. Pl nemrég néztem összehasonlító videót és a z2 érdekes videót csinált lassításnál pl többször beakadt miközben a többi nem vagy pl ha már nem volt olyan világos elég nehezen fókuszált videó közbe és többször homályos lett a kép. Vagy az LG G3-at lehet nem ezzel a procival kellett volna kiadni.

Pontosan! Divat lett samut fikàzni. De a legtöbben még nem is fogták használták az s5-t :)
S3-mat eleinte romoltam. Utána csak gyári rom+root kombó és tökéletes volt.
Van ez a towelroot, azt írják nem bántja a számlálókat, csak rootol. Utána unroot és minden gyári lesz garanciával.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #283 Dátum: 2014, 07 11, 11:06:19 »
Pontosan! Divat lett samut fikàzni. De a legtöbben még nem is fogták használták az s5-t :)
S3-mat eleinte romoltam. Utána csak gyári rom+root kombó és tökéletes volt.
Van ez a towelroot, azt írják nem bántja a számlálókat, csak rootol. Utána unroot és minden gyári lesz garanciával.

Én utoljára  a a htc hd2-esem rootoltam miután lecseréltem rajta a wint androidra :)

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #284 Dátum: 2014, 07 11, 12:08:23 »
Én utoljára  a a htc hd2-esem rootoltam miután lecseréltem rajta a wint androidra :)
Én használok olyan programokat amihez kéne. Titanium az alap nekem.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #285 Dátum: 2014, 07 11, 13:22:18 »
Én használok olyan programokat amihez kéne. Titanium az alap nekem.

igazabol jahm.. azert vannak olyan alapprogik amik nem is arra vannak hogy a romot szedje szet meg mokolja de kene hozza a root.. ezert is erdekes ez a knox dolog :D

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Nem elérhető hzoli4

« Reply #286 Dátum: 2014, 07 11, 13:28:43 »
Ezt olvastátok ?

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #287 Dátum: 2014, 07 12, 09:23:53 »
Szerintetek hova lett a helyem? Azt írja 3.07 foglalt,  2.2 szabad.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #288 Dátum: 2014, 07 12, 09:39:34 »
Ez is érdekes... Vegyes fájlok méretét nézzétek meg.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hzoli4

« Reply #289 Dátum: 2014, 07 12, 09:44:47 »
Ez is érdekes... Vegyes fájlok méretét nézzétek meg.

Nincs rootolva véletlenül?

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #290 Dátum: 2014, 07 12, 09:47:09 »
Nincs rootolva véletlenül?
De. Viszont előtte is ilyen volt. Annak nincs köze hozzá.
Olyasmi lehet, hogy másoltam rá adatokat. De nem találom őket .

Nem elérhető hzoli4

« Reply #291 Dátum: 2014, 07 12, 13:21:40 »
De. Viszont előtte is ilyen volt. Annak nincs köze hozzá.
Olyasmi lehet, hogy másoltam rá adatokat. De nem találom őket .

Én még ilyennel gyári romnál nem találkoztam , hogy 16gb- háttértáron több mint 20gb- adatot írt volna. Ez alapján a kép alapján a 16gb-os memóríádba kb 25gb  adat van és ez elvileg fizikailag lehetetlen ha csak nem 1 32gb-os változatod van amit 16gb-osnak lát.De azért belekattintanék a helyedbe a vegyes fájlokba és megnézném mit takar az a 18gb vegyes fájl.

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #292 Dátum: 2014, 07 12, 14:26:29 »
Én még ilyennel gyári romnál nem találkoztam , hogy 16gb- háttértáron több mint 20gb- adatot írt volna. Ez alapján a kép alapján a 16gb-os memóríádba kb 25gb  adat van és ez elvileg fizikailag lehetetlen ha csak nem 1 32gb-os változatod van amit 16gb-osnak lát.De azért belekattintanék a helyedbe a vegyes fájlokba és megnézném mit takar az a 18gb vegyes fájl.

Csináltam egy gyári beállítások visszaállítást. Most úgy néz ki jó lett.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #293 Dátum: 2014, 07 12, 15:35:54 »
Csináltam egy gyári beállítások visszaállítást. Most úgy néz ki jó lett.

