2024, 11 28, 10:32:30

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 285285 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
Re: Galaxy S5-ről általában
« Reply #225 Dátum: 2014, 06 30, 18:29:23 »
Hát akkor ez 1 nagyon speciális óra apk  lehetett ha 1 samsung telefonba se rakták bele :) Azért 1 screenshotot megnéznék róla , hogy hol kéne neki lenni , mert lehet mindenki rossz helyen keresi :)

Nem elérhető Time

• Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #226 Dátum: 2014, 06 30, 19:16:36 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hát akkor ez 1 nagyon speciális óra apk  lehetett ha 1 samsung telefonba se rakták bele :) Azért 1 screenshotot megnéznék róla , hogy hol kéne neki lenni , mert lehet mindenki rossz helyen keresi :)

Az S2-ben még benne volt. Az S3, S4-et nem tudom. Ebből gondolhatta Piec. Valamelyik verziónál ez a lehetőség megszűnt.
Illetve lehet Android verzió kérdése is talán, bár ez ugye nem Google app.

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #227 Dátum: 2014, 06 30, 21:31:50 »
Az S2-ben még benne volt. Az S3, S4-et nem tudom. Ebből gondolhatta Piec. Valamelyik verziónál ez a lehetőség megszűnt.

Az lehet , mert nem tudjuk melyik verzióból és lett kivéve.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #228 Dátum: 2014, 07 01, 07:39:45 »
Volt s1 s2 s3 es most s4m... mindegyikben benne van volt... azert irtam hogy furcsa hogy az s5ben mar nincs :O android verza kerdese nem hiszem hogy lehet mert volt fent gyari tok alap 4.4em abban is benne volt s4-en... hebe hoba hasznalom onnan tudom:)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #229 Dátum: 2014, 07 01, 11:04:44 »
Volt s1 s2 s3 es most s4m... mindegyikben benne van volt... azert irtam hogy furcsa hogy az s5ben mar nincs :O android verza kerdese nem hiszem hogy lehet mert volt fent gyari tok alap 4.4em abban is benne volt s4-en... hebe hoba hasznalom onnan tudom:)

Akkor úgy tűnik kiderült. Az S4-ig benne volt, a Note 3-tól megszűnt ez az asztali óra funkció.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #230 Dátum: 2014, 07 01, 11:29:35 »
Akkor úgy tűnik kiderült. Az S4-ig benne volt, a Note 3-tól megszűnt ez az asztali óra funkció.
Nem is veszek innentol uj samsungot asszem csak emiatt :DDDD

Nem elérhető hzoli4

« Reply #231 Dátum: 2014, 07 01, 12:59:47 »
Nem is veszek innentol uj samsungot asszem csak emiatt :DDDD

Én örülök , hogy kivették , amúgy se szeretem az olyan programokat amik folyamatosan ébren tartják a készüléket.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #232 Dátum: 2014, 07 01, 13:05:45 »
Én örülök , hogy kivették , amúgy se szeretem az olyan programokat amik folyamatosan ébren tartják a készüléket.
az ora alapjaraton "ebren" tartja az asztali ora meg csak akkor ment ha elinditottad :) nincs kulon apk hozza maga a gyari ora alkalmazas tudja.. amire ha ebresztot allitasz stb igyis ugyis megy.. de ezektol meg atmegy deep sleepbe :) az asztali ora meg csak akkor tarotta ebren ha toltore raktad es beallitottad hogy mennyen vagy ha elinditottad manualisan:) pofasnak pofas csak a kijelzonek nem tesz jot ha egyfolytaba hasznalod mondjuk este .. asztali ora helyett :)

Nem elérhető hzoli4

« Reply #233 Dátum: 2014, 07 01, 14:43:57 »
az ora alapjaraton "ebren" tartja az asztali ora meg csak akkor ment ha elinditottad :) nincs kulon apk hozza maga a gyari ora alkalmazas tudja.. amire ha ebresztot allitasz stb igyis ugyis megy.. de ezektol meg atmegy deep sleepbe :) az asztali ora meg csak akkor tarotta ebren ha toltore raktad es beallitottad hogy mennyen vagy ha elinditottad manualisan:) pofasnak pofas csak a kijelzonek nem tesz jot ha egyfolytaba hasznalod mondjuk este .. asztali ora helyett :)

Igen ez a másik dolog ,hogy a kijelzőnek se használ valószínűleg nem véletlenül vették ki.

Nem elérhető ujtzjani

• PDA: Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: I9100XWLP7
« Reply #234 Dátum: 2014, 07 01, 22:56:25 »
Üdvözlet.

