2024, 11 24, 14:28:57

Szerző Téma: KitKat Általános  (Megtekintve 30337 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető geris197

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Huawei P9 Lite
Re: KitKat Általános
« Reply #325 Dátum: 2014, 05 23, 14:09:08 »
Látom itt elég jól pörög a topik ezért ide írok :) Veszem észre,hogy most elég jól rákattantak az emberek erre az S5 romra.Ki ilyet ki olyat ír róla.Én egy ideje 4.4.2 kitkat-et használok volt,hogy temasek volt tiszta CM...most meg egy AOSB romot.Az előzőekkel mindig volt valami gond,újraindult,lefagyott,meg apróbb hibák.Ennél lekopogom nem jelentkezett semmi kisebb-nagyobb gond,hacsak nem az,hogy múltkor elveszett a hálózat,mire rájöttem,elment az IMEI szám.Egy EFS mappa visszaállítás megoldotta.Hanem itt az akkuidővel van gondom.Míg másoknál olvasom elmegy legalább egy napot vagy még többet is,nálam jó ha 18 órát kibír.Sőt éjszaka ha repülő üzemmódban van,reggelre 15-20 % esik az akku.Ez nem normális,másik romnál volt,hogy 1-2% esett csak.Néztem nem ragad be semmi,már lefekvés előtt újraindítást is csináltam és mégis reggelre nagyon merül.Nem szeretnék másik romot most feltenni,mert amúgy minden szuperál,de tanácstalan vagyok. :( :oops:

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #326 Dátum: 2014, 05 23, 15:16:33 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Látom itt elég jól pörög a topik ezért ide írok :) Veszem észre,hogy most elég jól rákattantak az emberek erre az S5 romra.Ki ilyet ki olyat ír róla.Én egy ideje 4.4.2 kitkat-et használok volt,hogy temasek volt tiszta CM...most meg egy AOSB romot.Az előzőekkel mindig volt valami gond,újraindult,lefagyott,meg apróbb hibák.Ennél lekopogom nem jelentkezett semmi kisebb-nagyobb gond,hacsak nem az,hogy múltkor elveszett a hálózat,mire rájöttem,elment az IMEI szám.Egy EFS mappa visszaállítás megoldotta.Hanem itt az akkuidővel van gondom.Míg másoknál olvasom elmegy legalább egy napot vagy még többet is,nálam jó ha 18 órát kibír.Sőt éjszaka ha repülő üzemmódban van,reggelre 15-20 % esik az akku.Ez nem normális,másik romnál volt,hogy 1-2% esett csak.Néztem nem ragad be semmi,már lefekvés előtt újraindítást is csináltam és mégis reggelre nagyon merül.Nem szeretnék másik romot most feltenni,mert amúgy minden szuperál,de tanácstalan vagyok. :( :oops:

igen aksi kaki sajna cm stb romokban,hogy miért ne kérdezd,ha jó aksit akarsz,sajna gyári és azon fözetei,vagy gyári 4,4,2 port valamelyike.aksi baromi xar arra fele.

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
  • PDA: Lg g4
  • PDA ROM: Stock 6.0 V20b
« Reply #327 Dátum: 2014, 05 23, 15:49:18 »
Én a temasek romot nyúzom mióta elkezdtem romolni mára már tényleg eléggé kiforrott számomra :) Az akksi is nagyon jó éjszaka 7-8 óra alvásnál maximum 2%ot esik!:) Legjobb kijelző időm ilyen 5 óra pár perc :D Ha meg nem piszkálom hanem csak szokásos használat pl: mobilnet, wifi, játék, kevés fényképezés, akkor nekem bőven elmegy 2 napot :)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #328 Dátum: 2014, 05 23, 15:54:16 »
Én a temasek romot nyúzom mióta elkezdtem romolni mára már tényleg eléggé kiforrott számomra :) Az akksi is nagyon jó éjszaka 7-8 óra alvásnál maximum 2%ot esik!:) Legjobb kijelző időm ilyen 5 óra pár perc :D Ha meg nem piszkálom hanem csak szokásos használat pl: mobilnet, wifi, játék, kevés fényképezés, akkor nekem bőven elmegy 2 napot :)

5 ó pár perc röl fotot, :D kizárt.

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
« Reply #329 Dátum: 2014, 05 23, 17:30:06 »
Hát ha fullra töltöm és folymatosan használnám 5 órás kijelző időm simán van :D

Nem elérhető geris197

• PFC Fan
  • PDA: Huawei P9 Lite
« Reply #330 Dátum: 2014, 05 25, 01:05:41 »
Üdvözletem!
Tudna nekem valaki ajánlani esetleg linkelni olyan kitkat romot  S3-ra amelyiknél nagyon jól birja az akksi? Legalább 24 órát vagy többet.És most nem az S5 minire gondoltam,mert az eléggé nem tetszik kinézetre,lehet van valami másik szebb.Mert állitólag a CM alapú romok nagyon eszik az aksit.Melyik lehet ami nem CM alapú?

