2024, 11 28, 19:54:12

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 285330 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Gizike88

• Vendég
Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2700 Dátum: 2015, 07 01, 19:59:46 »
Tudja valaki mi az android patch?Köszönöm :)

Nem elérhető eriklili

• Nem: Nő
  • Anna
  • PDA ROM: S7 Edge G935F,10.1.tablet 4.4.2 gyári,Xiaomi MI 5s+
« Reply #2701 Dátum: 2015, 07 01, 20:40:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Tudja valaki mi az android patch?Köszönöm :)

Android app patch  =  forráskód nélküli

Gugli a barátod!!!! :ok:

Gizike88

• Vendég
« Reply #2702 Dátum: 2015, 07 01, 21:59:26 »
Android app patch  =  forráskód nélküli

Gugli a barátod!!!! :ok:
Igaz :)

Nem elérhető alabama20

• Nem: Férfi
  • PDA: iPhone 11 Pro SpaceGrey 256GB
  • PDA ROM: Gyári 8.0
« Reply #2703 Dátum: 2015, 07 02, 00:15:39 »
Nekem is Omnia II volt. Galaxy s5 nálam nyert. Igaz s4 és alpha nem volt, de a vízállóság és jobb kamera nálam nyert. A vicc, hogy nekem jobban bejönnek a aluminium mentes dolgok :)))

Az Alpha-t nem az anyaghasználata miatt néztem ki, hanem a mérete végett ugyanis picit tartok az S5 méreteitől :D Viszont minden másban az S5 veri az Alphát (főleg microSD bővithetőség, FHD kijelző stb). Bár még szeptemberig tuti várok a vásárlással, hátha kijön valami újabb cucc a Samutól, de szerintem ez a 2 eszköz közül kerül ki a győztes. Csak ne lenne ennyire nehéz választanom :(
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
« Reply #2704 Dátum: 2015, 07 02, 10:11:56 »
Az Alpha-t nem az anyaghasználata miatt néztem ki, hanem a mérete végett ugyanis picit tartok az S5 méreteitől :D Viszont minden másban az S5 veri az Alphát (főleg microSD bővithetőség, FHD kijelző stb). Bár még szeptemberig tuti várok a vásárlással, hátha kijön valami újabb cucc a Samutól, de szerintem ez a 2 eszköz közül kerül ki a győztes. Csak ne lenne ennyire nehéz választanom :(
Az asszonynak is galaxy s Advance helyett vettünk S5 öt. Első nap nagynak tűnt, azóta megszokta. A napokban kezébe vette az Advance-t erre most az tűnik picinek. Igazából megszokás kérdése.

Nem elérhető alabama20

« Reply #2705 Dátum: 2015, 07 02, 11:05:11 »
Az asszonynak is galaxy s Advance helyett vettünk S5 öt. Első nap nagynak tűnt, azóta megszokta. A napokban kezébe vette az Advance-t erre most az tűnik picinek. Igazából megszokás kérdése.

Még annyit kérdeznék hogy a 2GB RAM-ból boot után mennyi marad szabadon valamint a 16GB ROM-ból mennyi marad felhasználható? És bocsi a sok kérdésért :)
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető glsmith

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: SGS9+ / SGS7edge
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
  • PDA ROM: Factory ROM (XEU) CSA2
« Reply #2706 Dátum: 2015, 07 02, 11:39:25 »
Még annyit kérdeznék hogy a 2GB RAM-ból boot után mennyi marad szabadon valamint a 16GB ROM-ból mennyi marad felhasználható? És bocsi a sok kérdésért :)

Jobb napjaiba pont meg volt az 1GB szabad RAM, még KitKattal. Cirka 11 GB tárhely marad "szabadon", de ezen osztozik az emulált SD és a /data partíció is.

Nem elérhető alabama20

« Reply #2707 Dátum: 2015, 07 02, 13:00:00 »
Jobb napjaiba pont meg volt az 1GB szabad RAM, még KitKattal. Cirka 11 GB tárhely marad "szabadon", de ezen osztozik az emulált SD és a /data partíció is.

