2024, 11 24, 13:05:54

Szerző Téma: 4.2.2. TouchWiz 5.0 ROM, CM 10.1 Frissítve - 2013.10.05.  (Megtekintve 24888 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető csezoli21

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: galaxy s advance
  • PDA ROM: 4.1
Re: 4.2.2. TouchWiz 5.0 ROM, CM 10.1
« Reply #75 Dátum: 2013, 09 27, 12:41:49 »
Lehet hülye kérdés, de ez alá lehet cocore 6.2 kernelt rakni?

Nem elérhető szakisoft

• Peugeot 306 Club
  • Navigáció / Navigation: Igo, Navigon
  • PDA: SGSA
  • PDA ROM: 4.2.2. TouchWiz 5.0
« Reply #76 Dátum: 2013, 09 27, 13:05:00 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ha már nem olvastad végig a telepítési leírást, akkor idéznék belőle:

"Cyanogen lévén ez a .zip is tartalmazza a hozzávaló kernelt, így CoCore-al ne használjuk, CM tudja mit csinál, meg ha esetleg téglázzuk legyen mit idéznem...: én megmondtam!"

csatarik71

• Vendég
« Reply #77 Dátum: 2013, 09 27, 14:21:56 »
Erre a képernyö vissza forgatás alap függöleges irányánba (gondolkozik) lassuságára van megoldás? viszintes irányra gyorsan reagál bármely oldalra , csak a függöleges problémás  :(
vagy csak nálam probléma?

Nálam is ok...

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #78 Dátum: 2013, 09 27, 15:07:03 »
Mivel egy efs és IMEI felülírást "végrehajtottál"....., gondolom el olvastál részletesen mindent, nem hiszem hogy egy "Cyanogen romhoz nem rakunk CoCore-t" nem tudnál.
Így, egyelőre figyelmeztetlek, hogy ne offold a topikot! Sem a kernellel, sem az IMEI-el, addig amig csak ketten tudjuk azt amit. A következő off-ot kérdés és figyelmeztetés nélkül törlöm.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető csezoli21

• PFC Fan
« Reply #79 Dátum: 2013, 09 27, 22:07:07 »
Mivel egy efs és IMEI felülírást "végrehajtottál"....., gondolom el olvastál részletesen mindent, nem hiszem hogy egy "Cyanogen romhoz nem rakunk CoCore-t" nem tudnál.
Így, egyelőre figyelmeztetlek, hogy ne offold a topikot! Sem a kernellel, sem az IMEI-el, addig amig csak ketten tudjuk azt amit. A következő off-ot kérdés és figyelmeztetés nélkül törlöm.

Moderator Comment Figyelmeztetés ellenére is, a szabályzat 11. pontjának be nem tartása miatt moderálva.

Nem elérhető csedy

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Advance
  • PDA ROM: Jelly Bean 4.1.2
« Reply #80 Dátum: 2013, 09 28, 14:25:59 »
A mozgás beállítások menüpontot hol találom ? :D

Nem elérhető gedeongeza

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Goggle maps
  • PDA: samsung galaxy s advance
  • PDA ROM: cm-10.1-20131117-UNOFFICIAL-janice
« Reply #81 Dátum: 2013, 09 28, 19:57:45 »
jelentem megoldodott a forgatási problémám függöleges irányba!!!
a giroszkopot kelett kariblálni :D
Szerencsére ebben a romba van rá lehetöség  :shock:
most ugy forog mint a propeler  :ok:

Nem elérhető L.Johny

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Mini
  • PDA ROM: Jelly Bean
« Reply #82 Dátum: 2013, 10 01, 12:42:07 »
Sziasztok :) Fel raktam én is ezt a romot, mindent a leírások szerint csináltam! Van 3 probléma amit eddig észleltem.. az egyik a zárképernyő valamikor (elég sűrűn) nem reagál a semmire! Ha újra indítom akkor működik, de egy kis idő elteltével megint el le akad   :( a másik az hogy az érintő gombok nem rezegnek! és az időjárás widget nem akar működni! Mikor feltelepítettem a romot és első bekapcsoláskor még jól működött, de miután kikapcsoltam és megcsináltam a wipe cache wipe dalvik chackot, aztán már mikor bekapcsoltam azt írta ki a widget helyen hogy hiba a betöltéskor -.-valaki valami megoldást tudna javasolni ezek gondok megoldására? Hálás lennék :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #83 Dátum: 2013, 10 01, 15:28:43 »
Sziasztok :) Fel raktam én is ezt a romot, mindent a leírások szerint csináltam! Van 3 probléma amit eddig észleltem.. az egyik a zárképernyő valamikor (elég sűrűn) nem reagál a semmire! Ha újra indítom akkor működik, de egy kis idő elteltével megint el le akad   :( a másik az hogy az érintő gombok nem rezegnek! és az időjárás widget nem akar működni! Mikor feltelepítettem a romot és első bekapcsoláskor még jól működött, de miután kikapcsoltam és megcsináltam a wipe cache wipe dalvik chackot, aztán már mikor bekapcsoltam azt írta ki a widget helyen hogy hiba a betöltéskor -.-valaki valami megoldást tudna javasolni ezek gondok megoldására? Hálás lennék :)
Szia L.Johny!
Üdv nálunk!
1. Zárképernyős gondom nekem a mai napig nincs. Nem lehet, hogy túl sok widget van oldalt? Esetleg próbálkozhatnál azzal is, hogy a Beállításokban a kamera gyorsindítását törlöd a zárképernyő opciókon belül, mert az ugye alapból ott van és "elméletileg" mindig fut.
2. Érintő. Sajna nem olvastad el az indítót rendesen...: :)
Idézet
Én egy mínuszt vettem észre: nincs rezgős érintés visszajelzés, de csak! a Back és Opciók érintő billentyűknél. Minden egyéb helyen tökéletes.
3. Widget hiba - Alapértelmezett a GPS helymeghatározás. GPS-t ugye kikapcsoltad. Így nem talál helyet. Menj a beállítások menüjébe, és add hozzá manuálisan a városod, majd töröld a GPS-el ellátottat. Ha ez sem segít, töröld a képernyőről, majd helyezd ki újra, és tedd meg a fenti leírást mégegyszer. Általában segíteni szokott.  ;) :D
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető L.Johny

• PFC Fan
« Reply #84 Dátum: 2013, 10 01, 22:38:57 »
Töröltem a zárképernyőröl a camerát és eddig minden oké :)
Azt tényleg nem olvastam végig :D nagy kár hogy nem működik :/
A widget továbbra sem működik :( ahogy ki teszem az asztalra azonnal az a felirat olvasható hogy widgetbetöltési hiba  >:( és akármit is csinálok vele ugyanaz jön ki!
Jah és volna még valami, ahogy lezárom a telefont és hozzá érintek a kijelzőhöz rögtön be indul a kijelző :@ és ha a zsebemben van akkor össze-vissza nyomódik :D Na meg a zárképernyőnél a felbontás valahogy kicsi :(
Amúgy köszönöm szépen az eddigi segítséget

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #85 Dátum: 2013, 10 02, 00:09:04 »
Töröltem a zárképernyőröl a camerát és eddig minden oké :)
Azt tényleg nem olvastam végig :D nagy kár hogy nem működik :/
A widget továbbra sem működik :( ahogy ki teszem az asztalra azonnal az a felirat olvasható hogy widgetbetöltési hiba  >:( és akármit is csinálok vele ugyanaz jön ki!
Jah és volna még valami, ahogy lezárom a telefont és hozzá érintek a kijelzőhöz rögtön be indul a kijelző :@ és ha a zsebemben van akkor össze-vissza nyomódik :D Na meg a zárképernyőnél a felbontás valahogy kicsi :(
Amúgy köszönöm szépen az eddigi segítséget
Akkor fájdalmas de mentés után nyomj a recoveryből egy factory resetet:
wipe data / factory reset
wipe cache partition
wipe dalvik cache
reboot

Vmi nem kerek... remélem ez segít.
Egyébként telepítés után megtetted?

