Üdv.Mindenkinek. Hosszú idő után újra rászántam magam a rom cserére /mert a 4.3-at hamar meg lehet unni!/ és a sok olvasás után az itt általatok ajánlott ARCHIDROID V 2.3.8 -at választottam.Meglepetésemre elsőre sikerült feltennem és már be is állítottam szinte mindent,és nagyon tetszik!Egyetlen problémám van vele, amiben kérném a segítségeteket.Nekem ugyanis elég rossz a szemem főleg olvasáshoz elég erős szeművegem van,ezért szerettem a 4.3 -ban,hogy a névjegyzék betümérete is megnövelhető volt.Sajnos ebben az archi romban ami ugye 4.4.2-es nem találok lehetőséget a névjegyzék betüméretének növelésére.Amikor véletlenül nincs nálam az olvasó szemüvegem sajnos nem látom elolvasni a névjegyzéket.Amennyíben nem lehet növelni a betüméretet,esetleg tudtok ajánlani másik névjegyzéket amire lecserélném.Sajnálnám ezt a romot mert másként nagyon bejön!!A segíségeket előre is köszönöm!!!!
Telepítésnél gondolom a dpi 320-at választottad. Ha nem zavar, hogy minden megnő én szoktam a build.prop-ban 360, vagy 400-ra módosítani két helyen, ahol szerepel a 320. CM, AOSP, STB... alapon nem szokott hibát okozni, ezek elég jól tűrik a skálázást, de ez a megoldás eredményezhet újrarakást, mert valamelyik program kiakad.
A másik, hogy Archidroidból a Samu alapút teszed fel 320 dpi-vel. Itt 100%-ban működik az xplosed alkalmazás, ehhez kell felrakni egy appsettings modult. Újraindítás után aktív lesz. Innetől az appsettingsprogin belül alkalmazásonként tudsz megadni sok-sok minden paramétert, többek között a dpi-t is. Én itt névjegynél még a rezidens kapcsolót is használni szoktam. De ugye ehhez megint csak újra kell rakni, viszont van kék téma, ami nekem nagyon bejön.