Köszi :ok:

Nem elérhető szuribaba

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: HTC Desire
« Reply #2708 Dátum: 2015, 07 08, 19:29:47 »
Sziasztok!
Én nagy iPhonos vagyok de tegnap előtt vettem egy Samsung s5-öt. Van viszont egy kis bajom vele, mégpedig az, hogy nekem túlságosan halk a telefon! A csengés is a beszéd hang is és minden. Találtam a neten valami szerviz mókolást, de amire azt írták, hogy a hangosítást oldja meg, az a szervizkód el sem indul. Nem vagyok süket, de nekem nagyon halk ez! Kérlek segítsetek nekem........ha lehetséges, hogy hogyan tudnám a hangot egy kicsit feljebb venni!

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo 2.4
  • PDA: SAMSUNG Galaxy S5 [SM-G900FD]
  • PDA ROM: ALEXANDR deodexed BOF1
« Reply #2709 Dátum: 2015, 07 08, 19:49:56 »
Sziasztok!
Én nagy iPhonos vagyok de tegnap előtt vettem egy Samsung s5-öt. Van viszont egy kis bajom vele, mégpedig az, hogy nekem túlságosan halk a telefon! A csengés is a beszéd hang is és minden. Találtam a neten valami szerviz mókolást, de amire azt írták, hogy a hangosítást oldja meg, az a szervizkód el sem indul. Nem vagyok süket, de nekem nagyon halk ez! Kérlek segítsetek nekem........ha lehetséges, hogy hogyan tudnám a hangot egy kicsit feljebb venni!

Szia!

Ha újként, garanciálisan vetted, és minden szabályos módját kipróbáltad a hangosításnak eredménytelenül, akkor szerviz. (Beállítások/Hangok és értesítések menüben találod a hangerő beállítást. A Telefon/Beállítások/Hívás menüben vedd ki a pipát a Zajcsökkentés mellől. Ha tokot használsz, vedd le róla. Ha maximumon van a hangerő, vedd lejjebb, nehogy gerjedés okozza a problémát.)

Ha használtan vetted, akkor az előéletet próbáld megtudni, vagy ha nem lehetséges, tegyél rá gyári ROM-ot (persze minden adat törlésével). Ha ez sem segít és netán van rá még garancia, akkor ellenőrizd a KNOX-ot és ha 0x0, irány a szerviz.

Ám amennyiben nincs, vagy nem érvényesíthető a garancia (mert mondjuk KNOX 0x1), akkor ROM cserét (frissítést a legújabbra) javasolnék természetesen teljes adattörléssel. Ha a legújabb van fent, akkor is érdemes lenne újra felrakni.

Előfordulhat, hogy ha elérted a biztonsági hangerő határát, akkor le kell okézni egy felugró üzenetet, melyet lezárt képernyőnél (például hívás közben, amíg a füledhez tartod a telefont) nem tehetsz meg.

G.
Amikor Bell feltalálta a telefont, Chuck Norrisnak már volt két nem fogadott hívása.

Nem elérhető szuribaba

« Reply #2710 Dátum: 2015, 07 08, 20:21:56 »
Nagyon, szépen köszönöm a segítséget! Igen, lehetséges, hogy a zajcsökkentés pipáját kellett kivenni, mert úgy hallom, mintha egy kicsit hangosabb lenne. Ezen kívül a hívás közben is földöbott egy ablakocskát amiben az volt írva, hogy bekapcsolom e a hangrő növelését..........ami nyilván azt jelenti, hogy ki volt kapcsolva! 
Bekapcsoltam és valóban hangosabb lett minden!
A telefont egyébként tegnap előtt vettem a Váci úti Tesco-ban lévő kereskedőnél, de a fóliát én szedtem le a dobozról is  és a telefonról is! Ezen kívül, amikor elsőnek szinkronizáltam, akkor kiírta, hogy töltse e a frissítést! Én az igent választottam így azt írja ki, hogy jelenleg a legfrissebb verziót használom: 
 PDA:OE2 / CSC:OE2 / PHONE:OE2 (VD2)     szóval ez van rajta!   Naggyon köszönöm a segítséget mégegyszer!
Jaj....még valami! Átnéztem a netet, de nem igazán találtom igazán jó oldalakat, ahonnal lehetne töltögetni valamit! Tudnál ebben segíteni, illetve javasolni oldalakat!  Bocs, hogy ismét kérek egy kis segítséget, de én nem találtam semmi komolyat neked meg lehet, hogy van a fejedben egy raklapnyi honlap cím!  Üdv!  Tamás

