2024, 11 28, 20:45:17

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 285336 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2675 Dátum: 2015, 06 25, 16:37:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ha elhagyod a telefont ,tudnak fizetni vele
tudtommal ujjlenyomat olvasós telefonnál pl be lehet állítani az ujjlenyomat olvasót hogy fizetésnél kérje.. mint ahogy azt a samsungpaynél is lehet látni s6al a videóban, érintésnél kéri az ujjlenyomatot a telefon;):) de nem ujjlenyomat olvasósoknál meg be lehet állítani pinkódot.. itt nem az a lényeg mint a paypasszos kártyáknál hogy annyival gyorsabb a fizetés vele hogy nem kell pötyögni ha nem hogy nem kell magaddal vinned a kártyát:) vagy ha otthon hagyod véletlen akkor sincs gond:) így ha jól tudom limit se lesz sokáig :) vagy az otpnél talán már ha kéred ezt amit reklámoznak a mobilfizetésre képes számlát akkor állíthatsz be limitet:)

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2676 Dátum: 2015, 06 25, 19:25:14 »
tudna valaki segíteni?
S5-ről S6-ra cseréltem. Hosszú ideje játszom a smurf village-t. jelenleg 78-as szinte vagyok. szeretném az állapotom továbbra is megtartani. Egyszer már sikerült S4-ről S5-re, de bevallom, akkor is segítséggel oldottam meg és már elfelejtettem. Akkor rootolás nélkül sikerült!

Köszi
Szia . Van valami hellium vagy ilyesmi nevű megoldás. Nem ismerem.

Tapatalk-kal küldve az én SM-G900F-el

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
« Reply #2677 Dátum: 2015, 06 25, 21:33:07 »
Nekem mastercardos a bankkártyám és az már paypassos.
Jaja mastercard paypassos. Visa még nem.... :(

Nem elérhető glsmith

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: SGS9+ / SGS7edge
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
  • PDA ROM: Factory ROM (XEU) CSA2
« Reply #2678 Dátum: 2015, 06 26, 15:56:51 »
Végre megjött a 400 HUF-os kijelzővédő lapka. Komolyan mondom jobb, mint a tavaly rárakatott 4000-es fólia :) egyetlen "hátránya", hogy a Home gomb kicsit mélyebbre került ezáltal. Meg ha már ott jártam, vettem ugyanennyiért OTG kábelt is. Tökéletesen működik az is. Durca :) csak tudnám, hogy csinálják ezek a vágott szeműek ezt :D

Gizike88

• Vendég
« Reply #2679 Dátum: 2015, 06 26, 20:01:01 »
tudtommal ujjlenyomat olvasós telefonnál pl be lehet állítani az ujjlenyomat olvasót hogy fizetésnél kérje.. mint ahogy azt a samsungpaynél is lehet látni s6al a videóban, érintésnél kéri az ujjlenyomatot a telefon;):) de nem ujjlenyomat olvasósoknál meg be lehet állítani pinkódot.. itt nem az a lényeg mint a paypasszos kártyáknál hogy annyival gyorsabb a fizetés vele hogy nem kell pötyögni ha nem hogy nem kell magaddal vinned a kártyát:) vagy ha otthon hagyod véletlen akkor sincs gond:) így ha jól tudom limit se lesz sokáig :) vagy az otpnél talán már ha kéred ezt amit reklámoznak a mobilfizetésre képes számlát akkor állíthatsz be limitet:)
Köszi:)

Nem elérhető alabama20

• PDA: iPhone 11 Pro SpaceGrey 256GB
  • PDA ROM: Gyári 8.0
« Reply #2680 Dátum: 2015, 06 26, 20:06:18 »
Sziasztok! Idén ősszel szeretném nyugdijba küldeni az Omnia II-őm és elég nagy dilemma előtt állok. Nem tudom eldönteni melyik készüléket válasszam a 3-om közül: Galaxy S4 LTE, Galaxy S5 és Galaxy Alpha :( Ti mi mellett döntenétek a helyemben? Vagy várjam meg az SGS 5 Neo-t? (ha lesz egyáltalán ilyen)
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Gizike88

• Vendég
« Reply #2681 Dátum: 2015, 06 26, 23:56:32 »
Elegem van a rossz rendszerekböl!A nyalóka visszanyalt.A samsung logóig töltött be bekapcsoláskor,néha akkumulátort kivettem,segített.De ma végleg elromlott.Rátettem a 4 files-et.Teljesen stabil.Szovtvert szeretne frissíteni.De azt hiszem nem engedem,mert a rendszergazdai jogosultságot is kiütheti.Itt még az SD kártya írhatóságába is belenyúltam .mert ez kitt-katt.Jó lett .Stabil rendszer.

