0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sziasztok!Az tűnt fel ebben a romban, hogy ha hívnak nem mindig kapcsol be magától a kijelző, valamint a közelség érzékelő is mintha lassan működne. Valaki találkozott már ezekkel, vagy esetleg lehet ellene tenni valamit?Köszi előre is
Sziasztok.Kérdés már egy ideje carbon romon élek ez jobb annál érdemes váltani erre?
Sziasztok! Nekem ezzel a Rommal akadt némi gondom, mert újra indult a telóm magától egy párszor és így kénytelen voltam vissza rakni a gyári Romot, csak azt volt a baj hogy mikor vissza raktam a régi gyári Romot a Jelly Beant és bekapcsoltam akkor folyamatosan a Samsung jelnél újra indult, a végén kezdtem be parázni hogy el rontottam a telómat de a végén eszembe jutott hogy meg próbálom vissza rakni a 3 fájlos Gingerbread Romot, és utána vissza raktam rá a Jelly Beant és így sikerült helyre rakni a telómat de még így is néha volt mikor pl: bent voltam a névjegyzékbe és le fagyott egy pillanatra és nyomogattam és utána újra indult de nagyon ritka de amikor lefagy egy kicsit vagy meg áll gondolkozni és el kezdem nyomogatni akkor magától újra indul én ilyen hibát tapasztaltam, de meg fogadtam Romot nem fogok többet cserélni max csak Kernelt. Am az lenne még a kérdésem hogy ha így vissza raktam minden és pl: beküldeném a telómat azzal a hibával hogy lefagy és újra indul akkor rá jönnének hogy cserélgetem a Romot meg hogy bele nyúltam? Előre is köszönöm a választ!
Binary counter az azt mutassa hogy volt e bele nyulva a telefonba?Meg a Binary counternek mit kell mutatnia?
Wow, felraktam, megnéztem, eszméletlen jó, egy kérdésem lenne, feladatkezelőt hogy nyitom meg? Mert kezdőképernyő gomb hosszan csak a legutóbb használt alkalmazásokat hozza be xD
Mielőtt felraktam odinnal XXLQE-t tette,, fel, majd CoCore 8.0-t viszont most alap kernel van rajta :O Ha visszarakom rá CoCore-t nem lesz baj?
Cyanogen lévén ez a .zip is tartalmazza a hozzávaló kernelt, így CoCore-al ne használjuk, CM tudja mit csinál, meg ha esetleg téglázzuk legyen mit idéznem...: én megmondtam!
Egyébként az indító hsz is tartalmazza a választ a kérdésedre:
Biztos át siklottam felette, és a feladat kezelőt hogy varázsolom elő? :/Tapatalk-kal küldve az én GT-I9070-el
Ha hosszan nyomod a Home gombot, alul 3 ikon lesz. Bal szélső a feladatkezelőé
Nincs egy ikon semTapatalk-kal küldve az én GT-I9070-el
Bocsánat. Vszinűleg valahol a beállításokon belül, esetleg a fejlesztői lehetőségek közt kell engedélyezni, személyre szabni. Nem emlékszem pontosan. Remélhetőleg jön vki aktív rom használó és megmondja.
Nem játszik le avit Tapatalk-kal küldve az én GT-I9070-el
Sziasztok!Gapps csomag a linken nem elérhető. Tud valaki segíteni?Köszi!
Szia!Persze hogy tud! Parancsolj: You are not allowed to view links. Register or Login