Akkor lehet valami összekavarodott :)

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #294 Dátum: 2014, 07 12, 22:20:08 »
Akkor lehet valami összekavarodott :)
Úgy néz ki. Most jó:)

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #295 Dátum: 2014, 07 13, 17:13:58 »
Sziasztok!
Tud nekem segíteni valaki abban, hogy a csc kódot lehet-e root nélkül változtatni? Vagy egyáltalán van-e valami jelentősége, ha nem xeh kódos a teló szoftvere? A típusa SMG900F. Már a Sammobile-on találtam XEH kódos szoftvert, fel is tettem de maradt minden a régi. Most SEB kódos szoftver van rajta. Gondolom azért mert nem single csc-és a rom. Namár most, ilyen single csc-s romot amiben csak xeh kód van hol találok, ha egyáltalán van ilyen? Vagy valaki aki tudja, hogy hogyan lehetne a romot  single csc -sé varázsolni? Nagyon megköszönném ha valaki érdemben tudna válaszolni illetve segíteni! Köszi ;)
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #296 Dátum: 2014, 07 13, 18:31:41 »
Sziasztok!
Tud nekem segíteni valaki abban, hogy a csc kódot lehet-e root nélkül változtatni? Vagy egyáltalán van-e valami jelentősége, ha nem xeh kódos a teló szoftvere? A típusa SMG900F. Már a Sammobile-on találtam XEH kódos szoftvert, fel is tettem de maradt minden a régi. Most SEB kódos szoftver van rajta. Gondolom azért mert nem single csc-és a rom. Namár most, ilyen single csc-s romot amiben csak xeh kód van hol találok, ha egyáltalán van ilyen? Vagy valaki aki tudja, hogy hogyan lehetne a romot  single csc -sé varázsolni? Nagyon megköszönném ha valaki érdemben tudna válaszolni illetve segíteni! Köszi ;)
s2 ota egy telefonom nem volt xeh kodos rom ... most s4em van ezen sincs.. sok jelentosege nincs csak regio kodolas... felrakhatod a xeh a kodos romot.. de az sztem csak egy full wipel lenne xeh utana szoval vagy custom reco vagy 4 filos xeh kodos rom:) de mint irtam erdemben nincs jelentosege... ez csak a regioknak szol es igy osztjak szet gondolon a samunal a frissireseket a kulonbozo samu kepviseletek fele:) ezert nem egyseges idoben jonnek ki az uj verziok mindenhol... hol mennyit ulnek rajta az adott regioban a samus kollrgak :D

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #297 Dátum: 2014, 07 13, 19:59:22 »
Ahol s3-nak tökéletes hspa jele volt a menüben a csak wcdma volt bekapcsolva szuper volt a mobil net.

Most S5-ben megint a csak wcdma van bekapcsolva. Látszólag tökéletes a halózat és néha szarakszik a net, nem tölti be az oldalakat, Facebook messengert. Ez miért van? Lte képessége miatt?

Sim kártya s3-ba vissza rakva nem produkálja a hibát, nem a mobil netben van a hiba.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #298 Dátum: 2014, 07 14, 07:44:23 »
Ahol s3-nak tökéletes hspa jele volt a menüben a csak wcdma volt bekapcsolva szuper volt a mobil net.

Most S5-ben megint a csak wcdma van bekapcsolva. Látszólag tökéletes a halózat és néha szarakszik a net, nem tölti be az oldalakat, Facebook messengert. Ez miért van? Lte képessége miatt?

Sim kártya s3-ba vissza rakva nem produkálja a hibát, nem a mobil netben van a hiba.
lehet csereltetned kene sim kartyat ha ezt hasznaltad s3ba is...:) lehet nem lte kepes a sim stb es bezavar a telonak

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #299 Dátum: 2014, 07 14, 08:16:31 »
lehet csereltetned kene sim kartyat ha ezt hasznaltad s3ba is...:) lehet nem lte kepes a sim stb es bezavar a telonak

Ilyen lehetséges? Mondjuk ez a sim már  több éves. Érdekes mert csak a házban produkálja. Odakint, máshol semmi baja úgy veszem észre.
S3 jó bent. S5 látszólag be fogja a jelet, ugyan annyi a térerő, és mégis van amikor nem hoz be semmit.
Esetleg későbbi modemmel majdcsak megjavul...