2024, 11 24, 20:40:51

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 284888 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Galaxy S5-ről általában
« Reply #300 Dátum: 2014, 07 14, 08:32:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ilyen lehetséges? Mondjuk ez a sim már  több éves. Érdekes mert csak a házban produkálja. Odakint, máshol semmi baja úgy veszem észre.
S3 jó bent. S5 látszólag be fogja a jelet, ugyan annyi a térerő, és mégis van amikor nem hoz be semmit.
Esetleg későbbi modemmel majdcsak megjavul...

Minden képen érdemes cserélni.  Az új kártyák sokkal fejlettebbek.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #301 Dátum: 2014, 07 14, 08:39:52 »
Ilyen lehetséges? Mondjuk ez a sim már  több éves. Érdekes mert csak a házban produkálja. Odakint, máshol semmi baja úgy veszem észre.
S3 jó bent. S5 látszólag be fogja a jelet, ugyan annyi a térerő, és mégis van amikor nem hoz be semmit.
Esetleg későbbi modemmel majdcsak megjavul...
erdemes cserelni :) nekem is produkalt hasonlokat s3 rol s4re valtasnal sim csere megoldotta:)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #302 Dátum: 2014, 07 14, 10:04:35 »
erdemes cserelni :) nekem is produkalt hasonlokat s3 rol s4re valtasnal sim csere megoldotta:)

Értem. Köszi :)
Minden képen érdemes cserélni.  Az új kártyák sokkal fejlettebbek.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #303 Dátum: 2014, 07 14, 10:49:14 »
Értem. Köszi :)
a szolgaltatod sztem ugyis ingyen fogja cserelni;) kb 5 perc alatt el is intezik adatmentessel ha tarolsz vmit a simkartya  szoval veszteni semmit nem vesztesz:)

Nem elérhető torrente777

• ROMMER
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Galaxy Note8 Galaxy S8+Torrente777 Rom1. 0 Galaxy S7Edge Torrente777 Rom 1.0Galaxy S6EDGE Torrente777 Rom 1.0 Note4 N910C Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note3 Torrente777 Rom 5.0 One+one Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note 2 Torrente777 Rom 3.0
« Reply #304 Dátum: 2014, 07 15, 10:06:04 »
Vettem egy S5 öt teszt indul elsőre nagyon meggyőzött!

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #305 Dátum: 2014, 07 15, 11:16:36 »
Vettem egy S5 öt teszt indul elsőre nagyon meggyőzött!
Most a samsung elkezdte promozni az s5 t videokal hogy miért éri meg s3 rol válltani :D nem nagyon veszik a knox miatt gondolom a régi samu tulajok:D én majd s6nál válltok:) de sztem akkor is kivárom majd az öszt a note es hasonlo társak miatt :)

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #306 Dátum: 2014, 07 15, 12:45:32 »
én majd s6nál válltok:) de sztem akkor is kivárom majd az öszt a note es hasonlo társak miatt :)

Szerintem jó a döntés. :ok: Már csak azért is, mert hasonló volt nálam is. ;)
S2-ről akartam váltani S4-re, de annyira mégsem győzött meg. Megvártam az őszt, a Note 3 igen, de várnom volt érdemes még pár hónapot, míg esett a kezdeti horror ár úgy 60 ezret.
Az S5 már majdnem Note 3 méret.

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #307 Dátum: 2014, 07 15, 13:30:53 »
Most a samsung elkezdte promozni az s5 t videokal hogy miért éri meg s3 rol válltani :D nem nagyon veszik a knox miatt gondolom a régi samu tulajok:D én majd s6nál válltok:) de sztem akkor is kivárom majd az öszt a note es hasonlo társak miatt :)

Én s3-mat váltottam. Határozottan megérte :) S1-S3-S5 így jöttek nekem és nem csalódtam még bennük. A fejlődés mindig megvan. Főleg most S5-nél. S3 szinte középkategória hozzá képest.
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #308 Dátum: 2014, 07 15, 13:40:11 »
Én s3-mat váltottam. Határozottan megérte :) S1-S3-S5 így jöttek nekem és nem csalódtam még bennük. A fejlődés mindig megvan. Főleg most S5-nél. S3 szinte középkategória hozzá képest.
Eddig mindig váltottam generácionkén még galaxy spicaval kezdve :D de viszont az a telefon még mindig él:D bármikor bekapcsolom "pöcre" indul... csak ö van meg :( pedig terveztem hogy a dobozolat megtartom de mindig mentek a telefonnal együtt :(