Tudna valaki segíteni három betüs naviban?  :ima:

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #235 Dátum: 2014, 07 02, 15:28:23 »
Üdvözlet.

Tudna valaki segíteni három betüs naviban?  :ima:
Torrent oldalon fent van a megoldása. Miért nem használsz gugli mepszet? Azt mondják nem eszik sokat,habár ha külhonban is kell,akk necces,de lelehet tölteni térkép részleteket offlinehoz
Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #236 Dátum: 2014, 07 02, 16:30:58 »
Torrent oldalon fent van a megoldása. Miért nem használsz gugli mepszet? Azt mondják nem eszik sokat,habár ha külhonban is kell,akk necces,de lelehet tölteni térkép részleteket offlinehoz
van mellete warezen jo par ami jobb mar mint a 3 betus .. es offline es egyszerubb joval ertelmesebb terkepet vadaszni hozza... nekem a 3 betusbol ezert lett elegem a legtobb terkep egy k..p sz...r ossze vissza navigal..

Nem elérhető berem

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXIJ9
« Reply #237 Dátum: 2014, 07 02, 22:35:49 »
sziasztok,
ne haragudjTOK a zavarasert egy kerdesem lenne hozzatok. mikent lehet hozzaferni egy lezart galaxy s5-os ha nem tudom a pin kodjat, van valami modja hogy belepjek a menube ha elfelejtettem a pinkodot a kepernyo nyitasahoz szerintetek? egy csaj ismerosom jart igy vele es nem igazan tud mit kezdeni, nekem meg nincs okos telefonom gondoltam hatha valaki itt a forumon jobban ert hozza majd, mint en.
koszonom valaszokat
udv
berem

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #238 Dátum: 2014, 07 03, 07:54:43 »
sziasztok,
ne haragudjTOK a zavarasert egy kerdesem lenne hozzatok. mikent lehet hozzaferni egy lezart galaxy s5-os ha nem tudom a pin kodjat, van valami modja hogy belepjek a menube ha elfelejtettem a pinkodot a kepernyo nyitasahoz szerintetek? egy csaj ismerosom jart igy vele es nem igazan tud mit kezdeni, nekem meg nincs okos telefonom gondoltam hatha valaki itt a forumon jobban ert hozza majd, mint en.
koszonom valaszokat
udv
berem
telo kikapcs hangero gomb fel +menu gomb + bekapcs gomb nyomod egyszerre addig amig benem jon a galaxy s5 felirat es felette halvany keken kiirja hogy boot recovery akkor gyorsan elenged elojon egy par soros menu amiben a hangero gombal tudsz navigalni.. ott egy menu factory reset felirattal es vissza allitja a telot gyarira mindent torol programok stb de a kepek es egyeb dolgok megmaradnak oszt ennyi

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #239 Dátum: 2014, 07 03, 08:33:57 »
telo kikapcs hangero gomb fel +menu gomb + bekapcs gomb nyomod egyszerre addig amig benem jon a galaxy s5 felirat es felette halvany keken kiirja hogy boot recovery akkor gyorsan elenged elojon egy par soros menu amiben a hangero gombal tudsz navigalni.. ott egy menu factory reset felirattal es vissza allitja a telot gyarira mindent torol programok stb de a kepek es egyeb dolgok megmaradnak oszt ennyi

de ha esetleg talaltad es azert nem megy (mert nem tudim hogy lehet elfelejteni egy sajat maga alltal beallitott pinkodot:D) akkor vigyazz vele mert ezek a kutyuk gyorsan kuldik az adatokat a netre mindenfele es gyorsan megtalalhatnak vele:D es onnantol hiaba mondod hogy talaltad ha kopogtat erte a jard :)

Nem elérhető hzoli4

« Reply #240 Dátum: 2014, 07 03, 10:12:21 »
sziasztok,
koszonom valaszokat
udv
berem

Elvileg ha kiveszed sim kártyát akkor nem kéri a 4 jegyű kódot.De a sim kártyához adott pin kódnak meg kellene lennie ráadásul a sim kártyához 2 is van 1 elsődleges és 1 másodlagos. Szóval én megkeresném azt a paksamétát ami tartalmazza ezeket a kódokat.Én azért nem próbálkoztam volna annyit mielőtt  lezárt a telefon. Ha viszont nem a tietek a telefon akkor bajban vagytok , mert az új telefonokat távolról is le lehet tiltani és akkor van 1 szép drága könyvtámaszotok.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #241 Dátum: 2014, 07 03, 11:20:37 »
Elvileg ha kiveszed sim kártyát akkor nem kéri a 4 jegyű kódot.De a sim kártyához adott pin kódnak meg kellene lennie ráadásul a sim kártyához 2 is van 1 elsődleges és 1 másodlagos. Szóval én megkeresném azt a paksamétát ami tartalmazza ezeket a kódokat.Én azért nem próbálkoztam volna annyit mielőtt  lezárt a telefon. Ha viszont nem a tietek a telefon akkor bajban vagytok , mert az új telefonokat távolról is le lehet tiltani és akkor van 1 szép drága könyvtámaszotok.