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
« Reply #331 Dátum: 2014, 05 25, 08:24:52 »
Tekerj egy kicsit fentebb képekkel mutattam nekem hogy bírja a temasek rom és az cm alapú ;)

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
  • PDA: 6S
« Reply #332 Dátum: 2014, 05 28, 08:06:08 »

:(

Nem elérhető lauber109

• PFC Fan
  • PDA: Samsung galaxy s
  • PDA ROM: 4.2.2
« Reply #333 Dátum: 2014, 06 01, 10:27:03 »
Tudnátok segíteni fel akartam rakni a telóra de telepítés közben hibát ír ki set_metadata_recursive: some changes failed lehet másik kernel kellene rá de nem tudom melyiket töltsem le mert van rajta elvileg valamilyen csak nem tudom milyen :). Megtudnátok mondani milyen kernelt töltsek le?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #334 Dátum: 2014, 06 09, 06:47:04 »
nem tudom többiek,hogy állnak :D de archinak már van 4,4,3-as romja.

[ROM] [4.4.3 KTU84M] [OmniROM] [SaberMod 4.8] [Stable] [Flexible] [Excellent] [08/06/14] ArchiDroid V2.4.6

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #335 Dátum: 2014, 06 25, 07:19:01 »
A Portolással semmi gond nem lenne de ennek már semmi köze az s3 hoz

bocsi hogy itt reklámozom, de nincs neki topic ja nem is értem miért.

eddigi legfa**ább portolt rom a mit stock kategóriában használtam, semmi s5 s6 s7 csicsa ramzabáló
elég stabil és ha energia takarékos módot belövöd lassabb a vas egy kicsit de bazi jól fogyaszt

aki S3 at akar olyan 4.4.2 vel amit a samunak kellett volna kiadni annak itt van ez, alap rom normális multimédia támogatás szaggatásmentes videofelvétel  google kamera ....
Talán itt jobb lett volna. ;) Nincs akadálya a topiknak, ha lesz kellő érdeklődés nyitunk neki egyet, addig is jöhetnek ide a tapasztalatok. :)

Nem elérhető SYMLY

• PDA: S4 I9506
  • PDA ROM: I9506XXUCNI1 (T)
« Reply #336 Dátum: 2014, 06 25, 13:24:14 »
 :oops: Jogos csak ott az előttem lévő-höz válaszoltam aki a prtolások ellen volt.

Majd dobok fel egy két képet, aksiidőt, meg ezt-azt  ;)

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #337 Dátum: 2014, 06 25, 15:07:07 »
:oops: Jogos csak ott az előttem lévő-höz válaszoltam aki a prtolások ellen volt.

Majd dobok fel egy két képet, aksiidőt, meg ezt-azt  ;)
Köszi! :ok:

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #338 Dátum: 2014, 06 29, 08:31:43 »
nem tudom többiek,hogy állnak :D de archinak már van 4,4,3-as romja.

[ROM] [4.4.3 KTU84M] [OmniROM] [SaberMod 4.8] [Stable] [Flexible] [Excellent] [08/06/14] ArchiDroid V2.4.6

feltettem,vagy 2 napja,unalmamban,és egyenlöre itt ragadtam, :D igen jó darab,aromábol agni kernelt tettem,rá,aksi is jó,ha teló rész nem hal meg marad is,idáig az is jó,nem akarom elkiabálni. minden benne van,semmit nem kell külön keresgélni,gapps is,spiritfm is,szoval nincs semmi keresgélés,csak felrakod és kész,ezt szeretem, :D van 240 dpi-320,szoval minden. ügyi csávo ez az archi.

Nem elérhető Zototh64

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S1 - Galaxy TAB 3 8.0 LTE - CC5500
  • PDA ROM: Cyanogenmod
« Reply #339 Dátum: 2014, 06 29, 12:07:40 »
feltettem,vagy 2 napja,unalmamban,és egyenlöre itt ragadtam, :D igen jó darab,aromábol agni kernelt tettem,rá,aksi is jó,ha teló rész nem hal meg marad is,idáig az is jó,nem akarom elkiabálni. minden benne van,semmit nem kell külön keresgélni,gapps is,spiritfm is,szoval nincs semmi keresgélés,csak felrakod és kész,ezt szeretem, :D van 240 dpi-320,szoval minden. ügyi csávo ez az archi.