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
« Reply #2711 Dátum: 2015, 07 08, 20:32:10 »
Nagyon, szépen köszönöm a segítséget! Igen, lehetséges, hogy a zajcsökkentés pipáját kellett kivenni, mert úgy hallom, mintha egy kicsit hangosabb lenne. Ezen kívül a hívás közben is földöbott egy ablakocskát amiben az volt írva, hogy bekapcsolom e a hangrő növelését..........ami nyilván azt jelenti, hogy ki volt kapcsolva! 
Bekapcsoltam és valóban hangosabb lett minden!
A telefont egyébként tegnap előtt vettem a Váci úti Tesco-ban lévő kereskedőnél, de a fóliát én szedtem le a dobozról is  és a telefonról is! Ezen kívül, amikor elsőnek szinkronizáltam, akkor kiírta, hogy töltse e a frissítést! Én az igent választottam így azt írja ki, hogy jelenleg a legfrissebb verziót használom: 
 PDA:OE2 / CSC:OE2 / PHONE:OE2 (VD2)     szóval ez van rajta!   Naggyon köszönöm a segítséget mégegyszer!
Jaj....még valami! Átnéztem a netet, de nem igazán találtom igazán jó oldalakat, ahonnal lehetne töltögetni valamit! Tudnál ebben segíteni, illetve javasolni oldalakat!  Bocs, hogy ismét kérek egy kis segítséget, de én nem találtam semmi komolyat neked meg lehet, hogy van a fejedben egy raklapnyi honlap cím!  Üdv!  Tamás

You are not allowed to view links. Register or Login, ahonnan én is a tudományomat szerzem. :)

Nálam jelenleg You are not allowed to view links. Register or Login-ja fut, de nekem 900FD van, azaz You are not allowed to view links. Register or Login. ALEXNDR ROM-ját sokan dicsérik, nagyon örültem, amikor ő is áttért az FD-re. Mivel az ő munkáját már ismerem, így bátran ajánlom. Fel lehet tenni a ROM-jait KNOX 0x0-val is, nem lépteti, de erről egy You are not allowed to view links. Register or Login szól. Esetleg írj PM-et, ha tudok, segítek.

Üdv

Gyuri
Amikor Bell feltalálta a telefont, Chuck Norrisnak már volt két nem fogadott hívása.

Nem elérhető szuribaba

« Reply #2712 Dátum: 2015, 07 08, 21:03:39 »
Nagyon köszönöm a segítséget! Bevallom egyelőre  Rom cseréhez nem érzem magam elég bátornak, meg egyelőre nem is akarom! Sokat akarok tanulni és amikor majd már "érzem a masinát", na akkor majdmegkockáztatom!
De köszönöm szépen a segítségedet!   Üdv!  Tamás

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
« Reply #2713 Dátum: 2015, 07 08, 21:25:35 »
Nagyon köszönöm a segítséget! Bevallom egyelőre  Rom cseréhez nem érzem magam elég bátornak, meg egyelőre nem is akarom! Sokat akarok tanulni és amikor majd már "érzem a masinát", na akkor majdmegkockáztatom!
De köszönöm szépen a segítségedet!   Üdv!  Tamás

Szívesen segít itt mindenki, ha tud. De ha ajánlhatom, kérdezés előtt olvasgass, vagy használd a keresőt, mert sokszor kérdést sem kell feltenni, mert a válasz, amit keresel, már megjelent korábban.

Nekem kb másfél hónapja van S5-öm, előtte sokáig S2 volt. Azon tanultam az alapokat, melyek közül sok S5-nél is érvényes. Bevallom, ettől még néha azért ökölbe szorul a hátsó felem, mert hajt a kíváncsiság és az új dolgok megismerésének vágya, de eddig még sikerült megőrizni a telefon működőképességét, mi több, a garancia is él. :)

G.