Nem elérhető glsmith

• PFC Fan
« Reply #2682 Dátum: 2015, 06 27, 07:13:56 »
Elegem van a rossz rendszerekböl!A nyalóka visszanyalt.A samsung logóig töltött be bekapcsoláskor,néha akkumulátort kivettem,segített.De ma végleg elromlott.Rátettem a 4 files-et.Teljesen stabil.Szovtvert szeretne frissíteni.De azt hiszem nem engedem,mert a rendszergazdai jogosultságot is kiütheti.Itt még az SD kártya írhatóságába is belenyúltam .mert ez kitt-katt.Jó lett .Stabil rendszer.

Rakd fel az Ambasadii romot, ami a profilomon is van. Nem nehéz, de ha kell segítség, PM-et írj ;)
Nekem teljesen stabil, megszűnt az mm-qcamera-daemon hiba is, nincs kam FC, pedig cirka első szériás az SGS5-m ;)

Gizike88

• Vendég
« Reply #2683 Dátum: 2015, 06 27, 09:11:07 »
Rakd fel az Ambasadii romot, ami a profilomon is van. Nem nehéz, de ha kell segítség, PM-et írj ;)
Nekem teljesen stabil, megszűnt az mm-qcamera-daemon hiba is, nincs kam FC, pedig cirka első szériás az SGS5-m ;)
Köszi.:)

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #2684 Dátum: 2015, 06 28, 07:44:05 »
Sziasztok! Idén ősszel szeretném nyugdijba küldeni az Omnia II-őm és elég nagy dilemma előtt állok. Nem tudom eldönteni melyik készüléket válasszam a 3-om közül: Galaxy S4 LTE, Galaxy S5 és Galaxy Alpha :( Ti mi mellett döntenétek a helyemben? Vagy várjam meg az SGS 5 Neo-t? (ha lesz egyáltalán ilyen)
Szia! Hm. Nehéz döntés. Mindegyik jó telefon. Minőségben az Alpha áll közelebb az Omniahoz. Fém keret.. De ha tokban hordod a telót akkor teljesen mindegy.
 Viszont ami az S5 előnye az a micro sd. Víz álló. Jobb Kamera. Jobb akku. Nekem a nagyobb kijelző az pozitívum.
  S4 lte. Ott az ára az ami jó.

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #2685 Dátum: 2015, 06 28, 16:06:36 »
Szia! Hm. Nehéz döntés. Mindegyik jó telefon. Minőségben az Alpha áll közelebb az Omniahoz. Fém keret.. De ha tokban hordod a telót akkor teljesen mindegy.
 Viszont ami az S5 előnye az a micro sd. Víz álló. Jobb Kamera. Jobb akku. Nekem a nagyobb kijelző az pozitívum.
  S4 lte. Ott az ára az ami jó.

Nekem is Omnia II volt. Galaxy s5 nálam nyert. Igaz s4 és alpha nem volt, de a vízállóság és jobb kamera nálam nyert. A vicc, hogy nekem jobban bejönnek a aluminium mentes dolgok :)))

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #2686 Dátum: 2015, 06 28, 17:54:52 »
Nekem is Omnia II volt. Galaxy s5 nálam nyert. Igaz s4 és alpha nem volt, de a vízállóság és jobb kamera nálam nyert. A vicc, hogy nekem jobban bejönnek a aluminium mentes dolgok :)))
s5-nél az oldal kerettel van eddig csak gondom , könnyen sérül, többi része elég jól bírja eddig.

Nem elérhető TBGetto

• Technikai igazgató
    • Unit Ada PaintBall & Laser Force Center
  • PDA: Note5 N920C
« Reply #2687 Dátum: 2015, 06 28, 19:03:18 »
Sziasztok
Valaki hozzáértő tanácsát kérni.
Az a problémán az S5 tel, hogy halkan hallanak. Cseréltem op. rendszert, majd sim kártyát majd végül cseréltem S5 ötöt is de semmi nem változott. Próbáltam mások S5 ötösét de azokra is azt mondák halkan hallanak. Külföldi fórumokon azt olvastam, hogy a vízálló teleknek gyengébb minőségű a mikrofonja. Ugyan ilyen problémával szenvednek az S5 mini tulajdonosok is. Az oka, hogy a vízállóság miatt a mikrofon előtt egy membrán van, amit kiszúrva megoldódik a probléma.
Engem a vízállóság nem érdekel vagyis már rég kiszúrtam volna ha tudnám biztosan, hogy nem szúrok ki mást is és ezzel nagyobb problémát okozva, mivel az S5 nél nem egyszerű a mikrofon csere.
VÉLEMÉNY TANÁCS AJÁNLAT STB...