Nem elérhető szinaikrisztian

• Navigáció / Navigation: SAMSUNG Galaxy Note 10.1 2014 edition
  • PDA: SAMSUNG Galaxy S8
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #309 Dátum: 2014, 07 15, 14:20:29 »
Valaki tapasztalt már hasonlót hogy ha folyamatosan megy a 4G akkor nagyon nagyon hamar lemerül a készülék ha kikapcsolom a 4Gt akkor kettő napig megy haben van kapcsolva akkor délután 4.00-kor már vinnyog hogy tegyem töltőre. :'(

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #310 Dátum: 2014, 07 15, 14:38:10 »
Valaki tapasztalt már hasonlót hogy ha folyamatosan megy a 4G akkor nagyon nagyon hamar lemerül a készülék ha kikapcsolom a 4Gt akkor kettő napig megy haben van kapcsolva akkor délután 4.00-kor már vinnyog hogy tegyem töltőre. :'(
Szerintem ez természetes lehet. Nekem ugyan nincs 4g hálózatom csak wcdma, de elméletben már ez is többet fogyaszt, mint a sima gsm hálózat. 4g pedig gondolom szívja az aksit.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #311 Dátum: 2014, 07 15, 16:32:22 »
s4 nem van igaz .. de ez igen alap ha kikapcsolod a mobilnetet amikor nem kell már alapjáraton sokkal kevesebbet eszik a készülék olyankor nálam asztalra rakva elvan 3-4 napig is .. ugye se face se mail se idöjárás sidget se semmi nem tud szinkronizálni ilyenkor... de ilyenkor használod is a telot vagy az asztalra rakva se birja 4 -ig? Mert akkor az nagyon karcsu .. nálam mindig megy lényegében nem szoktam kibr kapcsolgatni a mobilnet ha mondjuk itthon vagyok hétvégén és nem nyulok hozzá azért vasárnap estig szombat reggeltöl fél lábon is kibirja igyis olyan 40% ra szokott ilyenkor merülni:) ha megcsak alapon használom viber face néha mail telefon sms akkor is kibirja estig böven. jah és igen van 4g-s elöfizetésem és hálozatom is szoval ahol tud ott 4gn van egész nap.

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #312 Dátum: 2014, 07 16, 17:05:10 »
Sziasztok!
Tud valaki S5-re fehér tárcsázó, telefon, illetve sms mod-ot? Vagy bármilyen lehetőséget amivel esetleg fehérre tudnám varázsolni a fent említett app-okat? Régebben volt s3-ra aztán s4-re is, de s5-re nem találok.  Root-om van :D
Köszi ha tudna segíteni vki! :D
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #313 Dátum: 2014, 07 17, 08:19:38 »
Tegnap újra raktam odinnal a gyári romot. Nem akart szinkronizálni. A play áruház azt írta nincs kapcsolat. Gmail nem töltötte be a leveleket. Nem tudtam más Google fiókba belépni. Internet rendben volt. Szinkr. bevolt kapcsolva fent a sávban.
Mi baja lehetett? S3-mon néztem és ott rendben volt minden.
Eddig ilyet csak a navon tabletem produkált amikor S3-ról kapta a netet. De olyankor is S3-mon rendben volt minden.

Más. Tapatalk nektek se küldi el az üzenetet?

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #314 Dátum: 2014, 07 17, 14:35:31 »
Tegnap újra raktam odinnal a gyári romot. Nem akart szinkronizálni. A play áruház azt írta nincs kapcsolat. Gmail nem töltötte be a leveleket. Nem tudtam más Google fiókba belépni. Internet rendben volt. Szinkr. bevolt kapcsolva fent a sávban.
Mi baja lehetett? S3-mon néztem és ott rendben volt minden.
Eddig ilyet csak a navon tabletem produkált amikor S3-ról kapta a netet. De olyankor is S3-mon rendben volt minden.

Más. Tapatalk nektek se küldi el az üzenetet?

Én is így jártam. Töröld az adatokat az alkalmazáskezelőben (minden google app.-nál ami szinkronizál) utána ha nem megy akkor még egyszer. Utána újraindítás és megjavult.
A Tapatalk nekem sem küldi el a választ, már pedig délelőtt leírtam ugyanezt! :D 

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #315 Dátum: 2014, 07 17, 14:51:09 »
Én is így jártam. Töröld az adatokat az alkalmazáskezelőben (minden google app.-nál ami szinkronizál) utána ha nem megy akkor még egyszer. Utána újraindítás és megjavult.
A Tapatalk nekem sem küldi el a választ, már pedig délelőtt leírtam ugyanezt! :D
Próbálgattam tegnap. A gmail az rendbe jött. De a play áruház és YouTube nem. Valamit biztos kihagytam.
De ez miért lett ilyen? Valamelyik hibás adatot generált és az beakadhatott?