Nem elérhető misike01

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy Note9
  • PDA ROM: N960FXXS3CSFC
« Reply #2714 Dátum: 2015, 07 09, 10:02:06 »
Hogyan lehet flasht varázsolni lolipopos S5-re???

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #2715 Dátum: 2015, 07 09, 10:05:20 »
Hogyan lehet flasht varázsolni lolipopos S5-re???
Használd a dolphin böngészőt. A beállításokban kapcsold be az asztali nézetet és a flash playert. Le is tölti majd.

Tapatalk-kal küldve az én SM-G900F-el

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető misike01

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy Note9
  • PDA ROM: N960FXXS3CSFC
« Reply #2716 Dátum: 2015, 07 09, 11:29:15 »
Használd a dolphin böngészőt. A beállításokban kapcsold be az asztali nézetet és a flash playert. Le is tölti majd.

Köszönöm a gyors választ! Akkor tehát a Chrome böngészőben nincs flash? És a gyáriban?

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #2717 Dátum: 2015, 07 09, 12:36:32 »

+1  :ok:
Máshol még nem láttam értelmes flash megjelenítést, pedig elég sok böngésző járt már a telóimon ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető attis76

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Tab2 7" Samsung Galaxy S7 Edge
  • PDA ROM: 7.0
« Reply #2718 Dátum: 2015, 07 09, 13:17:30 »
+1  :ok:
Máshol még nem láttam értelmes flash megjelenítést, pedig elég sok böngésző járt már a telóimon ;)

Na ez érdekes. Tudomásom szerint ICS óta nincs működő flasy player androidra.
Esetleg valami elkerülte a figyelmemet? Csak mert a fent leírt módszer sem vezet célra, nincs mit letölteni :(

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #2719 Dátum: 2015, 07 09, 14:36:51 »
Na ez érdekes. Tudomásom szerint ICS óta nincs működő flasy player androidra.
Esetleg valami elkerülte a figyelmemet? Csak mert a fent leírt módszer sem vezet célra, nincs mit letölteni :(
Itt van.

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető pociboy

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: SM-G900F, I9505 + I9195
  • PDA ROM: XXU1BOA3, XXUFNB9, XXUCNK4 by lackogyerek
« Reply #2720 Dátum: 2015, 07 09, 16:09:06 »
Itt van.

Erről beszéltünk.
Ez csak az ics változat.
ICS óta nincs flash. Valamikor akkor veszett össze az adobe sok-sok rendszerfejlesztő céggel mert pénzt szeretett volna a progijáért.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?"

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #2721 Dátum: 2015, 07 09, 17:05:41 »
Erről beszéltünk.
Ez csak az ics változat.
ICS óta nincs flash. Valamikor akkor veszett össze az adobe sok-sok rendszerfejlesztő céggel mert pénzt szeretett volna a progijáért.
Ha felraknád akkor tudnád, hogy működik....

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
« Reply #2722 Dátum: 2015, 07 09, 20:54:22 »
Ha felraknád akkor tudnád, hogy működik....

+1

Nekem amugy puffin fast and flash is műxik

Nem elérhető eriklili

• Nem: Nő
  • Anna
  • PDA ROM: S7 Edge G935F,10.1.tablet 4.4.2 gyári,Xiaomi MI 5s+
« Reply #2723 Dátum: 2015, 07 12, 13:15:40 »
+1

Nekem amugy puffin fast and flash is műxik

Sziasztok!Kb 1 hónapja használom a vezetek nélküli töltést.Szuper jó ,csak az akksira ragasztott vevő miatt nem találok rá flipes tokot.
Valakinek nem volt hasonló problémája?:(

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #2724 Dátum: 2015, 07 12, 16:10:58 »
Sziasztok!Kb 1 hónapja használom a vezetek nélküli töltést.Szuper jó ,csak az akksira ragasztott vevő miatt nem találok rá flipes tokot.
Valakinek nem volt hasonló problémája?:(

S5-höz létezik flippes vezetéknélküli gyári hátlap.