2024, 11 24, 18:06:19

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 284886 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
Re: Galaxy S5-ről általában
« Reply #250 Dátum: 2014, 07 03, 19:03:46 »
You are not allowed to view links. Register or Login
ehez eleg vegig menni pesten a vaci utcaban foleg nyaron:D iphone klonokat sorba aruljak :D persze ugy mint ha az lenne :D ultunk egyszer egy kornyeken levo kocsmanak a kulso kert reszen odajott egy fazon torve a magyartot hogy itt van neki ez az iphone 4s itt van nala doboza minden 2 hete vette Németországba otthon de kiraboltak es eladna annyiba hogy legyen penze kifizetni a szallodat meg a repjegyet haza :D kb 80 ezer... akkoriban volt epp a 4s az uj iphone epp ... mondtam neki mutasd kiveszi egy bontatlan dobozbol mondom nem is hasznaltad eddig? aaaa nem volt ra meg ideje mert keszult az ide utra stb stb lotte a vakert .. a doboza amugy nagyon jo masolat volt... keszulek is kulsore ranzesre teljesen levolt koppintva .. mutogatja a kezebe mondom szeretnem megfogbi bekapcsolni stb.. hat huzta a szajat de mondtam neki nehezen tudok elfutni vele mert sok az asztal es szek koroluttunk nyugi.. odaadja hat mar fogasra lehetett erezni hogy ez bizony gagyi muanyag de nem jeleztem semmit fele .. fogtam bekapcsoltam.. rendesen apple logo apple boot stb fogadott az o kepernyozaraval nezegetem a menu stimm bar a kijelzo minosogerol is vilagitott hogy ez bizony klonka... addig addig babraltam vele ott pae perc alatt hogy eltuntettem az iphone launchert es visszadtam hogy vidd mashova a drodios koppintasod... :D elkezdetz hoborogni hogy en elbasztam... mondom ugyan mar ember mert akarsz hulyenek nezni... :D a vege az lett hogy legalabb rakjam mar neki vissza (persze itt mar folyekonyan beszelt magyarul) olyanra amilyen volt mert igy nem fogja tudni eladni es o nem ert hozza es megszivhatja ha igy viszi vissza az elosztonak( gondolom baratsagos arcu fekete bmws uriember lehet az eloszto) . mondtam neki azert amiert atakartal verni fizetsz nekem meg a baratomnak egy sort itt es visszacsinalom meg olcso helyen is vagyunk nem fog megkopasztani.. kifizette megcsinaltam neki es elkoszontunk:D

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Na akkor nem csak felénk csinálják ezt.Amúgy az aki kínálta telefont az se ma barnult le. Gondolom most itt a nyár és most jobban járkálnak és aki nem ért hozzá azt be is palizzák. Én alapból nem szoktam ilyenektől venni semmit pláne ilyen értékű cuccot. Általában olyan dől be akinek sok pénze van de esze nem sok és csak menőzni akar az olcsón szerzett menő telefonjával. Aztán mikor frissítene akkor döbben rá , hogy átverték.  Mint ahogy másik fórumban is előjött , hogy srác ismerőse megkérte frissítse telefonját aztán belinkelte fórumra milyen kép fogadta :) .

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #251 Dátum: 2014, 07 03, 19:33:09 »
Mostanában megint belefutottam 1-2 vizes tesztbe amiben z2-t hasonlítottak össze s5-el és nekem ezekbő az jött le hogy s5 jobban bírja. Kijelzője pl vizből kivéve egyből használható z2 kijelzője ilyenkor használhatatlan.Másik videóban azt nézték meddig bírják víz alatt mit ne mondjak ott se z2 volt a nyerő a z2-t már rég kivették a vízből mikor az s5 meg javában a víz alatt volt és nem 30 percig volt víz alatt :) .