Idézet funkciót használd légy szíves.  Köszönöm!  :D

Nem elérhető szakisoft

• Peugeot 306 Club
  • Navigáció / Navigation: Igo, Navigon
  • PDA: SGSA
  • PDA ROM: 4.2.2. TouchWiz 5.0
« Reply #86 Dátum: 2013, 10 05, 08:13:17 »
Megjelent egy frissítés a romhoz. Hogy pontosan mi változott benne nem tudom, de nagy lendülettel fel is raktam. :D
Mindenféle különösebb állítgatás nélkül gondoltam kipróbálom, hogy a hangerővel sikerült-e valamit kezdeni. Felhívtam magam, amibe belefagyott a készülék.... Alul a gombok világítottak, kicsengett, de fekete képernyő mellett semmire nem reagált. Nem baj gondoltam, aksi ki, újraindít. Másodjára már szépen elindult, felvettem, de a hiba sajnos megmarad. :'( Így számomra sajnos használhatatlan a dobozka, ezért ment vissza a gyári rom...

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #87 Dátum: 2013, 10 05, 08:19:31 »
Megjelent egy frissítés a romhoz. Hogy pontosan mi változott benne nem tudom, de nagy lendülettel fel is raktam. :D
Mindenféle különösebb állítgatás nélkül gondoltam kipróbálom, hogy a hangerővel sikerült-e valamit kezdeni. Felhívtam magam, amibe belefagyott a készülék.... Alul a gombok világítottak, kicsengett, de fekete képernyő mellett semmire nem reagált. Nem baj gondoltam, aksi ki, újraindít. Másodjára már szépen elindult, felvettem, de a hiba sajnos megmarad. :'( Így számomra sajnos használhatatlan a dobozka, ezért ment vissza a gyári rom...
Szép dolog a korán kelés :taps: :D Du azért rá nézünk, meg frissitjük az indítót. ;)

Nem elérhető csedy

• PFC Fan
Re: 4.2.2. TouchWiz 5.0 ROM, CM 10.1 Frissítve - 2013.10.05.
« Reply #88 Dátum: 2013, 10 06, 14:08:07 »
Vmelyik nap nyomogattam a "A telefonról" menüpontban a Build-száma részt, és jöttek elő + beállítási menüpontok, gondoltam szólok ha vki nem tudná! :DD

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #89 Dátum: 2013, 10 06, 14:15:15 »
Vmelyik nap nyomogattam a "A telefonról" menüpontban a Build-száma részt, és jöttek elő + beállítási menüpontok, gondoltam szólok ha vki nem tudná! :DD
Köszönjük az infót! :taps: :ok: ,de ha már elkezdted írd le mi jött elő ???  :)

Nem elérhető csedy

• PFC Fan
« Reply #90 Dátum: 2013, 10 06, 14:32:49 »
Köszönjük az infót! :taps: :ok: ,de ha már elkezdted írd le mi jött elő ???  :)
Egy "Fejlesztői lehetőségek" "Teljesítmény" menüpont. :D

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #91 Dátum: 2013, 10 06, 14:49:00 »
Egy "Fejlesztői lehetőségek" "Teljesítmény" menüpont. :D
Ezaz iggen! :D Egyébként Legenden már megosztotta ezt a CM topikban (You are not allowed to view links. Register or Login), be kell vallanom nekem sem tűnt fel addig.  :( De mivel ez is CM10.1 rom alapú, a system ugyanaz, így én is akkor fedeztem fel... ;) :D

Nem elérhető L.Johny

• PFC Fan
« Reply #92 Dátum: 2013, 10 06, 19:37:59 »
Üdv :) valaki olyan,aki fel rakta a frissítést írna egy pár mondatot róla hogy érdemes -e feltenni vagy sem?

Nem elérhető zae22

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy s3 Gt-I9300
  • PDA ROM: Android 4.3 i9300BUUGMJ3- XXUGMK6 (XEH)
« Reply #93 Dátum: 2013, 10 06, 22:56:06 »
Üdv minden fórumozónak!
Nagyon jó rom valóban. Én is egy ideje tesztelgetem. Van vele egy kis problémám. (minden cm 10.1 alapú custom romnál ez volt a gondom). Egy adott játéknál hibaüzenet nélkül kilép. (Fifa 14). Rögtön az elején mikor a kezdeti intro lefutott. Valaki tapasztalt valami hasonlót? Esetleg más programnál vagy játéknál?Én eddig ennél az egynél tapasztaltam. Nem nagy hiba, max nem játszom ezzel a játékkal,de azért jó lenne tudni mi okozhatja ezt.
Köszönöm előre is a válaszokat, ötleteket.

