Nagyon, szépen köszönöm a segítséget! Igen, lehetséges, hogy a zajcsökkentés pipáját kellett kivenni, mert úgy hallom, mintha egy kicsit hangosabb lenne. Ezen kívül a hívás közben is földöbott egy ablakocskát amiben az volt írva, hogy bekapcsolom e a hangrő növelését..........ami nyilván azt jelenti, hogy ki volt kapcsolva!
Bekapcsoltam és valóban hangosabb lett minden!
A telefont egyébként tegnap előtt vettem a Váci úti Tesco-ban lévő kereskedőnél, de a fóliát én szedtem le a dobozról is és a telefonról is! Ezen kívül, amikor elsőnek szinkronizáltam, akkor kiírta, hogy töltse e a frissítést! Én az igent választottam így azt írja ki, hogy jelenleg a legfrissebb verziót használom:
PDA:OE2 / CSC:OE2 / PHONE:OE2 (VD2) szóval ez van rajta! Naggyon köszönöm a segítséget mégegyszer!
Jaj....még valami! Átnéztem a netet, de nem igazán találtom igazán jó oldalakat, ahonnal lehetne töltögetni valamit! Tudnál ebben segíteni, illetve javasolni oldalakat! Bocs, hogy ismét kérek egy kis segítséget, de én nem találtam semmi komolyat neked meg lehet, hogy van a fejedben egy raklapnyi honlap cím! Üdv! Tamás