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #252 Dátum: 2014, 07 03, 20:08:52 »
Mostanában megint belefutottam 1-2 vizes tesztbe amiben z2-t hasonlítottak össze s5-el és nekem ezekbő az jött le hogy s5 jobban bírja. Kijelzője pl vizből kivéve egyből használható z2 kijelzője ilyenkor használhatatlan.Másik videóban azt nézték meddig bírják víz alatt mit ne mondjak ott se z2 volt a nyerő a z2-t már rég kivették a vízből mikor az s5 meg javában a víz alatt volt és nem 30 percig volt víz alatt :) .
jo hat ez gondolom kellett :D ez olyan mint amikor megjott a szifonokra az elso ertelmes valasz s2 eseteben es kb az s2 egy szikla volt a szifonhoz kepest most a sony behozta a vizallo telot kellett valasz ra megin;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #253 Dátum: 2014, 07 03, 20:10:03 »
Na akkor nem csak felénk csinálják ezt.Amúgy az aki kínálta telefont az se ma barnult le. Gondolom most itt a nyár és most jobban járkálnak és aki nem ért hozzá azt be is palizzák. Én alapból nem szoktam ilyenektől venni semmit pláne ilyen értékű cuccot. Általában olyan dől be akinek sok pénze van de esze nem sok és csak menőzni akar az olcsón szerzett menő telefonjával. Aztán mikor frissítene akkor döbben rá , hogy átverték.  Mint ahogy másik fórumban is előjött , hogy srác ismerőse megkérte frissítse telefonját aztán belinkelte fórumra milyen kép fogadta :) .
nah itt ez volt az erdekea egy teljesen normalis 40es feher csavo volt:)

Nem elérhető hzoli4

« Reply #254 Dátum: 2014, 07 04, 00:22:37 »
nah itt ez volt az erdekea egy teljesen normalis 40es feher csavo volt:)

Lehet vállalkozásba csinálják.

Nem elérhető ujtzjani

• PDA: Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: I9100XWLP7
« Reply #255 Dátum: 2014, 07 04, 22:09:02 »
Torrent oldalon fent van a megoldása. Miért nem használsz gugli mepszet? Azt mondják nem eszik sokat,habár ha külhonban is kell,akk necces,de lelehet tölteni térkép részleteket offlinehoz
Köszönöm a válaszokat. Természetesen java részt Google Maps-et használok és tudomásom volt arról, hogy lehet térkép részleteket menteni. De egy hoszabb külföldi útnál ez nem járható út. Ilyenkor jól jön az offline navi. De majd körül nézek csak esetleg valami verzió számmal segítsetek ami tuti működik, vagy olyan offline programot ami bevált.

Előre is köszönöm.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #256 Dátum: 2014, 07 05, 08:17:12 »
Köszönöm a válaszokat. Természetesen java részt Google Maps-et használok és tudomásom volt arról, hogy lehet térkép részleteket menteni. De egy hoszabb külföldi útnál ez nem járható út. Ilyenkor jól jön az offline navi. De majd körül nézek csak esetleg valami verzió számmal segítsetek ami tuti működik, vagy olyan offline programot ami bevált.

Előre is köszönöm.

Szerintem navihoz cél cucc az igazi. Akkor használom a telót, ha hirtelen van szükségem az iránymutatása.
A Sygic nekem bejön. A három betűs nincs is telepítve.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető ricsike

• PFC Fan
  • PDA: samsung
  • PDA ROM: 1234
« Reply #257 Dátum: 2014, 07 06, 20:24:22 »
Keresem ezt a progit /horvát mobil utiszótár/ valaki ismerí?

