A Nova az egyik legjobb launcher. Az Apex sem rossz szerintem. Érdemes szerinted törölni a TW-t system/app-ból? Vagy számít egyáltalán gyorsaságban? 1-vagy 2 launcher van fent? Egyik gondolom ilyenkor úgy is teljesen leáll.
Persze leáll, így felesleges törölni, sőt. Jó az vésztartaléknak.
Az OS háttérbe rakja, vagy Te magad megkeresed az alkalmazáskezelő / összes - ben, és kényszer leállítod. Így csak akkor fog indulni mikor indítod vagy rebootnál.
Na sikerült megtalálnom azt a fájlt amit kerestem (vold.fstab) csak most végtelen bootol a telefonom és nem tudok vele mit kezdeni.
4.2.2 -től simán vissza tudom rakni odinnal a 4.1.2 -t vagy kell valamire hatványozottan figyelnem ?
Sajnos úgy néz ki holnap nem lesz telefonom :S
Szacsi!
Ennek a tárhely mizériának jó vége sose lesz...nagyon remélem, hogy nem az van amire gondolok és nincs nagy baj....
Első: recoveryből factory reset, reboot. Ha meg tudod csinálni (nem hiszem...) akkor faca, ha recovery sincs, akkor nagy a baj. Ha itt tartasz (mármint a bajban), próbáld meg Odinnal az officional romot rátenni. Ha szerencséd van az Odin elsőre rendbe rakja. Ha hibaüzenettel leáll a folyamat azaz
failed lesz, akkor ott szépen megállsz és szólsz, hogy gáz van...
Ezt a tárhely varázslást meg felejtsd el...
-ba beírod, hogy
SD kártya patricionálása - és ezer módot találsz a bővítésre...