Nekem tegnap az utcán odajött 1 fazon , hogy eladna nekem 1 s5-öt fél áron hülye voltam , meg kellet volna lesni , lehet , hogy 1 clone volt és jól leégettem volna a fazont, de siettem így csak annyit mondtam neki már van 1 kösz nem kell másik Szerintem ez a a fazon akart kolegámnak eladni ugyanígy 1 s4-est , de az az üzlet se jött össze . Lehet jobban is járt , mert ahogy nézegetem youtube-os videókat az s5-ös clone-t is nehéz kiszúrni ha nem tudja az ember mit lessen rajta, mert hiszen még az se igaz amit a képernyőn lát az ember. Se a memória se a háttértár , de lehet még a rendszer se.
ehez eleg vegig menni pesten a vaci utcaban foleg nyaron:D iphone klonokat sorba aruljak
persze ugy mint ha az lenne
ultunk egyszer egy kornyeken levo kocsmanak a kulso kert reszen odajott egy fazon torve a magyartot hogy itt van neki ez az iphone 4s itt van nala doboza minden 2 hete vette Németországba otthon de kiraboltak es eladna annyiba hogy legyen penze kifizetni a szallodat meg a repjegyet haza
kb 80 ezer... akkoriban volt epp a 4s az uj iphone epp ... mondtam neki mutasd kiveszi egy bontatlan dobozbol mondom nem is hasznaltad eddig? aaaa nem volt ra meg ideje mert keszult az ide utra stb stb lotte a vakert .. a doboza amugy nagyon jo masolat volt... keszulek is kulsore ranzesre teljesen levolt koppintva .. mutogatja a kezebe mondom szeretnem megfogbi bekapcsolni stb.. hat huzta a szajat de mondtam neki nehezen tudok elfutni vele mert sok az asztal es szek koroluttunk nyugi.. odaadja hat mar fogasra lehetett erezni hogy ez bizony gagyi muanyag de nem jeleztem semmit fele .. fogtam bekapcsoltam.. rendesen apple logo apple boot stb fogadott az o kepernyozaraval nezegetem a menu stimm bar a kijelzo minosogerol is vilagitott hogy ez bizony klonka... addig addig babraltam vele ott pae perc alatt hogy eltuntettem az iphone launchert es visszadtam hogy vidd mashova a drodios koppintasod...
elkezdetz hoborogni hogy en elbasztam... mondom ugyan mar ember mert akarsz hulyenek nezni...
a vege az lett hogy legalabb rakjam mar neki vissza (persze itt mar folyekonyan beszelt magyarul) olyanra amilyen volt mert igy nem fogja tudni eladni es o nem ert hozza es megszivhatja ha igy viszi vissza az elosztonak( gondolom baratsagos arcu fekete bmws uriember lehet az eloszto) . mondtam neki azert amiert atakartal verni fizetsz nekem meg a baratomnak egy sort itt es visszacsinalom meg olcso helyen is vagyunk nem fog megkopasztani.. kifizette megcsinaltam neki es elkoszontunk:D
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről