2024, 11 28, 10:05:32

Szerző Téma: KitKat Általános  (Megtekintve 30428 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető tnorbi

• Nem: Férfi
  • PDA: Note3
  • PDA ROM: Telenoros 4.3 :/
Re: KitKat Általános
« Reply #300 Dátum: 2014, 04 14, 23:46:05 »
Most már csak az a kérdés, hogy a jó öreg Galaxy S III vajon megkapja-e az S4-re és a Note 3-ra nemrégiben érkezett Android 4.4-es, vagyis KitKat frissítést? Februárban olyan pletykák keltek szárnyra, melyek szerint a Galaxy S III nemzetközi piacokra szánt változata, a GT-I9300 egész biztosan nem haraphat bele a finom csokis nápolyiba, mondván, hogy az 1 GB RAM kevés az új szoftver gördülékeny futtatásához.

Ez legalább is igen furcsán hangzik, hiszen a KitKatnek még 512 MB RAM-on is jól kellene teljesítenie. No, de mindegy is, a lényeg, hogy a legfrissebb híradások már arról szólnak, hogy a Galaxy S III április végén, illetve május elején mégis frissíthető lesz Android 4.4-re, ráadásul ugyanekkor várhatóan a Galaxy Note 2, illetve a Galaxy Grand 2 tulajok is frissíthetnek majd KitKatre. Jól értesült források szerint első körben Dél-Koreában lesznek elérhetők a KitKat update-ek, de néhány hét késéssel várhatóan világszerte fel fognak bukkanni.

Nem elérhető petikeke

• Support-ER
  • PDA: Samsung Galaxy S5; Galaxy S3; Lumia 532
  • PDA ROM: S5 stock, S3 Temasek CM12.1
« Reply #301 Dátum: 2014, 05 01, 17:10:17 »
Sziasztok!

Most akarok archidroid 1.7.14-ről temasek cm 11-re váltani és nagyon érdekel az f2fs. Korábban már próbáltam, de valami nagy gond lehetett, mert brutál módon lagolt... :S

Most újra belevágnék.
Az lenne a kérdésem, hogy f2fs-nél kell e trimm-elni? Korábban a LagFix (fstrim) Free app nem cisnált semmit f2fs alatt. Egyáltalán kell vele foglalkozni?

Köszönöm!
Nem értek hozzá, csak egy szakbarbár vagyok, aki sokat olvas :)
Kezdőknek: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #302 Dátum: 2014, 05 01, 19:19:21 »
Én sokáig használtam f2fs-t cm-en és omnin is, lag nem volt sehol, trimet pedig nem próbáltam még egyáltalán.

Nem elérhető muszeresz

• PDA: ASUS Zenfone 2 , ASUS P535
  • PDA ROM: 5.0, WM6
« Reply #303 Dátum: 2014, 05 13, 16:37:12 »
Helló!

Próbálta már valaki az ehndroix V romot, ha igen mi a tapasztalat?
Ericsson GA628 --> Ericsson GH688 --> NOKIA 3210--> NOKIA 3410 --> NOKIA 3100 --> SE T630 --> NOKIA 7610 --> NOKIA N80 --> ASUS P535 --> SGS --> SGS+ --> SGS3 --> LG G3 --> ASUS Zenfone 2 (ZE551ML 32 GB)

Nem elérhető abassc

• Navigáció / Navigation: MIO C520/Igo primo2.0
  • PDA: galaxy S5
  • PDA ROM: Gyári Lollipop 5.0
« Reply #304 Dátum: 2014, 05 14, 16:01:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Helló!

Próbálta már valaki az ehndroix V romot, ha igen mi a tapasztalat?

Hátha már megoldódott a hivás probléma.Eddig az összes 4.4-nél kamera és hívás bajom volt.Ha hivtak engem nem hallottam őket sem ők engem.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #305 Dátum: 2014, 05 14, 16:05:27 »
Hátha már megoldódott a hivás probléma.Eddig az összes 4.4-nél kamera és hívás bajom volt.Ha hivtak engem nem hallottam őket sem ők engem.

ugyan ez volt nálam is,feladtam,megoldás nuku,ezért tértem vissza gyárira,kicsit lassab,kicsit ilyen olyan,de nekem böven megfelel,és minden müxik,kamera meg fényéveket ver a cm kamerára,még ha müxik is,aksi szint ugy,ugy hogy cm et feladtam.franc se kinlodjon vele,valami nyavalyája mindig van.még aksi nem is érdekelt annyira ,mert 1 napot kibirt,de hogy egy telefonnal,épp telefonálni ne lehessen ,röhely.