Térképet nem nézted véletlenül, Limahl?
Tudom, hogy nem használod, azért kérdem így:-)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #340 Dátum: 2014, 06 30, 11:10:24 »
Térképet nem nézted véletlenül, Limahl?
Tudom, hogy nem használod, azért kérdem így:-)

nem tudtam sajna,de forumát átnézve nem panaszkodik rá senki,nem menne gondolom lenne szó rola, megvolt az 1 ső munkanapi teszt is,semmivel nem rosszab aksi,mint gyári rommal,viszont témát nem találok benne,van erre valami külön progi?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #341 Dátum: 2014, 06 30, 15:37:40 »
nem tudtam sajna,de forumát átnézve nem panaszkodik rá senki,nem menne gondolom lenne szó rola, megvolt az 1 ső munkanapi teszt is,semmivel nem rosszab aksi,mint gyári rommal,viszont témát nem találok benne,van erre valami külön progi?

meg is van,xposed,,,hk theme menager.,ez is megoldva, :D

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #342 Dátum: 2014, 07 04, 15:15:14 »
 [ROM] [4.4.4] ArchiDroid V2.5.0

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #343 Dátum: 2014, 07 07, 15:14:16 »
 :D :ok:

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #344 Dátum: 2014, 07 09, 16:53:52 »
[ROM] [4.4.4] ArchiDroid V2.5.0

nem jött be,de előző,4,4.3 verzája az fenomenális.minden müxik,kamera se állt még le soha semmi hibával,aksi,meg jobb mint gyárin,megvan az igazi.igaz ez nem 4,4,4, hanem 4,4,3 de ez mindent visz. :D

Nem elérhető ZsDaniel

• TOPIKGAZDA
  • PDA ROM: Minden infó az aláírásban
KitKat Általános
« Reply #345 Dátum: 2014, 07 09, 17:49:22 »

nem jött be,de előző,4,4.3 verzája az fenomenális.minden müxik,kamera se állt még le soha semmi hibával,aksi,meg jobb mint gyárin,megvan az igazi.igaz ez nem 4,4,4, hanem 4,4,3 de ez mindent visz. :D

Milyen kamera hibád volt? Az egyetlen amiről tudok, hogy videózás után a 2. videónál összeomlik a kamera.
Az akkuidő meg nálam érdekes... Ha sokat van stand-by-ban, akkor gyatra a képernyő idő, de ha olvasok rajta folyamatosan, akkor meg 2-3 órát simán el lehet érni...

Tapatalked from iPad Mini

Apple iPhone 5 és iPad Mini [iOS 8.1.2]
Samsung Galaxy S3 (I9300) | ArchiDroid V2.X [4.4.4]
Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető lenpapa

• PFC Fan
  • PDA: Samsung galaxi S6 G920F
  • PDA ROM: Xtrestolite 3.0 Beta 3 MM
« Reply #346 Dátum: 2014, 07 10, 19:17:47 »
Üdv.Mindenkinek! Be kell vallanom,hogy már hosszú ideje mindig kipróbálom azt a romot amit limahl feltesz és jó véleménnyel van róla.Most is ezzel az ARCHIDROID 2.4.6-al ismerkedek.Pillanatnyilag egyetlen kérdésem lenne,:hogy tudom kíkapcsolni hogy ne mutassa folyamatosan a CPU %-ot, szabad memóriát és az akku hőmérségletét? Előre is köszönöm a segítséget!!!!

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #347 Dátum: 2014, 07 11, 03:31:08 »
Üdv.Mindenkinek! Be kell vallanom,hogy már hosszú ideje mindig kipróbálom azt a romot amit limahl feltesz és jó véleménnyel van róla.Most is ezzel az ARCHIDROID 2.4.6-al ismerkedek.Pillanatnyilag egyetlen kérdésem lenne,:hogy tudom kíkapcsolni hogy ne mutassa folyamatosan a CPU %-ot, szabad memóriát és az akku hőmérségletét? Előre is köszönöm a segítséget!!!!
cool tool,én le is fagyasztottam.

Nem elérhető lenpapa

• PFC Fan
  • PDA: Samsung galaxi S6 G920F
  • PDA ROM: Xtrestolite 3.0 Beta 3 MM
« Reply #348 Dátum: 2014, 07 11, 08:36:33 »
hálás köszönet ! rá nem jöttem volna!

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #349 Dátum: 2014, 07 12, 12:41:49 »
Milyen kamera hibád volt? Az egyetlen amiről tudok, hogy videózás után a 2. videónál összeomlik a kamera.
Az akkuidő meg nálam érdekes... Ha sokat van stand-by-ban, akkor gyatra a képernyő idő, de ha olvasok rajta folyamatosan, akkor meg 2-3 órát simán el lehet érni...

Tapatalked from iPad Mini
nálam egyenletesen hozza a 4,-4,5 órás képernyöt,camera gondom itt semmi,csak arra irtam,mikor még 4,3-4,4,2 cm volt fent,akkor voltak cam gondok,de szerencsére ez már a multé :taps: itt most csak fele aksiidö van,de látszik 2 óra simán meglesz,ha ügyesen használom,szokott az 4,5 óra is lenni,nekem böven jó. ;)