Hi. Ha már úgy is nagy penge vagy miui-ban akkor feltehetnék egy kérdést ? vagyulás magyarítást hogyan tudnék telepíteni ?
Azért kérdezném ilyen szűkszavúan, mert nem note 2-es telefonhoz lenne, de itt aktív a dolog és értenek is hozzá.
Esetleg a teljes leírást ott lehet olvasni.
Tiszteletem. Az imént feldobtam az asszonykám i9100-asára miui-ger_i9100_3.11.1_4.1_0XxsGx8kVj ROM-ot. Minden frankó, de jó lenne ha lenne benne magyar nyelv is. Nincs rá lehetőség, hogy magyar nyelv is legyen benne ?
Update.
Megtaláltam vagyula magyarítását. Kérdésem az lenne, hogyan lehet ezt telepíteni ?
You are not allowed to view links.
Register or Login
Az ügyben csak Vagyula tudna segiteni..Megtalalod a Play Store : Bz Weather ajanloi között. (g+. -on)
Egyebkent az i9100 a MIUI hivatalosan tamogatott keszüleke. Miert nem a hivatalos fafa romot rakod:
Teljes tamogatottsaga van, beleertve az OTA frissitest is. Több ismerösöm teljes megelegedettseggel hasznalja honapok ota.
Tehat :
Modositott recoveryböl factory reset. Maradsz recoveryben es kikeresed a : Mounts and Storage menüt, abban a Format /sdcard(belsö SD !!!!) es egy teljes wipe sem art. Utana:
1,- Elöször az official angol rom:
Register or
Login2,-Ujrainditod a keszüleket. Beallitasz rajta mindent.Mar valszthatod a nem teljes magyar nyelvezetet benne.
3,-ha keszen van az indulassal kapcsolatos elsö beallitasok utana kikapcsolod.
4,-recoverybe rakod megint. Telepited a Gappst:
Register or
Login-Ujrainditod. Megvarod mig teljesen felall a rendszer. Megint kikapcsolod.
5,-Ujra recoveryben inditod:
-Telepited a Multi Lang verziot:
Register or
Login-Ujrainditod..Netan eltünik a Google Play akkor a 4-es lepes megegyszer.
-Kesz!
A heti frissiteseknel (minden pentek) Uigy, de a gapps-ot mar altalaban nem kell, mert megmarad...Netan eltünik(nem szokott nekem)akkor azt is...
_vki csak a Multi Lang verzioval frissit hetente...Ugy is lehet, de ha nagy valtozas van az alap romban erdemes az angol nyelvüt elöször, mert az az alap. A Multi Lang csak ratelepül kiegeszitve a többi nyelvvel.
Egyebkent az Official oldalon itt van lepesröl lepesre az i9100-ra:
Register or
Login