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
« Reply #258 Dátum: 2014, 07 06, 20:32:52 »
Helló mindenkinek!
Ma vettem észre az optikán egy kis hibát.Nem tudom hogy ez másnál is jelen van e?
Mellékelem a képet isYou are not allowed to view links. Register or Login
Bal oldalon felül látszódik egy fehér íves kis rész ami szerintem ki van törve.
Ebben az az érdekes hogy nem volt semmilyen olyan behatásnak kitéve amiért ez történhetett.
Körömmel meg piszkáltam egy kicsit és bizony érezhetően ott hiányzik egy kis rész.
Meg néznétek hogy nálatok rendben van e?Gondolom igen,csak biztos szeretnék lenni benne mert nem emlékszem  rá hogy ez korábban is ott volt.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #259 Dátum: 2014, 07 06, 23:18:38 »
Helló mindenkinek!
Ma vettem észre az optikán egy kis hibát.Nem tudom hogy ez másnál is jelen van e?
Mellékelem a képet isYou are not allowed to view links. Register or Login
Bal oldalon felül látszódik egy fehér íves kis rész ami szerintem ki van törve.
Ebben az az érdekes hogy nem volt semmilyen olyan behatásnak kitéve amiért ez történhetett.
Körömmel meg piszkáltam egy kicsit és bizony érezhetően ott hiányzik egy kis rész.
Meg néznétek hogy nálatok rendben van e?Gondolom igen,csak biztos szeretnék lenni benne mert nem emlékszem  rá hogy ez korábban is ott volt.

nem tudom megnézni, amit linkeltél.
De nincs semmi rajta, hibátlan körben az optika.
Csak kérdezem, levetted már róla a védő fóliát? Hanem esetleg az lóghat le.

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető makszigáz

« Reply #260 Dátum: 2014, 07 07, 09:50:10 »

nem tudom megnézni, amit linkeltél.
De nincs semmi rajta, hibátlan körben az optika.
Csak kérdezem, levetted már róla a védő fóliát? Hanem esetleg az lóghat le.

Fel tettem máshová,talán így jó lesz! You are not allowed to view links. Register or Login
Még valami!Nem ázik be mert ezt teszteltem tegnap  Cserkeszőlőn kb 1 órát volt velem a medencékben.Persze nem folyamatosan a víz alatt.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hzoli4

« Reply #261 Dátum: 2014, 07 07, 09:58:35 »
Új Galaxy s5 tulajdonos vagyok, 3 napos.Sokmindenre már rájöttem de lenne egy pár kérdésem amivel se hogy sem boldogulok:
Nem tudom beállítani hogy ha engem hívnak kimondja a hívó fél nevét,
Nem tudom beállítani ,hogy a képernyőkimélő állandoan az időt mutassa.
Nagyon kérem, ha valaki tud segítsen?
Előre is köszönöm. :)

Nem tudom azóta megtaláltad e , de azt hiszem megtaláltam arra a problémádra a megoldásra , hogy kimondja a hívófél nevét.
Nyelv és bevítel azon belül értesítések felolvasása és ott kijelölni , hogy milyen esetben olvassafel a hívó adatait.Mellesleg samsungnál  le lehet tölteni a magyar nyelvi modult is.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #262 Dátum: 2014, 07 07, 10:09:08 »
Fel tettem máshová,talán így jó lesz! You are not allowed to view links. Register or Login
Még valami!Nem ázik be mert ezt teszteltem tegnap  Cserkeszőlőn kb 1 órát volt velem a medencékben.Persze nem folyamatosan a víz alatt.

Valóban olyan mintha kitört volna egy darab belőle. Mivel láthatóan nincs más sérülés rajta, szerintem egy garis javítást megpróbálhatsz.
Lehet, hogy a fedőüveg volt gyári hibás.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #263 Dátum: 2014, 07 07, 10:44:33 »
Valóban olyan mintha kitört volna egy darab belőle. Mivel láthatóan nincs más sérülés rajta, szerintem egy garis javítást megpróbálhatsz.
Lehet, hogy a fedőüveg volt gyári hibás.

nekem unkabb ugy tunik mintha csak el lenne csuszva az uveg tul szabalyos az a felkor es az uveg is mintha csuszva lenne kisse elmozdulva es ez csak az uveg csatlakozasa lenne a muanyaglabhoz luk lenne... de lehet csak optikai csalodas...:)

