2024, 11 28, 22:42:26

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 285345 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2625 Dátum: 2015, 06 06, 19:15:41 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!
S5-ből hány féle verzió létezik? Mert valahol G900, máshol meg G900F-ként hírdetik! Milyen típus számú verziók léteznek és melyik miben különbözik a másiktól?
Telefon cserén gondolkodok és gondoltam mielőtt döntök, körbe járom a témát!
S4 i9506 lenne a másik befutó az S5 mellett, sőt az talán formára jobban megfog és nincsenek benne a számomra felesleges ujjlenyomat érzékelő és szívritmus mérő,... dolgok!
Esetleg tudnátok ajánlani boltot is, hogy hol érdemes meg venni? Garancia lényeges!

Köszönöm előre is a segítséget!

Általában abban különbözik , hogy milyen proci van rajta és hogy 1 vagy 2 sim kártyát kezel pl az F-es az a Snapdragon. Van 1 qhd-s verzió is belőle de az max függetlenbe ha jól tudom.

Nem elérhető Mi a Manó?!

• PDA: Galaxy S5 G900F
« Reply #2626 Dátum: 2015, 06 06, 19:18:05 »
Általában abban különbözik , hogy milyen proci van rajta és hogy 1 vagy 2 sim kártyát kezel pl az F-es az a Snapdragon. Van 1 qhd-s verzió is belőle de az max függetlenbe ha jól tudom.
És melyik a jobb/erősebb hardveres?

Nem elérhető eriklili

• Nem: Nő
  • Anna
  • PDA ROM: S7 Edge G935F,10.1.tablet 4.4.2 gyári,Xiaomi MI 5s+
« Reply #2627 Dátum: 2015, 06 06, 19:18:35 »
Sziasztok!
S5-ből hány féle verzió létezik? Mert valahol G900, máshol meg G900F-ként hírdetik! Milyen típus számú verziók léteznek és melyik miben különbözik a másiktól?
Telefon cserén gondolkodok és gondoltam mielőtt döntök, körbe járom a témát!
S4 i9506 lenne a másik befutó az S5 mellett, sőt az talán formára jobban megfog és nincsenek benne a számomra felesleges ujjlenyomat érzékelő és szívritmus mérő,... dolgok!
Esetleg tudnátok ajánlani boltot is, hogy hol érdemes meg venni? Garancia lényeges!

Köszönöm előre is a segítséget!
Nekem nemrég volt s4 9505-m,azt eladtam a baratnomnek és egy s4 vettem G900F ,G900D az a diák simes.
Én a Partnero Gsm -ben szoktam venni az új keszulekeimet./ az s4 nem volt új/
Bp-n ott a legolcsóbb a telcsi ,az árakat boltok garival vannak,a gyari + pénz,megmondják mennyi!:D

Tapatalk-kal küldve az én SM-G900F-el

Nem elérhető Mi a Manó?!

« Reply #2628 Dátum: 2015, 06 06, 19:19:38 »
Pl. ez milyen? You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #2629 Dátum: 2015, 06 06, 19:20:07 »
Nekem nemrég volt s4 9505-m,azt eladtam a baratnomnek és egy s4 vettem G900F ,G900D az a diák simes.
Bp-n ott a legolcsóbb a telcsi ,az árakat boltok garival vannak,a gyari + pénz,megmondják mennyi!:D

Bocsáss dual sim ,elirtam !

Nem elérhető Mi a Manó?!

« Reply #2630 Dátum: 2015, 06 06, 19:25:02 »

S4 i9506+Philips fejhallgató van a T-mobil-nál 101e-ért. Csak az a bajom, hogy Telenoros vagyok és a T-mobil 15e-ért függetleníti, így már annyiba lenne majdnem, mint egy S5!
A PartNero Gsm-et már én is nézegettem, de félek ezektől az Ázsiábol honosított bolti garanciás telefonoktól...

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #2631 Dátum: 2015, 06 06, 20:31:55 »
S4 i9506+Philips fejhallgató van a T-mobil-nál 101e-ért. Csak az a bajom, hogy Telenoros vagyok és a T-mobil 15e-ért függetleníti, így már annyiba lenne majdnem, mint egy S5!
A PartNero Gsm-et már én is nézegettem, de félek ezektől az Ázsiábol honosított bolti garanciás telefonoktól...
Eddig én is mindigkülön megfizettem a gyári garanciát,de most az s5-l boltis garival vettem.
Érdeklődd meg,110 -t vettem a kéket,1000.-t házhoz kihozták.Szolgáltatós telcsit nem vettem még de nem is fogok,mert ha függetlenited,ugyan úgy bukod a garit,mintha a knoxot törlöd!
Nekem még nem volt problémám velük. :ok:

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #2632 Dátum: 2015, 06 06, 20:51:48 »
Mit vartok tőle mi lesz benne,én is vártam pár hónapja az s4-re az LP-t.
Addig a cm lp volt fenn kipróbáltam a gyarit,szörnyű volt,vissza is tettem a cm-t.Nem volt garis!

Küldve az én GT-I9100-emről
Én a héten váltottam cm romra. Kíváncsiságból felrakom majd, de nem hiszem, hogy sokáig fennt lesz. Nagyon szuper a Cm.! :)
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Mi a Manó?!

« Reply #2633 Dátum: 2015, 06 06, 21:22:06 »
Eddig én is mindigkülön megfizettem a gyári garanciát,de most az s5-l boltis garival vettem.
Érdeklődd meg,110 -t vettem a kéket,1000.-t házhoz kihozták.Szolgáltatós telcsit nem vettem még de nem is fogok,mert ha függetlenited,ugyan úgy bukod a garit,mintha a knoxot törlöd!
Tegnap beszéltem pont a T-mobile ügyfélszolgálatával ez ügyben. Azt mondták, hogy mivel legálisan a szolgáltató függetleníti, így a garanciát nem befolyásolja és tovább él!

Nem elérhető Mi a Manó?!

« Reply #2634 Dátum: 2015, 06 06, 21:36:49 »
A másik ellenérzésem ezekkel az "Ázsiából" honosított bolti garanciás készülékekkel, hogy ki tudja valójában honnan származnak!? Volt egy ismerősöm, akinek a párja a Philips gyárban dolgozott anno és azokat a készülékeket árulta feketén, amik a gyárban nem mentek át a teszten valami  apróbb (vagy nem annyira apró) hiba miatt és a megsemmisítő konténerben landoltak...! Hááát... több mint 100e forintért nem szeretnék egy ilyen telefon gazdája lenni...! Inkább rakok hozzá még ~20e forintot és 2 évig biztos nyugodt lehetek!

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #2635 Dátum: 2015, 06 06, 21:40:11 »
Tegnap beszéltem pont a T-mobile ügyfélszolgálatával ez ügyben. Azt mondták, hogy mivel legálisan a szolgáltató függetleníti, így a garanciát nem befolyásolja és tovább él!

Ennek jól járj utána,mert semmi logika nincs benne,hogy eladja szolgáltatósnak olcsóbban és utána ő saját maga függetleníti és a gari él?!Hiszen azt a szolgáltatós telcsire adja!
A részletek az apró betűkben rejlik!!! ;)

Nem elérhető Mi a Manó?!

« Reply #2636 Dátum: 2015, 06 06, 22:17:10 »
Ennek jól járj utána,mert semmi logika nincs benne,hogy eladja szolgáltatósnak olcsóbban és utána ő saját maga függetleníti és a gari él?!Hiszen azt a szolgáltatós telcsire adja!
Lista áron venném, ha veszem, így se kedvezmény a készülék árából, se tarifacsomag hűség!
A Chaten ezt válaszolta az ügyintéző:

"Ügyfél: A készülék garanciája a függetlenítés után is érvényes marad?

Anita: igen, mivel hivatalosan lett függetlenítve, ezért garanciális marad."

Persze a mai világban még ez sem garancia, hogy valóban így van!

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #2637 Dátum: 2015, 06 06, 23:16:10 »
ez teljesen jogos! T-mobile Ászf ide vonatkozó része:
Kód: You are not allowed to view links. Register or Login
14.3.2.2.Abban az esetben, ha a Szolgáltató által nyújtott belépési kedvezmény igénybevétele
mellett az Előfizető a Szolgáltató kedvezményes Készülék ajánlatát is elfogadja, úgy a
Szolgáltató által megjelölt határozott ideig a Készüléket kizárólag a Szolgáltató Előfizetői (SIM)
Kártyájával használhatja. A hálózati korlátozás feloldását a határozott idő letelte után, a
Díjszabásban meghatározott díj ellenében kérheti az Előfizető személyesen a Szolgáltató
ügyfélszolgálatán. Amennyiben az Előfizető a Szolgáltató kedvezményes Készülék ajánlatát
elfogadja, úgy tudomásul veszi, hogy a készülékre vonatkozó kedvezménnyel kapcsolatos
követelés elévülési ideje a Ptk. szerinti 5 év..

Ergó, amíg nem jár le a hűséged, addig nem is kérheted, hogy üssék ki.
Ha lista áron veszed, elvileg 15k a kiütés. otthagysz az üzletben 116k-t, cserébe kapsz egy füllhalgatót, és egy független telefont, ami tele van a t-mobile összes appjával, és nem tehetsz rá xeh-s független magyar romot.
Ha besétálsz az edigitalba, gyártói garit kapsz 110-ért egy eleve szolgáltatómentes telefont, a füles amit t-ben kapsz hozzá am 7-9k-ért kapható, nekem az a 3-5k különbség megérné, hogy ne t-mobile-os bootlogóm legyen, és ne legyen tele szemetelve a telefon még jobban, mint ahogy a samsung miatt muszáj   :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #2638 Dátum: 2015, 06 06, 23:46:05 »
Pl. ez milyen? You are not allowed to view links. Register or Login

Az az i9600 zavar a végén. Ha rákeresel a neten a fake s5-nek is ez a típus száma. De lehet tévedek.

Nem elérhető Mi a Manó?!

« Reply #2639 Dátum: 2015, 06 06, 23:47:27 »
ez teljesen jogos! T-mobile Ászf ide vonatkozó része:
Kód: You are not allowed to view links. Register or Login
14.3.2.2.Abban az esetben, ha a Szolgáltató által nyújtott belépési kedvezmény igénybevétele
mellett az Előfizető a Szolgáltató kedvezményes Készülék ajánlatát is elfogadja, úgy a
Szolgáltató által megjelölt határozott ideig a Készüléket kizárólag a Szolgáltató Előfizetői (SIM)
Kártyájával használhatja. A hálózati korlátozás feloldását a határozott idő letelte után, a
Díjszabásban meghatározott díj ellenében kérheti az Előfizető személyesen a Szolgáltató
ügyfélszolgálatán. Amennyiben az Előfizető a Szolgáltató kedvezményes Készülék ajánlatát
elfogadja, úgy tudomásul veszi, hogy a készülékre vonatkozó kedvezménnyel kapcsolatos
követelés elévülési ideje a Ptk. szerinti 5 év..

Ergó, amíg nem jár le a hűséged, addig nem is kérheted, hogy üssék ki.
Ha lista áron veszed, elvileg 15k a kiütés. otthagysz az üzletben 116k-t, cserébe kapsz egy füllhalgatót, és egy független telefont, ami tele van a t-mobile összes appjával, és nem tehetsz rá xeh-s független magyar romot.
Ha besétálsz az edigitalba, gyártói garit kapsz 110-ért egy eleve szolgáltatómentes telefont, a füles amit t-ben kapsz hozzá am 7-9k-ért kapható, nekem az a 3-5k különbség megérné, hogy ne t-mobile-os bootlogóm legyen, és ne legyen tele szemetelve a telefon még jobban, mint ahogy a samsung miatt muszáj   :D
Ezzel csak az a baj, hogy az edigitálban 110k-ért nem az i9506 van, hanem csak az i9515, ami amúgy a Media Markt-ban "csak" 100k!

Nem elérhető Atala

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Prestigio 4040 DUO / Galaxy Alpha / Gear 2 Neo
  • PDA ROM: Android 4.0.4 / 5.0.2 France
« Reply #2640 Dátum: 2015, 06 07, 15:45:53 »
Ezzel csak az a baj, hogy az edigitálban 110k-ért nem az i9506 van, hanem csak az i9515, ami amúgy a Media Markt-ban "csak" 100k!

Azért mert a i9506ot csak a t értékesíti. i9515öt meg openes. Én azt venném meg. 06os nem lett az igazi.

Moderator Comment Ez egy s5 topic, a további kérdéseket az s4 topicban legyetek szívesek megbeszélni, a témához kapcsolódó további hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül az off topicba áthelyezem!

Nem elérhető Mi a Manó?!

« Reply #2641 Dátum: 2015, 06 07, 16:55:30 »
Azért mert a i9506ot csak a t értékesíti. i9515öt meg openes. Én azt venném meg. 06os nem lett az igazi.

Ez egy s5 topic, a további kérdéseket az s4 topicban legyetek szívesek megbeszélni, a témához kapcsolódó további hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül az off topicba áthelyezem!
Ok!

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2642 Dátum: 2015, 06 08, 06:21:35 »
Ez az üvegfólia megéri, jó lehet?

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #2643 Dátum: 2015, 06 08, 07:41:21 »

Én a mobilcucc.hu-nál vettem hasonlót olcsóbban és tettem fel, nagyon jó.Ezentúl már csak ilyet fogok használni a kütyüjeimre.Sokkal könnyebb bubi mentesen felrakni mint a hagyományos fóliákat és tapintásra érzete is olyan mint az üveg.

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #2644 Dátum: 2015, 06 08, 08:19:36 »
Nem tudom mennyire SOS a dolog, ebayről 1800 forint körül van és nem ilyen márkátlan, ha jól látom, hanem Nillkin (9H).  :)

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #2645 Dátum: 2015, 06 08, 08:46:01 »
Nem tudom mennyire SOS a dolog, ebayről 1800 forint körül van és nem ilyen márkátlan, ha jól látom, hanem Nillkin (9H).  :)
Amit én vettem itthon szerintem az is igen jó minőségű, különböző, a feltételt segítő kiegészítőket is adtak hozzá.1690 Ft.-

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #2646 Dátum: 2015, 06 08, 09:15:33 »
Nem ismerem az ebay-t.

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
« Reply #2647 Dátum: 2015, 06 08, 11:40:02 »
Nem ismerem az ebay-t.

Én ezt vettem. Hibátlan, könnyű felrakni, sehol egy karc, és az eladó is korrekt volt. Mind ez 400 Ft ért.

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #2648 Dátum: 2015, 06 08, 11:54:18 »
Én ezt vettem. Hibátlan, könnyű felrakni, sehol egy karc, és az eladó is korrekt volt. Mind ez 400 Ft ért.

De erre nem jön vám stb...?

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
« Reply #2649 Dátum: 2015, 06 08, 14:21:32 »
De erre nem jön vám stb...?

Nincs vám 12eFt alatt. Postával mindennel ennyi. 400 Pénz :) +2 hét várakozás