Gizike88

• Vendég
« Reply #2688 Dátum: 2015, 06 28, 20:29:39 »
Sziasztok
Az a problémán az S5 tel, hogy halkan hallanak. Cseréltem op. rendszert, majd sim kártyát majd végül cseréltem S5 ötöt is de semmi nem változott. Próbáltam mások S5 ötösét de azokra is azt mondák halkan hallanak. Külföldi fórumokon azt olvastam, hogy a vízálló teleknek gyengébb minőségű a mikrofonja. Ugyan ilyen problémával szenvednek az S5 mini tulajdonosok is. Az oka, hogy a vízállóság miatt a mikrofon előtt egy membrán van, amit kiszúrva megoldódik a probléma.
Engem a vízállóság nem érdekel vagyis már rég kiszúrtam volna ha tudnám biztosan, hogy nem szúrok ki mást is és ezzel nagyobb problémát okozva, mivel az S5 nél nem egyszerű a mikrofon csere.
S4 zoomra volna egy megoldás,ott gyenge a mikrofon rendszer.

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #2689 Dátum: 2015, 06 28, 22:12:54 »
Sziasztok
Nekem nem mondta senki, hogy halkan hallanak...

Tapatalk-kal küldve az én SM-G920F-el

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #2690 Dátum: 2015, 06 29, 11:43:41 »
Sziasztok
Nehogy kiszúrd ecsém. Zajszűrést kikapcsoltad már? :D Hívásbeállítások/Zajcsökkentés(hívás közben elnyomja a háztérzajt)

Amúgy nálam se panaszkodtak még.

Nem elérhető TBGetto

• Technikai igazgató
« Reply #2691 Dátum: 2015, 06 29, 13:06:27 »
Persze, minden módon.

Nem elérhető eriklili

• Nem: Nő
  • Anna
  • PDA ROM: S7 Edge G935F,10.1.tablet 4.4.2 gyári,Xiaomi MI 5s+
« Reply #2692 Dátum: 2015, 06 29, 13:12:34 »
Persze, minden módon.
Nekem is minden rendben,sőt a barátom sem panaszkodott ilyenre ,neki a dual simes verzio van!

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #2693 Dátum: 2015, 06 29, 18:49:18 »
Persze, minden módon.
Nyugi ha átszúrod a membránt, akkor se lesz jobb. Annyi, hogy a garid is elveszted. Érdemes inkább beadni szervizbe.

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo 2.4
  • PDA: SAMSUNG Galaxy S5 [SM-G900FD]
  • PDA ROM: ALEXANDR deodexed BOF1
« Reply #2694 Dátum: 2015, 06 29, 20:23:10 »
Sziasztok

Szia!

Én igazán sokat használom a telefonomat, egy-két alkalommal volt panasz, hogy nem jól hallanak, de akkor még csak pár napos volt a telefon. Mára már nem csak hogy hivatalos frissítés jött rá, hanem egyenesen egyedi ROM van rajta és továbbra sincs semmi gond. Tekintve, hogy más készüléket is próbáltál, így azt gondolom, nem a telefonnal lesz a baj (hacsak nem ugyanazt a kemény tokot használtad az összeshez például), vagy nem úgy, ahogy gondolod. Vannak, akik a kezüket, vagy a telefont úgy tartják, hogy a mikrofon érzékeli a hangszóró által kiadott hangokat, ezért, hogy ne legyen gerjedés, csökken a mikrofon érzékenysége, így persze a te hangod is alig fog hallatszani a vonal másik végén. Érdemes lenne próbát tenned úgy, hogy leveszed a hívás közbeni hangerőt, a füledhez illeszted a telefont és nem beszélsz túl hangosan. (Esetleg próba fülhallgatóval?)

Ha nem ez a megoldás, akkor szerintem valami más, hasonlóan prózai ok lehet. Több készülék nem produkálja ugyanazt a jelenséget, valamint az összes próbában az egyedüli közös pont csak te voltál.

Üdv

G.
Amikor Bell feltalálta a telefont, Chuck Norrisnak már volt két nem fogadott hívása.

Nem elérhető glsmith

• PFC Fan
« Reply #2695 Dátum: 2015, 06 29, 22:55:45 »
Szia!

Én igazán sokat használom a telefonomat, egy-két alkalommal volt panasz, hogy nem jól hallanak, de akkor még csak pár napos volt a telefon. Mára már nem csak hogy hivatalos frissítés jött rá, hanem egyenesen egyedi ROM van rajta és továbbra sincs semmi gond. Tekintve, hogy más készüléket is próbáltál, így azt gondolom, nem a telefonnal lesz a baj (hacsak nem ugyanazt a kemény tokot használtad az összeshez például), vagy nem úgy, ahogy gondolod. Vannak, akik a kezüket, vagy a telefont úgy tartják, hogy a mikrofon érzékeli a hangszóró által kiadott hangokat, ezért, hogy ne legyen gerjedés, csökken a mikrofon érzékenysége, így persze a te hangod is alig fog hallatszani a vonal másik végén. Érdemes lenne próbát tenned úgy, hogy leveszed a hívás közbeni hangerőt, a füledhez illeszted a telefont és nem beszélsz túl hangosan. (Esetleg próba fülhallgatóval?)

Ha nem ez a megoldás, akkor szerintem valami más, hasonlóan prózai ok lehet. Több készülék nem produkálja ugyanazt a jelenséget, valamint az összes próbában az egyedüli közös pont csak te voltál.

Üdv

G.

Egyetértek az előttem szólóval. Nálam sose volt panasz a dologra, pedig több rootolt rom, most meg már custom romok vannak a telefonon. Az viszont fordult már elő, hogy a másikat én nem hallottam, mert rosszul tartotta, vagy épp rajta feküdt a telefonon.
Úgyis kaptál az eszközhöz headsetet, próbáld ki azzal.

Nem elérhető TBGetto

• Technikai igazgató
« Reply #2696 Dátum: 2015, 06 30, 07:47:03 »
Szia!

Üdv

G.

Romokközül próbáltam a 4.4.2, 5.0 és Fözött romot is. A régin és a csere készüléken egyaránt. Az eladó akitől vettem a telemet az használja a régi telemet és rögtön hallom mikor beszél S5 ről.
Az igaz, hogy most próbálom közelebb tartani a mikrofont és egy fokkal jobb lett, de az S4 -es hez képest még mindig halkabb. S4 -est úgy tartom, hogy csak a sarka ér a fejemhez így nem zsírosodik a kijelző és így is tökéletes. De megpróbálom le halkítani hátha gerjed.

Gizike88

• Vendég
« Reply #2697 Dátum: 2015, 06 30, 23:13:18 »
Kéne egy kis segítség.visszaraktam a 4 fileset.Ki rootoltam.De állandóan frissíteni akar.Egyszer volt hozzá szerencsém;hogy régebben a rootra ráfrissült és villogot a telefon.Ezt szeretbém elkerülni.Nem szeretnék frissíteni.A versió hibátlan és stabil.A wifinél kivettem a pipát,hogy ne kínálja fel a frissítést.A 4g-nél állabdóan fekugrik,amit mellékeltem az első sorban.Hol tudnám ezt kikapcsolni?Egy biztonsági frissítés így is ráment.Köszönöm

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #2698 Dátum: 2015, 07 01, 00:15:23 »
Kéne egy kis segítség.visszaraktam a 4 fileset.Ki rootoltam.De állandóan frissíteni akar.Egyszer volt hozzá szerencsém;hogy régebben a rootra ráfrissült és villogot a telefon.Ezt szeretbém elkerülni.Nem szeretnék frissíteni.A versió hibátlan és stabil.A wifinél kivettem a pipát,hogy ne kínálja fel a frissítést.A 4g-nél állabdóan fekugrik,amit mellékeltem az első sorban.Hol tudnám ezt kikapcsolni?Egy biztonsági frissítés így is ráment.Köszönöm
ha egyszer feldobta onnantól tudtommal már nem lehet vele mit kezdeni.. gyári visszaállítás, net nélkül indítás nem bejelentkezni az elején sehova és rögtön beállításokban a szoftverfrissítés kikapcsolása. Utána már mehet a net. lényeg az hogy első bekapcsolásnál mikor felmegy egy rom net nélkül kell indítani és kinyomni a szoftverfrissítést :)

Gizike88

• Vendég
« Reply #2699 Dátum: 2015, 07 01, 00:45:16 »
ha egyszer feldobta onnantól tudtommal már nem lehet vele mit kezdeni.. gyári visszaállítás, net nélkül indítás nem bejelentkezni az elején sehova és rögtön beállításokban a szoftverfrissítés kikapcsolása. Utána már mehet a net. lényeg az hogy első bekapcsolásnál mikor felmegy egy rom net nélkül kell indítani és kinyomni a szoftverfrissítést :)
Köszi :)

Megoldódott.Elindítottam volna amit akar telepíteni és ezt írta ki.
Wifinél mindenütt kikapcsolva/kiessel sem fogom/ ,4g-én sem jön elő.Bízom benne nem is fog,mert nagyon jó ez a 4 files,hibátlan.