Nem elérhető makszigáz

« Reply #264 Dátum: 2014, 07 07, 17:57:07 »
nekem unkabb ugy tunik mintha csak el lenne csuszva az uveg tul szabalyos az a felkor es az uveg is mintha csuszva lenne kisse elmozdulva es ez csak az uveg csatlakozasa lenne a muanyaglabhoz luk lenne... de lehet csak optikai csalodas...:)

Az a helyzet hogy nem el csúszva van mert ez az az üveg ami a lencsét fedi,tehát amit meg is takarítunk mikor maszatos lesz.Érezhetően ott van egy kis hiányzó rész ebből az üvegből.Meg piszkáltam óvatosan tűvel és körömmel is és érezni lehet hogy akad mindkettő.
Várok még a szervizzel mert működési zavart nem okozott még egyelőre.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #265 Dátum: 2014, 07 07, 18:18:27 »
Az a helyzet hogy nem el csúszva van mert ez az az üveg ami a lencsét fedi,tehát amit meg is takarítunk mikor maszatos lesz.Érezhetően ott van egy kis hiányzó rész ebből az üvegből.Meg piszkáltam óvatosan tűvel és körömmel is és érezni lehet hogy akad mindkettő.
Várok még a szervizzel mert működési zavart nem okozott még egyelőre.
igen tudom hogy hianyzik epp ezert mondom hogy tul szabalyos es lehet negy labbal kapcsolodik az uveg az optukahoz es maga a muanyaghoz es annak a helyet latod az elmozdulas miatt ahol a negy kis lab egyikenek a helye kivan vagva az uveg lapbol...

Nem elérhető Mercurius01

• PDA: SM-G950
« Reply #266 Dátum: 2014, 07 08, 23:44:15 »
Nem tudom az eddigi S-ek tudták-e (eddig nem próbáltam),
De más telefonokat tud tölteni :-) (otg+usb)

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #267 Dátum: 2014, 07 09, 13:50:31 »
Ma kétszer is kaptam ilyen üzenetet.
Ez mi a pék?

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #268 Dátum: 2014, 07 09, 14:19:52 »
Ez mi a pék?
Reklám.

Nem elérhető ricsike

• PFC Fan
  • PDA: samsung
  • PDA ROM: 1234
« Reply #269 Dátum: 2014, 07 09, 16:58:19 »
Keresek egy jó szótár /német , horvát / nyelven progit.
Ha valakinek van  tapasztalata kérem segítsen.
Köszönöm.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #270 Dátum: 2014, 07 09, 17:02:39 »
Ez mi a pék?

Ellenőrizném a helyedbe miket raktál fel mióta előjön ez a szöveg.Mert pl engem igen zavarna ha egyszer csak bedobná ezt a szöveget. Nem raktál fel esetleg valami vírusfigyelőt? Esetleg valami másik programmal települt de akkor ott lesz a letöltött alkalmazások között.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #271 Dátum: 2014, 07 09, 17:30:41 »
Ellenőrizném a helyedbe miket raktál fel mióta előjön ez a szöveg.Mert pl engem igen zavarna ha egyszer csak bedobná ezt a szöveget. Nem raktál fel esetleg valami vírusfigyelőt? Esetleg valami másik programmal települt de akkor ott lesz a letöltött alkalmazások között.

Semmi ilyesmit. Egy app lock progit tettem fel, most leszedtem, kíváncsi leszek.
Csak a szatyorból szoktam progikat telepíteni semmi tört izé.

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #272 Dátum: 2014, 07 09, 18:02:25 »
Semmi ilyesmit. Egy app lock progit tettem fel, most leszedtem, kíváncsi leszek.
Csak a szatyorból szoktam progikat telepíteni semmi tört izé.
Simán csak egy app reklámja. :)

Nem elérhető hzoli4

« Reply #273 Dátum: 2014, 07 09, 19:23:36 »
Simán csak egy app reklámja. :)

Csak ha jól értem nem tudja melyiké :)

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #274 Dátum: 2014, 07 09, 19:53:52 »
Csak ha jól értem nem tudja melyiké :)

::)

Bárhonnan, bármikor. Tapatalk.