Ez igaz. Vagy a szolgáltatóhoz besétálsz a dokumentumokkal és megmondják az eredeti puk kódot.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #242 Dátum: 2014, 07 03, 13:26:03 »
Ez igaz. Vagy a szolgáltatóhoz besétálsz a dokumentumokkal és megmondják az eredeti puk kódot.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
de o nem a simkartya pin kodot keri ha nem ha a keprnyozarra allitasz pinkodot a feloldasra le is irja :D

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #243 Dátum: 2014, 07 03, 13:29:14 »
ha a te általad beállitott,képernyözárét felejtetted el,(ogy lehet az elfelejteni?) több rosz feloldás után kéri a gmailfiokod nem? amugy recovery  datafactoryreset,veszik mindened.

sorry látom már leirták. ;)

Nem elérhető hzoli4

« Reply #244 Dátum: 2014, 07 03, 13:38:25 »
de o nem a simkartya pin kodot keri ha nem ha a keprnyozarra allitasz pinkodot a feloldasra le is irja :D

Nem értem , hogy lehet elfelejteni , nem olyan régi még a telefon , hogy el tudja felejteni pláne ha nap mint nap használja. Hiszen jobb esetben ha a képernyőzár pin-el van lezárva akkor naponta többször is be kell írnia. Azé az ember nem ad meg olyan kódot amit nem tud megjegyezni , mert akkor így járhat. Akkor ebből bizony 1 reset lesz neki , hiszen nem tud belépni, de ez 1 jó tanulság lesz neki ha sikerül rendbe rakni.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #245 Dátum: 2014, 07 03, 14:02:29 »
Nem értem , hogy lehet elfelejteni , nem olyan régi még a telefon , hogy el tudja felejteni pláne ha nap mint nap használja. Hiszen jobb esetben ha a képernyőzár pin-el van lezárva akkor naponta többször is be kell írnia. Azé az ember nem ad meg olyan kódot amit nem tud megjegyezni , mert akkor így járhat. Akkor ebből bizony 1 reset lesz neki , hiszen nem tud belépni, de ez 1 jó tanulság lesz neki ha sikerül rendbe rakni.
ezert irtam a masodikat hszmet hogy szerintem ez egy jobb esetben talalt telefon lesz ;) kepernyozar pint nehezkes elfeljteni .. meg eloszor ugy irja o felejtette el majd azt irja hogy csajismerose :D rezettel meg helyre tudja tenni :D droidot mar talatan en is kepernyo pinnel :) igazabol arra jo hogy fontosabb dolgaidat a belso memee rakva torolni kenytelen a szerencses megtalalo de mondjuk mint irtam asszem mar ics ota nem rezeteli teljesen a belso memoriat a factoryt a kepek stbk legalabbis nekem mindig megmaradnak .. pedig sztem pont ennyi ertelme volt a pinnek a kepernyozaron...:)