Nem elérhető L.Johny

• PFC Fan
« Reply #94 Dátum: 2013, 10 07, 06:34:42 »
Én is tapasztaltam ezt a jelenséget :)
Amúgy javítottak valamit a romban? Esetleg linkelnéd?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #95 Dátum: 2013, 10 07, 08:26:15 »
Üdv minden fórumozónak!
Nagyon jó rom valóban. Én is egy ideje tesztelgetem. Van vele egy kis problémám. (minden cm 10.1 alapú custom romnál ez volt a gondom). Egy adott játéknál hibaüzenet nélkül kilép. (Fifa 14). Rögtön az elején mikor a kezdeti intro lefutott. Valaki tapasztalt valami hasonlót? Esetleg más programnál vagy játéknál?Én eddig ennél az egynél tapasztaltam. Nem nagy hiba, max nem játszom ezzel a játékkal,de azért jó lenne tudni mi okozhatja ezt.
Köszönöm előre is a válaszokat, ötleteket.
Szia zae22!
Üdv a fórumon!
Ennél is mint minden CM alapú romnál az ilyen gondok a GPU kezeléssel vannak, annyi különbséggel hogy itt tudod állítani. Beállítások / Haladó / Advanced - itt tudod a GPU-t hangolni. Az itt beállított értékeket vedd lejjebb vagy addig állítsd amíg jó nem lesz. A nem megfelelő GPU beállítás miatt lép ki a játékból.  ;) :)

Én is tapasztaltam ezt a jelenséget :)
Amúgy javítottak valamit a romban? Esetleg linkelnéd?
L.Johny!
Láttam tegnap leírást kerestél, ma linket. Ezek szerint nem figyeled a topik neve mellett a dátumot? Amilyen dátum van mellette, akkor lett frissítve az indító hsz. Leírást és frissítés linket is tartalmaz. A frissített dátum (az indítóban) pedig kékkel ki van emelve, alatta a hozzáadott szöveggel.  ;)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #96 Dátum: 2013, 10 07, 08:38:35 »
Akik az első verzát használják (mint én is), hogy alakul az akku időtök? Nekem foghúzva, de megvan a 4 óra képernyő használat.  :D  Másnál?

Nem elérhető csezoli21

• PFC Fan
« Reply #97 Dátum: 2013, 10 07, 18:31:35 »
Szia
Írhatnátok véleményt aki lefrissítette hogy érdemes e feltenni!
Valami összegzés félét az elöző verzióhoz képest!
Nem tudok dönteni mit tegyek

Nem elérhető zae22

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy s3 Gt-I9300
  • PDA ROM: Android 4.3 i9300BUUGMJ3- XXUGMK6 (XEH)
« Reply #98 Dátum: 2013, 10 07, 18:33:50 »
Szia zae22!
Üdv a fórumon!
Ennél is mint minden CM alapú romnál az ilyen gondok a GPU kezeléssel vannak, annyi különbséggel hogy itt tudod állítani. Beállítások / Haladó / Advanced - itt tudod a GPU-t hangolni. Az itt beállított értékeket vedd lejjebb vagy addig állítsd amíg jó nem lesz. A nem megfelelő GPU beállítás miatt lép ki a játékból.  ;) :)
L.Johny!
Láttam tegnap leírást kerestél, ma linket. Ezek szerint nem figyeled a topik neve mellett a dátumot? Amilyen dátum van mellette, akkor lett frissítve az indító hsz. Leírást és frissítés linket is tartalmaz. A frissített dátum (az indítóban) pedig kékkel ki van emelve, alatta a hozzáadott szöveggel.  ;)

Köszönöm a gyors választ. Pár állítgatás után sikerült a legkisebb értékekkel elindítani a játékot és túljutottam az intron is. Egymás után kétszer is be tudtam lépni. Újraindítottam a telefont és eltűnt a haladó beállítások opció. AriesParts.apk root filekezelővel beillesztettem a system/app könyvtárba rw-r-r és most újra megvan a haladó menüm, viszont már semelyik beállítással sem indul  el a Fifa. Teszteltem több játéknál is. Sehol semmi gond nincsen. Végül csak lemondok a Fifáról  :(  Van valami finomabb GPU állító app ? Én nem találtam erre megfelelő programot.

Nem elérhető L.Johny

• PFC Fan
« Reply #99 Dátum: 2013, 10 07, 18:41:00 »
Már látom  :D köszi :taps: