2024, 11 28, 18:50:17

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 285322 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Gizike88

• Vendég
Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2725 Dátum: 2015, 07 12, 18:18:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
S5-höz létezik flippes vezetéknélküli gyári hátlap.
Ami a képen van/mágneses csíkos.Ami a fő kijelző pioritást élvező alkalmazásait beteszi a pici ablakba.Hívás,üzenet,kamera stb./25ezer Alleban.Lehet máshol olcsóbb,de nem tudom a helyet.Ugyanitt csak hátlap,ami kicsit vastagabb a normálnál,10ezer.Remélem tudtam segíteni.
Ui:Nekem a mágneses elromlott,fél év gari volt rá,cserélték.Mert,hol töltött,hol nem,mint a mesében.

Nem elérhető eriklili

• Nem: Nő
  • Anna
  • PDA ROM: S7 Edge G935F,10.1.tablet 4.4.2 gyári,Xiaomi MI 5s+
« Reply #2726 Dátum: 2015, 07 12, 18:34:05 »
Ami a képen van/mágneses csíkos.Ami a fő kijelző pioritást élvező alkalmazásait beteszi a pici ablakba.Hívás,üzenet,kamera stb./25ezer Alleban.Lehet máshol olcsóbb,de nem tudom a helyet.Ugyanitt csak hátlap,ami kicsit vastagabb a normálnál,10ezer.Remélem tudtam segíteni.
Ui:Nekem a mágneses elromlott,fél év gari volt rá,cserélték.Mert,hol töltött,hol nem,mint a mesében.
Köszönöm az ebay-n néztem ott 8 ezer körül van a hatlap és tokkal 14 ezer körül.Sajnos ennyit nem adok érte.
Azért nagyon koszi a segítséget!:D

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9100-el

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #2727 Dátum: 2015, 07 12, 19:16:20 »

Nekem nem flippes van és még nem volt vele eddig gondom. Nap mint nap azzal töltöm.

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #2728 Dátum: 2015, 07 12, 19:18:43 »
Köszönöm az ebay-n néztem ott 8 ezer körül van a hatlap és tokkal 14 ezer körül.Sajnos ennyit nem adok érte.
Azért nagyon koszi a segítséget!:D

Én jó áron szereztem a hátlapot meg a töltőt annó, szerintem ennél olcsóbban nem igen szereztem volna gyári hátlapot töltővel.

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #2729 Dátum: 2015, 07 12, 20:30:34 »
Én jó áron szereztem a hátlapot meg a töltőt annó, szerintem ennél olcsóbban nem igen szereztem volna gyári hátlapot töltővel.
Speedshopban egész jók a tartozék árak ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #2730 Dátum: 2015, 07 12, 20:38:48 »
Speedshopban egész jók a tartozék árak ;)
Koszi, de nekem van toltopadom,bevont,ami az akksi rám van ragasztva,nekem csak egy olyan flipes tok kéne amit rám tudok pattintani,mint az eredeti hatlapot.^-^

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #2731 Dátum: 2015, 07 12, 20:41:32 »
Koszi, de nekem van toltopadom,bevont,ami az akksi rám van ragasztva,nekem csak egy olyan flipes tok kéne amit rám tudok pattintani,mint az eredeti hatlapot.^-^

Sajnos nem tudom a méreteid :D :D (helyesírás pls sokadjára kérem)
Az a baj, hogy a töltő tekercs 2-3 mm-el megnöveli az akku vastagságát, ami miatt a hátlap nem fog rendesen felmenni a helyére. A gyári wireless charge-s flippes hátlapok eleve úgy vannak kialakítva, hogy a tekercset beletették a tokba, így a telefon nem lesz vastagabb, csak a tok :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #2732 Dátum: 2015, 07 12, 21:12:24 »
Sajnos nem tudom a méreteid :D :D (helyesírás pls sokadjára kérem)
Az a baj, hogy a töltő tekercs 2-3 mm-el megnöveli az akku vastagságát, ami miatt a hátlap nem fog rendesen felmenni a helyére. A gyári wireless charge-s flippes hátlapok eleve úgy vannak kialakítva, hogy a tekercset beletették a tokba, így a telefon nem lesz vastagabb, csak a tok :D
Bocs a helyesirasert,de gyorsan akarok írni és nem olvasom el utána!
Az eredeti hatlap /kék/miért megy simán ra és egyik tok sem!Mindegy akkor nem lesz rajta flipes tok,mert még 8 ezret sem adok érte és akkor még nem is biztos,hogy jó lesz rá!
Ha holnap lemerem a vastagsagot,akkor megnezned nekem? :oops:

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #2733 Dátum: 2015, 07 12, 22:14:16 »
Bocs a helyesirasert,de gyorsan akarok írni és nem olvasom el utána!
Az eredeti hatlap /kék/miért megy simán ra és egyik tok sem!Mindegy akkor nem lesz rajta flipes tok,mert még 8 ezret sem adok érte és akkor még nem is biztos,hogy jó lesz rá!
Ha holnap lemerem a vastagsagot,akkor megnezned nekem? :oops:
Nem hiszem, hogy találnék, esetleg mint s2-nél ha van nagyobb akku, ahhoz hátha csináltak nagyobb hátlapot is :)

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #2734 Dátum: 2015, 07 12, 22:18:42 »
Nem hiszem, hogy találnék, esetleg mint s2-nél ha van nagyobb akku, ahhoz hátha csináltak nagyobb hátlapot is :)

Köszönöm ,akkor majd egyszer véletlenül jó lesz valamelyik!

Gizike88

• Vendég
« Reply #2735 Dátum: 2015, 07 12, 22:28:34 »

Ha csak hátlap kell ,amint írtam vastagabb mint a normál,10 körül van az Alleban.

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #2736 Dátum: 2015, 07 12, 22:43:22 »
Ha csak hátlap kell ,amint írtam vastagabb mint a normál,10 körül van az Alleban.
Koszi ,de az eredeti hatlap jó ra de flippes tokot szerettem volna! :'(

Gizike88

• Vendég
« Reply #2737 Dátum: 2015, 07 12, 23:03:37 »
Koszi ,de az eredeti hatlap jó ra de flippes tokot szerettem volna! :'(
Értem

Gizike88

• Vendég
« Reply #2738 Dátum: 2015, 07 13, 10:18:53 »
Visszamentem a hibátlan 4 filésre,A legújabb lolli forrósodott.Többször a Samsung logóig töltött be.Vissza a jó és megbízható Kit-Katt-ra, és nem is fogom lecserélni.Még jó,hogy vissza lehet menni.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #2739 Dátum: 2015, 07 13, 15:17:44 »
Visszamentem a hibátlan 4 filésre,A legújabb lolli forrósodott.Többször a Samsung logóig töltött be.Vissza a jó és megbízható Kit-Katt-ra, és nem is fogom lecserélni.Még jó,hogy vissza lehet menni.

Mitől forrósodott? Én ilyet nem tapasztaltam.

Gizike88

• Vendég
« Reply #2740 Dátum: 2015, 07 13, 16:43:53 »
Mitől forrósodott? Én ilyet nem tapasztaltam.
Nézd! Nem tudom.Pld wifi alatt,de anélkül is.A samsung logóig töltött be párszor.Akkumulátor ki,újraindít.Hol jó volt hol nem.Mint a mesében.Ujjlenyomatra nem reagált.Meg elindult a kereső magától.Döntöttem,vissza a 4 filés.Ami tényleg hibátlan.Teljes root jogosúlság stb.Én az 5.1-től sem várok csodát.Az SD olvashatóságát is engedélyeztem,kezeli.Lolli alatt már nem enged belenyúlni.Most ha ez jó lesz,marad és kész:)

Nem elérhető hzoli4

« Reply #2741 Dátum: 2015, 07 13, 19:18:13 »
Nézd! Nem tudom.Pld wifi alatt,de anélkül is.A samsung logóig töltött be párszor.Akkumulátor ki,újraindít.Hol jó volt hol nem.Mint a mesében.Ujjlenyomatra nem reagált.Meg elindult a kereső magától.Döntöttem,vissza a 4 filés.Ami tényleg hibátlan.Teljes root jogosúlság stb.Én az 5.1-től sem várok csodát.Az SD olvashatóságát is engedélyeztem,kezeli.Lolli alatt már nem enged belenyúlni.Most ha ez jó lesz,marad és kész:)

Aha érdekes. De legalább találtál olyat amivel nincsen gond. De szerintem szolgáltatós romok között is lehetnek eltérések, mert vodás romnál ilyen problémák nem voltak.Nekem újrainduláskor a gyerekmód szokott hibát kiírni.

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #2742 Dátum: 2015, 07 13, 19:50:22 »
Aha érdekes. De legalább találtál olyat amivel nincsen gond. De szerintem szolgáltatós romok között is lehetnek eltérések, mert vodás romnál ilyen problémák nem voltak.Nekem újrainduláskor a gyerekmód szokott hibát kiírni.
Alapvetően ha már romolsz, akkor ne szolgáltatós romot tegyél már fel :D
Am meg nekem is melegedett a tel a legújabb alexandr-al full wipe után. Most toltam neki egy factory resetet, meglássuk ez is belassul-e 3 nap alatt

Gizike88

• Vendég
« Reply #2743 Dátum: 2015, 07 13, 20:18:51 »
Alapvetően ha már romolsz, akkor ne szolgáltatós romot tegyél már fel :D
Am meg nekem is melegedett a tel a legújabb alexandr-al full wipe után. Most toltam neki egy factory resetet, meglássuk ez is belassul-e 3 nap alatt
Lehet a 160 app.is visszavesz kicsit  ;)

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #2744 Dátum: 2015, 07 14, 00:45:14 »
Hát, az tuti nem gyorsítja :D
De megvolt megint a bootloop, szal megy vissza a 4.4 szerdán :/

Gizike88

• Vendég
Re: Galaxy S5-ről általában
« Reply #2745 Dátum: 2015, 07 15, 14:30:37 »
Minden S5-nek ilyen f.s a kamerája?? Vigyem vissza? Esetleg ROM csere?
Jelenleg 4.4.2, G900FXXU1ANCE. T-s
Köszi
Attila
Ha 3 napon belül vagy a vásárlástól, visszaviheted.Nekem is S4 sokkal szebb képeket csinált.Ez van sajna.Ezért van nekem egy SM-C101 es is.S4-zoom,az kiváló képeket csinál.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #2746 Dátum: 2015, 07 15, 15:32:34 »
Ha 3 napon belül vagy a vásárlástól, visszaviheted.Nekem is S4 sokkal szebb képeket csinált.Ez van sajna.Ezért van nekem egy SM-C101 es is.S4-zoom,az kiváló képeket csinál.
azért 4. havit idézve ilyet írni hogy 3napon belül vagy visszaviheted vicces még onna nézve és hogy most már 14 nap ;) alapjáraton meg kamera hibával a háziszervizt hívva hoznak egy újat és viszlát ha garanciális...

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2747 Dátum: 2015, 07 15, 17:09:45 »

:))
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Gizike88

• Vendég
« Reply #2748 Dátum: 2015, 07 15, 17:22:30 »
azért 4. havit idézve ilyet írni hogy 3napon belül vagy visszaviheted vicces még onna nézve és hogy most már 14 nap ;) alapjáraton meg kamera hibával a háziszervizt hívva hoznak egy újat és viszlát ha garanciális...
ÉN PLD nagyobb bevásárlóközpontokat hoztam példának,mint,tesco,Auchan.Ott 3 nap van minőségre,72óra után szerviz.Az egy dolog amit a samsung  vállal;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #2749 Dátum: 2015, 07 15, 21:26:54 »
ÉN PLD nagyobb bevásárlóközpontokat hoztam példának,mint,tesco,Auchan.Ott 3 nap van minőségre,72óra után szerviz.Az egy dolog amit a samsung  vállal;)
tudtommal már a 3 napot is felvitték az internetes vásárlási elállási jogra szóval minden boltban 14 napig indoklás nélkül visszaviheted és nem cserét kell csak biztosítani ha nem a vételárat is vissza kell téríteni...:) de mondjuk az más kérdés hogy elvileg ez nem kötelező a boltra nézve ... méltényosságból volt adható a 3 nap is amikor megveszed a terméket és innentőkl boltja válogatta hogy a garanciába belerakta e...:)