Nem elérhető hzoli4

« Reply #246 Dátum: 2014, 07 03, 14:23:06 »
Nekem tegnap az utcán odajött 1 fazon , hogy eladna nekem 1 s5-öt fél áron :) hülye voltam , meg kellet volna lesni , lehet , hogy 1 clone volt és jól leégettem volna a fazont, de siettem így csak annyit mondtam neki már van 1 kösz nem kell másik :) Szerintem ez a a fazon akart kolegámnak eladni ugyanígy 1 s4-est , de az az üzlet se jött össze . Lehet jobban is járt , mert ahogy nézegetem youtube-os videókat az s5-ös clone-t is nehéz kiszúrni ha nem tudja az ember mit lessen rajta, mert hiszen még az se igaz amit a képernyőn lát az ember. Se a memória se a háttértár , de lehet még a rendszer se.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #247 Dátum: 2014, 07 03, 15:00:24 »
Nekem tegnap az utcán odajött 1 fazon , hogy eladna nekem 1 s5-öt fél áron :) hülye voltam , meg kellet volna lesni , lehet , hogy 1 clone volt és jól leégettem volna a fazont, de siettem így csak annyit mondtam neki már van 1 kösz nem kell másik :) Szerintem ez a a fazon akart kolegámnak eladni ugyanígy 1 s4-est , de az az üzlet se jött össze . Lehet jobban is járt , mert ahogy nézegetem youtube-os videókat az s5-ös clone-t is nehéz kiszúrni ha nem tudja az ember mit lessen rajta, mert hiszen még az se igaz amit a képernyőn lát az ember. Se a memória se a háttértár , de lehet még a rendszer se.
ehez eleg vegig menni pesten a vaci utcaban foleg nyaron:D iphone klonokat sorba aruljak :D persze ugy mint ha az lenne :D ultunk egyszer egy kornyeken levo kocsmanak a kulso kert reszen odajott egy fazon torve a magyartot hogy itt van neki ez az iphone 4s itt van nala doboza minden 2 hete vette Németországba otthon de kiraboltak es eladna annyiba hogy legyen penze kifizetni a szallodat meg a repjegyet haza :D kb 80 ezer... akkoriban volt epp a 4s az uj iphone epp ... mondtam neki mutasd kiveszi egy bontatlan dobozbol mondom nem is hasznaltad eddig? aaaa nem volt ra meg ideje mert keszult az ide utra stb stb lotte a vakert .. a doboza amugy nagyon jo masolat volt... keszulek is kulsore ranzesre teljesen levolt koppintva .. mutogatja a kezebe mondom szeretnem megfogbi bekapcsolni stb.. hat huzta a szajat de mondtam neki nehezen tudok elfutni vele mert sok az asztal es szek koroluttunk nyugi.. odaadja hat mar fogasra lehetett erezni hogy ez bizony gagyi muanyag de nem jeleztem semmit fele .. fogtam bekapcsoltam.. rendesen apple logo apple boot stb fogadott az o kepernyozaraval nezegetem a menu stimm bar a kijelzo minosogerol is vilagitott hogy ez bizony klonka... addig addig babraltam vele ott pae perc alatt hogy eltuntettem az iphone launchert es visszadtam hogy vidd mashova a drodios koppintasod... :D elkezdetz hoborogni hogy en elbasztam... mondom ugyan mar ember mert akarsz hulyenek nezni... :D a vege az lett hogy legalabb rakjam mar neki vissza (persze itt mar folyekonyan beszelt magyarul) olyanra amilyen volt mert igy nem fogja tudni eladni es o nem ert hozza es megszivhatja ha igy viszi vissza az elosztonak( gondolom baratsagos arcu fekete bmws uriember lehet az eloszto) . mondtam neki azert amiert atakartal verni fizetsz nekem meg a baratomnak egy sort itt es visszacsinalom meg olcso helyen is vagyunk nem fog megkopasztani.. kifizette megcsinaltam neki es elkoszontunk:D

Nem elérhető berem

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXIJ9
« Reply #248 Dátum: 2014, 07 03, 15:55:38 »
sziasztok,

kosoznom mindenkinek a segitseget es hozzaszolast.  :ok:
Az ismerosom csaj, es raadasul "szoke" akinek ez a masodik (az elso egy ezer eves droid volt) droidja amit a gazdag apucitol kapott. Az pedig elegge lusta volt a kislanya orrara kotni, hogy mire vigyazzon egy ilyen ertekes jatekszernel.
Most meg bajban van, mert nem tudja mit kene csinalni. Apukatol meg fel mint a tuztol, hogy mindjart az x-ik napon elketyentette a kis dragasagom...
Majd meglatjuk mit tud kezdeni egyelőre hagyom, hogy tanuljon az esetbol...  ;)

Nem elérhető hzoli4

« Reply #249 Dátum: 2014, 07 03, 18:43:20 »
sziasztok,

kosoznom mindenkinek a segitseget es hozzaszolast.  :ok:
Az ismerosom csaj, es raadasul "szoke" akinek ez a masodik (az elso egy ezer eves droid volt) droidja amit a gazdag apucitol kapott. Az pedig elegge lusta volt a kislanya orrara kotni, hogy mire vigyazzon egy ilyen ertekes jatekszernel.
Most meg bajban van, mert nem tudja mit kene csinalni. Apukatol meg fel mint a tuztol, hogy mindjart az x-ik napon elketyentette a kis dragasagom...
Majd meglatjuk mit tud kezdeni egyelőre hagyom, hogy tanuljon az esetbol...  ;)

Ilyen amikor 1 olyanra bíznak 1 ilyen telefont aki nem ért hozzá. Mással is előfordul , de leírtuk mit csináljatok és elvileg meg kell javulni neki.Csak keressétek elő a sim kártyához kapott cuccot azon  rajta van mind a 2 pin és ha már a puk kódot kérné az is ott van rajta. De ezután szerintem mond neki használjon inkább ujjlenyomatos azonosítást azt nem tudja elrontani.Vagy az elhúzós lezárást azt se lehet elrontani.