Nem elérhető roli57

• PFC Fan
  • PDA: i9300
  • PDA ROM: Android 4.3 Mk6
« Reply #306 Dátum: 2014, 05 15, 10:01:23 »
Ha ez ki forr, akkor lesz stock alapu 4.4 kitkatünk :) forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/4-4-2-archiport-temporary-experimental-t2748579  :taps:

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #307 Dátum: 2014, 05 15, 11:14:08 »
Ha ez ki forr, akkor lesz stock alapu 4.4 kitkatünk :) forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/4-4-2-archiport-temporary-experimental-t2748579  :taps:
Már nálunk is van külön topik: You are not allowed to view links. Register or Login ;) by ZsDaniel

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
  • PDA: Lg g4
  • PDA ROM: Stock 6.0 V20b
« Reply #308 Dátum: 2014, 05 19, 17:41:36 »
Remélem valaki tud segíteni :) Mikor feltettem a temasek v84-et nem ment a kamera rész és vissza tettem a v83-at Onnantól jött a pokol nem működik a home gomb! Se ha a képernyőre teszem aztán nem megy értesítési sávom nincs képernyőzáram és semmit nem lehet állítani :D Valaki valami ötlet?

Nem elérhető ZsDaniel

• TOPIKGAZDA
  • PDA ROM: Minden infó az aláírásban
« Reply #309 Dátum: 2014, 05 19, 18:44:19 »
Remélem valaki tud segíteni :) Mikor feltettem a temasek v84-et nem ment a kamera rész és vissza tettem a v83-at Onnantól jött a pokol nem működik a home gomb! Se ha a képernyőre teszem aztán nem megy értesítési sávom nincs képernyőzáram és semmit nem lehet állítani :D Valaki valami ötlet?
FullWipe volt?
Ha az sem megy, akkor Odin-nal rakj fel egy gyári ROM-ot, aztán Recovery-ből Factory Reset, és boot, ha minden működik, akkor TWRP/CWM/Philz Recovery Odin-nal, aztán recovery-ből megint full wipe és próbáld megint a Tema-t.

Apple iPhone 5 és iPad Mini [iOS 8.1.2]
Samsung Galaxy S3 (I9300) | ArchiDroid V2.X [4.4.4]
Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
« Reply #310 Dátum: 2014, 05 19, 19:02:08 »
Most próbálom a full wipe-ot

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
« Reply #311 Dátum: 2014, 05 19, 21:08:17 »
Csak nekem nincs már a google playen Boeffla config v2???

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #312 Dátum: 2014, 05 19, 21:09:13 »
Néha elég a gapps újratelepítése, az szokott összeakadni a gombokkal.

Tényleg nincs boeffla. :(  Titaniummal még visszatehető. :)

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
« Reply #313 Dátum: 2014, 05 19, 21:14:30 »
Próbáltam mindent kellett a full wipe szó szerint a telefon tégla volt kb :D se hívás se képernyőzár semmi :D se wifi se mobilnet se kamera csak az alapok :D

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #314 Dátum: 2014, 05 19, 21:39:59 »
:)

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
« Reply #315 Dátum: 2014, 05 19, 21:44:41 »
Kíváncsi lennék hogy mi a fene történhetett ezek szerint előző verzióra nem lehet visszatérni?!

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #316 Dátum: 2014, 05 20, 07:58:48 »
Furcsa. Én az utolsó liquid romra tettem rá wipeok nélkül, dobott egy-két fc-t, azokat adatok törlésével megoldottam, azóta rendben fut. :hmm:

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
« Reply #317 Dátum: 2014, 05 20, 14:14:44 »
Pedig ugyan úgy csináltam mint mindig wipe cache wipe dalvikt Instal rom aztán gapps és kernel

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #318 Dátum: 2014, 05 22, 18:16:43 »
Ha valakit érdekel az új archi féle kitkat 240-es dpi-vel: You are not allowed to view links. Register or Login
Nincs telepakolva, alig kell törölni belőle, ram kezelése is jó, v6 is, v7 is yankk kernelével szuper, zenehallgatóknak erősen ajánlott. :ok:

Nem elérhető ZsDaniel

• TOPIKGAZDA
« Reply #319 Dátum: 2014, 05 22, 18:45:39 »
Ha valakit érdekel az új archi féle kitkat 240-es dpi-vel: You are not allowed to view links. Register or Login
Nincs telepakolva, alig kell törölni belőle, ram kezelése is jó, v6 is, v7 is yankk kernelével szuper, zenehallgatóknak erősen ajánlott. :ok:
Szinte ugyanezt használom ArchiPort-on..
A beépített módszerrel letiltottam szinte minden Samsung App-ot (amik bekerültek a p5-ben), 240-es dpi-vel, csak a kamera van szétesve kicsit a gyári app-ok közül amit használok.
Yank kernele helyett én AGNi-t használom, eddig nincs gond vele, bár zenehallgatást nem használom az iPod miatt.
Ha valami oknál fogva újra kellene rakni, akkor lehet ezt raknám fel.. Vagy egy backup után lehet ki is próbálom..

Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #320 Dátum: 2014, 05 22, 18:54:17 »
Szinte ugyanezt használom ArchiPort-on..
A beépített módszerrel letiltottam szinte minden Samsung App-ot (amik bekerültek a p5-ben), 240-es dpi-vel, csak a kamera van szétesve kicsit a gyári app-ok közül amit használok.
Yank kernele helyett én Agni-t használom, eddig nincs gond vele, bár zenehallgatást nem használom az iPod miatt.
Ha valami oknál fogva újra kellene rakni, akkor lehet ezt raknám fel..
Bevallom érdekelt a samu alapú kitkat, ezért feltettem a minit(v8 talán), de nem volt jó, lassú volt, pláne slimhez, omnihoz képest, és ram semmi. Wipe cache - dalvikkal rátettem a zephyr v6-ot és láss csodát sokkal gyorsabb lett, és persze kellett a 240 dpi is. Ment is rá yank v1-e - zene is jó. Ma kijött az archi v5-re épülő v7, így a forgatás is megy már, yank v2, egyelőre így marad, 500M felett nem igazán járok ramilag sem, bár sokat nem számít, de a minivel ha használat mellett 50-60M maradt akkor sokat mondtam.

Nem elérhető ZsDaniel

• TOPIKGAZDA
« Reply #321 Dátum: 2014, 05 22, 19:06:07 »
Bevallom érdekelt a samu alapú kitkat, ezért feltettem a minit(v8 talán), de nem volt jó, lassú volt, pláne slimhez, omnihoz képest, és ram semmi. Wipe cache - dalvikkal rátettem a zephyr v6-ot és láss csodát sokkal gyorsabb lett, és persze kellett a 240 dpi is. Ment is rá yank v1-e - zene is jó. Ma kijött az archi v5-re épülő v7, így a forgatás is megy már, yank v2, egyelőre így marad, 500M felett nem igazán járok ramilag sem, bár sokat nem számít, de a minivel ha használat mellett 50-60M maradt akkor sokat mondtam.
Igen, a Mini-be próbálják belerakni a 2GB RAM-os S5 és a 3GB RAM-os Note3 appjait, funkcióit, ami a mi 1GB-unknak nem igen tesz jót..
Nálam is nagyon jó a RAM, általában 600MB környékén van.
Most feltöltöm, aztán szerintem rá is nézek erre a Zephyr-re. A V5 magyar régiós ROM alapú volt. Lehet magyar a fejlesztő is?

Ha többeket érdekel ez a ROM, akkor nyithatok neki külön témát is.

Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #322 Dátum: 2014, 05 22, 19:10:19 »
Igen, a Mini-be próbálják belerakni a 2GB RAM-os S5 és a 3GB RAM-os Note3 appjait, funkcióit, ami a mi 1GB-unknak nem igen tesz jót..
Most feltöltöm, aztán szerintem rá is nézek erre a Zephyr-re. A V5 magyar régiós ROM alapú volt. Lehet magyar a fejlesztő is?

Jó kérdés, lehet csak az utolsó gyári romot faragta át, ami véletlenül a magyar volt. :hmm:
Meglátjuk a többiek mit szólnak, én sem akartam egyelőre topikot nyitni, csak elveszne a süllyesztőben, ha nem lesz rá igény.

szerk.: most látom van új agni, ami már szereti az f2fs-t is, szimpatikusnak tűnik. :)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #323 Dátum: 2014, 05 23, 05:35:48 »

ha nem jön ki a mini új ma,megnézem,bár mini védelmében,nálam sehol nem akad(9 light)és imádom az s5 cuccait,böngésző,zenelejátszó,stb 600 körül mozog ram,4,3 nál igy is 100 szor jobb,és tetszik s5 kinézet.és dolgai,bár kukáztam még a light-bol is,de teljesen jó,nálam.kell néki pár nap.és pár reboot,és tökéletesen fut. :D

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
Re: Re: KitKat Általános
« Reply #324 Dátum: 2014, 05 23, 06:37:04 »
ha nem jön ki a mini új ma,megnézem,bár mini védelmében,nálam sehol nem akad(9 light)és imádom az s5 cuccait,böngésző,zenelejátszó,stb 600 körül mozog ram,4,3 nál igy is 100 szor jobb,és tetszik s5 kinézet.és dolgai,bár kukáztam még a light-bol is,de teljesen jó,nálam.kell néki pár nap.és pár reboot,és tökéletesen fut. :D
Igen, az s5 cuccok jók voltak, csak ennyi lagot már régen nem láttam. Lehet nem dobtam ki belőle eleget. :hmm: Írják a zephyr fórumban, hogy a tw launcher fc-zik, én pl. novával használom, az hibátlan.