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #316 Dátum: 2014, 07 17, 14:56:57 »
Próbálgattam tegnap. A gmail az rendbe jött. De a play áruház és YouTube nem. Valamit biztos kihagytam.
De ez miért lett ilyen? Valamelyik hibás adatot generált és az beakadhatott?

Nekem is a Play-t kellett vagy háromszor törölnöm. Vagyis az adatokat. Nem tudom, hogy miért van ez, én is kipróbáltam az LG G2-őn ott minden rendben volt ezért nem tudtam, hogy most mi van? .. mert azt hittem, hogy a Play tojt be..  utána viszont egyszerűen megjavult. Azóta sincs semmi baj vele. A YouTube-ot nem igen használom, abban nem tudok érdemben nyilatkozni :D

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #317 Dátum: 2014, 07 17, 15:15:06 »
Nekem is a Play-t kellett vagy háromszor törölnöm. Vagyis az adatokat. Nem tudom, hogy miért van ez, én is kipróbáltam az LG G2-őn ott minden rendben volt ezért nem tudtam, hogy most mi van? .. mert azt hittem, hogy a Play tojt be..  utána viszont egyszerűen megjavult. Azóta sincs semmi baj vele. A YouTube-ot nem igen használom, abban nem tudok érdemben nyilatkozni :D
Hm. Remélem több ilyen nem lesz:)

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #318 Dátum: 2014, 07 17, 21:09:34 »
Sziasztok!
Sok S3 felhasználónak segítettek, segítenek a videóim. Így természetesen S5-ről is csinálok videókat!
Kezdésnek rögtön itt a garancia vesztés nélküli Root!

Gizike88

• Vendég
« Reply #319 Dátum: 2014, 07 18, 19:48:03 »
Ma én is megajándékoztam magam s4 után cseréltem s5 re :) eddig tetszik :D
Sajna én nem tehetem,mert s4 hez vezeték nélküli töltő ,minden van,sok pénzbe került eddig.tényleg jó az S5??

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #320 Dátum: 2014, 07 18, 20:25:21 »
Sajna én nem tehetem,mert s4 hez vezeték nélküli töltő ,minden van,sok pénzbe került eddig.tényleg jó az S5??

s4-hez való vezeték nélküli töltő nem megy s5-el?

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #321 Dátum: 2014, 07 18, 20:37:06 »

Tényleg jó az S5??

S3-hoz képest elképesztő :) S4-hez képest nem tudom mennyire jobb.
Nekem nagyon tetszik, minden gyors rajta. Touchwiz jól lett optimalizálva. Aksi bírja sokáig.

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #322 Dátum: 2014, 07 19, 00:35:59 »

Nekem nagyon tetszik, minden gyors rajta. Touchwiz jól lett optimalizálva. Aksi bírja sokáig.
hát igen az aksi használat tényleg jobb,S3-omnál energiagazdálkodás állandóan be volt kapcsolva és általában 1 naponta tölteni kellett , most ugyanolyan használat mellett van, hogy kb 3 napig is tudom használni. Úgyhogy nagyobb a kijelzője és nem kell a proci sebességét is lebutítani .

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S7 edge
  • PDA ROM: g935fxxu1apb4
« Reply #323 Dátum: 2014, 07 19, 06:53:06 »
valaki tud ajánl fóliát hozzá? esetleg láttatok olyan aluminium keretet hozzá,több színben van, van valakinek tapasztalata róla?
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy
vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...

Nem elérhető jimbo

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: Gyári Telenor XXUGMK6/XXUGMK6/PANGML1
« Reply #324 Dátum: 2014, 07 19, 08:58:42 »

Pont tegnap este kaptam egy zsír újat tesztelésre (30 nap, telenor). S3 után annyira nem vagyok hanyattdobva tőle. Nem hiába nem hozott lázba már az elején se.
Lefrissítettem, belaktam, használom, aztán meglátjuk. :-)
"A galaxyS az Orion Övön van."
"Ezek nem azok a droidok, amiket kerestek."